بیمه دات کام

خرید بیمه آسانسور

مشخصــات آسانسور
انتخاب کنید
انتخاب کنید
انتخاب کنید
انتخاب کنید
بیمه آسانسور

چرا خرید از بیمه دات کام

صدور بیمه‌نامه در کمتر از یک ساعت
پشتیبانی 24 ساعته در 7 روز هفته
مقایسه بین 20 شرکت‌ بیمه معتبر
مشاوره تخصصی جهت انتخاب بیمه

استعلام و خرید بیمه آسانسور

با توجه به اینکه این روزها آسانسور به یکی از ضروریات زندگی آپارتمان‌نشینی تبدیل شده، استفاده از بیمه آسانسور هم متقابلاً اهمیت بالایی پیدا کرده است. بیمه آسانسور نوعی بیمه است که مالکان ساختمان را از ضرر مالی در صورت خرابی یا تصادف آسانسور محافظت می کند. این نوع بیمه برای ساختمان‌های دارای آسانسور بسیار مهم است، زیرا تعمیر و نگهداری آسانسور می‌تواند بسیار پرهزینه باشد. بیمه آسانسور معمولاً مواردی مانند آسیب به خود آسانسور و همچنین صدمات وارد شده به مسافران و اشخاص ثالث را پوشش می‌دهد.

این وسیله مزایای بی‌شماری دارد، اما گاه به دلیل حوادث غیرمترقبه یا نقص فنی می‌تواند خسارت‌های سنگینی برای شهروندان به همراه داشته باشد. بنابراین، خرید بیمه آسانسور برای تمامی ساختمان‌های آپارتمانی اعم از اداری، مسکونی یا تجاری الزامی است. علاوه بر بیمه سنتی آسانسور، بیمه‌نامه‌های تخصصی دیگری نیز وجود دارد که هزینه‌ی نگهداری و تعمیر آسانسور را پوشش می دهند؛ همچنین برخی شرکت‌ها پوشش مسئولیت حوادث و صدمات را نیز ارائه می‌دهند.

بیمه آسانسور چیست؟

بیمه آسانسور یکی از زیر مجموعه‌های بیمه مسئولیت فردی است. این بیمه‌نامه، خسارت‌های ناشی از حوادث آسانسور وارد شده بر افراد را پوشش می‌دهد. در حقیقت آسیب‌های جانی و مالی وارد شده به افراد و اموال آن‌ها بر استفاده از آسانسور تحت شرایط بیمه‌نامه، جبران خواهند شد.

پوشش‌های بیمه آسانسور چیست؟

در بیمه آسانسور فقط خسارت‌هایی تحت پوشش قرار می‌گیرند که بر اساس شرایط مندرج در بیمه‌نامه باشند. در غیر این صورت، شرکت بیمه‌گر هیچ‌گونه مسئولیتی را قبول نخواهد کرد. پوشش‌های بیمه آسانسور شامل موارد زیر هستند:

  • پوشش فوت
  • پوشش نقص عضو
  • پوشش‌های هزینه پزشکی
  • پوشش خسارت مالی برای آسانسورهای باربر

باید گفت که میزان تعهدات در بیمه‌نامه بر اساس شرایط آسانسور، نوع استفاده و همچنین درخواست بیمه‌گزار مشخص خواهد شد.

پوشش های بیمه آسانسور
Preview

مواردی که تحت پوشش بیمه آسانسور نیستند

در این نوع بیمه‌نامه، فقط خسارت‌هایی جبران می‌شوند که بر اثر استفاده از آسانسور به افراد و اموال آن‌ها وارد شده باشند. آسیب‌های که منشأ آن‌ها عامل بیرونی است و باعث آسیب رسیدن به آسانسور و در نتیجه افراد می‌شوند، تحت پوشش این بیمه‌نامه نخواهند بود.

خسارت‌های ناشی از عوامل زیر، توسط بیمه آسانسور جبران نمی‌شوند:

  • جنگ، شورش و بلوا
  • انفجار هسته‌ای
  • آسیب‌های فنی قبل از عقد بیمه‌نامه
  • تخلف از قوانین
  • حوادث طبیعی مانند زلزله
  • خسارت‌های وارد شده عمدی

باید یک نکته مهم را در نظر داشته باشید که اگر سرویس آسانسور به موقع انجام نشود یا شرکت مجازی برای تعمیرات و سرویس اقدام نکند، بیمه‌گر تعهدی در قبال پرداخت خسارت نخواهد داشت. همچنین در صورت وارد شدن آسیب به دلیل اضافه بار، بیمه‌گر فقط بخشی از خسارت را جبران خواهد کرد.

نکته مهم دیگر اینکه، بیمه آسانسور خسارت‌های ناشی از آتش سوزی را جبران نخواهد کرد. برای تحت پوشش قرار دادن این نوع حادثه باید به صورت جداگانه بیمه آتش سوزی خریداری کرد. بیمه بالابر فقط خسارت‌های جانی و مالی وارد شده بر اثر استفاده از آسانسور را پوشش می‌دهد.

بهترین بیمه آسانسور را از چه شرکتی بخریم؟

فاکتورهای مختلفی وجود دارد که به کمک آنها می‌توان شرکت‌های بیمه را رتبه بندی کرد. برخی از این موارد شامل سطح توانمندی شرکت بیمه، تعداد شعب پرداخت خسارت، قیمت بیمه‌نامه و... می‌شود. یکی دیگر از راه‌های تشخیص بهترین شرکت بیمه، سهم بازار است؛ سهم بازار بیمه آسانسور نشان می‌دهد که از بین کل بیمه‌نامه‌های فعال در حوزه آسانسور، سهم هر شرکت چقدر است.

استعلام-و-خرید-بیمه-آسانسور-از-بهترین-شرکت_ها
Preview

با توجه به اینکه بیمه آسانسور زیر مجموعه رشته بیمه مسئولیت است، در جدول زیر سهم بازار شرکت‌های مختلف را در حوزه‌ی بیمه مسئولیت و بیمه آسانسور آورده‌ایم:

شرکت بیمهدرصد سهم از بازار
بیمه آسانسور ایران29.7
بیمه آسانسور معلم9.3
بیمه آسانسور آسیا8.6
بیمه آسانسور دانا5.2
بیمه آسانسور کوثر و پارسیان4.7
بیمه آسانسور سامان3.5
بیمه آسانسور رازی3
بیمه آسانسور پاسارگاد2
بیمه آسانسور ملت1.8
سایر 20 شرکت بیمه‌ای32.2

استعلام قیمت بیمه آسانسور

هزینه بیمه آسانسور بر اساس عوامل مختلفی مشخص می‌شوند که شامل موارد زیر هستند:

  • نوع کاربری آسانسور
  • ظرفیت آسانسور بیمه‌شده
  • میزان تعهدات مورد درخواست بیمه‌گزار
  • تعداد طبقات توقف
  • سن آسانسور
  • نوع ساختمان (اداری، تجاری، مسکونی)
  • وجود و یا عدم وجود درب داخلی آسانسور

مولفه‌هایی که باعث افزایش قیمت بیمه آسانسور می‌شوند:

همچنین مؤلفه‌های زیر هم بر قیمت تمام شده بیمه آسانسور تأثیرگذار خواهند بود:

  • در صورت نداشتن در داخلی، 5 درصد به قیمت بیمه‌نامه اضافه خواهد شد.
  • قیمت بیمه‌نامه آسانسورهای اداری و تجاری 10% بیشتر خواهد بود.
  • قیمت بیمه‌نامه آسانسور آپارتمان‌هایی با بیش از 10 طبقه، 10% افزایش خواهد داشت.
  • برای تحت پوشش قرار دادن نصاب نگهدارنده و سرویس کار، باید 20% حق بیمه بیشتری پرداخت کرد.
  • نکته: برای حساب کردن قیمت بیمه آسانسور باید تعهدات پزشکی و ظرفیت را در نظر گرفت.

چه عواملی باعث خرابی آسانسور می‌شود؟

به طور کلی می‌توان دلایل خلافی آسانسور را به سه دسته‌ی اصلی تقسیم کرد؛ نقص فنی، استفاده نادرست و قطعی مکرر برق. مورد آخر که چاره‌ی خاصی ندارد و تنها با مراجعه به شرکت برق منطقه قابل حل است. اما با استفاده درست از آسانسور می‌توان میزان خرابی‌های آسانسور را به طرز چشم گیری کاهش داد. حتی می‌توان گفت بیش‌ترین میزان خرابی آسانسور را این گروه از مشکلات شامل می‌شود.

تعمیر آسانسور بر عهده چه کسی است؟

تعمیر آسانسور یک فرآیند تخصصی است و ساکنین نباید سرخود چنین اقدامی کنند. برای برطرف کردن مشکلات آسانسور باید از شرکت‌های سرویس و نگهداری آسانسور کمک گرفت. در نهایت، هزینه تعمیر آسانسور بین واحدهای آن ساختمان تقسیم می‌شود.

چه حوادثی افراد داخل آسانسور را تهدید می‌کنند؟

رایج‌ترین نوع حادثه برای آسانسور، محبوس شدن در آن است. بسیاری از افراد از جاهای تنگ و بسته ترس دارند که همین موضوع صدمات احتمالی حبس شدن در آسانسور را چند برابر می‌کند. مهم‌ترین علت این اتفاق سوار شدن تعداد نفرات، بیشتر از حد مجاز و قطعی برق سیستم آسانسور است. سایر حوادثی که امنیت سرنشینان آسانسور را به خطر می‌اندازد، شامل آتش سوزی، برق گرفتگی، پاره شدن کابل و سقوط آسانسور می‌شود.

مسئولیت بروز حوادث احتمالی برای آسانسور بر عهده چه کسی است؟

در هنگام بروز حادثه برای آسانسور، مسئولیت این اتفاق بر عهده‌ی مدیریت ساختمان، مالک ساختمان یا مسئول سرویس آسانسور است. اگر حادثه به خاطر مشکل در سرویس و نگهداری آسانسور باشد و سهل انگاری تعمیرکاران محرز شود، این افراد باید پاسخگو باشند. در صورتی که به دلیل عدم استفاده از مواد اولیه مرغوب هنگام ساخت و ساز این اتفاق افتاده باشد، مسئولیت این اتفاق با مالک است. اما اگر حادثه به دلیل دیگری رخ داده باشد، مسئولیت پرداخت خسارت مالی و جانی بر عهده مدیریت ساختمان است؛ به همین خاطر خرید بیمه آسانسور از وظایف و مسئولیت‌های مدیران ساختمان‌ها محسوب می‌شود.

مدیریت ساختمان یا رئیس هیئت مدیره وظیفه دارد تا آسانسور را در قبال حوادث بیمه کند. در صورتی که اتفاقی بر اثر استفاده از بالابر بیفتد، تمامی مسئولیت‌ها بر دوش مدیریت خواهد بود. مدیر می‌تواند به نمایندگی از طرف ساکنان اقدام به خرید بیمه آسانسور کند. البته باید گفت که بیمه آسانسور اجباری نیست؛ اما حادثه هیچ‌گاه خبر نمی‌کند. از این رو خرید این بیمه‌نامه توصیه می‌شود.

قوانین ایمنی آسانسور هنگام نصب

برای افزایش سطح امنیت آسانسورها و سرنشینانشان، مقررات خاصی جهت نصب در نظر گرفته شده است. بر اساس قوانین ایمنی آسانسور باید موارد زیر در هنگام اجرای آسانسور رعایت شود:

  • چاه آسانسور توسط دیوار، سقف و کف کاملاً پوشیده باشد.
  • دیوارها باید تراز، صاف و بدون حفره باشند.
  • سیستم محرکه باید در محلی محکم و سقف دار باشد.
  • آسانسور مجهز به پاراشوت، تهویه، زنگ هشدار، توقف اضطراری و محدود کننده سرعت باشد.
  • لوازمی مثل ریل‌های راهنما، گاورنر، پریز، ضربه گیر، سیم بکسل و... داخل چاهک قرار بگیرد.
ایمنی آسانسور
Preview

مدارک لازم برای دریافت خسارت هزینه‌های پزشکی ناشی از حوادث آسانسور

برای دریافت خسارت حوادث ناشی از اتفاقات آسانسور باید مدارک زیر تحویل داده شود:

  • صورت حساب بیمارستان
  • قبوض پرداخت شده
  • شرح عمل جراحی
  • خلاصه پرونده بیمارستان
  • تصویر شناسنامه و کارت ملی مصدوم

مدارک لازم برای دریافت خسارت فوت ناشی از حوادث آسانسور

برای دریافت خسارت فوت باید مدارک زیر به شرکت بیمه‌گر تحویل داده شود:

  • کپی برابر اصل گواهی فوت
  • کپی برابر اصل شناسنامه باطل شده
  • تصویر برابر اصل گزارش نیروی انتظامی
  • کپی برابر اصل گزارش پزشکی قانونی
  • کپی برابر اصل گواهی انحصار وراثت
  • رأی دادگاه

استعلام و خرید آنلاین بیمه آسانسور از بیمه دات کام

برای استعلام قیمت و خرید بیمه آسانسور لازم است تا مراحل زیر را طی کنید:

1. ابتدا وارد صفحه استعلام خرید بیمه آسانسور شوید.

2. در صفحه باز شده باید نوع کاربری ساختمان، ظرفیت آسانسور، تعداد طبقات، عمر آسانسور و داشتن یا نداشتن در داخلی را مشخص کنید.

3. بعد از تأیید مشخصات، شرکت‌های بیمه‌گر به شما نمایش داده می‌شوند و شما می‌توانید با توجه به نیاز ساختمان و مجتمعتان، بهترین گزینه را از بین شرکت‌های بیمه مختلف انتخاب کنید.

چرا بیمه دات کام را برای خرید بیمه آسانسور انتخاب کنیم؟

سامانه آنلاین بیمه دات کام، سامانه استعلام قیمت، مقایسه و خرید آنلاین بیمه است. شما با استفاده از امکانات این کارگزاری می‌توانید، انواع بیمه‌نامه را از معتبرترین شرکت‌های بیمه استعلام بگیرید. همچنین با شرایط و طرح‌های مختلف بیمه‌گران آشنا شوید و آنها را با هم مقایسه کنید. اگر نیاز به خدمات مشاوره تخصصی دارید با شماره ۰۲۱۴۳۷۲ تماس بگیرید. کارشناس‌های بیمه دات کام در کمال بی‌طرفی و بصورت رایگان اطلاعات تخصصی بیمه را در اختیار شما می‌گذارند. پس از دریافت اطلاعات بیمه‌ای و بررسی‌های لازم می‌توانید با آسودگی خاطر، بهترین بیمه آسانسور مناسب با شرایط خود را در کوتاه‌ترین زمان تهیه کنید.

آیا بیمه آسانسور اجباری است؟

خیر؛ خرید بیمه آسانسور اجباری نیست اما با توجه به میزان خسارتی که در صورت بروز حادثه به ساختمان و افراد ایجاد می‌کند، خرید بیمه آسانسور به آپارتمان‌نشینان توصیه می‌شود.

بیمه آسانسور چه خساراتی را پوشش می‌دهد؟

بیمه آسانسور خسارات فوت، پوشش نقص عضو ، پوشش هزینه‌های پزشکی ، پوشش خسارت مالی برای آسانسورهای باربر را پوشش می‌دهد.

چه عواملی بر حق بیمه آسانسور تاثیرگذار است؟

نوع کاربری، ظرفیت آسانسور، میزان تعهدات مورد درخواست بیمه‌گزار، تعداد طبقات توقف و سن آسانسور