۰۸ خرداد ۱۴۰۲

عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۲+ معافیت از پرداخت عوارض

چه بخواهید و چه نخواهید، برای سفر خارجی باید عوارض خروج از کشور را پرداخت کنید. راه دررویی ندارد؛ اما فقط برای آن‌هایی که قصد سفر تفریحی یا زیارتی را دارند. پرداخت عوارض پیش از سفر، یکی از دغدغه های مرد می باشد.  آن‎هایی که دانشجو یا مقیم کشور دیگری هستند یا شرایط خاصی دارند، نیازی به پرداخت این عوارض نخواهند داشت. به هر حال، برای مسافران این سؤال وجود دارد که عوارض خروج از کشور چیست و چرا باید پرداخت شود؟ عوارضی که برای مدت معینی مشخص شد؛ اما بعد از آن نه تنها برداشته نشد، بلکه مبلغ آن هم افزایش پیدا کرد.

از سال ۹۷ به بعد هم بحث عوارض خروج از کشور به یک موضوع داغ تبدیل شد. دلیل آن هم افزایش چشمگیر و چند برابر شدن مقدار آن بوده‌است. در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا پاسخ سوالات خود را بگیرید.

عوارض خروج از کشور چیست؟

عوارض خروج از کشور که با نام مالیات سفر هم معرفی می‌شود، در حقیقت مبلغی است که شهروندان به هنگام خروج از کشور برای سفرهای تفریحی و زیارتی باید پرداخت می‌کنند. پرداخت این عوارض اجباری است که حتی با داشتن بلیت و ویزا، اگر این مبلغ پرداخت نشده باشد، به مسافر اجازه خروج داده نخواهد شد.

البته در بیشتر کشورها چیزی به اسم عوارض خروج از کشور وجود ندارد و هزینه‌ای مشابه با نام عوارض پرواز در خود بلیت دریافت می‌شود. ایران و چند کشور دیگر از شهروندان خود عوارض یا مالیات سفر دریافت می‌کنند.

اولین دریافتی عوارض خروج از کشور

بحث عوارض خروج از کشور، اولین بار در سال ۱۳۶۴ و خلال جنگ ایران و عراق مطرح شد. در آن زمان اوضاع اقتصادی کشور مناسب نبود و مردم یکی یکی از کشور خارج می‌شدند. این خروج، عوارض جبران ناپذیری برای کشور داشت که یکی از آن‌‌ها خارج شدن ارز بود. در آن سال در مجلس شورای اسلامی تصویب شد که مسافران با گذرنامه ایرانی برای هر بار خروج عوارضی را پرداخت کنند که ۵۰ هزار ریال برای بار اول بود. البته مقدار عوارض هر سال تعیین می‌شد و شیب افزایش ملایمی داشت تا اینکه در سال ۹۷ به مبلغ بین ۲۵۰ تا ۳۵۰ هزار تومان و تا سال ۱۴۰۰ به ۴۰۰ هزار تومان برای خروج در بار اول رسید.

البته شایعاتی مبنی بر افزایش ۱۴ برابر عوارض خروج از کشور و رسیدن آن به مبلغ بیش از ۵ میلیون تومان رسیده بود؛ اما رئیس سازمان برنامه و بودجه و سخنگوی دولت این خبر را تکذیب کرده‌اند. همچنین رئیس فراکسیون گردشگری مجلس بیان کرد که با توجه به تورم کشور این رقم بیش از ۵۲۰ هزار تومان نخواهد شد.

دلیل دریافت عوارض خروج از کشور

دلیل اصلی دریافت عوارض خروج از کشور، جبران هزینه های ناشی از جنگ بود؛ اما بعد از جنگ این قضیه باقی ماند و حالا به بهانه پوشش هزینه‌های گردشگری و جبران خسارت‌های ناشی از خروج ارز این مبلغ دریافت می‌شود. حالا آیا واقعاً چنین چیزی درست است و جبران خسارتی انجام می شود یا خیر، دیگر کارشناسان باید پاسخ دهند.

به هر حال، هر سال در قانون بودجه تعرفه این عوارض مشخص می‌شود که در جدول شماره ۱۶ ماده واحده قرار می‌گیرد. باید گفت که دولت برای خود درآمدی را از این محل در نظر گرفته است.

چه کسانی عوارض خروج از کشور را تعیین می کنند؟

عوارض خروج از کشور در مجلس شورای اسلامی تصویب می‌شود؛ اما مقدار آن در جایی دیگری مشخص می‌شود.  میزان مبلغ در جلسات هیئت دولت مطرح می‌شود و بعد باید در کمیسیون اقتصادی مجلس، تصویب شود. بعد از آن به وزارت اقتصاد و دارایی ابلاغ می‌شود. البته سازمان امور مالیاتی این مبلغ را از مسافران دریافت کرده و آن را به حساب درآمد عمومی نزد خزانه داری کل کشور، واریز می‌کند. سپس بر اساس موارد تصویب شده، این مبلغ هزینه خواهد شد.

پرداخت عوارض برای چه سفرهایی است؟

تمامی مسافران که قصد سفر تفریحی یا زیارتی به خارج از کشور را دارند، باید این عوارض را پرداخت کنند. همچنین اینکه در وسیله نقلیه آن هم تفاوتی وجود ندارد. در سفرها به صورت هوایی، زمینی و دریایی، علاوه بر بیمه مسافرتی، پرداخت عوارض هم الزامی است؛ حتی برای سفر به خارج از کشور با ماشین شخصی هم نیاز به فاکتور پرداخت عوارض خروج از کشور داشته باشید.

چه افرادی از پرداخت عوارض خروج از کشور معاف هستند؟

همانطور که در ابتدای این مقاله نوشتیم و به صورت ضمنی چند بار در این مقاله بیان کردیم، همه افراد ملزم به پرداخت این عوارضی نیستند. این گروه شامل زیر است:

  • دانشجویان دارای مجوز در کشورهای خارجی (دانشجویان بهتر است که قبل از سفر، اقدام به تهیه بیمه مسافرتی دانشجویی هم بکنند.)
  • جانبازان و بیماران جهت درمان (همراهان بیمار مشمول تخفیف خواهند شد.)
  • خدمه پرواز، کشتی و دیگر وسیله نقلیه
  • افراد مقیم در کشورهای خارجی
  • اشخاص شاغل در کشورهای خارجی
  • افراد دارای گذرنامه سیاسی
  • مسافران اربعین برای سفر به عراق

هزینه عوارض خروج از کشور چقدر است؟

هزینه عوارض خروج از کشور هر سال، توسط هیئت دولت مطرح و بعد از ملجس تصویب می‌شود. در سال ۱۴۰۲، نرخ این عوارض به صورت زیر بوده است:

  • برای مسافر عادی و برای بار اول، دوم و سوم و بالاتر به ترتیب برابر با ۴۰۰، ۶۰۰ و ۸۰۰ هزار تومان از تمامی مرزها
  • برای زائر حج تمتع و عمره و برای بار اول، دوم و سوم و بالاتر به ترتیب برابر با ۱۳۲، ۱۹۸ و ۲۶۴ هزار تومان از تمامی مرزها
  • زائر عتبات عالیات و برای بار اول، دوم و سوم و بالاتر به ترتیب برابر با ۳۷۵۰۰، ۴۵ و ۴۵ هزار تومان از طریق مرز هوایی و و برای بار اول، دوم و سوم و بالاتر به ترتیب برابر با ۱۲۵۰۰، ۱۵ و ۱۵ هزار تومان از طریق مرز زمینی و دریایی
  • برای مرزنشینان و برای بار اول، دوم و سوم و بالاتر به ترتیب برابر با ۷۵، ۶۰۰ و ۸۰۰ از طریق مرز هوایی و برای بار اول، دوم، سوم و بالاتر به ترتیب برابر با ۲۵، ۶۰۰ و ۸۰۰ از طریق مرز زمینی و دریایی
  • برای ورزشکاران تیم ملی با مجوز از وزارت ورزش و برای بار اول، دوم و سوم و بالاتر برابر با ۲۶۴ و از طریق تمامی مرزها

باید گفت که هزینه برای تک تک افراد، باید پرداخت شود و میزان آن برای سن (کودکان بالای ۲ سال) و جنسیت ارتباطی ندارد.

البته باید گفت که بجز هزینه‌ عواض هزینه دریافت ویزا مخصوصا مسافرت به کشورهای حوزه شنگن هم الزامی است. برای کسب اطلاعات جامع در مورد ویزای شینگن به اینجا مراجعه نمایید.

در سال ۱۴۰۲، زائران سفر اربعین نیازی به پرداخت عوارض خروج از کشور برای عراق نیستند. به عبارتی رایگان است. البته هزینه عوارض خروج از کشور برای اتباع خارجی را باید از خود اداره مربوطه بپرسید. البته اتباعی که دارای کارت اقامت در ایران را دارند.

چگونگی پرداخت عوارض خروج از کشور

در حال حاضر چندین روش برای پرداخت این عوارضی وجود دارد:

  • پرداخت از طریق سامانه سداد به آدرس sadadpsp.ir
  • پرداخت از طریق دستگاه خودپرداز غیرنقدی (Cashless ATM) در فرودگاه‌ها

در حال حاضر دیگر امکان پرداخت نقدی از طریق شعب بانک ملی و فرودگاه‌ها وجود ندارد.

مسافر باید بعد از پرداخت رسید آن را دریافت کند. این رسید تا پایان همان سال اعتبار دارد. البته اگر مسافری در تاریخ سفر خود استفاده کند، می توان آن را برای سفر بعدی به کار ببرد. همچنین اینکه امکان استرداد وجه هم از طریق evat وجود دارد. استرداد به همان بانکی پرداخت شده امکان پذیر است.

البته دریافت ارز مسافرتی را هم فراموش نکنید. به هر حال، هزینه کمتری برای دریافت آن پرداخت خواهید کرد.

مدارک مورد نیاز

برای پرداخت عوارض ارائه مدارک زیر الزامی است:

  • اطلاعات شخصی مسافر
  • کارت بانکی عضو شتاب

فایل پی دی اف را حتماً باید به مسئول فرودگاه برای عبور از گیت نشان دهید. نکته اصلی اینکه عوارض خروج حتما باید با نام مسافر اصلی پرداخت شده‌باشد.

عوارض خروج از کشور برای کودکان

یکی از سوالاتی که ممکن است برای افراد در زمان سوار پیش بیاید عوارض خروج از کشور برای کودکان باشد. در این مورد یک نکته بسیار مهم وجود دارد و آن این است که عوارض خروج از کشور برای همه افراد بدون توجه به سن در نظر گرفته می شود و شامل حال کودکان نیز می شود. چه سفر زمینی باشد چه هوایی پرداخت عوارض برای کودکان با هر سنی واجب است.

عوارض خروج از کشور برای نوزادان

آیا نوزادان و کودکان هم برای خروج از کشور باید عوارض پرداخت کنند؟ این یکی از پرتکرارترین سوالاتی است که افراد دارای نوزاد و کودک می‌پرسند. همان طور که گفتیم عوارض خروج از کشور مبلغی‌ است که هر شخصی که از کشور خارج می‌شود، باید به دولت بپردازد. این عوارض حتی برای افراد زیر دو سال هم محاسبه می‌شود.لازم به ذکر است که در بسیاری از کشورها عوارض خروج از کشور از نوزادان و کودکان دریافت نمی‌شود اما در ایران از همه ی سنین عوارض خروجی دریافت می‌شود.

عوارض خروج از کشور برای مرزنشینان

مبلغ عوارض خروج از کشور مرزنشینان ، مسافران عادی، مسافران مقاصد زیارتی و تیم‌های ملی، متفاوت است. بر اساس قوانین جدید دولت، اگر شخصی از کارت مرزنشینی فعال برخوردار باشد، می‌تواند در سفر اول از تخفیفی که دولت در نظر گرفته است استفاده کند، لازم به ذکر است که کد ملی، کد پستی و… نیز در سامانه ثبت می‌شود تا از سواستفاده برخی افراد جلوگیری شود.

عوارض خروج از کشور چقدر اعتبار دارد؟

لازم به ذکر است که مدت زمان اعتبار پرداخت عوارض خروج از کشور در هر سال، به اندازه طول همان سال است. این موضوع به این معنا است که اگر شما در ماه اردیبهشت بابت سفر خارجی عوارضی را پرداخت کرده باشید و به هر علتی سفر شما کنسل شده باشد، این امکان را دارید که تا پایان سال از همان پرداخت عوارض استفاده کنید.

عوارض خروج از کشور الزامی است و حتماً باید پرداخت شود. در سفرهای خارجی، اگر این مبلغ پرداخت نشده باشد، به شما اجازه خروج داده نخواهد شد. البته برای اینکه سفر ایمن‌تری هم داشته باشید، می‌توانید اقدام به خرید بیمه مسافرتی هم خریداری کنید. اگر نیاز به اطلاعات بیشتری در زمینه این بیمه‌نامه دارید، پیشنهاد می‌کنیم مقاله بیمه مسافرتی چیست را مطالعه کنید. اگر سؤالی هم در خصوص عوارض خروج از کشور دارید، در بخش کامنت‌ها پرسش‌های خود را بنویسید تا کارشناسان بیمه دات کام به آن‌ها پاسخ دهند.

 

آخرین مقالات مرتبط با این مطلب مشاهده آرشیو مقالات مشاهده آرشیو
مدارک مورد نیاز برای تمدید پاسپورت
۰۵ فروردین ۱۴۰۲ / بیمه اشخاص / بیمه مسافرتی

مدارک مورد نیاز تمدید پاسپورت و جزئیات شرایط و نحوه دریافت آن

یکی از ملزومات خروج از کشور دریافت و تمدید پاسپورت است. تمدید پاسپورت معمولا نیازمند زمان زیادی است. با در دست داشتن مدارک هویتی خود می‌توانید نسبت به دریافت و تمدید پاسپورت خود اقدام کنید. در ادامه این مقاله بیمه دات کام به بررسی شرایط تمدید پاسپورت و مدارک مورد نیاز آن پرداخته شده است.

فرم ارسال دیدگاه پیرامون این مطلب

دیدگاه کاربران بیمه دات کام
person
فرناز
۲۸ آبان ۱۴۰۲

اقامت موقت با کارت اقامت سه ساله دانمارک دارم و کادت دانشجویی دانشگاه کپنهاک رو هم دارم ایا لازمه عوارض پرداخت کنم؟

    person
    نویسنده بیمه
    ۲۹ آبان ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز
    بله پرداخت عوارض برای همه اجباری است.

person
محسن
۱۵ آبان ۱۴۰۲

سلام برای دفعات بالای ۳ بار چقدر باید پرداخت کنیم ؟

    person
    نویسنده بیمه
    ۱۶ آبان ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز
    برای دفعات سوم و بالاتر ۸۰۰ هزار تومان و هر بار درصدی بیشتر.

person
سودا
۰۶ آبان ۱۴۰۲

پسر من پاسپورت المانو داره باز باید برای خروج‌ عوارض رو پرداخت کنه؟

    person
    نویسنده بیمه
    ۰۷ آبان ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز
    بهتر است این مورد را از مراکز مربوط به آن بپرسید.

person
هادی
۰۸ شهریور ۱۴۰۲

اگر ارز مسافرتی اربعین را تهیه بکنیم، آیا امکان خرید ارز مسافرتی دلار از فرودگاه را هم داریم؟

    person
    نویسنده بیمه
    ۱۲ شهریور ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز. یک بار در سال به شما ارز مسافرتی تعلق می گیرد.

person
مژده
۰۸ شهریور ۱۴۰۲

بادرود.
خرداد گذشته سفری خانوادگی ، ۶ نفره به ترکیه داشتیم و به اشتباه نفری پانصد تومان پرداخت کردیم.
آیا امکان بازگشت هر نفر صد تومان اضافی چگونه ممکن است؟
با سپاس.

    person
    نویسنده بیمه
    ۰۸ شهریور ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیزم
    متاسفانه در این مورد اطلاعی نداریم. پیشنهاد می کنیم به مرکزی که هزینه را پرداخت کرده اید مراجعه نمایید و در این مورد سوال بفرمایید.

person
Rahimi
۲۵ مرداد ۱۴۰۲

سلام فکر کنم اطلاعات این وبسایت دقیق نیست من چند روز پیش در فرودگاه تبریز به بروکسل پرواز داشتم اقامت بلژیک دارم ولی بازم بدون پرداخت عوارض اجازه ی خروج ندادن

    person
    نویسنده بیمه
    ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

    دوست عزیز پرداخت عوارض خروج از کشور اجباری است.

person
meisam
۰۶ تیر ۱۴۰۲

با سلام
من از کشور چین وارد ایران خواهم شد و مجددا کمتر از ۲۴ ساعت به کشور دیگر سفر خواهم کرد آیا باید عوارض خروج مجددا پرداخت کنم ممنونم از راهنماییتون

    person
    نویسنده بیمه
    ۱۰ تیر ۱۴۰۲

    سلام. بله.

person
صیادابراهیمی
۰۵ فروردین ۱۴۰۲

سلام،من باماشین شخصی ۱۰/۱/۱۴۰۲بخوام برای اولین بار ۵نفره به زیارت کربلا ونجف بریم وبرگردیم چقدربایدنفری عوارض خروج پرداخت کنم؟
بهمون ارز مسافرتی هم تعلق میگیره یانه؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۶ فروردین ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز. عوارض خروج از کشور را در این مقاله برای شما ذکر کرده ایم. بله ارز مسافرتی به شما تعلق می گیرد.

person
صادق
۲۸ اسفند ۱۴۰۱

سلام ببخشید با داشتن ویزای بلند مدت نیاز به پرداخت عوارض خروج از کشور هست؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۲ فروردین ۱۴۰۲

    سلام. بله باید عوارض پرداخت کنید.

person
مهر
۱۹ اسفند ۱۴۰۱

سلام الان عوارض مرزنشینی رو در مرزها قبول می کنن

    person
    کارشناس بیمه
    ۱۹ اسفند ۱۴۰۱

    سلام. بله

person
مصطفی
۱۸ بهمن ۱۴۰۱

سلام پرداخت عوارض برای مرزنشینی باید به کدام سایت مراجعه کنیم

    person
    کارشناس بیمه
    ۱۹ بهمن ۱۴۰۱

    سلام. عوارض را هنگام خروج در مرز دریافت می کنند.

person
عبداللهی
۰۸ بهمن ۱۴۰۱

سلام. عوارض خروج از کشور مرزنشینان چقدره؟ پرداخت عوارض خروج از کشور با کارت مرزنشینی تخفیف هم میگیره؟

    person
    نویسنده بیمه
    ۰۹ بهمن ۱۴۰۱

    سلام. اگر شخصی از کارت مرزنشینی فعال برخوردار باشد، می‌تواند در سفر اول از تخفیفی که دولت برای مرزنشینان در نظر گرفته است، استفاده کند، البته این نکته را نیز باید در نظر گرفت که کد ملی، کد پستی و مشخصات فرد در سامانه ثبت خواهد شد.

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۹ بهمن ۱۴۰۱

    سلام. اگر شخصی از کارت مرزنشینی فعال برخوردار باشد، می‌تواند در سفر اول از تخفیفی که دولت برای مرزنشینان در نظر گرفته است، استفاده کند، البته این نکته را نیز باید در نظر گرفت که کد ملی، کد پستی و مشخصات فرد در سامانه ثبت خواهد شد.

person
ضابطی
۰۸ بهمن ۱۴۰۱

سلام. نحوه پرداخت عوارض خروج از کشور رو میشه توضیح بدین؟

    person
    نویسنده بیمه
    ۰۹ بهمن ۱۴۰۱

    سلام دوست عزیز. برای پرداخت عوارض خروج از کشور می‌توانید از طریق بانک ملی، ATM، اپلیکیشن بله، اپلیکیشن تاپ، اپلیکیشن ایوا و همچنین پرداخت در فرودگاه استفاده کنید.

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۹ بهمن ۱۴۰۱

    سلام دوست عزیز. برای پرداخت عوارض خروج از کشور می‌توانید از طریق بانک ملی، ATM، اپلیکیشن بله، اپلیکیشن تاپ، اپلیکیشن ایوا و همچنین پرداخت در فرودگاه استفاده کنید.

person
پرنیان
۰۸ بهمن ۱۴۰۱

سلام. هزینه خروجی از کشور چقدره؟ میشه از فرودگاه پرداختش کرد؟

    person
    نویسنده بیمه
    ۰۹ بهمن ۱۴۰۱

    سلام. مبلغ عوارض خروج از کشور ۱۴۰۱ به تعداد دفعات سفر شما ارتباط دارد؛ در واقع، قیمت عوارض خروج از کشور با افزایش تعداد سفرهای خارجی شما بالا می رود. هزینه عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۱ برای اولین سفر عادی ۴۰۰ هزار تومان است. در سفرهای عادی دوم و سوم باید به ترتیب مبلغ ۶۰۰ و ۸۰۰ هزار تومان را پرداخت کنید. مبلغ عوارض خروج از کشور برای سفرهای حج به ترتیب ۱۳۲ و ۱۹۸ و ۲۶۴ هزار تومان برای اولین، دومین و سومین سفر در سال است.

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۹ بهمن ۱۴۰۱

    سلام. مبلغ عوارض خروج از کشور ۱۴۰۱ به تعداد دفعات سفر شما ارتباط دارد؛ در واقع، قیمت عوارض خروج از کشور با افزایش تعداد سفرهای خارجی شما بالا می رود. هزینه عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۱ برای اولین سفر عادی ۴۰۰ هزار تومان است. در سفرهای عادی دوم و سوم باید به ترتیب مبلغ ۶۰۰ و ۸۰۰ هزار تومان را پرداخت کنید. مبلغ عوارض خروج از کشور برای سفرهای حج به ترتیب ۱۳۲ و ۱۹۸ و ۲۶۴ هزار تومان برای اولین، دومین و سومین سفر در سال است.

person
صابری
۰۸ بهمن ۱۴۰۱

سلام وقت بخیر. ببخشید عوارض خروج از کشور زمینی به عراق چقدره؟ بعد این مبلغش اگر چندبار رفت و آمد داشته باشیم بیشتر میشه؟ یا یه بار پرداخت کنیم کافیه؟

    person
    نویسنده بیمه
    ۰۹ بهمن ۱۴۰۱

    سلام دوست عزیز. اگر قصد دارید به صورت زمینی به کشور عراق سفر کنید یا زائر اربعین هستید، باید بدانید عوارض خروج از کشور برای عراق در اولین سفر زمینی در سال ۱۴۰۱ معادل ۱۲ هزار و پانصد تومان است. این مبلغ در سفرهای بعدی ۱۵ هزار تومان خواهد بود.

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۹ بهمن ۱۴۰۱

    سلام دوست عزیز. اگر قصد دارید به صورت زمینی به کشور عراق سفر کنید یا زائر اربعین هستید، باید بدانید عوارض خروج از کشور برای عراق در اولین سفر زمینی در سال ۱۴۰۱ معادل ۱۲ هزار و پانصد تومان است. این مبلغ در سفرهای بعدی ۱۵ هزار تومان خواهد بود.

person
سامی
۰۵ بهمن ۱۴۰۱

سلام. قیمت عوارض خروج از کشور ۱۴۰۱ چقدره؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۷ بهمن ۱۴۰۱

    سلام. در سال ۱۴۰۱ عوارض خروج از کشور برای سفرهای عادی اول ۴۰۰ هزار تومان است. در سفرهای عادی دوم و سوم باید به ترتیب مبلغ ۶۰۰ هزار تومان و ۸۰۰ هزار تومان پرداخت کنید.

person
فرهان
۰۵ بهمن ۱۴۰۱

سلام. عوارض خروج از کشور برای عراق۱۴۰۱ چقدره؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۷ بهمن ۱۴۰۱

    عوارض خروج از از کشور برای عراق برابر ۱۲۵۰۰ برای سفر اول و ۱۵ هزار تومان برای سفرهای بعدی است. در سفرهای هوایی نیز برای سفر اول ۳۷۵۰۰ تومان و سفرهای بعدی ۴۵ هزار تومان است.

person
نسیم
۰۵ بهمن ۱۴۰۱

سلام. عوارض خروج از کشور دانشجویان ۱۴۰۱ رو اطلاعی ازش دارید؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۷ بهمن ۱۴۰۱

    به این دلیل که دانشجویان ترم اول نمی توانند گواهی اشتغال به تحصیل ارائه دهند، باید عوارض خروج را در سفر اول پرداخت کنند. هزینه عوارض خروج از کشور برای دانشجویان در سال ۱۴۰۱ برای سفر اول، دوم و سوم به ترتیب برابر ۲۲۰، ۳۳۰ و ۴۴۰ هزار تومان است.

person
کیان
۰۱ بهمن ۱۴۰۱

سلام. هزینه خروج از کشور چقدره؟ مالیات خروج از کشور هم جدا حساب میشه؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۳ بهمن ۱۴۰۱

    سلام مبلغ هزینه را نوشته ایم.

person
تینا
۰۱ بهمن ۱۴۰۱

سلام. برای پرداخت عوارض خروج از کشور ۱۴۰۱ باید چه مبلغی رو پرداخت کنیم؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۹ بهمن ۱۴۰۱

    سلام. در سال ۱۴۰۱ عوارض خروج از کشور برای سفرهای عادی اول ۴۰۰ هزار تومان است. در سفرهای عادی دوم و سوم باید به ترتیب مبلغ ۶۰۰ هزار تومان و ۸۰۰ هزار تومان پرداخت کنید.
    این مبلغ برای سفرهای حج تمتع و عمره هم به ترتیب ۱۳۲ هزار تومان، ۱۹۸ هزار تومان و ۲۶۴ هزار تومان است.

    person
    ایلیا
    ۰۷ فروردین ۱۴۰۲

    با سلام
    آیا معلولین از عوارض خروج معاف هستند یا خیر؟

      person
      کارشناس بیمه
      ۰۸ فروردین ۱۴۰۲

      سلام خیر معاف نیستند.

person
نیلوفر ربیعی
۰۱ بهمن ۱۴۰۱

سلام. عوارض خروج از کشور دانشجویان ۱۴۰۱ چطوری حساب میشه و چقدره؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۹ بهمن ۱۴۰۱

    سلام دوست عزیز.
    هزینه عوارض خروج از کشور برای دانشجویان در سال ۱۴۰۱ برای سفر اول، دوم و سوم به ترتیب برابر ۲۲۰، ۳۳۰ و ۴۴۰ هزار تومان است. البته این در صورتی است که دانشجویان برای دریافت ویزا و انجام مراحل ثبت نام به کشور مقصد می رود.

person
علی
۲۶ آبان ۱۴۰۱

سلام، من مقیم آمریکا هستم و تا الان هر دفعه اومدم ایران موقع برگشت عوارض دادم. چطور میتونم مطمئن بشم که دفعه بعد لازم نیست عوارض خروج بدم؟ یادمه گفتن چه مقیم باشی چه نباشی باید این هزینه رو برای خروج بدی!

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۷ آبان ۱۴۰۱

    سلام افراد مقیم که گفتند نیازی به پرداخت ندارند اما مثل اینکه پرداخت می کنند.

person
ارسلان
۲۸ مهر ۱۴۰۱

سلام . خسته نباشید من تو یه روز دوبار عوارض خروجو پرداخت کردم اشتباه شد اینو میشه پیگیری کرد یا وجه عودت پیدا میکنه یا راه دیگه ای دارهه ممنون میشم توضیح بدید ؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۳۰ مهر ۱۴۰۱

    سلام در این خصوص اطلاعاتی نداریم اما بعضی مراکز نوشته اند که امکان عودت وجود دارد.

      person
      نمیدونم
      ۰۵ آبان ۱۴۰۱

      سلام بدون پرداخت، ویزای خروج از کشور نمیدن؟

        person
        کارشناس بیمه
        ۰۷ آبان ۱۴۰۱

        سلام دوست عزیز، این دو ارتباطی با هم ندارند.

person
علی
۰۹ مهر ۱۴۰۱

سلام من یک سال پیش از ایران خارج شدم حال وارد ایران شدم میخام دوباره برم ترکیه بعد ۲۰روز چقدر باید عوارض خروج پرداخت کنم ۶۰۰یا چهارصد

    person
    کارشناس بیمه
    ۱۰ مهر ۱۴۰۱

    سلام برای سفر عادی بار دوم ۶۰۰ تومان است؛ مگر اینکه اقامت دائم داشته باشید.

      person
      سارا
      ۱۲ مهر ۱۴۰۱

      سلام ببخشید عوارض خروج برای ایرانیان مقیم خارج چقدره؟

        person
        کارشناس بیمه
        ۱۷ مهر ۱۴۰۱

        سلام اصولا مقیم های خارج عوارضی نباید پرداخت کنند.

          person
          ماشاله
          ۱۹ مهر ۱۴۰۱

          سلام مبلغ عوارض خروج از کشور برای عراق چقدره؟

          person
          کارشناس بیمه
          ۲۰ مهر ۱۴۰۱

          سلام همانند سفر به کشورهای خارجی است.

          person
          سیاوش
          ۰۷ دی ۱۴۰۱

          سلام اصلا چرا باید قیمت عوارض خروج از کشور رو پرداخت کنیم. این قانون برای زمان جنگ بوده و نه الان.

person
جهانشاه
۰۴ مهر ۱۴۰۱

سلام عوارض خروج از کشور برای ایرانیان مقیم خارج باید پرداخت بشه؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۵ مهر ۱۴۰۱

    سلام اصولا نباید پرداخت شود اما بودند افرادی که پرداخت کرده اند.

      person
      جهانشاه
      ۰۹ مهر ۱۴۰۱

      سلام آنوقت سن پرداخت عوارض خروج از کشور چنده؟

        person
        کارشناس بیمه
        ۱۰ مهر ۱۴۰۱

        سلام در خصوص سن برای خردسالان متفاوت است. البته اگر تغییری نکرده باشد.

person
دینا عالمی
۲۳ شهریور ۱۴۰۱

ببخشید برای اربعین هم باید عوارض خروج از کشور پرداخت کنیم؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۴ شهریور ۱۴۰۱

    سلام خیر

person
خیابانی
۲۳ شهریور ۱۴۰۱

سلام در عوارض خروج از کشور ۱۴۰۱ پرداخت فقط از طریق بانک است؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۴ شهریور ۱۴۰۱

    سلام خیر راه های دیگری هم وجود دارد.

person
استادی
۰۹ مرداد ۱۴۰۱

سلام عوارض خروجی فرودگاه امام سال ۱۴۰۱ چقدره ؟ با این متفاوته؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۱۰ مرداد ۱۴۰۱

    سلام بله عوارضی ها متفاوت است.

person
فتحی یاسر
۰۸ مرداد ۱۴۰۱

ببخشید من میخوام با تور برم بازی های جام جهانیو ببینم الان باید عوارض خورج از کشور بدم؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۹ مرداد ۱۴۰۱

    سلام بله البته خود تور پرداخت می کند.

person
ماموت
۰۵ مرداد ۱۴۰۱

سلام مبلغ عوارض خروج از کشور مثل پارساله؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۶ مرداد ۱۴۰۱

    سلام افزایش داشته است.

person
فرزاد سیلسپور
۰۱ مرداد ۱۴۰۱

سلام پرداخت عوارض خروج از کشور ۱۴۰۱ چنده؟ من فکر کنم شرکتی که باهاش رفتم مسافرت، خیلی بیشتر از من گرفته

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۲ مرداد ۱۴۰۱

    سلام حداقل ۴۰۰ هزار تومان است.

person
سمانه
۰۸ تیر ۱۴۰۱

سلام عوارض خروج از کشور برای مقیم خارج باید پرداخت بشه؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۹ تیر ۱۴۰۱

    سلام دوست عزیز، اصولا نیازی به پرداخت نیست؛ اما بعضی ها بوده اند که پرداخت کرده اند.

person
فریبرز قلمبر
۲۹ خرداد ۱۴۰۱

عوارض رفتن از ایران چقده الان؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۳۰ خرداد ۱۴۰۱

    سلام دوست عزیز، به مقصد سفر شما بستگی دارد.

person
علی
۱۷ خرداد ۱۴۰۱

کسی که سال گذشته سفر خارجی داشته و امسال هم میخواد بره بار دوم محسوب میشه یا تعداد سفرها در هر سال محاسبه میشه

    person
    کارشناس بیمه
    ۱۸ خرداد ۱۴۰۱

    سلام دوست عزیز، همان سال می شود.

person
عليرضا
۲۲ فروردین ۱۴۰۱

برای معافیت از پرداخت برای دانشجویان چه مدارکی لازم هست؟کارت دانشجویی یا کارت اقامت ترکیه کفایت میکند؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۲ فروردین ۱۴۰۱

    سلام دوست عزیز، قاعدتا یکی از این باید کفایت کند. اما وقتی شما دانشجویید، همان کارت دانشجویی مناسب است.

person
باقری
۱۲ فروردین ۱۴۰۱

آیا جانباز ۱۰ درصد عوارض خروج‌از کشور بهش تعلق میگیرد

    person
    کارشناس بیمه
    ۱۳ فروردین ۱۴۰۱

    سلام عوارض خروج از کشور به همه تعلق می گیرد.

person
مهستی
۰۸ فروردین ۱۴۰۱

من مقیم امریکا هستم و‌یکماه برای دیدار به ایران آمدم آیا باید خروجی پرداخت کنم؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۹ فروردین ۱۴۰۱

    سلام دوست عزیز، بر اساس اطلاعاتی که از سایت اصلیم منتشر شده است، افراد مقیم نیازی به پرداخت عوارض خروج ندارند.

person
Hhb
۰۷ فروردین ۱۴۰۱

سلام
من مقیم فرانسه هستم آیا باید عوارض خروجی فرودگاه پرداخت کنم؟

فرانسوی که برای سفر آمده برای برگشت به فرانسه باید خروجی پرداخت کند؟
با تشکر

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۷ فروردین ۱۴۰۱

    سلام دوست عزیز، طبق گفته خودشان، افراد مقیم نیازی به پرداخت عوارض ندارند. بعد فرانسوی توریست حساب می شود. این عوارض برای ایرانیان است.

person
محمد مختاری
۰۶ فروردین ۱۴۰۱

درود
اگر از ترکیه بخوام برگردم باید عوارض پرداخت کنم

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۷ فروردین ۱۴۰۱

    سلام دوست عزیز، عوارض برای خروج از کشور است نه ورود.

person
شمه
۲۷ اسفند ۱۴۰۰

سلام سفر من در ابتدای ۱ فروردین است عوارض خروجم را باید در ۱ فرودین اقدام کنم؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۸ اسفند ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، در این خصوص اطلاعات کافی نداریم اما بهتر است که همان موقع واریز کنید یا اینکه با آژانس مسافرتی که از آن بلیت گرفتید، صحبت کنید.

person
علی
۲۶ اسفند ۱۴۰۰

سلام
من بعد از عید مسافر هستم
ولی شنیدم اگه عوارض رو تو سال ۱۴۰۰ پرداخت کنم ، تو ایام عید تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ اعتبار داره، درسته ؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۷ اسفند ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، در این خصوص ما اطلاعی نداریم.

person
فرناز
۲۴ اسفند ۱۴۰۰

سلام وقت بخیر
من امروز (۲۴ اسفند) برای دریافت ارز مسافرتی عوارض خروج رو پرداخت کردم، ولی پرواز من فروردین ۱۴۰۱ هست. میخواستم بپرسم این عوارضی که پرداخت شد تا اون موقع اعتبار داره؟
ممنون از اطلاع رسانی تون

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۴ اسفند ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، در این خصوص جواب های مختلفی وجود دارد. اما به نظر می رسد که فقط تا پایان سال اعتبار دارد.

person
میلاد
۲۴ اسفند ۱۴۰۰

کسی که با تور میره هم باید عوارض خروج از کشور بده؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۴ اسفند ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، همه باید بدهند و در تور این ها حساب می شود.

person
منیری
۲۳ اسفند ۱۴۰۰

سلام من در این سال دفعه دوم هست میخوام برم عراق تو سامانه سداد نمیتونم پرداخت کنم میزنه قبلا پرداخت شده چیکار کنم ممنون

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۴ اسفند ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، والا نمی دانیم که مشکل از چیست. باید با خود سامانه تماس بگیرید.

person
پاشایی
۲۲ اسفند ۱۴۰۰

سلام من نظامی هستم ودارای کارت ایثار ۶۰ماه خدمت عملیاتی زمان جنگ را دارم وهمسرم میخواهد ترکیه برود ایا نیاز هست مبلغ خروجی رو پرداخت کند یا باتخفیف ؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۲ اسفند ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، تا جایی که اطلاع داشتیم، در این مقاله نوشته شده است. البته تخفیفی در این خصوص درنظر گرفته نشده است.

person
فرهاد
۱۵ اسفند ۱۴۰۰

سلام و خسته نباشید.
من فروردین میخام برم مسافرت. برای اینکه ارز بگیرم باید عوارض رو پرداخت کنم قبلش.
متاسفانه الان قیمت ارز ۱۴۰۱ مشخص نیست . نرخ امسالم پرداخت کنم دیگه اون موقع اعتبار نداره
چکار بایستی کرد؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۱۵ اسفند ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، این مساله خیلی از افراد است. ما فقط در خصوص قوانین عوارض نوشته ایم. شما با خود شماره سازمان مربوطه تماس بگیرید.

      person
      فرهاد
      ۱۶ اسفند ۱۴۰۰

      خب باید با چه شماره و ارگانی تماس بگیرم؟

        person
        کارشناس بیمه
        ۱۶ اسفند ۱۴۰۰

        سلام دوست عزیز، با سامانه سداد تماس بگیرید. آن ها احتمالا اطلاعاتی داشته باشند.

person
ایمان
۱۳ اسفند ۱۴۰۰

با سلام
بنده به همراه سه نفر اعضای خانواده ام با ماشین پراید مدل ۷۵ دارای گاز مایع ال پی جی می خواهم از بازرگان تا استانبول بروم.
لطفاً راهنمایی ام بفرمایید:
آیا خروج گاز مایع در گمرک مشکلی دارد؟
آیا ال پی جی در ترکیه با بنزین خیلی تفاوت قیمت دارد؟
۲۵ اسفند اگر خارج بشیم، عوارض هر فرد ۴۰۰ تومن است؟
ما که الان ساکن شهری مرزی هستیم چطور ثابت کنیم تا کم عوارض بدهیم؟
بسیار ممنونم اگر کامل راهنمایی بفرمایید.

    person
    کارشناس بیمه
    ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، این مساله باید از دفتر گمرک بپرسید.

person
هاله
۱۱ اسفند ۱۴۰۰

من سیتی زن امریکا هستم و اومدم ایران . برای خروج باید عوارض خروجی پرداخت کنم؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۱۲ اسفند ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، طبق قانونی که نوشته شده، افراد مقیم نیازی به پرداخت عوارض خروج از کشور ندارند. هرچند که برخی مجبور به پرداخت شده اند.

person
هومن
۱۰ اسفند ۱۴۰۰

من فروردین ۱۴۰۱ مسافرت نوروزی میرم. میخوام ارز مسافرتی بخرم. الان میخوام ارز بخرم میگن عوارض خروج از کشور باید بدم. درحالی که اعتبار عوارض تا پایان امساله. فروردین هم صرافی ها تعطیله. راه حل چیست؟؟؟؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۱۰ اسفند ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، ما در این مقاله بیمه دات کام تا جایی که اطلاعات داشتیم، برای شما نوشته ایم. بهتر است که حتما با یک صرافی صحبت کنید.

    person
    منا
    ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

    ما هم همین مشکل رو داریم پرداخت کردیم ولی میگن اعتبار تا پایانه ساله

person
ف.م
۰۳ اسفند ۱۴۰۰

منظور از سال اول ودوم و…برای یکسال هست یا سالهای دیگه هم شامل میشه؟
یعنی من سه سال قبل رفته بودم امسال اگه برم هزینه بار دوم میدم ؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۴ اسفند ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، با توجه به اطلاعاتی که در خود سایت اصلی نوشته شده است، به نظر برای یکسال است.

person
صادق
۰۱ اسفند ۱۴۰۰

من مقیم انگلیس هستم. کارت اقامت دایم دارم و تو گذرنامه ایرانی ام هم نوشته که کشور محل اقامت انگلیس هست ولی باز موقع خروج از ایران افسر مربوطه مجبورم می کنه که بروم عوارض خروج پرداخت کنم تا اجازه بده از بخش گذرنامه رد بشم و بروم گیت خروجی. شما با استناد به چه قانون یا بخشنامه می گویید افراد مقیم خارج از پرداخت عوارض معاف هستند؟ لطفا شماره بخشنامه و یا اطلاعات تکمیلی رو اینجا بگذارید تا من بتونم در سفر بعدی به افسر بگم که طبق کدام قانون معاف هستم.

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۲ اسفند ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، این قوانینی است که در مجلس تصویب و اعلام شده است.

person
زهرا
۲۸ بهمن ۱۴۰۰

سلام
وقتتون بخیر
من سال ۸۷ سفر به خارج از کشور داشتم الان دوباره بخوام برم سفر عوارض بار دوم محسوب میشه؟؟
سپای

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۹ بهمن ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، برای هر بار خروج باید پرداخت کرد. جدول آن را در مقاله برای شما نوشته ایم.

person
رضا
۲۵ بهمن ۱۴۰۰

سلام خسته نباشین.بنده یک مرز نشین هستم اگه بخوام از یه مرزی غیر از منظقه خودم خارج بشم باز هم ۷۵۰۰۰ تومن باید بدم یا بیشتره؟ یه سوال هم این که به صورت خودکار با زدن کد ملی افرادمرز نشین دستگاه ۷۵ تومن میاره یا باید ثبت نامی چیزی هم باشه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۷ بهمن ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، برای مرزنشینان قوانین خاصی است و تا جایی که اطلاع داشتیم، برای شما نوشته ایم.

person
احسان پویافر
۲۵ بهمن ۱۴۰۰

سلام وقت بخیر عوارض خروجی از کشور در سال ۱۴۰۱ چقدر میباشد

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۵ بهمن ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، فعلا همین مقدار است و هنوز اطلاعات دقیقی منتشر نشده است.

      person
      ط حساس
      ۲۶ بهمن ۱۴۰۰

      با ببخشید من می خوام برای سفر خارج از کشور دلار بخرم .منتها نوشته اند مدارک ویزا و عوارض را داشته باشیم .منظور از ویزا دیگه چیه؟مگر همون خروجی نیست که پرداخت میکنیم؟لطفا راهنمایی کنید

        person
        کارشناس بیمه
        ۲۶ بهمن ۱۴۰۰

        سلام دوست عزیز، ویزا با عوارض خروج از کشور متفاوت است. شما باید نشان بدهید که اجازه خروج از کشور را دارید و آن کشور شما را قبول کرده است تا وارد آنجا شوید. عوارض خروج مبلغی است که شما باید به دولت بدهید.

person
mahak-shop.ir
۲۳ بهمن ۱۴۰۰

سلام روز بخیر
من میخام ی سری لوازم آرایش از تهران بفرستم به عمان، این امکان وجود داره؟ و اینکه هزینه پست و مالیات و … به چه صورت و با چه فرمولیه (با توجه به وزن جدولی داره که بدونم چقدر میشه مبلغ نهایی)؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۳ بهمن ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، این سوال در خصوص قوانین بازرگانی است. اینجا سایت بیمه اشخاص است. شما نیاز است تا بیمه باربری تهیه کنید.

person
کامی
۲۲ بهمن ۱۴۰۰

سلام
من تازه دانشجو برای کشور انگلیس شدم،آیا برای اولین بار که میخوام برم باید عوارض خ وج از کشور پرداخت کنم؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۲ بهمن ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، بر اساس اطلاعات منتشر شده، دانشجویان از پرداخت عوارض با ارائه مدرک معتبر معاف هستند.

person
کیوان
۲۲ بهمن ۱۴۰۰

ببخشید برای پرداخت عوارض خروج از کشور با کارت مرز نشینان به کدام سایت باید مراجعه کرد؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۲ بهمن ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، همناطور که در مقاله هم نوشتیم، برای پرداخت عوارض خروج از کشور باید به سایت sadadpsp.ir مراجعه کنید.

person
Asal
۲۱ بهمن ۱۴۰۰

عوارض خروج از کشور زمینی ننوشته اگه زمینی بری ترکیه

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۱ بهمن ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، عوارض خروج از کشور را در وسط متن نوشتیم. بسته به این دارد که آیا شما ساکن نزدیک مرزها هستید یا خیر و بار چندم قصد سفر دارید.

person
سینا
۲۰ بهمن ۱۴۰۰

سلام.من مقیم ترکیه هستم.چجوری میتونم معافیت از پرداخت عوارض خروج بگیرم؟یعنی چجوری میتونم ثابت کنم که برای مسافرت نمیرم؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۰ بهمن ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، شما مقیم ترکیه هستید و به هر حال به فرد مقیم اصلا تعلق نمی گیرد. مگر اینکه بخواهید به سفر به یک جای دیگر بروید که آن هم ممکن است شرایط خاصی داشته و باز قبول نکنند.

person
زهرا
۱۹ بهمن ۱۴۰۰

سلام ..ایا امکان برگشت عوارض خروج از کشور برای کسی که سفرش کنسل شده جود دارد؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۰ بهمن ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، در این خصوص باید از سازمان مربوطه بپرسید. این ها قوانین داخلی مخصوص به خودشان است.

person
سادا
۰۶ بهمن ۱۴۰۰

برای ماه بهمن ۱۴۰۰ هزینه عوارض خروجی برای سفر زمینی چقدره ؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۶ بهمن ۱۴۰۰

    هزینه عوارض خروج از کشور هر سال، توسط هیئت دولت مطرح و بعد از ملجس تصویب می‌شود. در سال ۱۴۰۰، نرخ این عوارض به صورت زیر بوده است:

    برای مسافر عادی و برای بار اول، دوم و سوم و بالاتر به ترتیب برابر با ۴۰۰، ۶۰۰ و ۸۰۰ هزار تومان از تمامی مرزها
    برای زائر حج تمتع و عمره و برای بار اول، دوم و سوم و بالاتر به ترتیب برابر با ۱۳۲، ۱۹۸ و ۲۶۴ هزار تومان از تمامی مرزها
    زائر عتبات عالیات و برای بار اول، دوم و سوم و بالاتر به ترتیب برابر با ۳۷۵۰۰، ۴۵ و ۴۵ هزار تومان از طریق مرز هوایی و و برای بار اول، دوم و سوم و بالاتر به ترتیب برابر با ۱۲۵۰۰، ۱۵ و ۱۵ هزار تومان از طریق مرز زمینی و دریایی
    برای مرزنشینان و برای بار اول، دوم و سوم و بالاتر به ترتیب برابر با ۷۵، ۶۰۰ و ۸۰۰ از طریق مرز هوایی و برای بار اول، دوم، سوم و بالاتر به ترتیب برابر با ۲۵، ۶۰۰ و ۸۰۰ از طریق مرز زمینی و دریایی

person
نشاط
۰۶ بهمن ۱۴۰۰

با سلام
برای ایام عید شرایط عوارض خروج به چه صورت است و معمولا نرخ عوارض سال جدید کی اعلام میشه.

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۹ بهمن ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، تفاوتی در عوارض خروج از کشور مربوط به زمان آن وجود ندارد. همچنین هنوز اطلاعاتی در خصوص نرخ عوارض خروج از کشور ۱۴۰۱ منتشر نشده است.

      person
      سعیده
      ۱۴ مرداد ۱۴۰۱

      با سلام
      من مقیم ایران نیستم ولی هر سال عوارض خروج پرداخت می کنم
      الان پرسیدم گفتند باید مهر معافیت از پرداخت روی پاسم داشته باشم
      اینو چطور میشه گرفت؟

        person
        کارشناس بیمه
        ۱۴ مرداد ۱۴۰۱

        سلام اطلاعی نداریم. از همین دفتر پیشخوان بپرسید، آن ها اطلاع دارند.

          person
          مرتضوی
          ۲۱ دی ۱۴۰۱

          سلام عوارض خروج از کشور برای ترکیه چقدره؟

          person
          کارشناس بیمه
          ۲۴ دی ۱۴۰۱

          سلام مانند بقیه است.

person
وصالی
۳۰ دی ۱۴۰۰

سلام من نمیتونم به نت اعتماد کنم .الان هوایی عازم عتبات هستم بنظرتون بانک برم بهتر نیست؟؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۲ بهمن ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز
    پرداخت حضوری یا آنلاین عوارض هر دو اعتبار دارند و در شرایط شما، هر نوع پرداخت که برایتان راحت تر است ، انتخاب نمایید.

person
ارزو
۲۶ دی ۱۴۰۰

ایا امکان استرداد عوارض خروج از کشور استفاده نشده وجود دارد ؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۶ دی ۱۴۰۰

    سلام وقت بخیر متاسفانه جواب سوال شما منفی است

person
سام
۲۴ دی ۱۴۰۰

کودکان زیر دوسال هم باید عوارض پرداخت کنند؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۴ دی ۱۴۰۰

    با سلام دوست عزیز کودکان زیر دو سال از پرداخت عوارض خروج از کشور معاف شده اند

person
علیرضا قربانی
۱۶ دی ۱۴۰۰

سلام…ایا از شخصی که مقیم خارج از کشور است..عوارض خروج دریافت میشود یا خیر.ممنون

    person
    کارشناس بیمه
    ۱۶ دی ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز همان طور که در متن مقاله گفته ایم : ” آن‌هایی که قصد سفر تفریحی یا زیارتی را دارند. آن‎هایی که دانشجو یا مقیم کشور دیگری هستند یا شرایط خاصی دارند، نیازی به پرداخت این عوارض نخواهند داشت.”

person
Fatemeh
۰۷ دی ۱۴۰۰

سلام ببخشید چقد زمان میبره تا استرداد وجه عوارض خروج به حساب برگرده؟!
الان هفت روز هست که هنوز به حسابم برنگشته

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۳ بهمن ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، در خصوص زمان بازگشت ما اطلاعات دقیقی نمی توانیم بدهیم. شما می توانید به سازمان های مربوطه مراجعه کنید.

      person
      مهدی
      ۱۴ فروردین ۱۴۰۱

      سلام من مقیم دانمارک هستم و هر سال عوارض خروج پرداخت کردم ولی الان در سایت شما نوشته افراد مقیم از دادن عوارض معاف هستند چطور وبه کجا باید مراجعه کرد که بتوانم برگه معاف بودن از مالیات را بگیرم

        person
        کارشناس بیمه
        ۱۴ فروردین ۱۴۰۱

        سلام دوست عزیز، اینکه افراد مقیم نباید عوارض خروج از کشور بدهند،در سایت اصلی بیان شده است؛ اما گاهی شنیده شده که افراد مقیم هم داده اند و متاسفانه مرجعی نسبت به این عمل پاسخگو نبوده است.

person
ایرج سلماسی
۰۶ دی ۱۴۰۰

یعنی تا فهمیدن من میخوام ی ترکیه همین بغل برم، زدن زرتی گرون کردن….بابا قم که نمیشه رفت حداقل بذارید ی ترکیه بریم خوش باشیم

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۶ دی ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، افزایش قیمت عوارض خروج هنوز تصویب نشده و شما اگر الان می خواهید سفر کنید، هنوز فرصت دارید…

      person
      محمد
      ۲۰ بهمن ۱۴۰۱

      سلام من برای دریافت دلار مسافرتی نیاز به رسید پرداخت عوارض خروج دارم ولی پروازم تاریخ ۱فروردین هستش حالا میتونم پرداخت کنم یا خیر؟

        person
        کارشناس بیمه
        ۲۱ بهمن ۱۴۰۱

        سلام دوست عزیز. لطفا این سوال را از سازمان های مرتبط با عوارض بپرسید.

        person
        احسان محمدی
        ۱۵ اسفند ۱۴۰۱

        سلام من برای اولین بار میخوام از کشور خارج بشم
        هزینه عادی ۴۰۰هزار تومن هست
        اما من کارت مرز نشینی دارم که این مبلغ عوارض رو کمتر میکنه چطوری از امتیاز کارت مرزنشینی خودم برای پرداخت عوارض استفاده کنم بصورت الکترونیکی و غیرحضوری

          person
          کارشناس بیمه
          ۱۵ اسفند ۱۴۰۱

          سلام. در هنگام خروج از مرز و قبل از پرداخت عوارض کارت مرزنشینی خود را ارائه دهید تا تخفیفات مرزنشینی شامل حال شما شود.

    person
    مصطفی
    ۱۸ بهمن ۱۴۰۱

    سلام پرداخت عوارض برای مرزنشینی باید به کدام سایت مراجعه کنیم

عضویت در خبرنامه برای اطلاع از تخفیف های ماهانه در خبرنامه بیمه دات کام عضو شوید