بدهی خودرواطلاعات خودرو و موتورمقالات بیمه شخص ثالث

پرداخت خلافی خودرو با شناسه قبض + ۳ روش دریافت شناسه قبض

در گذشته برای رانندگان متخلف فقط قبض کاغذی صادر می‌شد. اما در سال‌های اخیر با پیشرفت تکنولوژی‌های نظارتی نیاز به حضور پلیس و صدور فیزیکی قبض جریمه کمتر احساس می‌شود. دوربین‌های هوشمند و اپراتوری پلیس در نقاط مختلف شهر و جاده‌های مواصلاتی نصب می‌شوند. این دوربین‌ها تخلفات رانندگی را در سیستم پلیس ثبت می‌کنند. رانندگان به کمک روش‌های زیادی می‌توانند از مبلغ و نوع خلافی وسایل نقلیه خود آگاه شوند. سپس برای تسویه آن اقدام نمایند. پرداخت جریمه خودرو با شناسه قبض یکی از این راه‌ها است. در این مطلب قصد داریم با راه‌های تسویه جرائم رانندگی آشنا شویم. پس تا انتها با ما همراه باشید.

پرداخت خلافی خودرو با شناسه قبض

پلیس راهور برای رانندگان متخلف بر اساس جدول تخلفات رانندگی قبض جریمه صادر می‌کند. این جریمه‌ها به صورت سیستمی ثبت می‌شوند. رانندگان با اطلاعات هویتی خودرو مانند شماره پلاک، کد VIN و بارکد کارت ماشین می‌توانند لیست تخلفات‌شان را استعلام کنند. برای دریافت و تسویه این جرائم راه‌های زیادی وجود دارد. ترجیح برخی از افراد استفاده از خدمات حضوری است. بعضی دیگر هم به صورت غیرحضوری قبض‌شان را دریافت می‌کنند و برای پرداخت روش‌های حضوری را برمی‌گزینند. بهرحال انتخاب شما هر چه است؛ برای پرداخت جریمه خودرو با شناسه قبض، باید شناسه قبض جریمه را داشته باشید. پس ابتدا درباره راه‌های دریافت آن صحبت می‌کنیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله راهنمای خلافی خودرو را مطالعه فرمایید.

کمپین برات گرون تموم میشه

راه‌های دریافت شناسه قبض جریمه تخلفات رانندگی

برای دریافت شناسه قبض تخلفات رانندگی روش‌های گوناگونی وجود دارد. در ادامه به معرفی این راه‌ها می‌پردازیم.

دریافت شناسه قبض با تلفن همراه

هم با گوشی ساده و هم با موبایل هوشمند می‌توانید شناسه قبض خلافی را دریافت کنید و و از پرداخت جریمه با شناسه قبض استفاده نمایید. برای دریافت شناسه قبض خلافی خودرو با تلفن همراه کافی است که شماره پلاک ماشین و یا شماره VIN ماشین خود را بدانید. برای دریافت این شناسه از طریق موبایل به یکی از سه روش زیر اقدام کنید:

دریافت شناسه قبض با پیامک:

شماره VIN مندرج بر کارت ماشین را به سرشماره ۱۱۰۱۲۰۲۰۲۰ پیامک کنید. شناسه قبض به همراه مبلغ خلافی بعد از چند دقیقه برای شما اس‌ام‌اس می‌شود.

خرید بیمه شخص ثالث

دریافت شناسه قبض با کد USSD:

کد *۱۱۰# را شماره‌گیری کنید. سپس شماره VIN را بزنید. بعد از چند دقیقه شناسه قبض به همراه مبلغ خلافی برای شما پیامک می‌شود.

دریافت شناسه قبض با تماس تلفنی:

ابتدا با شماره ۰۲۱۸۸۲۸۸۸۸۸ تماس بگیرید. شماره پلاک ماشین را بدهید. چند دقیقه بعد شناسه قبض به همراه مبلغ خلافی برای شما پیامک می‌شود. بعد از آن می توانید مراحل پرداخت خلافی ماشین با شناسه را به راحتی پشت سر بگذارید. شما در زمان استفاده از این روش می بایست بسیار دقت کنید که مراحل را به ترتیب ادامه دهید در غیر اینصورت با مشکل و ارور سیستم روبرو خواهید شد. ناگفته نماند که این روش یکی از بهترین و ساده ترین راه‌های دریافت شناسه قبض است.

دریافت شناسه قبض با تماس تلفنی
برای دریافت و تسویه این جرائم راه‌های زیادی وجود دارد.

هزینه دریافت شناسه قبض با موبایل

طبق اعلام پلیس راهور، هزینه دریافت شناسه قبض با تلفن همراه برای هر پیامک ۳۵۰ تومان است.

دریافت شناسه قبض از طریق سایت پلیس راهور

شما از طریق سایت پلیس راهور ۱۲۰ می‌توانید قبض خلافی را دریافت کنید. البته برای استفاده از این خدمات ابتدا باید در سایت احراز هویت نیروی انتظامی «سخا» ثبت‌نام کنید. خدمات سامانه استعلام و پرداخت خلافی راهور به صورت آفلاین است. بنابراین اطلاعات مربوط به تخلفات رانندگی را با یک هفته تاخیر نشان می‌دهد. همچنین اگر در این سایت خلافی اتومبیل‌تان را پرداخت کنید حداقل ۷۲ ساعت طول می‌کشد تا در حساب‌تان ثبت شود. اگر مایل به پرداخت اینترنتی نیستید، شناسه قبض را از این سامانه دریافت کنید. سپس برای پرداخت خلافی خودرو با شناسه قبض و شناسه پرداخت به دفاتر پلیس ۱۰+ یا دستگاه‌های عابر بانک مراجعه نمایید.

مسابقه کمپین 360 بیمه دات کام

دریافت شناسه قبض با مراجعه حضوری

راه دیگر دریافت شماره سریال قبض برای پرداخت قبض جریمه با شناسه پرداخت، مراجعه حضوری به دفاتر پلیس ۱۰+ است. هزینه ارائه خدمات پلیس راهور در این دفاتر در سال ۱۴۰۱ به شرح زیر است:

نوع تعرفه دریافتی مبلغ هزینه دریافتی (ریال)
دریافت قبض خلافی ماشین ۱۱۳.۲۸۵
تعرفه رسیدگی غیر حضوری اجراییات (بررسی کسر خلافی) ۶۶.۰۲۵
اعتراض به هر ردیف خلافی ۵.۲۱۳
در پرینت فهرست جریمه‌های بیش از ۳ برگ، برای هر برگ هزینه اضافه دریافت می‌شود.

پرداخت خلافی ماشین

برای پرداخت قبض جریمه خودرو با شناسه کافی است به دستگاه‌های ATM مراجعه کنید. کارت بانکی خود را وارد نمایید و به بخش پرداخت قبوض بروید. سپس با وارد کردن شناسه قبض، مبلغ خلافی خود را پرداخت کنید. راه دیگر پرداخت این قبوض مراجعه به دفاتر پلیس ۱۰+ است.

نحوه پرداخت خلافی خودرو با گوشی به همراه دیگر روش‌های استعلام و پرداخت خلافی در ادامه آمده است:

پرداخت خلافی خودرو با عابر بانک برای افرادی که می خواهند بدون اینترننت این کار را انجام دهند فراهم است و در صورت نیاز می توانند به بانک های زیر مراجعه کنند:

    • بانک ملی
    • بانک سپه
    • بانک صادرات
    • بانک رفاه کارگران
    • بانک پاسارگاد
    • بانک سینا
    • بانک دی
    • بانک توسعه تعاون
    • بانک پارسیان
پرداخت خلافی ماشین
پرداخت خلافی خودرو با شناسه قبض کافی است به دستگاه‌های ATM مراجعه کنید.

انواع قبض جریمه

پلیس برای اطلاع تخلف به مالک خودرو از قبض جریمه استفاده می‌کند. شما با توجه به نوه جریمه تان می توانید با برنامه ریزی و در صورت امکان بصورت اینترنتی جریمه خود را پرداخت کنید. این قبض‌ها به ۴ دسته تقسیم می‌شوند:

  1. قبض جریمه تسلیمی: پلیس شخصا قبض را به راننده تحویل می‌دهد.
  2. قبض جریمه خودداری یا دوبرگی: پلیس راننده خاطی را جریمه می‌کند اما راننده به هر دلیلی از گرفتن قبض خودداری می‌کند.
  3. قبض جریمه الصاقی: خودرو در محل تخلف وجود دارد اما راننده حضور ندارد. پلیس قبض جریمه را به شیشه پشت یا جلو ماشین الصاق می‌کند.
  4. قبض جریمه در هنگام ثبت خلافی با دوربین: دوربین‌های نظارتی پلیس اعم از اپراتوری و هوشمند تخلفات راننده را در سیستم پلیس ثبت می‌کند.

برای پرداخت فوری خلافی خودرو پیشنهاد می شود از عابر یا اپلیکیشن استفاده نمایید.

علت نداشتن شناسه قبض در برخی جرائم رانندگی

گاهی اوقات پیش می‌آید که تخلفی برای خودرو شما ثبت می‌شود اما شناسه‌ای برای آن صادر نشده است. علت این ماجرا به دستی بودن فرایند ورود اطلاعات پلیس راهور برمی‌گردد. معمولا مورد مذکور، در قبوض جریمه تسلیمی، الصاقی و خودداری پیش می‌آید. در چنین شرایطی پیشنهاد می‌شود که بعد از گذشت ۲۰ روز از صدور قبض، برای دریافت شناسه به دفاتر پلیس ۱۰+ مراجعه کنید. همچنین می‌توانید با فرستادن VIN به شماره پیامک اعلام شده در بخش‌های قبل، شناسه را دریافت نمایید.

عواقب سهل‌انگاری در پرداخت خلافی

افراد باید طی ۶۰ روز جرائم رانندگی‌شان را بپردازند. در غیراینصورت مبلغ برخی جرائم، برای افرادی که در پرداخت خلافی با شناسه قبض یا بدون آن سهل‌انگاری کنند ۲ برابر می‌شود. این تنبیه برای قبض‌های تسلیمی، خودداری و الصاقی صدق می‌کند. اگر مبلغ جریمه بیش از ۳ میلیون تومان باشد، وسیله نقلیه شما در معرض ریسک توقیف توسط پلیس قرار می‌گیرد. پس بهتر است هر دو هفته نهایتا هر ماه یکبار نسبت به استعلام و پرداخت جرائم اقدام کنید. در صورت بی اعتنایی به پرداخت قبض جریمه می بایست خود را برای عواقب بسیاری آماده کنید؛ بخصوص اینکه احتمال دوبرابر شدن جرایم خودرو شما وجود دارد.

اگر به هر دلیلی برای پرداخت قبض خودرو به شماره ملی دسترسی ندارید می توانید از روش استعلام مجموع خلافی با استفاده شماره پلاک نیز استفاده کنید.

نکته: پس از پرداخت خلافی، جریمه‌های شما بلافاصله صفر می‌شود.

پرداخت رایگان جریمه خودرو

تا اینجا با انواع روش های پرداخت قبض پلیس راهور و پرداخت انلاین خلافی خودرو آشنا شدیم، اگر به دنبال روشی هستید که بتوانید پرداخت و استعلام را بصورت رایگان انجام دهید، پیشنهاد ما استفاده از اپلیکیشن های پرداخت است. این روزها اپلیکیشن های بسیاری برای پرداخت الکترونیکی جریمه خودرو وجود دارند که می توانید از طریق گوگل پلی یا بازار آن را دانلود کنید.

علل توقیف خودرو توسط پلیس و لزوم داشتن بیمه شخص ثالث معتبر

علت‌های زیادی برای توقیف خودرو توسط پلیس وجود دارد. یکی از مهم‌ترین آنها نداشتن بیمه شخص ثالث معتبر است. فراموش نکنید که اگر پلیس به هر دلیلی ماشین شما را متوقف کند؛ افزون‌بر مدارکی مانند گواهینامه و کارت ماشین، بیمه شخص ثالث را هم می‌گیرد. همچنین خلافی خودرو شما را در سیستم چک می‌کند. پس اگر بیمه‌نامه معتبر ندارید، همین الان برای تمدید یا خرید بیمه شخص ثالث به بخش محصولات سایت بیمه دات کام مراجعه کنید. در صورتیکه به مشاوره نیاز دارید، با شماره ۰۲۱-۴۳۷۲ تماس بگیرید. نگران هزینه نباشید؛ خدمات مشاوره تخصصی در کارگزاری بیمه دات کام به‌صورت رایگان انجام می‌شود.

راه‌های متعددی برای اطلاع از لیست تخلفات رانندگی و پرداخت آن وجود دارد. پرداخت جریمه با شناسه قبض یکی از ساده‌ترین آنها است که در این مقاله با جزییات آن آشنا شدیم. اگر در خصوص این موضوع ابهام یا پرسشی دارید برای ما کامنت بگذارید. کارشناس‌های بیمه دات کام در اسرع وقت به شما پاسخ می‌دهند.

نوشته های مشابه

‫۹۵ دیدگاه ها

  1. ۴ جریمه در ساعت ۱۸:۱۶با یک شناسه پرداخت و یک شناسه قبض بدون حضور رانند و بدون اطلاع او در مکانی نامشخص به بهانه پارک دوبله .آیا ممکن هست .اگر جریمه واقعی هست چرا مالک خودرو را آگاه نمیکنند ؟ جهت اعتراض چه باید بکنیم؟

  2. با سلام چطور می شود پلیس بدون اینکه به راننده برگه ای تحویل دهد جریمه را تسلیمی زده است ؟ چرا در یک زمان واحد ۴ جریمه با یک شناسه پرداخت و سریال و شناسه قبض صادر شود ؟ در آزاد راه و بزرگرا ه چرا سرعت بالای ۳۰ کیلومتر جریمه دارددر حالی که ۹۰ تا ۱۱۰ مطابق تابلو آزاد هست.اگر پلیس جریمه می کند چرا پیامها نمی آیند که راننده مطلع و پیگیر باشد .این طور جریمه کردن دست تو جیب رانندگان می باشد .پلیس های عزیز نکنید این کارها رو .

  3. سلام من پیام توقیف خودرو ب خاطر خلافی بالای یک میلیون تومان اومده
    نصف خلافی رو با اپ بانک ملی پرداخت کردم
    تا وقتی که کم نشده مبلغ از روی پلاکم باز هم پلیس امکان توقیف رو داره؟؟چون تا چند روز از سیستم کم نمیشه

  4. با سلام من توی جاده سرعتم غیر مجاز بوده و پیامکش اومده واسم،الان بخوام پرداختش کنم چه نوع جریمه‌ای میشه؟؟
    خلافی میشه یاچی؟؟
    کد vin رو برای شماره ۱۱۰۱۲۰۲۰۲۰ هم پیامک کردم و دوباره یه تاییدیه خواست ولی وقتی تایید میدم دیگه پیامکی نمیاد
    از طریق کد USSD هم اقدام کردم ولی پیامکی نیومد
    چیکار باید بکنم؟؟
    خواهشا جامع توضیح بدین که کامل متوجه بشم

  5. سلام من از طریق سایت و اینترنتی خلافی ماشین رو صفر کردم ولی با توجه به قطعی اینترنت چندین قبض رو چندین بار پرداخت کردم و مبلغ بیشتر از خلافی واریز کردم چطور باید پیگیری کنم

  6. پرداخت خلافی با شناسه قبض برای همه جریمه های الصاقی و … امکان پذیره؟ یا برای جریمه های خاصیه؟

  7. ببخشید من متنو خوندم درمورد پرداخت قبض جریمه با شناسه سوال داشتم، اینکه شناسه همون شماره سریال فبض جریمست؟

  8. من جریمه خودرو پرداخت کردم ولی اسم اس تایید واسم نیومده.. الان از کجا بفهمم پول به حسال رفته یا نه

  9. پرداخت جریمه خودرو با شناسه قبض و پرداخت پول رو خواستم انجام بدم…. ولی سایت راهور میپره بیرون.. مشکل داره؟

      1. سلام.خلافی ماشینو پرداخت کردم ولی هنوز تو سایت راهور هستش میخوام نوبت تعویض پلاک بگیرم نمیتونم دوروز بیشتر فقط ندارم.باید چار کنم .کجا برم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا