بیمه تکمیلی فریلنسرها و استارتاپها؛ هر آنچه که یک فریلنسر باید درباره بیمه تکمیلی بداند!
یکی از مهمترین مشکلاتی که فریلنسرها و استارت آپ ها با آن روبرو میشوند، نداشتن بیمه تکمیلی است. بیمه تکمیلی فریلنسرها در کنار بیمه تکمیلی برای استارتاپ ها، اهمیت بسیار بالایی برای کارکنان دارند. شما چه کارفرما باشید و چه کارمند، در بسیاری از شرایط غیرقابل پیش بینی به بیمه تکمیلی برای کاهش هزینههای درمانی نیاز خواهید داشت.
امروزه فریلنسرها و یا شرکتهای استارت آپی میتوانند از بیمههای تکمیلی زیر ۵۰ نفر و یا بیمه شخص واحد تکمیلی مانند بیمه دی استفاده کنند و با خیالی راحتتر هزینههای درمانی را پرداخت کنند. برای اطلاع بیشتر از این خدمت شرکتهای بیمه ادامه مطلب را از دست ندهید. (اگر با بیمه تکمیلی آشنایی ندارید، میتوانید مقاله بیمه تکمیلی چیست را برای معلومات بیشتر مطالعه کنید.)
بیمههای مورد نیاز فریلنسرها و استارتاپ ها
یکی از مهمترین بیمه نامهها برای فریلنسرها و استارتاپ ها بیمه تکمیلی است. اما جدا از آن وجود بیمه عمر نیز تا حد بسیار زیادی میتواند خیال این افراد و اقشار از آینده و اتفاقات غیرقابل پیشبینی آن راحت کند. (در این راستا، مقاله راهنمای خرید بیمه عمر برای شما عزیزان آماده شده است.)
افراد فریلنسر برای مثال برنامه نویسان، مگر تا چه سنی میتوانند به توسعه وب و نوشتن کد ادامه دهند؟ تا ۶۰ سالگی؟ تا ۷۰ سالگی؟ به هر صورت تا پایان عمر نمیتوانند به این کار ادامه دهند. مخصوصاً در زمان بازنشستگی این افراد نیاز به اندوخته و سرمایه دارند تا بتوانند با خیالی راحتتر در سنین بالا به امرار معاش بپردازند.
بیمه عمر میتواند این حمایت را از فریلنسرها انجام دهد. اما بیمه تکمیلی چطور؟ در ادامه در مورد نحوه استفاده فریلنسرها و استارتاپ ها از بیمه تکمیلی فریلنسرها صحبت خواهیم کرد، تا بتوانند در صورت نیاز بهترین انتخاب را داشته باشند.
بهترین بیمه تکمیلی برای فریلنسرها
انتخاب بیمه تکمیلی ارتباط مستقیم به تعداد افراد یک سازمان یا استارت آپ دارد. در مورد فریلنسرها نیز این موضوع صدق میکند و تعداد افراد آنها بسیار مهم است. اما چه طور بهترین بیمه تکمیلی فریلنسرها را تشخیص دهیم؟
در صورتی که تعداد افراد تیم فریلنسری زیر ۵۰ نفر باشد. میتوانند از بیمههای تکمیلی زیر ۵۰ نفر استفاده کنند. اما در صورتی که آنها دارای تیم نباشند و بهصورت انفرادی فعالیت کنند، بهترین گزینه برای آنها استفاده از بیمه تکمیلی انفرادی میباشد، مانند بیمه شخص واحد که شرکت بیمه دی ارائه میکند.(اگر میخواهید بدانید، بیمه شخص واحد دی چیست، به این مقاله مراجعه نمایید.)
بیمه تکمیلی برای استارتاپ ها
بیمه تکمیلی زیر ۵۰ نفر برای استارت آپ ها جزء بهترین گزینههای موجود است. مدیران شرکتهای نوپا و استارت آپ ها میتوانند با استفاده از این مدل بیمه تکمیلی، خود و همه کارکنان را از تمامی مزایای بیمه تکمیلی بهرهمند کنند. امروزه بسیاری از شرکتهای بیمه به فروش بیمه تکمیلی زیر ۵۰ نفر اقدام کردند؛ که برای خرید آن میتوان به صفحه خرید بیمه تکمیلی مراجعه نمود.
بیمه تکمیلی انفرادی برای فریلنسرها
بیمه تکمیلی در انواع گروهی، انفرادی و خانواده صادر میگردند؛ که نوع انفرادی و شخصی آن برای فریلنسرها بهترین گزینه است. در این بیمه نامه، فریلنسرها میتوانند بهصورت تکی از بیمه تکمیلی با بهترین پوششها بهرهمند شوند.
بیمه تکمیلی انفرادی فرقی با بیمه تکمیلی گروهی و شرکتی ندارد و در بسیاری از موارد هزینههای درمان را پوشش خواهد داد. اما تفاوت بیمه تکمیلی گروهی و بیمه تکمیلی انفرادی چیست؟ مهمترین تفاوت این دو بیمه، قیمت آنها است. هزینه بیمه تکمیلی انفرادی در برابر بیمههای تکمیلی گروهی بیشتر است. البته این موضوع نیز حائز اهمیت است که میزان پرداختی شما ارتباط مستقیم به میزان پوششهای دارد که انتخاب میکنید.
بیمه شخص واحد دی برای فریلنسرها
یکی از بهترین بیمه تکمیلی فریلنسرها، بیمه انفرادی و شخص واحد دی است. شرایط بیمه شخص واحد دی فوق العاده است، چرا که فریلنسرها میتوانند حتی بدون داشتن بیمههای پایه، از مزایای بیمه تکمیلی استفاده کنند و تقریباً محدودیتی برای آن وجود ندارد. در این روزها که هزینههای درمان سر به فلک کشیده و فکر به آن میتواند تمرکز را بهطور کامل به هم بزند، فرصت خرید بیمه تکمیلی دی را از بیمه دات کام از دست ندهید!
اهمیت خرید بیمه تکمیلی فریلنسرها
با توجه به شرایط کنونی و قیمت بالای همه کالاها، اقلام و خدمات درمانی، وجود بیمه تکمیلی برای فریلنسرها حائز اهمیت است؛ چرا که این بیمه نامه نیازی به هیچ بیمه پایهای ندارد و هزینه گران خرید دارو را به راحتی کاهش میدهد.
با توجه به افزایش بیماری واگیر دار و ویروسی در این روزها، فریلنسرها نیز مانند سایر اقشار به فکر تهیه یک بیمه تکمیلی مناسب با بهترین پوششها هستند، که از همه لحاظ بیمه شخص واحد دی بهترین است.
پوشش های بیمه تکمیلی بیمه شخص واحد دی
دلیل اینکه از بیمه شخص واحد دی به عنوان یکی از بهترین بیمه تکمیلی فریلنسرها یاد کردیم این است که دارای کاملترین پوششها است که هزینه بیمارستانی، جراحی و آمبولانس را جبران میکند. مهمترین پوششهای بیمه شخص واحد برای فریلنسرها به شرح زیر است:
- پوشش زایمان
این پوشش شامل دوره انتظار است که در زمان خرید بیمه تکمیلی فریلنسرها باید به آن توجه نمود.(بهترین بیمه تکمیلی برای زایمان کدام بیمه است؟) - پوشش هزینه آمبولانس
بیمه شخص واحد دی هزینههای رفت و آمد آمبولانس در داخل و بیرون شهر را جبران میکند. - پوشش جراحی
در این بیمه نامه نیز هزینههایجراحی قلب باز، جراحی مغز و اعصاب مرکزی و نخاع، جراحی اعصاب مرکزی و نخاع و … پوشش داده میشود. - هزینههای بیمارستان
مواردی نظیر پوشش شیمی درمانی، جراحیهای عمومی، آنژیو، رادیوتراپی، درمان طبی و … در این بخش از بیمه تکمیلی فریلنسر ها دیده میشود. - پوشش نازایی
بیمه تکمیلی برای نازایی جبران کننده هزینههای IVF، ZIFT، میکرو اینجکشن و … است. (حدود ۹ ماه دوره انتظار) - پوشش هزینه های دندانپزشکی
- جرمگیری، کشیدن دندان، پرکردن، روکش دندان و بروساژ از مهمترین امتیازات پوشش دندانپزشکی بیمه تکمیلی دی است.
بیمه شخص واحد دی هزینه پاراکلینیک گروه اول ( سونوگرافی، رادیوگرافی، آنژیوگرافی، اسکن و …) و گروه دوم ( آندوسکوپی، الکتروکاردیوگرافی، اکو کاردیوگرافی، تست ورزش، خدمات تشخیص تنفسی و …) را جبران میکند.
- جراحیهای سرپایی
مهمترین جراحیهای سرپایی شامل پوشش بیمه تکمیلی فریلنسرها عبارتند از: هزینه گچ گیری و باز کردن آن، بخیه، ختنه، در رفتگی و شکستگی، کرایو تراپی، لیزر درمانی و … - هزینههای آزمایشگاه و آزمایش
جبران هزینه آزمایشهای مانند نوار قلب، بازتوانی و پاتولوژی و … - پوشش ویزیت و دارو
پوشش هزینههای پزشک عمومی، فوق تخصص، کارشناس، تزریقات، اورژانس، پانسمان و … - خرید سمعک
- پوشش هزینههای سمعک برای هر دو گوش راست و چپ
پوششهای بیمه تکمیلی برای استارتاپ ها
در زمان خرید بیمه تکمیلی برای استارتاپ ها بهتر است شرایط بیمه تکمیلی زیر ۵۰ نفر باخبر باشید تا بتوانید با کسب اطلاعات کامل خرید خود را انجام دهید.
مهم ترین پوشش های بیمه تکمیلی زیر ۵۰ نفر عبارتند از:
- پوشش جراحیها
- پوشش ویزیت و خرید دارو
- پوشش های زایمان و نازایی
- پوشش خدمات دندان پزشکی
علاوه بر این پوششها، استارت آپ ها میتوانند با پرداخت هزینههای بیشتر از پوششهایی مانند: آمبولانس، خرید سمعک و… بهرهمند شوند.
چه مواردی توسط بیمه تکمیلی برای استارتاپ ها و فریلنسرها پوشش داده نمی شود؟
هر بیمه نامه شامل یک سری استثنائات است که بیمه تکمیلی شخص و زیر ۵۰ نفر برای فریلنسرها و استارت آپ ها از این قاعده جدا نیستند. بیمه تکمیلی در موارد زیر خسارتی را جبران نمیکند:
- خودکشی
- عمل زیبایی
- بیماریهای مادرزادی
- ترک اعتیاد
- خسارت ناشی از جرم و جنایت
- خسارات ناشی از بلایای طبیعی، جراحی فک
- تشعشات هستهای
- جنگ، شورش و اعتراض
- خدمت زیبایی دندان پزشکی
- هزینههای از کار افتادگی و معلولیت ذهنی
خرید بیمه تکمیلی فریلنسرها و استارت آپ ها
فریلنسرها و مدیران استارت آپ ها میتوانند با مراجعه به صفحه خرید بیمه تکمیلی، ضمن آشنایی با انواع این بیمه نامه و پوششهای آن، به مقایسه شرایط و قیمتهای بیش از ۲۰ شرکت بپردازند و بعد بهترین بیمه را خریداری کنند. بیمه تکمیلی فریلنسرها و استارت آپ ها را تنها با چند کلیک صادر کنید.