با شیوع بیرویه ویروس کرونا، کلی اطلاعیههای پزشکی و درمانی جهت رعایت نکات بهداشتی دریافت کردیم ولی با توجه به اخبار کرونا، خیلی پاسخگوی سلامتی ما نبود! به همین علت روزشماری میکردیم تا مثل دیگر ویروسها واکسن کرونا نیز به دستمان برسد و از این زندگی سختی که بالاجبار در آن غوطه وریم، نجاتمان دهد! آخرین اخبار کرونا حاکی از آن است که در حال حاضر اکثریت جامعه واکسن کرونا را تزریق کردهاند که همین موضوع سبب کاهش شیوع و آمار فوت این بیماری شده است. در ادامه این مطلب سعی کردهایم تا شما را بیشتر با انواع کرونا، علائم، راهکارهای بهداشتی، واکسیناسیون و آخرین اخبار مرتبط با هر کدام آشنا کنیم؛ پس همراه ما باشید.
تعدادی از مهمترین علائم کرونای اولیه شامل موارد زیر است:
طبق اخبار کرونا، علائم انواع کرونا بعد از حالت پایه، به ویژه بعد از امیکرون شامل علائم مشابه سرماخوردگی (گلودرد، سردرد و گرفتگی بینی) است.
بعد از شیوع کرونا، بسیاری از افراد اقدام به استفاده بیش از حد الکل و موادشوینده برای ضدعفونی کردن دستان و محیط پیرامون، همچنین پوشیدن دستکشهای لاتکس کردند. بر اساس آخرین اخبار کرونا، زیادهرویهای ناشی از این مسئله باعث ایجاد خارشهای اذیت کننده، قرمزی پوست بدن و به ویژه دستها کرد. اینها نشانههای اگزمای پوستی هستند که البته بعد از یک یا دو هفته استفاده نکردن از موارد ذکر شده، از بین میروند. در صورتی که مشکل هنوز باقی مانده بود، به یک پزشک متخصص پوست مراجعه کنید.
علائم سرماخوردگی بعد از دو یا سه روز سرایت ویروس خود را نشان میدهند. این علائم که خفیف و متوسط هستند، شامل موارد زیر میشود:
علائم کرونا که در بالا نوشتیم، بین ۲ تا ۱۴ روز خود را نشان میدهند. این علائم که خفیف تا شدید هستند، در صورت رعایت نکردن، میتوانند منجر به مرگ شوند.
مهمترین و جذابترین بخشهای اخبار کرونا، تحقیقات علمی و کشفیات جدید است؛ دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت بخشی، تحقیقاتی را روی بیماران خاص (همودیالیز، هموفیلی و تالاسمی، سرطان، ام اس و HIV) انجام داده است. این تحقیقات به منظور بررسی مشکلات روانی و اجتماعی این افراد در دوران کرونا انجام شده که نتایج زیر به دست آمده است:
یک تیم در نیویورک در تحقیقات خود به این مساله پی بردند که بعضی افراد مسن بعد از مبتلا شدن به کرونا، دچار بیماری به نام «آنسفالوپاتی متابولیک سمی» شدهاند. این بیماری که در نتیجه عفونت کووید ۱۹ به وجود آمده، نشان داده که مغز آنها نسبت به حالت آلزایمر، ۶۰% بیشتر دچار آسیب شده است. آخرین اخبار کرونا نشان میدهد که محققان به دریافتهاند اندازه مغز بعد از ابتلا به کرونای خفیف اندکی (۰.۲ تا ۲ درصد) کوچکتر می شود. همچنین از نواحی خاکستری مغز در نواحی بویایی و حافظه کاسته شده است.
تحقیقات جدید بیمارستان ماساچوست و مؤسسه ملی بهداشت آمریکا نشان داده است که در صورت مبتلا شدن به کرونا و بودن عوارض آن در طولانی مدت، فیبرهای کوچک سلول عصبی تحت تاثیر قرار گرفته و رشته های عصبی محیطی بدن آسیب خواهد دید.
کرونا می تواند سلامت دهان مبتلایان را تهدید کند. بسیاری از بیماران بعد از ابتلا به کرونا دچار برجستگیها، تورمهای روی زبان و زخمهای دهانی شدهاند.
احتمال اینکه کودکان در هر سنی کرونا بگیرند، زیاد است. البته با اینکه علائم کرونا در کودکان هم مشابه با بزرگسالان است؛ اما باید گفت که کودکان نسبت به بزرگسالان کمتر دچار کرونای سخت خواهند شد. کودکان در آزمایشهای اولیه ساخت واکسن در نظر گرفته نشدند؛ برای اینکه سیستم ایمنی بدن آنها نسبت به بزرگسالان و همچنین سیستم ایمنی دو کودک با هم متفاوت است. در خصوص تاثیر سویههای جدید روی کودکان هنوز نظر دقیقی منتشر نشده است.
در حال حاضر، کودکان بین ۵ تا ۱۱ سال باید واکسن تزریق کنند. بر اساس اخبار کرونا و آمارهای منتشر شده در وبسایت وب مد، کودکانی که زمان پیک کرونایی در بیمارستان به دلیل مبتلا شدن به این بیماری بستری شده بودند، تزریق واکسن نداشتند. همچنین عوارض مختلفی بعد از تزریق دوز دوم مشاهده شده است؛ درد در محل تزریق، سردرد و خستگی از شایعترین عوارض بودهاند. به علاوه این موارد، تب و استفراغ نیز گزارش شده است. رئیس انستیتوی ایران بیان کرد که:
“واکسن به اندازه کافی برای کودکان وجود دارد. همچنین واکسن پاستوکوویک و سینوفارم تاییدیههای لازم را برای تزریق به این گروه دریافت کردهاند.”
کودکانی که واکسن دریافت میکنند، کارت واکسن کودکان ایران را دریافت میکنند. با به همراه داشتن عکس کارت واکسن کودکان، منعی برای استفاده فرزندانتان از خدمات رفاهی شهر وجود ندارد.
در ابتدای همهگیری کرونا، محققان دریافته بودند که ویروس کرونا میتواند حداقل ۴۸ ساعت روی سطوح بماند. تحقیقات نشان داده بود که ماندگاری روی سطوح از جمله کنترل تلویزیون، پریز و سطوح بیمارستان بیشتر از بقیه نقاط مشاهده شده است. بیماران بیمارستان حداقل ۹۰% سطوح اطراف خود را با ویروس کرونا آغشته کردهاند و حتی بعد از ترخیص آنها، ویروس هنوز بر روی سطوح باقی مانده است. البته آخرین اخبار کرونا و نتایج آزمایشات جدید نشان داد که این ویروس بیشتر از طریق هوا و تنفس بین افراد منتقل میشود.
چند نکته مهم در خصوص کرونا و راهکارهای پیشگیری از مبتلا شدن به کرونا شامل موارد زیر هستند:
قرص خوراکی پکسلووید (Paxlovid) از سری داروهای ضدکرونا است که باعث جلوگیری ۹۰ درصدی ابتلا به بستری و مرگ میشود. دکتر حمیدرضا جماعتی، دبیر کل علمی کرونا، بیان کرد که چندین شرکت داخلی توانایی سنتز این دارو را دارند و حتی انجام هم دادهاند. نکته مهم در خصوص وارد کردن این دارو به فهرست دارویی و بازار کشور است که سازمان غذا و دارو باید این اجازه را بدهد. همچنین برای انجام کارآزماییهای بالینی، باید این دارو در فهرست دارویی کشور قرار بگیرد.
در کشور عزیزمان ایران نیز تا این لحظه مورخ ۸ اسفند ۱۴۰۱ تعداد کیسهای فعال ۸۳,۶۹۶ مورد است. طبق آخرین اخبار کرونا در چند روز گذشته بیش از ۵۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ داشتیم گه بیش از ۲۰ نفر آنها بستری شدهآند. مجموع مبتلایان کشور تا الآن نزدیک به ۷,۵۶۷,۸۲۴ نفر بوده است که از این تعداد، ۷,۳۳۹,۲۸۳ نفر بهبود یافته و متأسفانه ۱۴۴,۸۴۵ نفر جان خود را از دست دادهاند. تعداد کل مبتلایان سرتاسر زمین تا به این لحظه، ۶۷۹,۸۶۳,۳۹۱ نفر بوده که از این بین ۱۰,۹۰۸ مورد جدید هستند؛ در مجموع تا کنون حدود ۶,۷۹۹,۵۶۴ نفر با این بیماری جان خود را از دست داده اند.
برای نشان دادن وضعیت شهرهای ایران از نظر شیوع ویروس کرونا، از چهار رنگ قرمز، نارنجی، زرد و آبی استفاده میشود که هر کدام از آنها، به ترتیبی که گفته شد، از قرمز تا آبی، بیشترین میزان مبتلایان به کرونا و کمترین میزان مبتلایان به کرونا را نشان میدهد. طبق آخرین اخبار کرونایی، خوشبختانه مدتها است که شهر قرمزی نداشتهایم. شهرهای نارنجی ایران در تاریخ ۸ اسفند ۱۴۰۱ تنها ۶ مورد بوده و تعداد شهرهای زرد و آبی به ترتیب ۹۴ و ۳۴۸ مورد است.
محققان دریافتهاند که گروه خونی O کمترین میزان حساسیت به کرونا را دارد. همچنین افرادی با گروه خونی A بیشتر از بقیه در معرض ابتلا به کرونا قرار دارند.
اخبار کرونا وزارت بهداشت حاکی از آن است که اغلب کشورها قوانین خاصی برای پذیرش مسافر خارجی تعیین کردهاند. قانون هر کشور با کشور دیگر ممکن است متفاوت باشد، به همین خاطر باید قبل اینکه آماده سفر شوید، قوانین کرونایی پذیرش مسافر را پیگیری کنید. در ادامه شرایط سفر به برخی از کشورها را با هم بررسی میکنیم.
سازمان هواپیمایی کشوری عراق اعلامیهای را صادر کرد که مسافران ایرانی که قصد عزیمت به این کشور را دارند، باید شرایط زیر را در نظر بگیرند:
به این نکته باید توجه داشت که در صورت رعایت نکردن شرایط فوق، مسافر حق ورود به عراق را ندارد.
آلمان مقررات و شرایط جدیدی برای سفر از ایران اعلام کرده است که شامل موارد زیر هستند:
امارات مقررات و شرایط جدیدی برای به سفر اعلام کرده است که شامل موارد زیر هستند:
پاکستان مقررات و شرایط جدیدی برای سفر از ایران اعلام کرده است که شامل موارد زیر هستند:
مسافرانی که گواهی واکسن کرونا هر دو دز را دارند، نیازی نیست اقدام به دریافت تست PCR کنند.
لبنان مقررات و شرایط جدیدی برای سفر از ایران اعلام کرده است که شامل موارد زیر هستند:
آذربایجان مقررات و شرایط جدیدی برای سفر اعلام کرده است که شامل موارد زیر هستند:
ورود اتباع آذربایجانی به ایران از آبانماه امسال بدون مانع اعلام شده است. اتباع جمهوری آذربایجان بالای ۱۲ سال برای سفر به ایران باید کارت واکسیناسیون و تست PCR به همراه داشته باشند.
مسافران ایرانی در بازگشت از آذربایجان باید تست PCR در محدوده ۷۲ ساعت مانده به زمان برگشت را نشان دهند.
تایلند مقررات و شرایط جدیدی برای سفر از ایران اعلام کرده است که شامل موارد زیر هستند:
از تاریخ دوازده اردیبشهت ۱۴۰۰، سامانهای تحت عنوان <<ثبت نام واکسن کرونا>> توسط ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت ایجاد شد ! به کمک این سامانه، واکسیناسیون کرونا به طور جامع در کشور صورت گرفت. لازم به ذکر است که برای ثبت نام در این سامانه نیاز به پرداخت مبلغی نیست و ثبت نام ویروس کرونا به صورت “رایگان” انجام میشود.
مطالب واکسیناسیون سربازان به شرح زیر است:
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی بیان کرد که هیچ شرطی برای تزریق واکسن اتباع خارجی وجود ندارد. فقط نیاز است که کارت آمایش یا مرفعی از سازمان اتباع خارجی داشته باشند.
در ابتدا مادران باردار میتوانستند از هفته ۱۲ام واکسن کرونا تزریق می کردند؛ اما مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دی ماه ۱۴۰۰ بیان کرد که مادران باردار میتوانند قبل از هفته ۱۲ام واکسن تزریق کنند. البته دستورالعمل تزریق دوزهای اول، دوم و سوم متفاوت است و حتما باید با پزشک خود در این زمینه مشورت کنند. فقط اینکه، شرط تزریق واکسن به مادران باردار، داشتن حداقل سن ۱۸ سال تمام است.
بر اساس نتایج تحقیق موسسه سرطان دانا-فابر آمریکا، بیماران سرطانی که تمامی دوزهای واکسن را تزریق کردهاند، در صورت ابتلا به کرونا، هنوز در خطر بالای بستری در بیمارستان و مرگ قرار دارند. نرخ بستری شدن در بیمارستان برای این گروه افراد ۶۵ درصد، بستری شدن در ICU یا ضرورت استفاده از تهویه مکانیکی ۱۹ درصد و نرخ مرگ و میر ۱۳ درصد است.
خوشبختانه با توجه به اینکه در این لحظه (اسفند ۱۴۰۱) هیچ شهر قرمزی در کشور وجود ندارد و تعداد شهرهای نارنجی هم کمتر از ۱۰ است، مسافران میتوانند از تعطیلات عید ۱۴۰۲ بهترین بهره را ببرند. البته این موضوع به معنای ریشه کن شدن ویروس کرونا نیست و همچنان باید مراقبتهای لازم را در نظر گرفت.
مهمترین نکات کلیدی که افراد باید در خصوص واکسن کرونا در نظر بگیرند، شامل موارد زیر هستند:
بعد از سه سال از پیدایش این ویروس منحوس به ایران، تاکنون روزهای دشواری را پشت سر گذاشتهایم. متاسفانه تعدادی بسیاری از افراد، حداقل یکی از اطرافیان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادهاند و این یعنی فاجعه! حال که با تزریق واکسیناسیون کرونا مواجه هستیم میبایست ثبت نام واکسیناسیون کرونا را آموزش ببینید، بدین منظور مراحل زیر را طی کنید:
همانطور که در عکس مشاهده میکنید، سامانه ثبت نام واکسیناسیون کرونا برای شما باز میشود.
برای ثبت نام ابتدا روی گزینه ورود/ثبت نام در سامانه تزریق واکسن کلیک کنید.
بعد از آن با این صفحه روبهرو میشوید:
همانطور که مشاهده میکنید در این قسمت میبایست شماره ملی، تاریخ تولد وشماره موبایل خود را وارد کرده در نهایت کد امنیتی را درج کنید و روی گزینه مرحله بعد کلیک کنید.
در بخش بعدی با انتخاب استان و منطقهی موردنظر نزدیک ترین خانه بهداشت را انتخاب کرده و ثبت نام شما نهایی خواهد شد.
پس از ثبت نام با این کادر مواجه خواهید شد.
در خصوص دوزبوستر نکات و موارد زیر باید در نظر گرفته شود:
متاسفانه اخبار بد تمام نمیشوند! این روزها در فضای مجازی شاهد بد افزاری هستیم که جعلی بوده و به نام سامانه سلامت وزارت بهداشت فعالیت میکند. این بد افزار اطلاعات هویتی افراد را به بهانهی ثبت نام در واکسیناسیون کرونا دریافت کرده و به مهاجم ارسال میکند.
خبر بدتر اینکه این بد افزار دسترسی تمام و کمال به پیامکها دارد و لینک دانلود خود را برای تمامی مخاطبان قربانی ارسال خواهد کرد! تاکید میکنیم که برای ثبت نام واکسیناسیون کرونا فقط به سایت salamat.gov.ir مراجعه نمایید.
وزارت بهداشت اعلام کرد که شرکتی به اسم نوبان با سوءاستفاده از نام و نشان سازمان نظام پزشکی کرده است. در این سایت به ازای دریافت وجه، اقدام به صدور کارت واکسن دیجیتالی میکند. برای دریافت کارت واکسن به هیچ وجه نیازی نیست تا افراد مبلغی را پرداخت کنند. در یک مورد، برای ۲۳ نفر کارت واکسن جعلی صادر شده است که مبلغی را پرداخت کرده بودند.
بعد از دریافت واکسن میبایست برخی از نکات را رعایت کنید که در زیر آنها را شرح میدهیم:
۱. قبل از این که مرکز واکسیناسیون را ترک کنید، حداقل به مدت ۱۵ دقیقه در همان محل بمانید تا واکنش شما نسبت به واکسن سریعا رسیدگی شود.
۲. حتما کارت واکسن را از واکسیناتور دریافت کنید.
۳.لطفا توجه دقت کنید که در کارت واکسن میبایست تاریخ تزریق، نوع واکسن، نوبت واکسن، شماره سریال واکسن و نوبت دهی دوز بعدی واکسن شرح داده شده باشد.
۴. بعد از دریافت واکسن همچنان پروتکل های بهداشتی را رعایت کرده و از ماسک استفاده کنید.
۵. به دلیل جلوگیری از کاهش اثر واکسن تا سه روز از کشیدن سیگار و قلیان خودداری کنید.
بر اساس اخبار کرونای جمع آوری شده از مراکز درمانی، عوارضی خفیفی که ممکن است پس از تزریق واکسن کرونا تجربه کنید شامل موارد زیر است:
این علائم معمولاً بعد ۳ روز کم خواهند شد؛ در غیر این صورت، حتماً به پزشک مراجعه کنید.
طبق اخبار کرونا، از عوارض متوسط واکسن کرونا میتوان به عوارضی که بیش از سه روز طول میکشد یا تب بالای ۳۸.۵ درجه اشاره کرد. در صورت مشاهده هرگونه علائم و عوارض شدید از جمله واکنشهای حساسیتی، تشنج، کم شدن هوشیاری فوراً به بیمارستان مراجعه نمایید.
بعضی عوارض کرونا که در کمتر جایی بیان شده است، شامل:
برای کاهش عوارض واکسن کرونا، انجام کارهای زیر توصیه میشود:
مطالعات نشان داده است که قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا، برای اثربخشی بیشتر، بهتر است که موادغذایی زیر مصرف شود:
همچنین محققان دریافتهاند که مصرف چای سبز و شکلات تلخ در جلوگیری از مبتلا شدن به کرونا موثر است.
افراد که هر دو دوز را تزریق کردهاند، میتوانند کارت واکسن دیجیتالی خود را دریافت کنند. امکان دریافت کارت واکسن کرونا به زبان فارسی و انگلیسی وجود دارد. ارائه کارت واکسن دیجیتالی به زبان انگلیسی برای آنهایی که قصد دریافت ویزا و سفر خارجی را دارند، ضروری است.
در حال حاضر، کودکان بین ۵ تا ۱۱ سال باید واکسن تزریق کنند. بر اساس آمارهای منتشر شده در وبسایت وب مد، کودکانی که در بیمارستان به دلیل مبتلا شدن به کرونا بستری شدهاند، واکسیناسیون را انجام ندادهاند. همچنین عوارض مختلفی بعد از تزریق دوز دوم مشاهده شده است؛ درد در محل تزریق، سردرد و خستگی از شایعترین عوارض بودهاند. عوارض کمتر شایع هم تب و استفراغ بوده است. برای این رده سنی نیز کارت واکسیناسیون کودکان صادر میشود که ظاهر متفاوتتری دارد.
تنها سایت معتبر برای دریافت کارت واکسن دیجیتالی، vcr.salamat.gov.ir است. ثبت نام و دریافت کارت واکسن رایگان است. مراقب افراد سودجو باشید؛ این افراد با دریافت مبلغی، کارتهای نامعتبر به صورت کاغذی، پلاستیکی یا دیجیتالی نامعتبر به شما میدهند. به هیچ وجه هزینهای بابت ثبت نام و دریافت لازم نیست بپردازید. در صورت مشاهده هرگونه تخلف در خصوص دریافت پول، سریعاً مراتب را به سازمان بازرسی و شکایات مردمی وزارت بهداشت با شماره ۱۹۰ اطلاع دهید.
مراحل ثبت نام و دریافت کارت واکسن دیجیتالی
کارت دارای بارکد دو بعدی کیو آرکد است که اصالت آن از طریق دستگاه قابل استعلام است. در صورت ثبت نشدن یا داشتن مشکلی در اطلاعات کارت از جمله دوزها تزریق شده، فرم «گزارش خطا در کارت واکسن» را پر کنید.
افرادی که دوزهای واکسن خود را در خارج از کشور تزریق کردهاند و دارای مدارک معتبر هستند، میتوانند با در دست داشتن کارت و مدارک سفر خود به معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهر خود رفته و فرم مربوطه را پر کنند. پس از تایید معاونت بهداشت دانشگاه، فرم به مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت ارسال خواهد شد. بعد از ثبت در سابقه واکسیناسیون فرد، به او کارت داخلی تعلق خواهد گرفت.
شاید در پایان این مقاله سوال کنید که آیا این ویروس پایان پذیر است یا که هر روز به انواع آن اضافه میشود؟ در پاسخ باید بگوییم که ما هم نمیدانیم فقط پیشنهادی را میتوانیم برای شما ارائه دهیم؛ تا زمان ریشه کن شدن این ویروس، توصیههای پزشکی را جدی بگیرید و مراقبتهای لازم را فراموش نکنید.
براساس نامهنگاریهای رئیس کل بیمه مرکزی با وزیر بهداشت گزارشی تهیه شده است که در آن دربارهی اقدام تعدادی از بیمارستانهای خصوصی طرف قرارداد شرکتهای بیمه در عدم پذیرش بیمارهای کرونایی دارای پوشش بیمه تکمیلی درمان صحبت شده و بخشنامهای به دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی در این خصوص ارسال شده است.
با توجه به این بخشنامه تمامی بیمارستانها چه دولتی و چه خصوصی موظفاند بیماران کرونایی که پوشش بیمهای دارند را بدون دریافت علیالحساب، پذیرش کنند.
در این بخشنامه، از شرکتهای بیمه گزارش موارد تخلف از مفاد بخشنامه یاد شده در بیمارستانهای دولتی و غیردولتی طرف قرارداد درخواست شده است. بر مبنای این بخشنامه، شرکتهای بیمه میبایست به همراه مستندات مربوطه بیمه مرکزی را در جریان این تخلفات بگذارند.
در این بخش از اخبار کرونا، به موضوع دریافت وام کرونا میرسیم. در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، وزیر امور اقتصاد و دارایی، سید احسان خاندوزی، از پرداخت وام ۱۰ میلیونی کرونا به سرپرستان خانوارهایی خبر داد که به کرونا مبتلا شدهاند. از آنجا که سرپرستان خانوارها به دلیل ابتلا به بیماری کرونا امکان کار کردن نداشته و کسب وکارشان تعطیل میشوند (حتی برخی احتمال اخراج از محل کار را هم دارند)، در آذر ماه ۱۴۰۰، تسهیلات ۱۰ میلیونی به افراد پرداخت شد.
اطلاعات این افراد از طریق سایت وزارت بهداشت به صورت آنلاین به وزارت اقتصاد ارسال خواهد شد. البته اطلاعات این افراد با هماهنگ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. این وام ۱۰ میلیونی از طرف بانک مهر اقتصاد و بانک رسالت به سرپرستانی که فاقد شغل و درآمد ثابت هستند، پرداخت شد. بازپرداخت این اقساط سه ساله و ماهانه حدود ۳۰۰ هزار تومان بود.
در این مطلب سعی کردیم آخرین اخبار کرونا را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. این مقاله به صورت مداوم به روز رسانی میشود تا در صورت وجود اخبار جدید، شما را مطلع کنیم. اخبار کرونا با کاهش تعداد مبتلایان کمتر پیگیری میشود که ما از این موضوع خوشحال هستیم. در پایان، اگر در مورد بیمه تکمیلی درمان و مزیتهای آن سوالی دارید، پیشنهاد میکنیم مقاله بیمه تکمیلی چیست را مطالعه کنید یا برای اطلاعات بیشتر دربارهی این بیمه با کارشناسان بیمه دات کام از طریق شماره تماس ۰۲۱۴۳۷۲ در ارتباط باشید.
منابع:
https://www.worldometers.info/coronavirus/
یک عازم خارج
برای من انگلیسیو نفرستاده چرا؟
کارشناس بیمه
سلام دوست عزیز، احتمالا مشکل از سامانه است. باز دوباره اقدام کنید.
محمد
سلام الان اصلا لازمه انگلیسیو بگیریم؟
کارشناس بیمه
سلام دوست عزیز، برای سفرهای خارجی بله.
سلیمی
بیمه کرونا کوثر هم داریم؟
کارشناس بیمه
سلام دوست عزیز، بیمه کوثر بیشتر مربوط به نظامی ها است. اینکه پوشش می دهد یا خیر و از همه مهمتر چه مواردی را پوشش می دهد، بهتر است به سایت خود بیمه کوثر مراجعه کنید. البته در سایت بیمه کوثر ما چیزی مشاهده نکردیم.
قاسم دردانی
سلام آمارهایی که می نویسین، دقیقه؟ چه ساعتی به روز می کنید؟
کارشناس بیمه
با سلام دوست عزیز، بله، آمارها دقیق و به روز هستند و از سایت وزارت بهداشت به دست آمده اند. این آمار روزانه ( به جز ۵ش و جمعه) بعد از ساعت ۱۴ به روز می شوند.
Parvaz
سلام الان دو هفته سن واکسن تغیر کرده ولی همچنان سایت متولدین ۴۷رو میزنه خواهشا رسیدگی کنید و سامانه رو تغیر بدین چون استانی مثل اصفهان فقط ثبت نام شده ها رو واکسینه میکنه .
نویسنده بیمه
سلام وقت بخیر این سامانه تحت کنترل وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی هست و تحت کنترل ما نیست که بتونیم رسیدگی کنیم. در سایت بیمه دات کام، نحوه و لینک ثبت نام رو جهت ارجاع شما به این سایت ذکر کرده بودیم امیدواریم که ابهام شما برطرف شده باشه
حسینی
با این وضعیت کرونا و واکسنش که هنوز خیلی مونده به ما برسه بعید می دونم که بتونیم به این زودی به شرایط قبل برگردیم… باید هرطور میشه فقط سعی کنیم از این وضع بهترین استفاده رو بکنیم مثل خیلی از کسب و کارهایی که دارن اینترنتی کار میکنن. کلی شغل از طریق همین اینترنت ایجاد شده که میشه واردشون شد. از آموزش کارای هنری و دوخت و فروش لباس تا خیلی از کارهای خدماتی و فنی با همین اینترنت روبراه شده.. یه زمانی واسه لوله بازکنی برچسب روی در و دیوار رو زیر و رو میکردیم تا یکیو پیدا کنیم، الان دیگه چاه بازکنی رو هم اینترنتی کردن.. پس میشه از این بستر استفاده کرد.. البته به شرطی که اینترنت رو ازمون نگیرن!!
نویسنده بیمه
با سلام و وقت بخیر بله از شما الان با همین بستر می توانید برای ثبت نام واکسن کرونا استفاده کنید و سر نوبت مشخص شده برای واکسیناسیون مراجعه کنید