۲۷ آبان ۱۴۰۲

پوشش ویزیت و دارو‌ در بیمه تکمیلی چقدر است؟ + راهنمای دریافت هزینه درمان

پوشش ویزیت و دارو یکی از پوشش‌های اختیاری است که در بیمه‌های تکمیلی انفرادی و بیمه تکمیلی گروهی ارا ئه می‌شود. در این پوشش بیمه‌گزار می‌تواند به انتخاب خود در صورت نیاز پوشش ویزیت و دارو را خریداری نماید. البته با توجه به این نکته که پوشش هزینه دارو در بیمه‌های تکمیلی گروهی با توجه به درخواست بیمه گزار و توافق وی با شرکت بیمه انجام می‌شود ممکن است برخی از بیمه‌های گروهی بدون پوشش ویزیت و دارو باشند. یکی از پوشش‌هایی که استفاده زیادی در بیمه تکمیلی دارد، پوشش ویزیت و دارو است. بر اساس قوانین بیمه تکمیلی پوشش‌ها شامل موارد زیر هستند:

ابتدا بهتر است کمی در رابطه با بیمه تکمیلی بدانید:

بیمه تکمیلی چیست؟

در حقیقت بیمه تکمیلی، تکمیل کننده‌ی تعهدات شرکت‌های بیمه‌ی پایه مانند تامین اجتماعی،نیروهای مسلح و… است.

 

پوشش ویزیت و دارو از خدمات بیمه تکمیلی است

پوشش ویزیت و دارو از خدمات بیمه تکمیلی است

از آنجا که بیمه‌های پایه خدمات محدودی داشته و هزینه‌های درمانی نیز سرسام‌آور است، داشتن بیمه‌های پایه به تنهایی هزینه‌های درمان شما را پوشش نمی‌دهد. اینجاست که داشتن بیمه تکمیلی اهمیت بسیار بالای خود را نشان می‌دهد. بیمه تکمیلی دارای پوشش‌های زیادی است که یکی از آن‌ها پوشش ویزیت و دارو است.در واقع بیشتر افرادی که بیمه تکمیلی را خریداری می‌کنند، به خاطر وجود این پوشش است.

پوشش ویزیت و دارو در بیمه تکمیلی

داروهای خاص و ویتامین ها تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار نمی‌گیرند.

داروهای خاص و ویتامین ها تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار نمی‌گیرند.

یکی از پوشش هایی که استفاده زیادی در بیمه تکمیلی دارد، پوشش ویزیت و دارو است. بر اساس قوانین بیمه تکمیلی پوشش‌ها شامل موارد زیر هستند:

  • هزینه ویزیت پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص
  • هزینه دارو طبق فهرست داروهای مجاز کشور
  • خدمات اورژانس در موارد غیر بستری
  • انواع تزریق و سرم درمانی

اطلاع داشتن از لیست داروها و سقف تعهدات شرکت بیمه مولفه‌های بسیار مهمی‌ست که در ادامه به آن می‌‌پردازیم.

داروهای تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی

داروهایی که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند شامل لیست داروهای مجاز کشور هستند. این لیست که با نام فهرست رسمی داروهای ایران شناخته می‌شود، هر ساله توسط سازمان غذا و دارو که زیرمجموعه وزارت بهداشت است منتشر می‌شود. داروهای بدون نسخه یا OTC داروهایی هستند که بدون نیاز به نسخه پزشک از داروخانه ها قابل دریافت هستند. این نوع از داروها در اغلب کشورهای دنیا وجود دارد.

داروخانه‌ها تنها مجاز هستند که داروهای مورد تایید وزارت بهداشت را بدون نسخه عرضه نمایند. داروهای بدون نسخه داروهای کم عارضه و پرمصرف هستند که تحت پوشش بیمه نیستند. مهمترین این داروها عبارتند از داروهای مسکن و استامینوفن، داروهای سرماخوردگی، ویتامین ها و ضد عفونی کننده‌ها.

بنابراین به صورت کلی می توان گفت که داروهای تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی زیرمجموعه داروهای مجاز کشور بوده که توسط وزارت بهداشت اعلام می‌شود. البته هزینه برخی از داروهای این فهرست به طور کامل تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی نیست بلکه بخشی از هزینه هر دارو تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی است که اصطلاحا به آن سهم سازمان می‌گویند. اگر فاکتورهای خرید دارو از داروخانه‌ها را مشاهده نمایید، متوجه سهم سازمان هر دارو طبق فاکتور داروخانه خواهید شد. هزینه‌های داروهای مکمل، ویتامین ها و به طور کلی داروهای بدون نسخه (OTC) تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی نیست. در بسیاری موارد هزینه داروهای خارجی نیز طبق تعرفه داروی ایرانی معادل آن توسط بیمه تامین اجتماعی محاسبه و پرداخت می‌شود.

 

سقف تعهدات بیمه درمان برای پوشش ویزیت و دارو

همانطور که در مقاله راهنمای بیمه تکمیلی به آن اشاره کردیم، این بیمه‌نامه به صورت انفرادی، خانوادگی و گروهی (سازمانی) توسط شرکت‌های بیمه ارائه می‌شود و هریک از آن‌ها شرایط و ضوابط خاص خودشان را دارند.

برخی شرایط به صورت توافقی بین شرکت بیمه و سازمان متقاضی تعیین می‌شود که به شرح زیر است:

  1. تعداد پوشش‌ها
  2. سقف تعهدات شرکت بیمه در هریک از پوشش‌ها
  3. دوره انتظار  و…

لازم است بدانید که بیمه تکمیلی انفرادی در حال حاضر در دو شرکت سامان و تعاون ارائه می‌شود . این شرکت‌ها طرح‌هایی با شرایط مشخص ارائه می‌دهند تا هر فرد بتواند متناسب با نیازهای خود طرح مناسب را انتخاب کند.

بیمه S.O.S نیز، در شرایط خاص و با انجام چکاپ‌های پزشکی، طرح تکمیلی خانوادگی خود را به صورت انفرادی صادر می‌کند.

در ادامه سقف تعهدات این ۳ شرکت را در این پوشش بیان کرده‌ایم. (تمام مبالغ به تومان است.)

 

بیمه تکمیلی انفرادی سامان

سقف تعهدات بیمه تکمیلی انفرادی سامان به صورت زیر است:

 

نام طرح

سقف تعهد پوشش ویزیت و دارو (تومان)

نسیم

این پوشش را ندارد.

اقتصادی محدود

۱۰۰.۰۰۰

اقتصادی

۱۰۰.۰۰۰

مهر

۱۰۰.۰۰۰

منتخب محدود

۲۰۰.۰۰۰

منتخب

۲۰۰.۰۰۰

سروش

۲۰۰.۰۰۰

ویژه محدود

۵۰۰.۰۰۰

جامع محدود

۸۰۰.۰۰۰

ویژه

۵۰۰.۰۰۰

شمیم

۵۰۰.۰۰۰

جامع

۸۰۰.۰۰۰

وصال

۸۰۰.۰۰۰

ممتاز

۱.۰۰۰.۰۰۰

عقیق

۱.۰۰۰.۰۰۰

  

 

طرح های مختلف بیمه تکمیلی برای تعهد ویزیت و دارو

در بیمه تکمیلی انفرادی سامان میزان فرانشیز این پوشش ۱۰ درصد است. در واقع به این معناست که شما می‌بایست ده درصد هزینه‌های ویزیت و دارو را شخصا پرداخت کنید.

از مزایای بیمه تکمیلی سامان می‌توان به این اشاره کرد که: برای خرید این بیمه‌نامه نیازی به انجام آزمایش‌های پزشکی و چکاپ ندارید.

 بیمه تکمیلی انفرادی تعاون

سقف تعهدات بیمه تکمیلی انفرادی تعاون را در زیر مشاهده می‌کنید:

نام طرح

سقف تعهد پوشش ویزیت و دارو (تومان)

برنا

این پوشش را ندارد.

کوشا

۵۰۰.۰۰۰

رسا

۸۰۰.۰۰۰

دارا

۱.۰۰۰.۰۰۰

پارسا

۱.۵۰۰.۰۰۰

والا

۲.۵۰۰.۰۰۰

فرانشیز پوشش دارو و ویزیت پزشک در هریک از طرح‌های اشاره شده در جدول بالا ۱۰ درصد است. یعنی شما ۱۰ درصد هزینه‌ها را شخصا باید پرداخت کنید.

 

بیمه تکمیلی انفرادی دی

سقف تعهدات بیمه شخص واحد دی به صورت زیر است:

نام طرح

سقف تعهد پوشش ویزیت و دارو (تومان)

سه ستاره

این پوشش را ندارد.

شش ستاره

این پوشش را ندارد.

چهار ستاره

۱.۰۰۰.۰۰۰

پنج ستاره

۱.۵۰۰.۰۰۰

هفت ستاره

۲.۰۰۰.۰۰۰

هشت ستاره

۳.۰۰۰.۰۰۰

 

فرانشیز پوشش دارو و ویزیت پزشک در هریک از طرح‌های اشاره شده بیمه دی در جدول بالا ۲۰ درصد است. یعنی شما ۲۰ درصد هزینه‌ها را شخصا باید پرداخت کنید.

داروهای تحت پوشش بیمه تکمیلی

داروهای خاص و کمیاب (از جمله داروهای خارجی) تحت پوشش بیمه تکمیلی نیستند؛ البته اگر داروی خاصی مصرف می کنید، قبل از خرید، تحت پوشش بودن آن ها را بررسی کنید. البته باید به این نکته تاکید داشت که داروهای ویتامینه جزو پوشش بیمه تکمیلی نیستند.

به طور کلی سه نوع دارو وجود دارد:

  • داروهای عمومی
  • دارو های آزاد
  • داروهای تخصصی

جالب است بدانید که بیمه تکمیلی داروهای عمومی را نیز تحت پوشش خود قرار می‌دهد. شرکت بیمه هزینه‌های این پوشش را تا سقف تعهد مندرج در بیمه‌نامه به بیمه‌گذاران پرداخت خواهد کرد.

 

بیمه تکمیلی هزینه برخی از داروها را پرداخت می‌کند.

بیمه تکمیلی هزینه برخی از داروها را پرداخت می‌کند.

امکان دارد در برخی از شرکت‌های بیمه شرایط خاص دیگری نیز برای استفاده از این پوشش وجود داشته باشد: مثلا در بیمه تکمیلی انفرادی سامان علاوه بر این‌که داروها تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار می‌گیرند، می‌بایست پزشک معتبر نیز این داروها را تایید کرده باشد. همچنین اگر دارویی خارجی باشد، بیمه هزینه داروی ایرانی معادل آن را پرداخت خواهد کرد.

داروهایی که تحت پوشش بیمه تکمیلی نیستند

هم اکنون هفتاد و نه قلم از داروهای معمولی مثل استامینوفن، قرص‌های سرماخوردگی سبک و برخی از شربت‌هایی که قیمت بالایی ندارند، از پوشش بیمه‌ای خارج شده و هزینه‌های مربوط به این داروها که تاثیر خاصی در سبد اقتصادی خانواده‌ها ندارد به داروهای موردنیاز بیماران خاص و صعب العلاج اختصاص داده می‌شود.

آیا مکمل‌های غذایی تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار می‌گیرند؟

لازم به ذکر است که مکمل‌های غذایی هیچ اثر ثابت شده درمانی ندارند و نرخ آن‌ها توسط تولیدکنندگان، واردکنندگان و تحت نظارت سندیکا و اتحادیه مربوطه تعیین می‌گردد. به همین دلیل قیمت واحد این محصولات چندین برابر قیمت واحد دارو در بازار سلامت کشور است. به همین دلیل تقریبا تمام مکمل‌های غذایی تحت پوشش بیمه تکمیلی نیستند.

چگونه هزینه‌های دارویی خود را از بیمه می‌توانید دریافت کنید؟

بعد از این‌که هزینه‌های دارویی و ویزیت پزشک را دریافت کردید، می‌توانید به یکی از شعبه‌های پرداخت خسارت شرکت بیمه مراجعه نمایید. سپس با ارائه مدارک لازم، هزینه‌های خود را تا سقف تعهد شرکت بیمه دریافت کنید. البته در حال حاضر، امکان ارسال تصاویر اسناد و مدارک پزشکی از طریق سایت وجود دارد. بعد از بارگذاری و ارسال و تایید از طرف پزشک شرکت، نیاز است تا اصل مدرک ارسال شود.

همانطور که در بالا به آن نیز اشاره کردیم، یکی از شرایطی که بیمه تکمیلی دارد، فرانشیز است. طبق این مساله فرانشیز بیمه، برطبف آن بیمه‌گذار می‌بایست درصدی از هزینه‌های درمانی را شخصا خودش پرداخت نماید.

مدارک لازم جهت دریافت هزینه‌های ویزیت و دارو

  • قبض مهر خورده داروخانه
  • نسخه پزشک

امکان دارد برخی از شرکت‌های بیمه برای پرداخت خسارت به شما مدارک دیگری را نیز طلب کنند. توصیه می‌کنیم قبل از مراجعه با شرکت بیمه‌گر خود تماس گرفته و لیست مدارکی که باید ارائه دهید را از آن‌ها جویا شوید.

در ادامه تعرفه ویزیت و دارو که توسط وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۱ اعلام شده است را آورده‌ایم. (در حال حاضر تعرفه ویزیت و دارو که توسط وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۲ هنوز اعلام نشده است؛ به محض تصویب نرخ ویزیت و دارو وزارت بهداشت، در همین مقاله اطلاع رسانی خواهد شد.)

تعرفه ویزیت پزشکان در بخش خصوصی در سال ۱۴۰۱

تعرفه پزشکان در سال ۱۴۰۱ متوسط ۲۰% افزایش داشته‌ است. ویزیت پزشکان و دندان‌پزشکان ۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان، ویزیت پزشکان و دندانپزشکان متخصص ۲۹۰۰۰ تومان، ویزیت فوق تخصص ۳۵۲۰۰ تومان و در بخش خصوصی ویزیت پزشکان و دندانپزشکان عمومی ۶۹۰۰۰ تومان، ویزیت پزشکان و دندانپزشکان متخصص ۱۰۴۰۰۰ تومان، ویزیت فوق تخصص و فلوشیپ ۱۳۲۰۰۰ تومان اعلام شده است.

با این وجود نسخه‌نویسی الکترونیکی مزیت‌های زیادی را برای همه‌ی ما به همراه دارد. برای مثال تعرفه ویزیت پزشکی عمومی در بخش دولتی در صورت اجرای نسخه الکترونیک صد و نود و چهار هزار ریال است؛ در حالی که بدون نسخه الکترونیک صد و شصت و چهار هزار ریال خواهد بود.

بیمه تکمیلی خود را از بیمه دات کام بگیرید

شما می‌توانید با کمک مشاورهای متخصص بیمه دات کام به صورت دقیق و کاملا بی طرفانه بیمه درمان تکمیلی مدنظر خود را انتخاب کرده و نسبت به خریداری آن بیمه اقدام نمایید.همچنین می‌توانید برای استعلام قیمت و خرید بیمه تکمیلی به سایت بیمه دات کام مراجعه کرده و پس از تکمیل اطلاعات و سفارش این بیمه را دریافت نمایید.پس از تکمیل فرآیند خرید، بیمه‌نامه درمان شما به صورت رایگان به مقصد انتخابی شما ارسال خواهد شد.

آخرین مقالات مرتبط با این مطلب مشاهده آرشیو مقالات مشاهده آرشیو
فرم ارسال دیدگاه پیرامون این مطلب

دیدگاه کاربران بیمه دات کام
person
بیمار
۱۷ اسفند ۱۴۰۲

سلام.ببخشید دریافت هزینه کفی طبی و داروهای دیابتو چجوری از طریق اپلیکیشن بیمه آتیه سازان میتونیم دریافت کنیم؟؟؟

    person
    نویسنده بیمه
    ۱۹ اسفند ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز
    مدارک خود را ارائه دهید. در صورتی که تحت پوشش بیمه باشد خسارت به شما پرداخت می شود.

person
علی
۲۵ دی ۱۴۰۲

سلام آیا سرم و سرنگ و مواردی از قبیل ضد تب و ضد درد که باید داخل سرم بزنن رو بیمه دانا هزینه شو تقبل می‌کنه ؟
تو فاکتور دارو نوشته بود که آزادن

    person
    نویسنده بیمه
    ۲۶ دی ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز
    موارد آزاد تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار نمی گیرد. اما هزینه تزریقات تحت پوشش بیمه است.

person
یاس
۰۵ دی ۱۴۰۲

سلام من شوهرم داروی قلب میخورن نیترو کاردین وارویک وکنکور وااس ا بابیمه تکمیلی تامین اجتماعی میشه اینارو رایگان بگیرم،حدود ۱۵ ساله که دائما باید اینارو مصرف کنه ،گاهی از لحاظ مالی نمیتونم تامین کنم ،میشه کاری کردکه بتونم سهمیه ماهانه بگیرم براشون

    person
    نویسنده بیمه
    ۰۵ دی ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز
    بله میتوانید به بیمارستان و یا درمانگاه تامین اجتماعی مراجعه کنید تا آنها به شما کمک کنند

person
شهرام
۲۷ آذر ۱۴۰۲

وقت بخیر چرا هزینه ای که پرداخت میکنیم مثلا سونوگرافی ۷۰۰۰۰۰تومان بیمه مبلغ ۳۰۰۰۰۰ تومان پرداخت میکنه میگه طبق ترفه پزشکی پرداخت میکنیم یا سرم تراپی دیگه کمترین قیمتی که باید پول بدیم ۱۰۰۰۰۰تومان است بیمه ۲۷۰۰۰ تومان پرداخت میکند

    person
    نویسنده بیمه
    ۲۸ آذر ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز
    سقف پرداخت بیمه با توجه به تعهداتش در مورد خدمات دریافتی و کسر فرانشیز است.

person
محمد
۲۰ آذر ۱۴۰۲

سلام بنده بیمه سلامت ایرانیان گرفتم گفتن بیمه تکمیلی داره چطور میتونم بدونم تا چه سقفی میشه ازش استفاده کرد؟

    person
    نویسنده بیمه
    ۲۰ آذر ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز
    به سامانه بیمه سلامت یا یکی از شعب این بیمه مراجعه نمایید.

    person
    محمد
    ۲۰ دی ۱۴۰۲

    آیا هزینه ای پرداخت کنند یا رایگان دریافت می کنند؟؟ وی چند درصد باید پرداخت کنند

      person
      نویسنده بیمه
      ۲۳ دی ۱۴۰۲

      سلام دوست عزیز
      این موضوع به تعهدات بیمه نامه شما بستگی دارد.

person
09356262314
۱۸ آذر ۱۴۰۲

سلام مریضی داریم که نیاز به داروی ATGAM دارد که شامل ۴۴ امپول به قیمت هرکدام ۷میلیون تومان دارد. سال ۱۳۹۵ همین دارو را با پوشش بیمه تهیه کردیم ولی الان بعضی داروخانه ها می گویند کد ثبت شده بر روی دارو که داخل داروخانه هست و قانونی هم وارد داروخانه شده در لیست بیمه نیست . به نظر شما چگونه بارکد این دارو در لیست شرکت بیمه می تواند قرار بگیرد.

    person
    نویسنده بیمه
    ۱۹ آذر ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز. برای پیگیری این مورد به سازمان غذا و دارو مراجعه نمایید.

person
مهیا
۱۷ آذر ۱۴۰۲

سلام وقت بخیر
من داروی ریلاتا ۱۰ میلی گرم که مخصوص مغز استخوان هست مصرف میکنم و هزینه این دارو واقعا سنگین هست . بیمه تامین اجتماعی دارم . چطور میتونم بیمه تکمیلی ثبت نام کنم که هزینه دارو تقبل بشه ؟؟

    person
    نویسنده بیمه
    ۱۸ آذر ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز
    بهتر است با مشاوران ما در بیمه دات کام صحبت کنید تا شما را راهنمایی کنند.

person
کاربر
۱۶ آذر ۱۴۰۲

سلام. بیمه‌ی تکمیلی ما آتیه‌سازان حافظ هست. می‌خواستم بدونم هزینه‌ی عینک طبی رو تا چه سقفی پرداخت می‌کنن؟

    person
    نویسنده بیمه
    ۱۸ آذر ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز
    سقف تعهدات بیمه برای خدمات چشم پژشکی حدود ۴ تومن به شرط داشتن نمره چشم بالای سه است.

person
کفایت
۱۵ آذر ۱۴۰۲

آیا بیمه حافظ هزینه‌ای جراحی لثه رو متقبل میشن ؟

    person
    نویسنده بیمه
    ۱۵ آذر ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز
    بله؛ خدمات دندانپزشکی بیمه آتیه سازان حافظ شامل موارد زیر است:
    جراحی لثه
    هزینه ارتودنسی
    ایمپلنت دندان
    دست دندان (به استثنای زیبایی)

person
کفایت
۱۵ آذر ۱۴۰۲

من نمیدونستم بیمه حافظ هزینه دارو و وزیت رو تقبل می‌کند میشه نسخها رو جمع آوری کنیم آخر سال ببریم برای گرفتن هزینها ؟

    person
    نویسنده بیمه
    ۱۵ آذر ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز
    هر یک از شرکت های بیمه مدت زمان محدودی برای دریافت خسارت درمانی در نظر میگیرند. باید با شرکت مربوطه تماس بگیرید و اطلاع دقیق کسب کنید.

person
حسن
۰۵ آذر ۱۴۰۲

سلام خسته نباشید
خواستم بپرسم minoxidil که برای مو هست تحت پوشش بیمه کارکنان دولت قرار میگیره؟

    person
    نویسنده بیمه
    ۰۶ آذر ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز. خیر تحت پوشش نیست.

person
حمید
۰۲ آذر ۱۴۰۲

سلام جدیدا شرکت ما میخواد از بیه البرز برای بیمه تکمیلی استفاده کنه میگه ۱۵۸۰۰۰هزارتومان هر ماه بدین ولی نه پول ویزیت نه دارو شاملش نمیشه دیگه پس چی میشه

    person
    نویسنده بیمه
    ۰۴ آذر ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز
    در این رابطه باید با بیمه خود و مسئولان شرکت صحبت کنید.

person
پارسا حسینی
۲۲ آبان ۱۴۰۲

سلام آیا ویتامین ها شامل بیمه تکمیلی میشوند ؟

    person
    نویسنده بیمه
    ۲۲ آبان ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز. خیر باید به صورت ازاد تهیه کنید.

person
ف. رضائی
۱۵ آبان ۱۴۰۲

سلام ، آیا آمپول استیوانت برای بیمار سرطانی که متاستاز از تخمدان به مغز زده مورد تائید بیمه تامین اجتماعی قرار میگیرد؟

    person
    نویسنده بیمه
    ۱۶ آبان ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز
    باید از مدیریت درمان تامین اجتماعی حضوری بروید سوال بپرسید.

person
الهام
۰۸ شهریور ۱۴۰۲

سلام در نسخه الکترونیکی داروخانه‌ی من سهم سازمان رو ۱۱۶/۰۰۰ تومان و سهم بیمار رو ۰ درج کرده، اما داروخانه از من ۱۱۶ رو گرفت، این یعنی چی؟ داروی بنده قرص مکمل بوده

    person
    نویسنده بیمه
    ۰۸ شهریور ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز
    از داروخانه فاکتور داروها را دریافت کنید و به همراه نسخه پزشک به بیمه تحویل دهید تا هزینه شما را پرداخت نمایند.

person
زهرا
۱۰ مرداد ۱۴۰۲

سلام. اگر دکتری تنها مایل باشه که بیمه برای ویزیت خودش نباشه و صرفا برای خدمات دارویی و مسائلی که بیرون مطب مربوط به خود بیمار میشه، امکانش هست همچین چیزی؟

    person
    نویسنده بیمه
    ۱۱ مرداد ۱۴۰۲

    سلام خیر

person
مری
۰۵ مرداد ۱۴۰۲

اگر بخوایم روتین پوستی از دکتر متخصص بگیریم که مثلا شامل ابرسان و ضدافتاب هست بیمه هزینه ی این داروهارو تقبل میکنه؟

    person
    نویسنده بیمه
    ۰۷ مرداد ۱۴۰۲

    سلام. خیر دوست عزیز.

person
محمد
۰۹ شهریور ۱۴۰۱

سلام.بیمه آتیه سازان تامین اجتماعی؛آیا هزینه ویزیت و دارو رو پوشش میده؟از بیمه شهرمون پرسیدم جواب نگرفتم

    person
    کارشناس بیمه
    ۱۲ شهریور ۱۴۰۱

    سلام آتیه سازان شرکت بیمه تکمیلی است که با تامین اجتماعی قرارداد بسته است. بیشتر بیمه ها این پوشش را دارند.

      person
      جواد نظری
      ۱۸ اسفند ۱۴۰۱

      با سلام و احترام
      چرا بیمه تکمیلی آتیه سازان هزینه داروهای فردی که سکته مغزی کرده رو پرداخت نمیکنه؟!
      آیا جزو داروهای خاص محسوب میشه؟!
      سوال دیگه اینکه آیا آمپول های غضروف ساز که توسط پزشک متخصص تجویز و تزریق میشود را بیمه تکمیلی هزینه آن را جبران میکند یا خیر؟!

        person
        کارشناس بیمه
        ۱۸ اسفند ۱۴۰۱

        سلام دوست عزیز. اگر این پوشش‌ها را داشته باشد پرداخت می‌کند.

person
خاوری
۰۵ تیر ۱۴۰۱

سلام نمیشه پوشش ویزیت و دارو رو زیاد کرد؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۶ تیر ۱۴۰۱

    سلام دوست عزیز، به صورت تکی خیر مگر اینکه طرحی را خریداری کنید که بیشترین پوشش را دارد.

person
زهرا قائم مقام
۰۵ تیر ۱۴۰۱

من بیمه تکمیلی ۵ ستاره دی رو دارم هزینه دارو رو تا چقدر میده؟ هزینه داروهی بیماری خاص رو میده؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۶ تیر ۱۴۰۱

    سلام دوست عزیز، پوششهایش نوشته شده است؛ اما برای داروهای خاص اصولا نمیدهند.

person
علی تنابنده
۱۸ دی ۱۴۰۰

سلام آیا می توان سقف پوشش دارو و ویزیت را بیشتر کرد؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۱۸ دی ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، خیر. در طرح ها پوشش ها ثابت هستند و شما امکان افزایش مقدار آن را ندارید. مگر اینکه بیمه تکمیلی دیگری را خریداری کنید.

person
فرهنگی
۰۴ دی ۱۴۰۰

سلام شما فهرست داروهایی که تحت پوشش بیمه تکمیلی نیستند، دارید؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۵ دی ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، در حالت کلی، بیمه تکمیلی داروهای خاص را پوشش نمی دهد. اما برای شما فهرست باید با شرکت بیمه گر خود تماس بگیرید.

person
احمد حاجیان نژاد
۳۰ آذر ۱۴۰۰

سلام الآن در حدود ۵سال است که بیمه عمر و حواددث بل بیمه پاسار گاد دارم در روز اول گفتند از همی الآن که بیمه شدید و سند را گرفتید هر هزینه را پاسارگاد میدهد من با اس او اس تناس گرفتم ک گفت بیمه پاسارگاد بعد از ۵سال هنوز اسمشما را در لیست درمان قرارنداده است پس این عکسها و چکها چیست که نمایش میدهند شما را خدا بنده گیرم اگر توان ندارند ما ۱۰ الی ۳۰ نفریم بیمه هامان را جمع کنیم و پول ۵ سالمان را از پاسارگاد بگیرم یااز طریق اخبار سراسری اقدام کنیم.

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۹ بهمن ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، ما در بیمه دات کام فقط در خصوص انواع بیمه های موجود اطلاع رسانی می کنید. در خصوص خسارت و غیره باید با خود سازمان بیمه یا بیمه مرکزی در ارتباط باشید. امیدواریم که مشکلتان سریع حل شود.

      person
      Rahmaty
      ۲۹ مرداد ۱۴۰۲

      سلام آیا بیمه تامین اجتماعی تخفیف دارویی ندارد ؟ و نسخه به صورت آزاد حساب می شود ؟

        person
        نویسنده بیمه
        ۳۰ مرداد ۱۴۰۲

        سلام دوست عزیز. بیشتر داروها تخفیف بیمه ای دارند بعضی از داروها از پوشش بیمه خارج هستند.

person
کامکار
۲۴ آذر ۱۴۰۰

سلام چرا داروهای ویتامینه جزو بیمه نیست؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۵ آذر ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، این مورد جزو استثنائات است و قرارداد خود شرکت های بیمه است که پرداخت نمی کنند.

person
ناصرپویان
۱۰ آذر ۱۴۰۰

سلام. بیمه دی تکمیلی جانبازان میگویدپانسمان های نوین که تنها کورسوی امیددربهبودزخم های مزمن مثل زخم وریدی و… است، درتعهدبیمه دی نیست. سوال: آیا حقیقت دارد که بیمه دی وکلا بیمه ها هزینه های انواع وسایل و… پانسمان های نوین را پوشش نمیدهند؟! اگرجواب خیر است، پس تخلف بیمه دی راپیگیری فرماییدواگرپاسخ مثبت است.. چرایی این قانون غیرمنطقی رابفرماییدچراکه زخم های مزمن وریدی ودیابت و… بالوازم وپانسمانهای قدیمی مثل گازاستریل وباند و… اصلاقابل درمان نیستندوتنها راه درمان استفاده ازانواع پانسمانهای جدیدوپیشرفته وکارآمدکه اختصارا پانسمان نوین می نامند، امکانپذیرمیباشند… قراردادبیمه دی بابنیادجانبازان فول درمان وبدون سقف ومحدودیت نوشته شده است… دراین دوموردفول درمان وپرداخت هزینه بدون سقف وبدون محدودیت هم توضیح بفرمایید… دعاگویتان خواهیم بود… جانباز… دارای زخم وریدی هردوپا. اجرکم عندالله

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۹ آذر ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز با مرکز پرداخت خسارت شرکت بیمه ای که خدمات بیمه تکمیلی را به شما ارائه داده اند تماس بگیرید

    person
    زهرا
    ۱۴ مرداد ۱۴۰۲

    سلام ایا بیمه تکمیلی شامل کارهای درمانی مزونیدلینگ و سابسیژن می شود ؟

      person
      نویسنده بیمه
      ۱۴ مرداد ۱۴۰۲

      سلام. خیر

عضویت در خبرنامه برای اطلاع از تخفیف های ماهانه در خبرنامه بیمه دات کام عضو شوید