بیمه دات کام

خرید بیمه ویژه تلفن همراه

مشخصــات موبایل
انتخاب کنید
بیمه ویژه تلفن همراه

خرید بیمه گوشی موبایل

چرا باید از بیمه موبایل استفاده کنیم؟

بیمه گوشی، زیر مجموعه‌ی بیمه تجهیزات الکترونیک و دیجیتال است که خود، شاخه‌ای از بیمه مهندسی به حساب می‌آید. تجهیزات دیجیتالی مثل لپ تاپ، تبلت های سیمکارتی و غیر سیمکارتی، دوربین های عکاسی، ساعت های هوشمند، اپل واچ و ... شامل بیمه تجهیزات الکترونیک هستند. با توجه به کاربرد بیشتر گوشی موبایل در بین مردم و شرایط اقتصادی کنونی، هزینه تهیه یک تلفن همراه هوشمند و مناسب بسیار بالا است؛ پس باید سعی کرد تا از موبایل خریداری شده، به بهترین شکل محافظت کرد. بیمه موبایل، خدمتی جدید از شرکت‌های بیمه‌گر تحت نظارت بیمه مرکزی است که خسارات مربوط به آسیب‌های فیزیکی و سرقت تلفن همراه را تحت پوشش قرار می‌دهد. با توجه به اینکه هزینه خرید مجدد گوشی یا حتی دستمزد تعمیرات و تامین قطعات آن به شدت گران است، داشتن بیمه گوشی موبایل برای دارندگان گوشی‌هایی با مشخصات فنی متوسط و بیشتر، الزامی است.

انواع بیمه موبایل

با توجه به نو ظهور بودن بیمه موبایل به نسبت سایر رشته بیمه‌ها، هنوز شرکت‌های زیادی این خدمت را ارائه نمی‌دهند؛ با این حال، همین شرکت‌های محدود، طرح‌های مختلفی برای سلیقه‌های گوناگون دارند تا همه بتوانند از این خدمات استفاده کنند. شرکت‌های بیمه‌گر معمولاً بیمه موبایل را به دو صورت ارائه می‌دهند:
حالت اول: بیمه سرقت همراه با تعمیرات
حالت دوم: بیمه سرقت گوشی به تنهایی. بیمه سرقت موبایل، فقط برای شرایطی است که تلفن همراه توسط سارقین دزدیده می‌شود؛ اما بیمه سرقت همراه با تعمیرات، علاوه بر پوشش‌های حالت اول، خیال کاربر را از حوادث زیادی مثل خرابی در اثر خیس شدن، ضربه خوردن و نوسان برق راحت می‌کند.

پوشش ها و شرایط بیمه موبایل

با بيمه كردن گوشي موبايل، تقریباً 80% خطراتی که تلفن همراه را تهدید می‌کند، تحت پوشش قرار می‌گیرند. 20% باقیمانده هم مواردی هستند که احتمال وقوع آنها بسیار پایین است. ریسک‌های تحت پوشش بیمه موبایل شامل موارد زیر هستند:

  • آبدیدگی یا نم‌زدگی
  • نوسانات برق و القای الکتریکی
  • شکستگی یا ضربه خوردگی
  • آتش سوزی، انفجار، سیل و طوفان
  • سرقت

طرح‌های مختلف بیمه گوشی سامان، چه تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند؟

همان‌طور که گفته شد، شرکت‌های بیمه برای افراد مختلف، طرح‌های متفاوتی را در رشته بیمه موبایل ارائه می‌دهند. در جدول زیر، پوشش‌های سه طرح مختلف بیمه گوشی همراه سامان را مشاهده می‌کنید:

پوشش ها / طرح هاسرقت کلیالماس زیسا پلاسالماس زیسا پرو
آبدیدگی و نم‌زدگی-دارددارد
نوسانات برق و القای الکتریکی-دارددارد
شکستگی یا ضربه خوردگی-دارددارد
آتش سوزی، انفجار، سیل و طوفان-دارددارد
سرقت با شکست حرز-دارددارد
سرقت با قاپ‌زني و زورگيریدارد-دارد
تسهیلات ویژه-دارددارد

در صورت استفاده از طرح الماس زیسا پلاس و الماس زیسا پرو، تسهیلات ویژه‌ای از قبیل گلس رایگان، سرویس نرم افزاری دستگاه آسیب دیده به صورت رایگان، جبران هزینه ایاب و ذهاب جهت دریافت خسارت، به بیمه‌گزار تعلق می‌گیرد.

بیمه سرقت گوشی موبایل

با بیمه موبایل با خیال راحت قدم بزیند! افرادی که گوشی گران قیمت دارند، از ترس سرقت تلفن همراه خود، معمولاً با استرس و نگرانی در خیابان‌ها و یا محافل عمومی رفت و آمد می‌کنند؛ حتی اگر در خودروی شخصی خود باشند. این موضوع برای کسانی که یک بار این تجربه تلخ را تجربه کرده‌اند، خیلی نمایان‌تر است. با درک این مسئله، در رشته بیمه موبایل پوشش‌های مختلفی برای این این موضوع در نظر گرفته شده است. همان‌طور که در جدول بالا مشاهده می‌کنید، طرح‌های مختلف، دو پوشش با نام‌های سرقت با شکست حرز و سرقت با زورگیری را ارائه می‌دهند. طرح الماس زیسا پرو، بیمه‌گزار را در هر دو حالت همراهی می‌کند؛ اما اگر فقط در خطر سرقت با شکست حرز یا سرقت با قاپ‌زني و زورگيری هستید، یکی از طرح‌های الماس زیسا پلاس یا سرقت کلی، کافی است.

بیمه موبایل بدون شکست حرز

سرقت با شکست حرز، به این معنا است که برای رسیدن به اموال دزدی، مانعی از سر راه برداشته شود؛ مثلاً قفل در خانه‌ای باز یا شیشه‌ی ماشینی شکسته شود. قاپ‌زنی و زورگیری هم مربوط به شرایطی است که در خیابان گوشی تلفن همراه به صورت ناگهانی و بدون جلب توجه، از دست شخصی گرفته شده (به اصطلاح قاپ زده می‌شود) یا به کمک سلاح سرد و با تهدید، به زور گوشی را از فرد تصاحب می‌کنند. بیمه موبایل بدون شکست حرز، حالت دوم را شامل می‌شود. در این شرایط نیازی نیست سارق از مانعی عبور کند و به صورت مستقیم امکان ربوده شدن گوشی برایش فراهم است.

بیمه شکستگی گوشی موبایل

یکی از پوشش‌های مهم بیمه موبایل، جبران هزینه شکستگی گوشی و صفحه نمایش آن است. افراد در طول روز، ساعت‌های زیادی از گوشی استفاده می‌کنند و همین موضوع احتمال وقوع حادثه را افزایش می‌دهد. گاهی اوقات افراد در محلی از تلفن همراه خود استفاده می‌کنند که با یک لغزش و افتادن گوشی از دستشان، امکان دارد تلفن همراه یا صفحه نمایش آن خرد شود. در این شرایط هم بیمه گوشی موبایل به کمک افراد می‌آید. به جز گوشی‌های برند اپل که شامل این پوشش نمی‌شوند، صاحبین سایر گوشی‌های هوشمند می‌توانند در صورت شکستگی تلفن همراهشان، از شرکت بیمه غرامت دریافت کنند.

بیمه آبدیدگی گوشی موبایل

هرگونه آسیبی که به دلیل نفوذ آب به داخل تلفن همراه ایجاد شود، توسط طرح‌های الماس زیسا پلاس و الماس زیسا پرو قابل جبران است. اگر گوشی شما داخل استخر، سطح یا چاله آب بیفتد یا هنگامی که روی میز قرار دارد روی آن آب بریزد، بیمه موبایل هزینه تعمیرات یا تعویض را تقبل خواهد کرد.

مواردی که تحت پوشش بیمه موبایل قرار نمیگیرد

با توجه به سنجش ریسک انجام شده توسط شرکت‌های بیمه‌ای، برخی از اتفاقات که ریسک بالایی دارند یا احتمال وقوع آن قابل پیش بینی نیست، جزء پوشش‌های بیمه گوشی موبایل قرار نمی‌گیرند. در ادامه به برخی از استثنائات بیمه تلفن همراه اشاره می‌کنیم:

  • وجود عیب‌های ذاتی برای موارد تحت پوشش گارانتی
  • خسارات وارد شده به لوازم جانبی نظیر کارت حافظه، شارژر، هندزفری، قلم هوشمند و...
  • خسارت‌های ایجاد شده بر اثر تعمیرات نامناسب
  • آسیب‌هایی که به زیبایی دستگاه وارد می‌شود؛ مانند خراشیدگی قاب گوشی
  • ستهلاک عادی، اکسیده شدن، زنگ زدگی یا فساد تدریجی بر اثر شرایط آب و هوایی
  • خسارات تبعي يا عدم النفع
  • مشکلات نرم افزاری
  • خسارات ناشی از جنگ، شورش و بلوا
  • اعمال آسیب عمدی از سوی بیمه‌گزار یا وابستگان او
  • هزینه انتقال دستگاه به مراکز تعمیر و برعکس
  • هرگونه تعمیرات و بازشدگی توسط مراکز فاقد تأییدیه شرکت بیمه‌گر
  • عملکرد دکمه اثر انگشت و فیس آی دی
  • آسیب‌دیدگی پیکسل (موارد خارج از پوشش)
  • خسارت ایجاد شده به گوشی‌های رجيستري نشده
  • سرقت ناشی از خیانت در امانت
  • مفقودی تلفن همراه
  • تمامی خسارات، در صورت مخدوش بودن شماره سریال یا IMEI دستگاه آسیب دیده

توجه: دستگاه‌های تعمیر شده پیش از صدور بیمه‌نامه تحت پوشش قرار نمی‌گیرند. همچنین، خسارت‌های قبل تاریخ صدور بیمه‌نامه مورد تأیید شرکت بیمه‌گر نخواهند بود. دقت کنید که پرداخت خسارت، منوط به پرداخت حق بیمه سالیانه در مهلت تعیین شده است.

قیمت بیمه موبایل

برند، مدل و ارزش ریالی تلفن هوشمند، مهم‌ترین معیارهایی هستند که در تعیین هزینه بیمه گوشی مؤثرند. کیفیت قطعات استفاده شده و میزان هماهنگی آنها، همچنین امکاناتی نظیر ضد آب بودن، در هر مدلی متفاوت است که می‌تواند موجب تغییر در قیمت بیمه موبایل شود. البته، عامل اصلی قیمت‌گذاری، ارزش ریالی گوشی است.

بیمه گوشی آیفون

موبایل‌های برند اپل با نام آیفون، پرطرفدارترین و گران‌قیمت‌ترین محصولات در بازار گوشی‌های هوشمند ایران به حساب می‌آیند. هر چه ارزش چیزی بیشتر باشد، خطر بیشتری متوجه آن می‌شود. قطعاً هدف اول سارقین، گوشی‌های آیفون هستند؛ بیمه سرقت گوشی آیفون می‌تواند خیال شما را از بابت مواجهه با چنین افرادی راحت کند. به علاوه، بیمه موبایل پوشش‌های دیگری هم دارد که بالاتر به آن اشاره کردیم. امکان استفاده از این بیمه‌نامه برای تمامی گوشی‌های این برند فراهم است. فقط توجه کنید که بیمه آیفون فاقد پوشش برای خسارت‌های ایجاد شده بر اثر شکستگی و ضربه دیدن قاب، بدنه، باتری و درب پشت گوشی است.

بیمه گوشی سامسونگ

هر چند محصولات برند سامسونگ کمی ارزان‌تر از گوشی‌های آیفون هستند، اما این اختلاف زیاد نیست و تقریباً کمتر از 30% است. گوشی‌های هوشمند سامسونگ با نام گلکسی، در سال‌های دورتر با سری‌های S و Note جای خود را در دل ایرانی‌ها باز کردند و در حال حاضر، با محصولات جدید خود در بازار ایران حضور دارند. تعداد طرفداران گوشی‌های گلکسی سامسونگ دست کمی از آیفون ندارد. محصولات جدید این برند قیمت بسیار بالایی دارند و در صورت بروز خرابی یا دزدیده شدن، آسیب مالی زیادی به مالک وارد می‌کنند. در صورت استفاده از بیمه موبایل سامسونگ، هزینه‌های مربوط به تعمیر یا تعویض، همچنین غرامت گوشی به سرقت رفته پرداخت خواهد شد. تمامی گوشی‌های سامسونگ امکان استفاده از این بیمه‌نامه را دارند.

بیمه گوشی شیائومی

همه برند شیائومی را به عنوان یک برند اقتصادی می‌شناسند؛ اما با توجه به افزایش قیمت ارز در سال‌های اخیر، قیمت محصولات این برند اقتصادی هم دیگر ارزان نیستند. با اینکه محصولات شیائومی با قیمت پایین‌تر کیفیت تقریباً یکسانی را ارائه می‌دهند، اما امکان دزدیده شدن یا خرابی برای هر تلفن همراهی وجود دارد. بیمه موبایل شیائومی، هزینه خسارات جزئی و کلی وارد شده به تمامی مدل‌های این برند را جبران خواهد کرد.

فرانشیز بیمه موبایل

تمامی رشته بیمه‌ها فرانشیز دارند؛ فرانشیز، بخشی از هزینه خسارت وارده است که باید توسط خود بیمه‌گزار جبران شود. میزان فرانشیز در هر رشته بیمه، با توجه به شرایط آن حوزه سنجیده می‌شود. بیمه‌گزار قبل تهیه بیمه‌نامه، از شرایط فرانشیز آگاه خواهد شد. میزان فرانشیز در نظر گرفته شده برای بیمه موبایل در جدول زیر آمده است:

نوع خسارتمیزان فرانشیز
خسارت جزئی (تعمیرات و تعویض قطعه)20% و حداقل 100،000 تومان
خسارت مربوط به تاچ و ال سی دی (تعمیرات و تعویض قطعه)40% و حداقل 400،000 تومان
خسارت کلی (بدون امکان تعمیر)30% قیمت روز دستگاه در زمان حادثه یا قیمت درج شده در بیمه‌نامه (هر کدام کمتر باشد.)
سرقت30% قیمت روز دستگاه در زمان حادثه یا قیمت درج شده در بیمه‌نامه (هر کدام کمتر باشد.)

نحوه محاسبه و پرداخت خسارت بیمه موبایل

با توجه به نوع آسیبی که به موبایل وارد می‌شود، نحوه محاسبه و پرداخت خسارت متفاوت است. در ادامه نحوه قیمت گذاری و دریافت خسارت از بیمه موبایل در شرایط مختلف را بررسی کرده‌ایم:

ثبت نام در سامانه دریافت خسارت بیمه موبایل

در صورتی که تلفن همراه شما دچار آسیب دیدگی شود، اولین اقدام این است که مراحل زیر را برای دریافت نوبت و گرفتن معرفی‌نامه معتبر جهت مراجعه به مراکز خدمات تخصصی مورد تأیید شرکت بیمه موبایل خود سپری کنید:
1) ابتدا وارد سامانه «www.si24.ir» شوید.
2) به «منو» در بالای صفحه مراجعه کرده و از طریق قسمت «خدمات الکترونیکی»، در بخش «بیمه تجهیزات الکترونیک»، بر روی «فرم اعلام خسارت تجهیزات الکترونیک» کلیک کنید.
3) فرم مورد نظر را به دقت پر کنید و منتظر تماس کارشناسان شرکت بیمه‌گر بمانید.
4) پس از برقراری تماس، آدرس شعبه مورد نظر جهت پیگیری خسارات به شما ابلاغ می‌شود.
5) به همراه کارت ملی، دستگاه آسیب دیده، جعبه و سایر متعلقات آن، به شعبه تعیین شده، مراجعه کنید.
6) در شعبه بیمه موبایل، پس از تکمیل فرم دوم، نامه‌ی ارجاع به مراکز تخصصی ارزیابی تجهیزات الکترونیک مورد تأیید شرکت بیمه به شما ارائه می‌شود. توجه: اگر به دلایلی چون عدم دسترسی، اختلالات اینترنت، مشکلات زیرساختی سامانه و... موفق به ثبت نوبت آنلاین نشدید، حتماً به صورت حضوری به یکی از شعب شرکت بیمه‌گر جهت اعلام خسارت مراجعه کنید. با در دست داشتن معرفی نامه، ادامه مراحل دریافت خسارت را با توجه به نوع خسارت ایجاد شده انجام دهید:

در صورت بروز خسارات جزئی:

در حالتی که خسارت جزئی ایجاد شود و دستگاه نیاز به تعمیر یا تعویض قطعه داشته باشد، بیمه‌گزار باید با دریافت معرفی‌نامه معتبر، جهت انجام تعمیرات به مراکز تخصصی مورد تأیید شرکت بیمه‌گر مراجعه کند. بیمه‌گزار باید هزینه تعمیرات را پرداخت کرده و نسبت به دریافت فاکتور رسمی و معتبر ممهور به مهر تعمیرگاه اقدام کند. در صورتی که حین تعمیر دستگاه قطعه‌ای تعویض شده باشد، باید قطعه یا قطعات تعویض شده به همراه فاکتور، به شعب تعیین خسارت شرکت بیمه موبایل ارائه شود. بیمه‌گزار برای ارائه فاکتور دریافتی به همراه داغی قطعات تعویضی به شعبه تعیین شده، همچنین امضاء فرم مفاصا حساب، 20 روز کاری زمان دارد. شرکت بیمه پس از تأیید هزینه‌ها، طی 7 روز مبلغ مورد نظر را به بیمه‌گزار پرداخت می‌کند. در صورت ارائه داغی قطعات تعویض شده، بیمه‌گر مجاز است ارزش معادل بازیافت قطعات را مطابق نظر کارشناسان مستقر در مرکز تخصصی، از مبلغ قابل پرداخت کم کند. توجه: در صورت مغایرت میان فاکتور ارائه شده توسط بیمه‌گزار و مبالغ متعارف، شرکت بیمه مجاز است مجدداً هزینه‌ها را توسط کارشناسان خود بررسی کند. جبران خسارت فقط بر اساس قیمت‌های متعارف انجام می‌شود.

در صورت بروز خسارات کلی:

اگر دستگاه پس از آسیب وارد شده دیگر قابل استفاده نباشد، بیمه‌گزار با دریافت معرفی‌نامه معتبر، به مراکز خدماتی مورد تأیید شرکت بیمه مراجعه کرده و تلفن همراه را جهت بررسی به کارشناسان تحویل می‌دهد. پس از تأیید غیر قابل تعمیر بودن دستگاه توسط این مراکز، نامه‌ای با این مضمون به بیمه‌گزار ارائه می‌شود. پس از دریافت نامه، بیمه‌گزار موظف است ظرف مدت 20 روز کاری، مجدداً به شعب بیمه مراجعه کند و ضمن ارائه نامه ممهور مرکز خدماتی، نسبت به امضاء فرم مفاصا حساب اقدام کند. شرکت بیمه باید طی 7 روز مبلغ مورد نظر را به بیمه‌گزار پرداخت می‌کند. در صورت عدم تحویل جعبه و متعلقات دستگاه مورد بیمه، بیمه‌گر می‌تواند ارزش بازیافتی موارد گفته شده را مطابق نظر کارشناسان مراکز تخصصی از مبلغ خسارت کسر نماید. توجه: در صورت افزایش قیمت دستگاه بعد تهیه بیمه‌نامه، خسارت بیمه موبایل شامل کم بیمه‌گی و اعمال ضریب ماده 10 قانون بیمه خواهد شد.

در صورت سرقت دستگاه:

جهت دریافت خسارت بر اثر سرقت، باید مدارکی مبنی بر صحت ادعای ربوده شدن گوشی ارائه شود که شامل موارد زیر است:

  • گزارش مقامات انتظامی و قضایی جهت تأیید وقوع سرقت
  • پرینت اطلاعات ثبت شده دستگاه در سامانه همیاب 24 (مدارک تأیید و اعلام سرقت به اپراتورها)
  • تحویل جعبه دستگاه به همراه کلیه لوازم جانبی به شرکت بیمه (در غیر این صورت خسارت پرداخت نخواهد شد.)
  • فاکتور خرید دستگاه جدید
  • مستندات لازم و کافی در خصوص وقوع حادثه (شامل فیلم دوربین یا استشهاد محلی)

توجه: در زمان دریافت غرامت خسارت کلی یا سرقت، بیمه‌گزار موظف است مالکیت (رجیستر) دستگاه را به شرکت بیمه انتقال دهد. در غیر این صورت، هزینه خسارات پرداخت نمی‌شود.

خرید آنلاین بیمه موبایل از بیمه دات کام

بیمه دات کام، یکی از قدیمی‌ترین سامانه‌های خرید اینترنتی بیمه‌نامه، با توجه به نیاز کاربران خود برای بیمه کردن گوشی تلفن همراه را به خدمات خود اضافه کرده است. با تهیه بیمه موبایل از سامانه بیمه دات کام، امکان مقایسه آنلاین خدمات و قیمت طرح‌های شرکت‌های مختلف وجود دارد که می‌تواند منجر به انتخاب مناسب‌ترین گزینه برای کاربر شود. پس از تهیه بیمه‌نامه هم بیمه دات کام با پشتیبانی 24 ساعته، آماده خدمت رسانی به شما کاربران گرامی است. همچنین شما می‌توانید قبل خرید، از طریق شماره تلفن ۰۲۱۴۳۷۲، برای دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان ما تماس بگیرید و بعد، با خیال راحت سفارش خود را نهایی کنید. برای خرید بیمه موبایل کافی است مراحل زیر را انجام دهید: 1) در صفحه استعلام بیمه موبایل، اطلاعات مربوط به تلفن همراه خود را وارد کرده و روی دکمه «تأیید و جستجو» کلیک کنید. 2) در صفحه بعدی لیستی از طرح‌های شرکت‌های مختلف به همراه قیمت آنها نمایش داده می‌شود. بعد مقایسه و انتخاب بیمه موبایل مورد نظرتان، بر روی دکمه «خرید نقدی» کلیک کنید. 3) در این مرحله، باید اطلاعات تکمیلی را جهت نهایی سازی سفارش، تکمیل کنید. 4) با پرداخت حق بیمه، بیمه‌نامه در سریع‌ترین زمان ممکن صادر خواهد شد؛ در صورت تمایل، بیمه‌نامه به صورت رایگان برای شما ارسال می‌شود. هنگام خرید بیمه موبایل حتماً به نکات زیر توجه کنید:

  • در مراحل خرید بیمه‌نامه، هنگام بارگذاری تصویر پشت و روی دستگاه، مشاهده IMEI (سریال دستگاه) بر روی صفحه نمایش الزامی است. این کار باید به گونه‌ای انجام شود که چهارچوب دستگاه نمایان باشد. در غیر این صورت بیمه‌گر تعهدی در قبال خسارات مربوط به صفحه نمایش و دوربین نخواهد داشت
  • انجام مراحل خرید باید از طریق دستگاهی که قصد خرید بیمه‌نامه برای آن را دارید، انجام شود؛ در غیر صورت، شرکت بیمه تعهدی در برابر پرداخت خسارات نخواهد داشت.

بیمه موبایل چه مواردی را شامل نمی‌شود؟

عیوب ذاتی، خسارات وارد شده به لوازم جانبی، تعمیرات نامناسب، آسیب به زیبایی دستگاه، فساد تدریجی در اثر شرایط آب و هوایی، خسارات تبعي يا عدم النفع، مشکلات نرم افزاری، خسارات ناشی از جنگ یا شورش، اعمال عمدی آسیب، هزینه انتقال دستگاه به مراکز تعمیر، بازشدگی توسط مراکز فاقد تأییدیه شرکت بیمه‌گر، عملکرد دکمه اثر انگشت، عملکرد فیس آی دی، آسیب‌دیدگی پیکسل (موارد خارج از پوشش)، سرقت ناشی از خیانت در امانت، مفقودی و تمامی خسارات در صورت مخدوش بودن شماره سریال یا IMEI دستگاه آسیب دیده.

بیمه موبایل بدون شکست حرز به چه معنا است؟

سرقت با شکست حرز به این معنی است که در فرایند دزدی، سارق مانعی را از سر راه خود بردارد؛ به عنوان مثال باید قفل در خانه یا شیشه ماشین شکسته شود. بیمه موبایل بدون شکست حرز یعنی در چنین شرایطی، غرامت دستگاه به سرقت رفته از سوی شرکت بیمه‌گر جبران نخواهد شد.

شرایط بیمه شکستگی گوشی موبایل به چه صورت است؟

در صورتی که شکستگی ایجاد شده در بخشی از موبایل باشد که امکان تعمیر آن وجود داشته باشد، شرکت بیمه هزینه تعمیر آن را پرداخت می‌کند. اگر شکستی در حدی باشد که دستگاه غیر قابل تعمیر باشد، بیمه‌گر موظف به پرداخت خسارت کلی دستگاه است. دقت کنید که میزان فرانشیز هر یک از این دو حالت با یکدیگر متفاوت است.

بیمه آبدیدگی گوشی موبایل چه شرایطی دارد؟

نفوذ آب به داخل دستگاه می‌تواند موجب خراب شدن آن شود. در چنین شرایطی شرکت بیمه هزینه تعمیر یا تعویض دستگاه را جبران می‌کند.

آیا شرایط بیمه گوشی های آیفون، سامسونگ و شیائومی متفاوت است؟

شرایط بیمه دزدی گوشی برای برندهای مختلف یکسان است. اما در طرح الماس زیسا پلاس و الماس زیسا پرو، خسارات ناشی از شکستگی یا ضربه دیدن قاب، بدنه، باتری و درب پشت گوشی‌های برند اپل (آیفون)، جبران نخواهد شد. مثلاً بیمه گوشی آیفون ۱۳ پوشش‌های ذکر شده را شامل نمی‌شود.

قیمت بیمه موبایل چقدر است؟

قیمت بیمه گوشی با توجه به ارزش هر تلفن همراه متفاوت است. کافی است اطلاعات موبایل و قیمت آن را وارد کنید تا محاسبه قیمت بیمه موبایل متناسب با دستگاه شما در طرح‌های مختلف انجام شود

خرید بیمه موبایل به چه صورت است؟

برای خرید بیمه گوشی، کافی است به بخش استعلام بیمه موبایل در بیمه دات کام رفته و اطلاعات تلفن همراه خود را وارد کنید. در مرحله بعدی، طرح‌های قابل ارائه و قیمت آنها، به شما نمایش داده می‌شود. در این قسمت باید طرح مورد نظر خود را انتخاب کرده و روی دکمه «خرید نقدی» کلیک کنید. در ادامه باید اطلاعات تکمیلی را وارد کنید تا بیمه‌نامه شما صادر شود.

آیا هنگام محاسبه و پرداخت خسارت، از ارزش دستگاه هزینه استهلاک کسر می‌شود؟

خیر؛ پرداخت خسارت در بیمه موبایل بر اساس ارزش روز دستگاه در زمان حادثه یا قیمت درج شده در بیمه‌نامه انجام می‌شود.

مدت زمان پوشش بیمه‌نامه تجیهزات الکترونیک چقدر است؟

بیمه موبایل، یک سال شمسی اعتبار دارد.

اهمیت بیمه کردن گوشی موبایل چیست؟

با توجه به قیمت بالای گوشی‌های هوشمند، در صورت سرقت یا آسیب‌دیدگی، جبران خسارت بسیار دشوار است. بیمه ی موبایل در چنین شرایطی بیشتر هزینه‌ها را تقبل می‌کند.