مقالات بیمه شخص ثالث

قانون محاسبه درصد تخفیف بیمه شخص ثالث و کاهش پس از تصادف

هر سالی که بدون دریافت خسارت از بیمه‌نامه سپری شود، درصدی به عنوان تخفیف عدم خسارت به بیمه‌گذار تعلق می‌گیرد. تخفیف بیمه شخص ثالث به‌صورت پلکانی سالانه ۵ درصد افزایش می‌یابد و حداکثر تا سقف ۷۰ درصد ادامه پیدا می‌کند. در صورت بروز تصادف، بخشی از این تخفیف به‌صورت پلکانی کاهش می‌یابد؛ برای خسارت مالی، اولین بار ۲۰ درصد، بار دوم ۳۰ درصد و بار سوم ۴۰ درصد از تخفیف کم می‌شود. در خسارت‌های جانی نیز این کاهش شدیدتر است و به ترتیب ۳۰، ۷۰ و در نهایت ۱۰۰ درصد تخفیف از بین می‌رود.

سقف تخفیف بیمه شخص ثالث

به‌ازای هر سال عدم دریافت خسارت از شرکت‌های بیمه، می‌توانید ۵٪ تخفیف برای تمدید بیمه شخص ثالث داشته باشید. همچنین حداکثر تخفیف بیمه ثالث ۷۰٪ است.

جدول درصد تخفیف بیمه شخص ثالث ۱۴۰۴

محاسبه تخفیف بیمه شخص ثالث یکی از موضوعاتی است که سوالات زیادی در مورد آن پرسیده می‌شود. به همین دلیل جدول درصد تخفیف بیمه شخص ثالث در ادامه آمده است:

سال تمدید بیمه‌نامهدرصد به ازای سال های تخفیف بیمه شخص ثالث
سال اول۵%
سال دوم۱۰%
 سال سوم۱۵%
 سال چهارم۲۰%
 سال پنجم۲۵%
 سال ششم۳۰%
 سال هفتم۳۵%
سال هشتم۴۰%
 سال نهم۴۵%
 سال دهم۵۰%
سال یازدهم۵۵%
سال دوازدهم۶۰%
سال سیزدهم۶۵%
سال چهاردهم۷۰%

قوانین بیمه شخص ثالث در ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ تغییر کرد. بر اساس قانون قبلی، میزان تخفیف عدم خسارت سالانه ۱۰ درصد بود و حداکثر تخفیف ۷۰ درصد طی ۸ سال به دست می‌آمد. اما در قانون جدید، تخفیف سالانه به ۵ درصد کاهش یافت و برای رسیدن به سقف ۷۰ درصد، به ۱۴ سال سابقه بدون خسارت نیاز است.

در صورت تصادف چند درصد از تخفیف بیمه کم می شود؟

طبق قوانین بیمه مرکزی تخفیف بیمه ماشین بعد از تصادف به‌طور کامل حذف نخواهد شد. در نخستین حادثه، معادل ۲۰ درصد از تخفیف موجود کسر می‌گردد. در حادثه دوم، میزان کسر تخفیف نسبت به حادثه اول ۱۰ درصد بیشتر بوده و معادل ۳۰ درصد از تخفیف فعلی کسر خواهد شد. در حادثه سوم و حوادث بعدی نیز، این روند با افزایش پلکانی ۱۰ درصدی ادامه یافته و در نتیجه، میزان کسر تخفیف در حادثه سوم به ۴۰ درصد خواهد رسید.

نکته: در حوادث منجر به خسارت جانی، میزان کاهش تخفیف بسیار بیشتر از خسارت‌های مالی است. در اولین حادثه، ۳۰ درصد از تخفیف شما کم می‌شود، در حادثه دوم این میزان به ۷۰ درصد می‌رسد و در حادثه سوم یا بیشتر، کل تخفیف (معادل ۱۰۰ درصد) از بین خواهد رفت.

تعداد خسارت/نوع خسارتیک باردو بارسه بار و بیشتر
مالی٪۲۰٪۳۰٪۴۰
جانی٪۳۰٪۷۰٪۱۰۰

تخفیف بیمه کوتاه مدت

یکی از سوالات رایج این است که آیا خرید بیمه شخص ثالث کوتاه‌مدت نیز مشمول دریافت تخفیف می‌شود یا خیر؟ در صورت وجود تخفیف قبلی، این تخفیف هنگام خرید بیمه کوتاه‌مدت نیز قابل استفاده خواهد بود. اما برای کسب تخفیف جدید، مدت زمان مجموع بیمه‌نامه‌های کوتاه‌مدت بدون خسارت باید به حداقل یک سال برسد.

به عنوان مثال، اگر فردی بیمه کوتاه‌مدت به مدت ۶ ماه و سپس ۳ ماه بدون خسارت داشته باشد، هنوز مجموع آن به یک سال کامل نرسیده است. در چنین شرایطی، خرید و گذراندن یک بیمه‌نامه کوتاه‌مدت ۳ ماهه دیگر بدون خسارت، منجر به ایجاد تخفیف یک ساله خواهد شد.

برای اطلاعات بیشتر، مقاله مزایا و معایب بیمه شخص ثالث کوتاه مدت را مطالعه کنید.

کمپین برات گرون تموم میشه

استعلام تخفیف بیمه شخص ثالث با کد ملی

استعلام تخفیف بیمه شخص ثالث در سامانه بیمه‌دات‌کام با اتصال به سامانه سنهاب این امکان را برای افراد فراهم کرده است تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن بتوانند اطلاعات مربوط به بیمه شخص ثالث خود را تنها با استفاده از موبایل و کدملی مشاهده کنند.

استعلام تخفیف بیمه شخص ثالث با کد ملی

آیا می‌توان تخفیف بیمه را به ماشین دیگر منتقل کرد؟

بر اساس قانون جدید، تخفیف‌های عدم خسارت به مالک خودرو تعلق دارد و نه به خود خودرو. بنابراین در زمان فروش خودرو، بیمه‌نامه به خریدار منتقل می‌شود اما حق انتقال تخفیف بیمه شخص ثالث برای فروشنده محفوظ می‌ماند. شخص هنگام تمدید بیمه خودروی جدید خود می‌تواند از تخفیف خود استفاده کند. همچنین امکان انتقال تخفیف بیمه شخص ثالث به همسر، پدر، مادر، فرزندان نیز وجود دارد. البته شرط اصلی، یکسان بودن کاربری خودرو و انتقال قطعی سند است. در صورتی که خودرو فرسوده باشد یا مالک قصد خرید خودروی صفر کیلومتر داشته باشد، با ارائه مدارک لازم می‌تواند تخفیفات خود را حفظ یا منتقل کند. به یاد داشته باشید که انتقال بخشی از تخفیف ممکن نیست و این کل تخفیف باید منتقل شود. همچنین برای برای اینکه تخفیفات بیمه شخص ثالث شما از بین نرود، امکان دریافت گواهی حفظ تخفیف از شرکت بیمه تا زمان خرید خودروی جدید وجود دارد.

چگونه تخفیف بیمه بگیریم؟

دریافت بیشترین تخفیف بیمه شخص ثالث، می‌تواند ۹٪ از مبلغ کل خرید بیمه شخص ثالث شما را کاهش دهد. همچنین خرید بیمه بدنه نیز با تخفیف ۲۵٪ برای شما فراهم شده است که تا علاوه‌بر خرید بیمه شخص ثالث بتوانید با هزینه کمتری بیمه بدنه خودرو خود را خریداری کنید.

نرخ بیمه شخص ثالث ۱۴۰۴

نرخ بیمه شخص ثالث در سال ۱۴۰۴ نسبت به سال قبل افزایش ۳۶.۵٪ را تجربه کرد. حق بیمه پایه شخص ثالث را در جدول زیر می بینید:

نوع وسیله نقلیه
حق بیمه سال ۱۴۰۴ (تومان)
کمتر از ۴ سیلندر
۵,۶۳۶,۰۰۰
پیکان، پراید و سپند
۶,۶۷۴,۷۰۰
سایر ۴ سیلندرها
۷,۸۴۵,۷۰۰
بیش از ۴ سیلندر
۸,۷۸۱,۰۰۰

البته کاربری وسیله نقلیه در نرخ بیمه شخص ثالث تاثیر دارد:

  • حق بیمه شخص ثالث وسایل نقلیه سواری با کاربری آژانس، تاکسی، کرایه و مسافرکش شخصی درون شهری، ۱۰% از وسایل نقلیه مشابه دیگر بیشتر است.
  • نرخ بیمه شخص ثالث خودرو برای وسایل نقلیه سواری با کاربری سواری کرایه و مسافرکش شخصی برون شهری، ۲۰% از وسایل نقلیه مشابه بیشتر است.

آخرین تغییرات نرخ حق بیمه شخص ثالث ۱۴۰۴ به صورت زیر است:

  • افزایش ۳۰٪ نرخ حق بیمه به ازای نمرات منفی رانندگان
  • ٪۵ افزایش نرخ حق بیمه برای نداشتن معاینه فنی
  • ٪۳ افزایش نرخ حق بیمه برای رانندگانی با ارتکاب تخلف حادثه ساز
  • دریافت ۲.۵٪ تا ۷٪ مبلغ خسارت پرداختی توسط شرکت بیمه در حوادث با خسارات بدنی

نکته: با تغییر شرکت بیمه شخص ثالث امکان انتقال تخفیف هم وجود دارد.

شیوه‌های کاهش نرخ بیمه شخص ثالث

هزینه، عاملی تعیین کننده در انتخاب هر بیمه‌گزار است. آگاهی از شرایط تخفیف بیمه شخص ثالث به شما کمک می‌کند هم در انتخاب پوشش‌های بیمه‌ای بهتر عمل کنید و هم در رانندگی بیشتر مراقب باشید. به طور کلی روش‌های زیر به شما در کاهش نرخ بیمه شخص ثالث کمک خواهند کرد:

  • انتخاب تعداد محدودی از پوشش‌های اضافی بیمه: هر چه پوشش‌های اضافی انتخابی کمتر، نرخ بیمه شخص ثالث کمتر خواهد بود.
  • رانندگی ایمن‌تر: گرفتن خسارت کمتر از شرکت بیمه و در نهایت نرخ تخفیف عدم خسارت بیشتر هنگام تمدید بیمه‌نامه شخص ثالث، یکی از عوامل تاثیرگذار بر کاهش نرخ بیمه‌نامه شخص ثالث است.
  • استفاده از کد تخفیف: با استفاده از کدهای تخفیف می‌توانید بیمه شخص ثالث خود را با قیمت کمتری خریداری کنید.

برای هر سال بدون خسارت، ۵٪ تخفیف در تمدید بیمه شخص ثالث تعلق می‌گیرد که حداکثر این تخفیف به ۷۰٪ می‌رسد. به عبارت دیگر، برای رسیدن به سقف تخفیف باید حداقل ۱۴ سال بیمه بدون خسارت داشته باشید.

در حادثه اول ۲۰٪، در حادثه دوم ۳۰٪ و در حادثه سوم و بعد از آن ۴۰٪ از تخفیف موجود شما کسر خواهد شد. در صورت خسارت جانی، میزان کاهش تخفیف شدیدتر است و در حادثه سوم کل تخفیف از بین می‌رود.

در صورت داشتن تخفیف قبلی، می‌توانید از آن هنگام خرید بیمه کوتاه‌مدت استفاده کنید؛ اما برای کسب تخفیف جدید باید مجموع مدت بیمه‌های کوتاه‌مدت بدون خسارت حداقل به یک سال برسد.

با استفاده از کد ملی و ورود به سامانه‌های معتبر مانند بیمه‌دات‌کام که به سامانه سنهاب متصل است، می‌توانید به راحتی و سریع میزان تخفیف و اطلاعات بیمه خود را مشاهده کنید.

نوشته های مشابه

‫۱۵۵ دیدگاه‌ها

  1. سلام من دوخودرو فعال و ۲پلاک فعال دارم ولی از یک خودرو استفاده میکنم تخفیف خودرویی که استفاده نمیکنم ۱۴ سال است ایا میتوانم تخفیفاتم را به پلاک جدیدتر انتقال دهم

    1. درود.
      بله؛ می‌توانید این اقدام را انجام دهید.
      ولی تخفیفات خودروی دوم کاملا از بین می‌رود.

  2. باسلام من چندین بار جایزه تخفیف ۹۰۰تومانی گرفتم اما نه ماشین دارم و نه هیچگونه بیمه ای هستم آیا این جایزه ها بمن تعلق نمی‌گیرد

    1. درود.
      اگر هدیه خود را از بیمه دات کام دریافت کرده‌اید، می‌توانید از این تخفیف برای خرید بیمه ماشین اعضای خانواده یا دوستان خود استفاده کنید.

      1. با سلام خسته نباشید خدمت شما عزیزان گرامی آیا چند تا تخفیف ۹در صدی بیمه شخص ثالث و دو میلیون هم جایزه بیمه شخص ثالث گرفتم از ایرانسل اینا آیا پول میشه برام ماشین هم ندارم

  3. باسلام و وقت بخیر
    من در حال حاضر ۲دستگاه خودرو دارم اگر قصد فروش یکی از خودروها را داشته باشم آیا میتوانم تخفیف شامل خودروی فروشی را بدون اینکه خودروی دیگری در حال حاضر خریده باشیم به همسرم انتقال بدم ؟تا در صورت خرید خودرو جدید بنام همسرم از تخفیفات آن بهره مند شویم ؟

    1. خیرِِ؛ ایمان عزیز، تا زمانی که پلاک فعالی به نام همسرتان نباشد،‌ نمی‌توانید تخفیفات خود را به نام همسرتان منتقل کنید.
      اما می‌توانید الحاقیه فروش خودرو و ثبت تخفیفات عدم خسارت تهیه کنید تا در آینده این کار را انجام دهید.

      1. سلام
        من از سال ۹۰ تا ۱۴۰۳ بیمه ماشینم پرداخت کردم و ۱۳ سال تخفیف بیمه داشتم ولی ماشین به اسم خودم نبود، مالک ماشین من یک پیر زن ۸۰ ساله بود، ماشین به اسم خودم کردم ۱۳ سال احتیاط کردن من و تخفیف بیمه من باطل شد و بنده ناراضی هستم،

  4. سلام من در خرداد ۴۰۲ برای تمدید بیمه نامه از بیمه تعاون اقدام کردم بدون تصادف و دریافت خسارت فقط بعلت مهاجرت پلاک خودرو از شهری به شهر دیگر تغییر کرد خودرو و مالک تغییر نکرده ۵ در صد از تخفیفات من را کم کردن و هرچی توضیح دادم قبول نکردن آیا این درسته ؟ از بیمه ایران پرسیدم گفتن نباید از تخفیفات شما کم میکردن
    حال اگرنظر شما هم با بیمه ایران یکی هست چگونه میتونم این ۵ درصد رو برگردونم

    1. بله؛ تخفیفات شما درست محاسبه شده است. زمانی که شما تخفیفات خود را منتقل می‌کنید، تخفیف آخرین دوره شما در نظر گرفته نمی‌شود.
      تخفیف شما باید متناسب با تخفیف درج شده در آخرین بیمه‌نامه، پیش از فروش خودرو باشد.
      اگر اشتباهی هم رخ داده باشد. باید پیش از اتمام قرارداد فعلی اصلاح انجام شود. در غیر این صورت، تخفیف شما از بین می‌رود.

    2. سلام وقت بخیر بنده پارسال بیمه کردم الان می‌خوام بیمه کنم میگه تخفیف ندارید درحالی که من اصلا از بیمه استفاده نکردم

      1. محمد عزیز، اگر پارسال هنگام خرید بیمه ماشین به نام خودتان بوده است، قطعا اشتباهی در سیستم رخ داده است.
        به شرکت بیمه قبلی خود مراجعه کنید تا پرونده شما را بررسی کنند.

  5. واقعا خجالت اوره ۱۰ سال ماشین داشتم ولی جون مالک با کسی که من ازش خریدم مشاجره داشت سند ب نامش نزد و اونم ب نام من ۱۰ سال سابقه بیمه من پرید حالماشین جدید گرفتم چرا ۱۰ درصد تخفیف رو بابت هرسال کردین ۵ درصد یکهو همون ۵ درصد رو هم وردارید من اشتباه کردن باید اون روزکه ماشین رو میخواستم اسقاط کنم یک تصادف درست درمان میکردم حداقل اتیش نگیرم بابت ۱۰ سال تخفیف الان هم عزیزان ۵ درصد هیچی نیست باخیال راحت بزنید یک تصادف حداقل ۵۰ تومن هزینه برای بیمه داره بجای اینکه تخفیف ها رو دولت زیاد کنه که مردم دقت بیشتری کنن تخفیف ۵ درصد هم تخفیف شد ما با تمام دنیا فرق میکنیم برای ۵ درصد هیچ کس رقبت نداره توی ۵ میلیون میشه ۲۵۰ هزار تومن پول ۳۰۰ گرم کوشت هست

    1. این موارد جزء قوانین بیمه کشور است. شما باید سند خودرو را به نام خودتان منتقل می‌کردید تا تخفیفات به نام خودتان ثبت می‌شد. در این صورت الان می‌توانستید تخفیفات خود را به خودروی جدید منتقل کنید.

  6. سلام
    من یه ماکسیما داشتم در آبان ۱۴۰۱ فروختم که بر روی بیمه ثالثش ۳۵% تخفیف داشتم
    در اسفند ۱۴۰۱ یه شاهین صفر تحویل گرفتم که بیمه ثالث با ۰% تخفیف داشت
    در اسفند ۱۴۰۲ به شاهین من با ارائه مدارک فک پلاک و تاییدیه بیمه ماکسیما آیا نباید ۴۰% تخفیف تعلق بگیره؟
    اگر پاسخ تون مثبت یا منفی هست استدلال تون رو بفرمایین
    متاسفانه بیمه من رو با ۳۵% تخفیف صادر کردند

    1. بیمه شما به درستی صادر شده است. هنگام انتقال تخفیفات، اگر هر دو خودرو دارای تخفیف باشند، تخفیف بیشتر ملاک قرار می‌گیرد. در نتیجه ۵٪ تخفیف سال اول خودروی شاهین شما هنگام انتقال از بین می‌رود.

  7. سلام بنده بیمه ۵ درصد دارم و میخوام انلاین بیمه انجام بده برای تمدید بیمه باید ۵ درصد رو انتخاب کنم یا ۱۰ درصد
    شما گفتین برای هر سال ۵ درصد یعنی برای تمدید باید همون ۵ درصد رو ثبت کنم یا ۱۰ درصد؟؟

  8. سلام
    اگر ۷۰٪ تخفیف داشته باشم بعد یکبار تصادف که ۲۰ ٪ کم میشه و بعدش تمدید کنم
    و بعد تمدید تصادف نداشته باشم دوباره ۲۰٪ تخفیف بر میگرده آیا؟

      1. سلام من هم شازده سال تخفیف بیمه داشتم سال گذشته تصادف کردم از بیمه استفاده کردم و بیست درصد کسر شد برای امسال میخوام بیمه دوباره بیمه کنم آیا بیمه ام به روال قبل برگشت میخوره و مشمول تخفیف چند ساله میشم یا بازم کسر میکنن، لطفاً بفرمایید تو سایت تخفیف هفده ساله بزنم یا طور دیگه محاسبه میشه. لطفا راهنمایی کامل بفرمایید ممنونم

        1. مسعود عزیز، شما باید هنگام ورود اطلاعات میزان تخفیف روی بیمه‌نامه قبلی خود را وارد کرده و در ادامه دریافت خسارت را ثبت کنید. سیستم به صورت خودکار قیمت بیمه‌نامه را با کسر تخفیف عدم خسارت (به دلیل تصادف سال گذشته) محاسبه می‌کند.

        1. درود.
          با توجه به اینکه بیمه قبلی به نام شرکت ثبت شده است، تخفیف مشمول حال شما نمی‌شود.

  9. سلام ایا میشه تخفیف خودرو وانت را برای خودرو سواری استفاده کرد؟ بنده دوتا خودرو دارم هردوتاشس هم بنام خودمه میخام تخفیف وانت بزارم روی سواری آیا میشه ؟

  10. سلام ارادت.اگه تخفیف بیمه من‌۲۰ درصد باشه و یکبار از خسارت استفاده کنم تخفیفم‌صفر میشه؟!

        1. خیر؛ تخفیفات هر خودرو را می‌توان به یک ماشین دیگر منتقل کرد. امکان انتقال تففیف دو خودرو به یک ماشین وجود ندارد.

  11. سلام دوستان من میخام خودم ماشینمو برا بار اول با بیمه دات کام بیمه کنم ایا تخفیف برام میده و اینکه اگه ب دوستم معرفی کنم چقد برا معرفی برا تخفیف یا هدیه میدن؟؟؟؟

      1. سلام من ماشینم فروختم و یک ماه وکلات دادم برای تعویض پلاک تو این ۱ماه بیمه ماشین تمام میشود اگر تعویض پلاک نکرده باشه بخواد بیمه کنه با تخفیف من بیمه میشه ماشین؟ وخودم دو ماه بعد که پلاکم رو یک ماشین دیگر انداختم امکان استفاده از تخفیف بیمه ام هست؟و اینکه ممکنه تخفیفم انتقال بده رو ماشین دیگر؟

        1. سلام دوست عزیز
          تخفیفات بیمه شخص ثالث به نام فرد ثبت می شود قابل انتقال نیست. می توانید تخفیفات را به خودرو جدید با کاربری مشابه انتقال دهید.

          1. سلام وقتتون بخیر من یک ماشین سواری چهارسیلندر دارم که میخوام بفروشم و یک ماشین سواری صفر سه سیلندر بخرم میخواستم بدونم تخفیفات بیمه من به این ماشین جدید انتقال پیدا میکنه با وجود سیلندر متفاوت؟

          2. خیر؛ نگار عزیز، با توجه به تغییر تعداد سیلندر خودروی جدید، امکان انتقال تخفیف عدم خسارت وجود ندارد.

          3. خسته نباشید
            من یک بار تصادف کردم در طول سال به همراه من دوتا سرنشین داشتم و هر سه نفر خسارت گرفتیم یعنی خسارت راننده و خسارت جانی و به هیچ ماشینی نزدم ۵۰ درصد تخفیف مالی و ۷۰ درصد تخفیف راننده داشتم شرکت بیمه میگه هم ۲۰ درصد از هر کدوم کم میشه و ۲ بار جریمه برای خسارت جانی و ۱ بار جریمه برای خسارت راننده یعنی هم تو تخفیف جریمه میشم و هم تو خسارات.
            ولی من که دوبار تصادف نکردم ۱ بار تصادف کردم ولی میگن دوبار خسارت جانی
            الان بیمه صحیح میگه یا من؟

          4. شهریار عزیز، با توجه به اینکه ۲ سرنشین داشته‌اید، خسارت جانی شما ۲ مورد محاسبه می‌شود.
            توضیحات شرکت بیمه صحیح است.

  12. سلام اگر یکبار تصادف کنیم وتخفیف بیمه ماشین ۱۰ درصد باشد آنوقت در هنگام بیمه کردن ماشین باید پول بیشتری بپردازیم

  13. درود.بنده دوو سیلو درسال ۹۶خریدم از ابتدای خرید ناسالم جاری بنا دلایلی نتونستم تعویض پلاک کنم بیمه گذار خودم بودم امسال تعویض پلاک انجام شد تخفیف این چندسال من چی میشه لطفاً مسلمانی قضاوت کنید!!! سپاس

    1. سلام. تخفیفات بیمه شخص ثالث از بین نمی‌رود. شما هر زمانی می توانید آن را به خودرویی با کاربری مشابه انتقال دهید.

  14. سلام من پراید با ۷۰درصد تخفیف داشتم فروختم،بعد از چند ماه ماشین جدید گرفتم بیمه رو‌انتقال دادم ب ماشین جدیدم،چند ما بعد(سال۱۴۰۰) هم این ماشینم فروختم،الان ماشین خریدم،مهلت بیمه ش شده رفتم برای انتقال بیمه ،میگن تخفیفات رفته برای صاحب ماشین قبلی،ایا امکانش هست همچین چیزی،باید از کجا پیگیری کنم ک بتونم تخفیفمو برگردونم

      1. خیر بیمه انتقال ندادم فقط ماشینو فروختم،رفتم دفتر مرکزی بیمه میگه قانون جدید اومده ک اگ ماشینی ک خریدی از سال ۹۸باشی تخفیفش میره ب صاحب اول دارنده تخفیف ،ایا درسته این یا ن

        1. سلام. بر اساس قانون جدیدبیمه مرکزی ایران تخفیفات بیمه شخص ثالث به نام مالک ثبت می‌شه نه خودرو. بنابراین بله درسته.

  15. سلام ،اگر برای خودرویی که تعویض پلاک کرده به جای اینکه تخفیفات را صفر نگه داریم تا سیستم ۵ درصد محاسبه کنه ،به جایش ۵ بزاریم و سیستم ۱۰ محاسبه کند ایرادی دارد؟یعنی به سبک قانون قدیم تخفیفات برای بیمه نامه صادر شود

    1. سلام متوجه سوالتان نشدیم. به هر حال بهتر است که با خود کارشناسان بیمه دات کام تماس بگیرید تا شما را دقیق تر راهنمایی کنند.

    1. سلام. در سال ۱۴۰۰ قانون جدیدی برای انتقال تخفیف بیمه شخص ثالث برقرار شد که براساس ویرایش جدید قانون، انتقال تخفیف بیمه شخص ثالث پیش از انقضای اعتبار آن تنها به خودروی جدید مالک اتومبیل یا اعضای درجه یک خانواده او امکان‌پذیر است.

    1. سلام. انتقال تخفیف بیمه شخص ثالث به خودروی جدید نیازمند مراجعه حضوری به نمایندگی صدور بیمه‌نامه قبلی یا شعبه مرکزی آن شرکت بیمه‌گر است. البته هنگام مراجعه حتما باید کپی کارت خودروی قبلی، کپی بیمه‌نامه شخص ثالث خودروی قبلی، اصل و کپی برگه اسقاط خودرو قبلی در صورتی که اسقاطی باشد، اصل و کپی کارت خودروی جدید و بیمه‌نامه خودروی جدید به همراه داشته باشید.

    1. سلام. اگر بیمه‌گزار از بیمه شخص ثالث خود استفاده نکند، هنگام تمدید بیمه به ازای هر سال عدم استفاده از بیمه شخص ثالث، ۵ درصد از مبلغ پرداختی بیمه کسر می‌گردد. عدم خسارت در هر سال، ۵ درصد به سایر تخفیفات بیمه شخص ثالث اضافه می‌کند‌. تخفیفات سالیانه بیمه شخص ثالث با بروز حادثه از بین نمی‌رود.

    1. در قانون قبلی بیمه شخص ثالث، تخفیف عدم خسارت ۱۰ درصد بود. در قانون جدید ۱۸بهمن ۱۳۹۶ ، تخفیف عدم خسارت به ۵ درصد کاهش پیدا کرد و حداکثر تخفیف هم که قبلا ۷۰ درصد طی ۸ سال بود به ۱۴ سال افزایش یافت.

    1. شرکت‌های بیمه موظف هستند در صورت رانندگی ایمن و عدم دریافت خسارت بیمه‌گذار از شرکت بیمه، هر ساله روی بیمه‌نامه جدید تخفیف عدم خسارت اعمال کنند. اما میزان تخفیف عدم خسارت هم سقف مشخصی داشته و نمی‌تواند بیشتر از این مقدار مشخص باشد. سقف تخفیف عدم خسارت یا حداکثر تخفیف بیمه شخص ثالث، در قانون معادل ۷۰% است.

  16. سلام وقت بخیر بنده حدود ۱ ماه و نیم هست گواهینامه رانندگی گرفتم و ی تصادف خیلی ضعیف داشتم و فقط سپر ماشین طرف شکسته است ماشین هم دارای بیمه است آیا میتوانم به بیمه مراجعه کنم و درخواست خسارت طرف مقابل رو دهم؟

  17. سلام ببخشید من پلاکم ۴۵ درصد تخفیف داشت و از بیمش یه بار استفاده کردم بعد پلاک دزدیدن پلاک جدید گرفتم الان میتونم از تخفیف های پلاک قبلی استفاده کنم؟و اینکه چند درصد تخفیفش کم شده؟

    1. سلام باید الحاقیه بگیرید با کارشناسان بیمه دات کام تماس بگیرید تا در خرید شما را کامل راهنمایی کنند.

    1. سلام محمد عزیز
      خیر تخفیف بیمه شخص ثالث همواره به قوت خود باقی است و جریمه دیرکرد به شما تعلق می گیرد.

    1. سلام بهزاد عزیز
      سوابق تخفیف بیمه شخص ثالث از سال اول تا هفتم تمدید با ۵ درصد در سال اول تمدید بیمه شخص ثالث شروع و به ۷۰ درصد در سال پانزدهم در صورت عدم استفاده از بیمه شخص ثالث خودرو برای دریافت خسارت ها می رسد

  18. سلام
    من سال ۱۴۰۰ ماشین صفر از نمایندگی خریدم.حالا برای تمدید بیمه در سایت یک سال تخفیف را خودش محاسبه میکنه یا خودم باید درصد وارد کنم.

  19. سلام
    میخواستم بپرسم آیا من ک الان ماشینم تخفیف کامل ۷۰ درصدی هست میشه بعد از فروختن همان ماشین تخفیف های خودم رو با شماره پلاک دیگه استفاده کنم

  20. سلام بنده ماشینم رو فروختم و پلاکم پیش خریداره الانم ماشین دیگه خریدم
    چجوری از تخفیف قبلیم که ۷۰ درصد بود میتونم استفاده کنم؟
    اگر اون خریداره از تخفیفم استفاده کنه چی؟

    1. سلام دوست عزیز، باید الحاقیه بگیرید. به همانجایی که بیمه خریداری کرده اید، مراجعه کنید.

  21. پلاک من ازتاریخ۲۸ /۳/ ۹۷تاتاریخ۲۴/ ۸/ ۹۹دستم بوده بعداین تاریخ منفک شده یعنی ماشینوفروختم تخفیفات من روپلاک میمونه

  22. سلام من بایک پلاک ثابت مدت ۱۳ سال بدون تصادف و استفاده از خسارت بیمه سابقه دارم ولی تخفیف بیمه برای من ۸سال حساب میشود البته این پلاک روی ۷ خودرو من بوده و بدون وقفه تعویض پلاک داشتم پس چرا برای من ۸سال تخفیف حساب میشه؟لطفا راهنمایی بفرمایید

  23. سلام خسته نباشید من یک ماه هست ک ماشین دیگه گرفتم و تعویض پلاک کردم . برا تمدید بیمه مراجعه کردم می‌گویند تخفیف صفر می‌شود و ب شما تعلق نمی‌گیرد
    پلاک رو ماشین قبلی ۵۵درصد تخفیف داشته
    تاریخ صدور پلاک هم ۹۸/۶/۲۶ میباشد
    الان برای تخفیف بیمه باید چ اقدامی انجام دهم

    1. سلام دوست عزیز، باید از همان کارگزاری که قبلا بیمه رو خریدید، اقدام کنید. چون الان شرایط دقیق شما را نمی دانیم.

      1. همون جا رفتم میگه طبق قانون جدید چون پلاکی ک به اسم شما هست بعد از برج ۱۱سال ۹۷است با تعویض پلاک کل تخفیف شما از بین رفته و فقد ۵ درصد ب شما تعلق میگیره

  24. با سلام بنده یه پلاک از سال ۹۲ تاکنون دارم سه بار ماشین عوض کردم هیچ گونه تصادفی نداشتم چطور از تخفیف بیمه کامل استفاده کنم الان دو سال است که یه ماشین دسته دوم خریدم تخفیف بنده الان باید چند درصد اعمال شود. ممنون

  25. با سلام
    بنده حدود پانزده ساله که ماشین دارم
    توی این پانزده سال پنج ماشین خرید و فروش کردم ولی همه ی ماشینها بصورت قولنامه ای خرید و فروش کردم تقریبا هر سه چهار سال یه ماشین داشتم ولی هیچکدام رو پلاک نزدم ولی خوب قائدتن هرسال بیمه شون کردم راننده محتاطی هم هستم بدون ذره ای خسارت به بیمه ماشین آخری که فروختم سمند بود که پلاکش بنام خودم نبود با ده سال تخفیف بیمه نامه اش هم به نام خودم بود
    که فروردین۱۴۰۰فرختمش خریدار هم پلاک زده
    الان یه سمند دیگه گرفتم پلاک هم زدم یعنی تخفیف نداره
    الان راهکاری هست برای امثال ما که پلاک بنام نداشتیم ولی بیمه نامه با تخفیف و بدون خسارت داشتیم
    راهی هست که از سابقه بیمه استفاده کنیم
    با تشکر

  26. سلام
    من یه خودروی مدل ۸۳،خریدم سال ۹۸ وهمون سال سند زدم
    و خودرو شامل ۷۰درصد تخفیفه، تو سال جدید۱۴۰۱ که خواستم بیمه کنم و از تخفیفات استفاده کنم، میگن تخفیفات اعمال نمیشه، راهنمایی میکنید، لطفا

  27. سلام من تازه بیمه کردم اونم با پنج درصد تخفیف! یه پلاک دیگه دارم رو ماشینی که فروختم و تخفیفش کامله ولی متاسفانه خریدار هنوز تعویض پلاک نکرده ایا بعد از اون برای سال بعد می تونم از تخفیف کامل هفتاد درصد برخوردار بشم با انتقالش به پلاک خودم چون نمایندگی بیمه می گفت تا قبل از برج ۱۱ نود و هفت قبوله!؟ و بعدش شامل هفتاد درصد نمیشی

    1. سلام دوست عزیز، شما می توانید الحاقیه را بگیرید. البته بهتر است که با بیمه دات کام تماس بگیرید تا کارشناسان شما را کامل راهنمایی کنند.

  28. سلام من ۶ساله بیمه نامه ماشینم بنام خودمه.
    اما پلاک ماشین بنام داداشمه.ماشینو۶سال پیش ازش خریدم.
    حالا میخام پلاک بنام خودم بزنم.چرا بیمه تخفیف رو بنام من انتقال نمیده؟؟؟
    ولی بنام پدر مادر و همسر و فرزند انتقال میده.
    مسخره نیست واقعا؟؟

  29. سلام من تا حالا تخفیف نداشتم ماشین خریدم شش ماه مانده به وقت بیمه فروختم حالا ماشین حدید خریدم وقت بیمه اونم هست چطور میشه ۵درصدو میدن یا میمونه سال بعد

  30. سال گذشته تخفیف بیمه نامه شخص ثالث ۶۵٪ بود.
    امسال هم بیمه نامه شخص ثالث جدید رو گرفتم،با این تفاوت که همون ۶۵درصد تخفیف اعمال شده!!!
    بیمه نامه قبلی هم به نام خودم صادر شده و تغییری نداشته.
    مگه تخفیف بیمه نباید ۷۰درصد باشه!؟!

  31. سلام بنده ماشین ۲۰۶ با تخفیف بیمه کامل فروختم هنوز تعویض پلاک نکردم ولی صاحب جدید یک ماه بیمه کرده بنام خودش حالا من ماشین جدید خریدم مدل ۱۴۰۰ می توانم تخفیف برای ماشین جدید انتقال بدم

  32. سلام وقت بخیر. من تازه خودرو رو خریدم و اولین سال بیمه پرداخت کردم، ۱ تصادفی داشتم که مقصر شدم و خسارت اون شخص حدود ۷۰۰ هزار تومان شد. به نظر شما آیا به صرفه هست که از بیمه نامه خسارت بدم؟؟ ممنون از شما

    1. سلام دوست عزیز، این دیگر به شما بستگی دارد. اگر پرداخت ۷۰۰ هزار تومان برای شما مشکلی ندارد، می توانید پرداخت کنید. فقط در صورت استفاده درصد تخفیف شما کسر می شود.

  33. ضمن تشکر از اطلاع رسانی مطالب، لطفاً جدول حق بیمه شخص ثالث را بررسی فرمایید. مبالغ مندرج احتمالاً به ریال هستند که اشتباهی به میلیون تومان درج شده است.

  34. سلام
    من ماشینم تخفیفش کامله
    بیمه امسالو چهار ماهه زدم اگه دوباره واسه تمدید بیمه چهار ماهه بزنم تخفیفام نمیره باقی میمونه

  35. باسلام من یه پراید سال ۹۹ گرفتم با ۷۰ درصد تخفیف بیمه.
    سند بنام خریدار زده که منم از ایشون با قولنامه خریدم.
    اما بیمه بنام فروشنده قبلی هست.
    الان من چطور ماشینو بیمه کنم سر همین مسئله نه سند زدم نه بیمه کردم.

    1. سلام دوست عزیز حداکثر تخفیف بیمه شخص ثالث برای سال چهاردهم و معادل ۷۰ درصد است. شما می توانید هنگام خرید آنلاین از بیمه دات کام، میزان درصد تخفیف بیمه شخص ثالث خود را با توجه به دستورالعمل هنگام خرید وارد کرده و بهترین بیمه خودرو را خریداری نمایید.

    1. سلام دوست عزیز، قیمت بیمه شخص ثالث پراید و هر خودروی دیگری بر اساس مولفه های مختلف مشخص می شود. همچنین میزان تخفیف آن به تعداد سال های عدم دریافت خسارت وابسته است.

    1. سلام بله دوست عزیز وجود دارد. اینکه شما بعد از ده سال نتوانستید بگیرید، برای این است که تخفیف ده سال برابر با ۵۰ درصد است. البته اگر خسارتی را از شرکت بیمه گر دریافت کرده باشید، میزان تخفیف برای شما کم خواهد شد.

  36. سلام من خودرو راسال۹۷خریدم وخودروسالهای قبل باتخفیف بوده درهنگام بیمه کردن ماشین فقط ۴سال برایم تخفیف زدن چون میگن تخفیف سالهای قبل۹۷مشمول شمانمیشه من سال۹۷تاالان هم ازبیمه استفاده نکردم

    1. سلام بیمه شخص ثالث قیمت روز ندارد. بلکه بر اساس عوامل مختلفی هر سال تعیین شده و تا اخر سال بعد ثابت خواهد بود.

    1. سلام دوست عزیز باید مشخصات خودروی خود را وارد کنید تا بر اساس آن قیمت بیمه شخص ثالث مشخص شود

  37. سلام چطوری خودم می تونم با در نظر گرفتن همین تخفیف ها، تخمین قیمت بیمه شخص ثالث را انجام بدم؟

    1. سلام دوست عزیز، بهترین راه این است که از خود سامانه بیمه دات کام استفاده کنید تا به صورت سریع و دقیق این تخمین را برای شما بزند.

  38. سلام آیا باید در مقایسه قیمت بیمه شخص ثالث این میزان تخفیف را هم در نظر گرفت؟ اصلا داریم؟

    1. سلام دوست عزیز، باید گفت که میزان تخفیف در شرکت های بیمه اصولا از یک فرمول یکسانی تبعیت می کند. سوال شما کمی ابهام برانگیز است. می توانید با کارشناسان بیمه دات کام تماس بگیرید تا کامل شما را راهنمایی کنند.

      1. سلام همسر بنده ۳سال پیش ماشین تعویض پلاک کرده
        که ببمه
        تخفیف کامل داشته الاقیه نداده ایا هنوز تخفیف بیمه به قوت خود باقیست

    1. سلام دوست عزیز، چیزی به اسم لیست ثابت و یکسان وجود ندارد. شما فقط میتوانید از طریق سایت به فهرستی از قیمت های شرکت های مختلف دسترسی داشته باشید.

    1. سلام شما برای ماشین صفر نیازی به خرید بیمه شخص ثالث ندارید. این بیمه روی خود خودرو هست.

      1. من قبلا ماشینی داشتم ک تمام تخفیف بود من سال۹۸ ان ماشین را خریدم و سال و۱۴۰۰ فروختم الان باز ی ماشین دیگه خریدم ایا تخفیف بیمه ۷۰ درصد ب من میرسد یا کمتر

        1. سلام دوست عزیز
          تخفیفات بیمه شخص ثالث از بین نمی رود و به خودروهایی با کاربری مشابه منتقل می شود.

    1. سلام دوست عزیز، اصولا بیمه نامه های با مدت کم مشمول تخفیف نیستند مگر اینکه خودتان از قبل تخفیفی داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *