بیمه درمان و تکمیلی

جراحی افتادگی پلک با بیمه تکمیلی؛ هزینه بلفاروپلاستی در سال ۱۴۰۳

معیار اصلی برای پرداخت هزینه‌های جراحی افتادگی پلک با بیمه، هدف شما از انجام این عمل است. در صورتی که عمل بلفاروپلاستی (جراحی افتادگی پلک) به منظور درمان وضعیت بینایی انجام شود، بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی درمان، هر دو بخشی از هزینه‌های درمان را پوشش می‌دهند. در غیر این صورت، جراحی بلفاروپلاستی، عمل زیبایی به حساب می‌آید و هیچ کدام از شرکت‌های بیمه، هزینه آن را تقبل نمی‌کنند. در این مقاله از مجله بیمه‌دات‌کام، جزئیات شرایط جراحی افتادگی پلک با بیمه بررسی و عوامل موثر بر هزینه جراحی افتادگی پلک تشریح شده است.

چه کسانی می‌توانند عمل جراحی افتادگی پلک انجام دهند؟

افرادی که آویزان شدن پوست پلک یا پف زیر چشم آن‌ها تغییرات ناخوشایندی در چهره‌ آن‌ها به وجود آورده است، تحت شرایط زیر، جراحی بلفاروپلاستی برای آن‌ها امکان‌پذیر است:

  • داشتن حداقل ۳۵ سال سن
  • داشتن سلامت عمومی (در صورت داشتن هرگونه بیماری باید پیش از عمل با دکتر متخصص اطلاع داده شود.)

افرادی که داروهایی از جمله آسپرین، بروفن، ایندومتاسین و مفنامیک اسید مصرف می‌کنند، بهتر است پیش از عمل با پزشک خود مشورت و از دو هفته قبل از عمل، مصرف دارو را متوقف کنند. همچنین افرادی که از خشکی چشم رنج می‌برند یا دچار کمبود تولید اشک و اختلال در غدد اشکی هستند، نمی‌توانند جراحی افتادگی پلک انجام دهند.

آیا جراحی افتادگی پلک با بیمه انجام می‌شود؟ 

در رابطه با عمل بلفاروپلاستی با بیمه، شرکت‌های بیمه‌ تنها زمانی متعهد به پرداخت هزینه جراحی افتادگی پلک با بیمه تکمیلی هستند که این عمل جنبه درمانی داشته باشد. با توجه به اینکه اکثر متقاضیان جراحی افتادگی پلک، این عمل را به دلایل زیبایی انجام می‌دهند، تنها در صورتی که متقاضی بلفاروپلاستی تأییدیه پزشک متخصص را دریافت کند، می‌تواند بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمان خود را از بیمه تکمیلی مطالبه کند.

جراحی افتادگی پلک با بیمه در صورتی انجام می‌شود که بلفاروپلاستی درمانی باشد.

پوشش هزینه ویزیت پزشک و داروها با بیمه تکمیلی امکان‌پذیر است؟

علت مراجعه به پزشک، ملاک شرکت‌های بیمه‌گر برای پوشش هزینه ویزیت پزشک و داروها پس از عمل افتادگی پلک است. در صورتی که افتادگی پلک به ‌اندازه‌ای باشد که روی بینایی فرد تاثیر بگذارد، در کنار هزینه عمل بلفاروپلاستی، هزینه ویزیت‌های مجدد و داروها نیز با بیمه تکمیلی قابل پرداخت است.

هزینه جراحی بلفاروپلاستی (افتادگی پلک) چقدر است؟

پیش از بیان هزینه جراحی بلفاروپلاستی در سال ۱۴۰۳، باید تاکید کنیم اعدادی که ذکر می‌شود، کاملا تخمینی است و نباید مبنا قرار گیرد. هزینه عمل بلفاروپلاستی برای بیماران مختلف با شرایط گوناگون متفاوت است.

 هزینه جراحی برای پلک پایین در حدود ۸ تا ۱۴ میلیون تومان و برای پلک بالا از ۷ میلیون تومان به بالاست. هزینه بلفاروپلاستی در سال ۱۴۰۳ برای چهار پلک (دو پلک بالا و دو پلک پایین) نیز در مراکز جراحی شهر تهران در بازه ۱۶ تا ۲۵ میلیون تومان متغیر است. البته با توجه به شرایط بیمار و پیچیدگی عمل، ممکن است این هزینه افزایش یابد. به همین دلیل، بسیار مهم است که قبل از تصمیم‌گیری نهایی، شرایط خود را به‌طور کامل با پزشک جراح در میان بگذارید تا او بتواند قیمت دقیقی را با توجه به وضعیت شما تعیین کند.

عوامل موثر بر هزینه جراحی بلفاروپلاستی

به دلیل حساسیت و ظرافت بالای این عمل، قیمت عمل بلفاروپلاستی (افتادگی پلک) می‌تواند تغییر کند. در این بخش، عوامل موثر بر هزینه جراحی بلفاروپلاستی، توضیح داده شده است:

تجهیزات و محل جراحی: جراحی در کلینیک‌های خصوصی و مجهز، هزینه بیشتری نسبت به بیمارستان‌های معمولی دارد.

موقعیت جغرافیایی: هزینه‌های جراحی در مناطق مختلف شهر به دلیل هزینه‌های بالاتر، می‌تواند بیشتر باشد. برای نمونه، هزینه عمل بلفاروپلاستی در شمال شهر، معمولا گران‌تر از مرکز شهر است.

هزینه تجهیزات و بیهوشی: ممکن است تصمیم پزشک مبنی بر بیهوشی بیمار و استفاده از تجهیزات پیشرفته، باعث افزایش هزینه شود.

هزینه‌های اضافی: آزمایش‌های پزشکی، داروها و ویزیت‌های پس از جراحی، هزینه‌های بیشتری را برای متقاضی عمل بلفاروپلاستی به همراه دارد.

میزان افتادگی پلک و تکنیک جراحی: هرچه افتادگی پلک بیشتر باشد، تکنیک جراحی پیچیده‌تر خواهد بود و هزینه‌ها افزایش خواهد داشت.

آزمایش‌ها و هزینه‌های پس از جراحی: آزمایش‌های قبل از عمل و هزینه‌های پس از جراحی مانند داروها و ویزیت‌های مجدد، روی هزینه نهایی تاثیرگذار هستند.

دستمزد جراح، خصوصی یا دولتی بودن بیمارستان، سن فرد، شرایط جسمی و نوع عمل بلفاروپلاستی از دیگر مولفه‌های موثر بر قیمت نهایی جراحی افتادگی پلک هستند. 

هزینه جراحی پلک در بیمارستان دولتی و خصوصی چقدر است؟

با توجه به وجود یارانه‌های دولتی معمولا هزینه جراحی افتادگی پلک در بیمارستان‌های دولتی کمتر از بیمارستان‌های خصوصی و کلینیک‌های زیبایی است. پزشک مجرب و متخصص برای عمل بلفاروپلاستی در هر دو بیمارستان خصوصی و دولتی وجود دارد. با این حال، با توجه به تعداد بالای متقاضیان بلفاروپلاستی در بیمارستان‌های دولتی، ممکن است افراد برای دریافت نوبت عمل، مدت زمان طولانی‌تری منتظر بمانند.

کدام بیمه تکمیلی عمل بلفاروپلاستی را تحت پوشش قرار می‌دهد؟

در صورتی که افتادگی پلک، بینایی بیمار را تحت تاثیر قرار دهد، بیشتر بیمه‌های تکمیلی با پوشش هزینه بیمارستانی (بستری)، بخش قابل توجهی از هزینه‌های شما را پوشش می‌دهند. در جدول زیر با مقایسه بیمه های تکمیلی، جزئیات بیشتری از پوشش افتادگی پلک با بیمه در شرکت‌های بیمه مختلف ذکر شده است:

نام شرکت نام طرح میزان فرانشیز پوشش بیمه (تومان)
آسیا نگین ۱۰ درصد ۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰
دانا طرح کهربا ۱۰ درصد ۲۰,۰۰۰,۰۰۰
ملت طرح یک ۱۰ درصد ۴۰,۰۰۰,۰۰۰
پاسارگاد نگین ۱۰ درصد ۲۰,۰۰۰,۰۰۰
سامان ویژه ۲ ۱۰ درصد ۳۰,۰۰۰,۰۰۰
تعاون ۵ ستاره ۱۰ درصد ۲۰,۰۰۰,۰۰۰
ایران جامع ۱۰ درصد ۱۵,۰۰۰,۰۰۰
آسماری محدود طلایی ۱۰ درصد ۳۰,۰۰۰,۰۰۰
دی ۵ ستاره ۲۰ درصد ۵۰,۰۰۰,۰۰۰

در این جدول، تنها به برخی از طرح‌های محبوب بیمه تکمیلی اشاره شده است و گزینه‌های متعددی می‌توان به آن افزود. همچنین، قیمت این طرح‌ها بر اساس سطح تعهدات شرکت بیمه در پوشش‌های مختلف، می‌تواند متفاوت باشد. شما می‌توانید با مقایسه قیمت و انواع پوشش‌های بیمه‌ای، اقدام به خرید بیمه تکمیلی درمان از بیمه‌دات‌کام کنید. با خرید بیمه تکمیلی درمان، بدون نگرانی از هزینه‌های بالا، از خدمات درمانی با کیفیت برخوردار خواهید شد. پیش از انتخاب بیمه مورد نظر خود، امکان تماس با شماره ۰۲۱۴۳۷۲ و مشاوره رایگان با کارشناسان بیمه‌دات‌کام برای شما فراهم است.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

    1. با سلام خدمت شما. معمولاً همون معاینه بالینی کفایت می‌کنه. پزشک با بررسی میزان افتادگی پلک و تأثیرش روی بینایی می‌تونه بگه که عمل جنبه درمانی داره یا نه. البته تو بعضی موارد ممکنه پزشک بخواد تست‌های بینایی مثل میدان دید یا فشار چشم رو هم انجام بده تا مطمئن بشه افتادگی پلک چقدر روی بینایی اثر گذاشته.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا