بیمه تامین اجتماعی

زمان واریز افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی ۱۴۰۵

خلاصهٔ مقاله در یک نگاه
  • افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی ۱۴۰۵ در حقوق اردیبهشت اعمال نمی‌شود و قرار است مابه‌التفاوت فروردین و اردیبهشت همراه با حقوق خرداد واریز شود؛ اجرای پرداخت به تأمین منابع مالی وابسته است.
  • حداقل‌بگیران در احکام جدید ۶۰ درصد افزایش پایه حقوق و سایر سطوح ۴۵ درصد افزایش به‌علاوه مبلغ ثابت ماهانه دریافت می‌کنند.
  • زمان قطعی واریز افزایش حقوق و معوقات هنوز اعلام نشده و پرداخت‌ها باید در ۳ یا ۴ روز پایانی خرداد، طبق حروف الفبا و در صورت تأمین منابع انجام شود.
  • مشاهده حکم جدید از طریق سامانه خدمات الکترونیک سازمان تأمین اجتماعی به نشانی eservices.tamin.ir، با ورود به بخش «مستمری‌بگیران» و «استعلام حکم» و واردکردن کد ملی و گذرواژه امکان‌پذیر است.
  • احکام جدید حداکثر تا ۱۷ خرداد بارگذاری می‌شوند و اگر حکم نمایش داده نشود، بارگذاری استانی است و طبق اعلام مقاله تا پایان همان هفته تکمیل خواهد شد.
  • متناسب‌سازی حقوق برای گروه‌هایی مانند بازنشستگان پیش از موعدِ مشاغل سخت، مستمری‌بگیران با دریافتی کمتر از حد تعیین‌شده و برخی بازماندگان و ازکارافتادگان واجد سابقه کامل اجرا می‌شود.

اگر نگران عدم تطابق دریافتی خود با تورم یا تأخیر در صدور مدارک قانونی هستید، دغدغه شما کاملاً بجاست. حکم جدید افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی طبق آخرین ابلاغیه صادر شده و مابه‌التفاوت ماه فروردین و اردیبهشت باید به همراه حقوق خرداد ماه واریز می‌شود. هرچند با وجود وعده مسئولان سازمان تامین اجتماعی هنوز زمان واریز افزایش حقوق بازنشتگان تامین اجتماعی قطعی نشده است!

به گفته سالاری، رئیس سازمان تامین اجتماعی با وجود اعمال احکام جدید، اجرای کامل افزایش حقوق به تأمین منابع مالی لازم وابسته است و این یعنی بیش از ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار بازنشسته باید تا سه یا چهار روز پایانی ماه خرداد، چشم‌انتظار قطعی شدن واریز افزایش حقوق خود باشند. در ادامه این گزارش به بررسی مبلغ دقیق افزایش، زمان‌بندی واریز و نحوه مشاهده حکم در سامانه می‌پردازیم.

زمان افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی ۱۴۰۵ + میزان افزایش

با وجود گلایه به‌حق بازنشستگان تامین اجتماعی، افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اردیبهشت ۱۴۰۵ اعمال نمی‌شود و بازنشستگان باید در حقوق خرداد ماه منتظر افزایش حقوق باشند. از طرفی مدیرکل تأمین اجتماعی استان یزد اعلام کرده است که احکام مربوط به افزایش حقوق سال ۱۴۰۵ صادر شده و مابه‌التفاوت آن قرار است همراه با حقوق خردادماه به حساب بازنشستگان واریز شود. در مقابل، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تأکید کرده است که اجرای این افزایش در خردادماه منوط به تأمین منابع مالی مورد نیاز است و در صورت فراهم شدن منابع، پرداخت‌ها انجام خواهد شد.

در سال ۱۴۰۵، فرمول افزایش حقوق تامین اجتماعی برای بازنشستگان براساس دو فاکتور نرخ تورم و مصوبات شورای عالی کار تعیین شده است. این تغییرات به گونه‌ای اعمال شده که حداقل‌بگیران بیشترین درصد حمایتی را در احکام جدید دریافت کنند.

  • حداقل‌بگیران: افزایش ۶۰ درصدی پایه حقوق
  • سایر سطوح: افزایش ۴۵ درصدی به علاوه مبلغ ثابت ماهیانه
حکم جدید افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی

واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی چه زمانی است؟

به گفته مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، زمان واریز افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به همراه معوقات در صورت تامین منابع مالی به‌صورت مابه‌التفاوت همراه با حقوق خرداد پرداخت می‌شود. متاسفانه این موضع‌گیری مصطفی سالاری، باعث نگرانی بسیاری از بازنشستگان نسبت به تعویق افتادن واریز مطالبات آن‌ها شود.

استعلام صدور حکم تامین اجتماعی

برای استعلام احکام بازنشستگان تامین اجتماعی باید به سامانه خدمات الکترونیک سازمان مراجعه شود. طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی، ترافیک سایت در روزهای ابتدایی صدور احکام مدیریت شده تا اختلالی در دریافت فایل‌ها ایجاد نشود.

برای مشاهده حکم جدید افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ورود به سامانه “eservices.tamin.ir“
  2. انتخاب منوی “مستمری‌بگیران” و بخش “استعلام حکم”
  3. وارد کردن کد ملی و گذرواژه
  4. دریافت فایل PDF حکم با مهر دیجیتال سازمان
خرید انواع بیمه به ویژه بیمه خودرو بدون پیش پرداخت برای بازنشستگان

متناسب‌سازی حقوق؛ چه کسانی در اولویت هستند؟

اجرای مرحله جدید متناسب‌سازی در کنار افزایش سالیانه، یکی از بندهای حیاتی در احکام امسال است. این طرح با هدف کاهش شکاف طبقاتی میان بازنشستگان سنوات مختلف و شاغلان مشابه به اجرا درآمده است.

افراد مشمول این بند عبارتند از:

  • بازنشستگان پیش از موعد با مشاغل سخت و زیان‌آور
  • مستمری‌بگیرانی که مجموع دریافتی آن‌ها کمتر از حد تعیین شده است.
  • بازماندگان و ازکارافتادگانی که سابقه پرداخت حق بیمه کامل دارند.

به گفته مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در سال جاری انجام شده و اکنون مرحله اجرای آن در فیش‌های حقوقی در حال عملیاتی شدن است. در عین حال، مستمری‌بگیرانی که نسبت به نحوه افزایش‌ها و محاسبات مستمری خود اعتراض دارند می‌توانند از طریق پورتال مرکز نظارت و ارتباطات مردمی سازمان به نشانی 1420.tamin.ir درخواست خود را ثبت کنند. این افراد پس از ثبت اعتراض، کد پیگیری پیامکی دریافت کرده و امکان پیگیری روند رسیدگی را بدون مراجعه حضوری خواهند داشت.

واریز معوقات و حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی ۱۴۰۵ در خرداد

بر اساس اطلاعیه رسمی، پرداخت‌ها طبق حروف الفبا انجام می‌شود و هیچ تأخیری در واریز مابه‌التفاوت‌ها پذیرفته نیست. منابع مالی لازم برای این واریزی‌ها قرار است از طریق تسویه بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی تأمین شده است.

نکته مهم: اگر حکم شما هنوز در سامانه بارگذاری نشده، به دلیل دسته‌بندی استانی است و تا پایان هفته جاری تمامی احکام برای تمامی بازنشستگان در سراسر کشور قابل مشاهده خواهد بود.

برای مشاهده جدول افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی کلیک کنید.

احکام بازنشستگان تامین اجتماعی کی صادر میشود؟

«علی اصغر بیات» رئیس کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی استان تهران گفته است. پرداخت حقوق و احکام جدید بازنشستگان از خرداد ماه اعمال خواهد شد. زمان بارگذاری حکم بازنشستگی تامین اجتماعی تا 17 خرداد بوده است.

نکات مهم درباره حکم جدید افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی

نکات کلیدی درباره حکم جدید افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به شرح زیر است:

  • واریز مابه‌التفاوت دو ماه نخست سال همراه با حقوق خردادماه است.
  • امکان دریافت غیرحضوری حکم از طریق سامانه خدمات الکترونیک.
  • اعمال ضریب متناسب‌سازی برای واجدین شرایط در احکام جدید.

آیا در مشاهده حکم خود در سامانه با مشکلی مواجه شده‌اید؟ سوالات خود را در بخش نظرات بپرسید تا کارشناسان ما شما را راهنمایی کنند. امید است این افزایش حقوق، بخشی از فشارهای اقتصادی را از دوش خانواده بزرگ تامین اجتماعی بردارد.

question

زمان پرداخت افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی چه زمانی است؟

arrow

زمان واریز افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی ۱۴۰۵ همراه با حقوق خرداد در روزهای پایانی خرداد است.

question

احکام بازنشستگان تامین اجتماعی کی صادر میشود؟

arrow
question

سایت احکام جدید بازنشستگان تامین اجتماعی کدام سایت است؟

arrow

‫593 دیدگاه ها

  1. سلام روز شما بخیر من سال 1404 با 33 سال 2 ماه سابقه مستمری من با مزایا شامل متناسب سازی سال 1404 و سال 1403 .کمک هزینه مسکن و معیشت و حق سنوات بود 208/000/000 ریال سال 1405 با افزایش شده 295/000/000 ریال به نظر شما درست محاسبه شده ؟

    1. کاربر گرامی، صرفاً با توجه به سابقه ۳۳ سال و ۲ ماه و دو مبلغ اعلام‌شده، نمی‌توان درست‌بودن مستمری ۱۴۰۵ را تأیید یا رد کرد؛ زیرا مبلغ نهایی به حکم مستمری، پایه حقوق، متناسب‌سازی و مزایای قابل پرداخت بستگی دارد. مبالغ سال ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ را در حکم و فیش، به تفکیک مستمری و هر مزایا مقایسه کنید. اگر مغایرت وجود داشت، با ارائه حکم، فیش‌های هر دو سال و ریزسوابق، از واحد امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی درخواست بررسی کتبی کنید.

  2. با سلام.طبق اعلام واریزی معوقات فروردین اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۵ آیا از نهم شهریور ماه اجرا میشود یا خیر؟

    1. کاربر گرامی، بر اساس اطلاعات موجود، واریز معوقات فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۵ از نهم شهریور به‌طور قطعی تأیید نشده و برای این مبالغ تاریخ دقیق اعلام نشده است. زمان پرداخت ممکن است به وضعیت مستمری و شعبه تأمین اجتماعی بستگی داشته باشد؛ برای اطمینان، اطلاعیه رسمی سازمان یا واحد امور مستمری‌های شعبه خود را بررسی کنید.

  3. «نحوه برخورد سازمان تأمین اجتماعی با بازماندگان بیمه‌شدگان، مصداق بارزِ بی‌عدالتی و تحت فشار قرار دادن قشر آسیب‌پذیر است. در حالی که بازرسانِ سازمان با رفتارهای خارج از شأن و ایجاد مزاحمت در ساعات غیرمعمول، به دنبال اثبات اشتغالِ واهی برای قطع مستمری هستند، خودِ این افراد اغلب دارای چندین اشتغال هم‌زمان بوده و کمترین آشنایی با کرامت انسانی ندارند. آیا تمام هنرِ این سازمان بزرگ، حذف ناگهانیِ حق عائله‌مندی مادران و ایجاد استرس برای فرزندانِ تحصیل‌کرده است؟ این حجم از تمرکز بر قطع حقوق بازماندگان به جای اصلاح سیستم‌های فرسوده، نشانه چیزی جز ضعف مدیریتی و برخورد گزینشی با قانون نیست. من به عنوان یک شهروند، حق قانونی خود می‌دانم که بابت این رفتارهای پلیسی و سلیقه‌ای، در مراجع ذی‌صلاح شکایت کنم.»

    1. تشخیص اشتغال بازمانده و قطع مستمری باید بر اساس بررسی و مستندات انجام شود، نه صرفاً ادعا؛ بنابراین از شعبه تأمین اجتماعی، علت و مستند تصمیم را به‌صورت کتبی و با شماره پیگیری بخواهید. اعتراض خود را همراه مدارک و شرح زمان و نحوه مراجعه یا تماس بازرس، به واحد امور مستمری‌ها و در صورت اعتراض به رفتار کارکنان، به رئیس شعبه یا حراست اداره‌کل ارائه کنید. اگر تصمیم قطعی صادر شد و اعتراض اداری نتیجه نداد، امکان طرح شکایت در دیوان عدالت اداری قابل بررسی است.

  4. سلام
    معوقات رو کی می‌خوایم بریزینش
    وقتی دیگه ارزشی نداشت
    البته الآنم ارزشی ندارند
    اینقدر همه چیوگررون کردن حقوق ما به هیچی نمی سه
    اضافه حقوق دو ماه فروردین و اردیبهشتم
    نگداشتین خوب ازش استفاده کنید
    وقتی دیگه ارزشش خوب اومد پایین تازه برای ما مستمری بگیران واریزش کنید بعدش فکر کنید که به موقع رسیدگی کردین و شاخ غولو شکوندین. از بی کفایت مسعولیت و کارکنان

    همه کارکنان

    1. کاربر گرامی، برای واریز معوقات افزایش حقوق فروردین و اردیبهشت، تاریخ قطعی قابل اعلام نیست و پرداخت به برنامه تأمین اجتماعی وابسته است. برای اطلاع از وضعیت و زمان احتمالی واریز، با واحد امور مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی محل دریافت حقوق خود تماس بگیرید و وضعیت معوقات را با کد ملی و شماره مستمری پیگیری کنید.

  5. سلام
    معوقات رو کی می‌خوایم بریزینش
    وقتی دیگه ارزشی نداشت
    البته الآنم ارزشی ندارند
    اینقدر همه چیوگررون کردن حقوق ما به هیچی نمی سه
    اضافه حقوق دو ماه فروردین و اردیبهشتم
    نگداشتین خوب ازش استفاده کنید
    وقتی دیگه ارزشی خوب اومد پایین تازه برای ما مستمری بگیران واریزش کنید بعدش فکر کنید که به موقع رسیدگی کردین و شاخ غولو شکوندین. از بی کفایت مسعولیت و کارکنان

    همه کارکنان

    1. کاربر گرامی، برای واریز معوقات افزایش حقوق فروردین و اردیبهشت، در حال حاضر تاریخ قطعی و قابل اعلامی مشخص نشده است. پرداخت‌های تأمین اجتماعی ممکن است با تأخیر انجام شود؛ برای اطلاع از وضعیت پرونده خود، با واحد امور مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی محل دریافت مستمری تماس بگیرید و درباره ثبت و زمان پرداخت معوقات پیگیری کنید.

  6. چرا متناسب سازی ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ من قطع کردن و در خرداد ۱۴۰۵ برای من ۲۰ میلیون حقوق واریز شده در صورتی که حقوق من تا اردیبهشت ۱۴۰۵ ۳۶ میلیون بوده

    1. کاربر گرامی، قطع یا کاهش متناسب‌سازی می‌تواند ناشی از اصلاح حکم، تغییر اقلام مستمری، کسرهای قانونی یا مغایرت در محاسبه باشد و از روی مبلغ واریزی به‌تنهایی نمی‌توان علت را مشخص کرد. با توجه به اختلافی که طبق توضیح شما بین حقوق اردیبهشت و واریزی خرداد ایجاد شده، فیش‌های هر دو ماه و حکم مستمری را در سامانه بررسی کنید. سپس با مدارک و شناسه مستمری به واحد امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی مراجعه و علت حذف متناسب‌سازی و ریز تغییرات خرداد را به‌صورت کتبی درخواست کنید.

  7. با سلام
    افزایش حقوق فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۵ بازنشستگان تامین اجتماعی کی واریز میشه؟ بابا گرفتاریم به خدا.هیچکی پاسخگو نیست

    1. کاربر گرامی، برای واریز افزایش حقوق فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۵، فعلاً تاریخ قطعی و رسمی اعلام نشده است. طبق روال برخی سال‌های گذشته، افزایش ممکن است از اردیبهشت اعمال شود و مابه‌التفاوت فروردین واریز جداگانه داشته باشد؛ زمان دقیق به اعلام سازمان تأمین اجتماعی بستگی دارد.

  8. با عرض سلام بازنشسته تامین اجتماعی هستم با 26سال سابقه حقوق من با همسر و یک فرزند تحت تکفل حدود 21میلیون واریزشده ولی من هنوز از کار دو تا سازمان سر در نیاوردم تامین اجتماعی و دارایی چون با مردم صادق نیستند اگه حقوق طبق جدول برای 26سال سابقه حدود 29میلیونه پس چرا من با دو تحت تکفل حدود 21تومن میگیرم با تشکر

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، رقم جدول ۲۹ میلیون لزوماً برای همه بازنشستگان با ۲۶ سال سابقه قابل اعمال نیست؛ مستمری بر اساس میانگین دستمزد مشمول بیمه در دو سال پایانی، ضربدر سابقه و تقسیم بر ۳۰ محاسبه می‌شود. بنابراین اگر دستمزدهای مشمول بیمه در دو سال آخر پایین‌تر بوده باشد، مبلغ حکم می‌تواند حدود ۲۱ میلیون تومان شود؛ مزایای همسر و فرزند نیز الزاماً اختلاف را تا رقم جدول جبران نمی‌کند. برای علت دقیق، مبلغ «مستمری حکم»، مزایا و کسورات را در فیش بررسی و در صورت مغایرت از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    1. کاربر گرامی، نمایش مبالغ متفاوت می‌تواند به‌دلیل به‌روزرسانی سامانه، اصلاح محاسبات یا تغییر در کسورات فیش باشد؛ به‌ویژه اگر فیش‌ها در مرحله اعمال افزایش‌ها باشند. ابتدا ماه، تاریخ صدور و ریز کسورات هر فیش را مقایسه و از موارد متفاوت تصویر ذخیره کنید. اگر اختلاف پس از تکمیل به‌روزرسانی همچنان وجود داشت، با همین مستندات به شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید تا علت اختلاف از روی سوابق شما بررسی و اعلام شود.

  9. واقعا تورم و افزایش حقوق با هم تناسب ندارند برای اینجانب که بازنشسته هستم و دارای فرزند بیمار اعصاب و روان و مستاجر می باشم فوق العاده زندگی کمر شکن و سخت می باشد واقعا خدا کجاست و فریاد ما به جایی نمی رسد از مسولین تامین اجتماعی تقاضا داریم فریاد رس ما باشیم ۰۹۱۳۸۷۸۴۱۰۵

    1. کاربر گرامی، شرایط دشوار شما و نگرانی‌تان درباره هزینه‌های زندگی و درمان قابل درک است. افزایش حقوق و متناسب‌سازی باید مطابق مقررات و وضعیت هر پرونده اعمال شود؛ اگر در فیش یا واریزی شما لحاظ نشده یا کافی نیست، به واحد امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید تا سابقه و پرونده‌تان بررسی شود. امیدواریم مسئولان برای بهبود معیشت بازنشستگان و حمایت از خانواده‌های دارای بیمار اقدام مؤثرتری انجام دهند.

    2. کاربر گرامی، شرایط دشوار شما و هزینه‌های درمان و اجاره‌نشینی قابل درک است. افزایش مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی هر سال طبق مصوبه‌های مربوط اعمال می‌شود، اما زمان و مبلغ دقیق واریز افزایش حقوق ۱۴۰۵ باید از سوی مراجع رسمی اعلام شود. در صورت اعمال‌نشدن افزایش یا پرداخت مابه‌التفاوت، موضوع را از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    1. کاربر گرامی، مطابق اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، مابه‌تفاوت حقوق فروردین و اردیبهشت‌ماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران در ماه‌های اخیر پرداخت شده است. در صورتی که مبالغ برای شما واریز نشده است، پیشنهاد می‌شود جهت پیگیری دقیق وضعیت پرونده خود به شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید.

        1. کاربر گرامی، در خصوص عدم واریز مابه‌التفاوت ماه‌های فروردین و اردیبهشت، پیشنهاد می‌شود برای پیگیری دقیق وضعیت پرداخت مستمری خود به سامانه خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی مراجعه نمایید.

            1. کاربر گرامی، مابه‌التفاوت افزایش حقوق معمولاً با تأخیر و طبق جدول زمان‌بندی اعلامی از سوی سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود. برای اطلاع دقیق از زمان واریز، پیشنهاد می‌کنیم اطلاعیه‌های رسمی این سازمان را دنبال کنید.

      1. من از ۱۴۲۰ سوال کردم ، گفتن زمان پرداخت معوقات فروردین و اردیبهشت را اعلام مینمایند، شما چطوری میگید پرداخت شده؟

        1. کاربر گرامی، با توجه به پیگیری‌های صورت‌گرفته، زمان‌بندی پرداخت معوقات ممکن است برای گروه‌های مختلف بیمه‌ای متفاوت باشد. این مبلغ برای بخشی از بازنشستگان پرداخت شده است.

            1. کاربر گرامی، فرایند پرداخت مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان معمولاً بر اساس حروف الفبا و به تدریج انجام می‌شود. پیشنهاد می‌شود برای اطلاع دقیق از وضعیت پرونده خود، به سایت سامانه تامین اجتماعی مراجعه نمایید یا با مرکز ارتباط مردمی این سازمان تماس بگیرید.

          1. نسبت به افزایش حقوق بازنشستگان منابع آن از سوی مجلس معین شده ولی به نظر به عادت هرساله از سوی تامین اجتماعی با حبس مطالبات در سیستم بانکی در قالب سپرده تا نهایت استفاده از آن بعمل نیاید این پرداخت انجام نمی گردد . به نظر مجلس مقصر عدم پرداخت است. با سکوت معنادار خود .

  10. چرا دولت مزایای طبق افزایش سالیانه قانون کار محاسبه نکرده و افزایش نداده است ،همسان سازی هم با متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از شاغلین همتراز خیلی از نود درصد حقوق شاغلین کمتر است، این افزایش حتی از 45درصد هم کمتر است، قرار شده بود تامین اجتماعی معوقات اول سال فروردین و اردیبهشت با حقوق خرداد ماه پرداخت کنند، چرا هنوز پرداخت نشده است ،در تیر ماه هستیم ، این معوقات که حق ما است ، در حساب بانک نگهداری میشود، و معیشت خانواده دچار مشکل شده است، از دولت محترم آقای پزشکیان میخواهیم، بیشتر به فکر خانواده بازنشستگان باشند

  11. سلام.حقوق بازنشستگی همسرم در سال گذشته۱۵۵۰۰ بوده خرداد ۲۱واریز کرده چقدر باید واریز میشه این چه وضعیه؟کی اضافه حقوق فروردین و اردیبهشت واریز میشه

    1. کاربر گرامی، مطابق مصوبات سال ۱۴۰۵، حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی افزایش یافته است. درباره زمان واریز معوقات فروردین و اردیبهشت، معمولاً سازمان تامین اجتماعی پس از اتمام پرداخت‌های خرداد، برنامه‌ریزی لازم را انجام می‌دهد. برای کسب اطلاعات دقیق از مبلغ واریزی، پیشنهاد می‌شود به شعبه تامین اجتماعی مراجعه نمایید.

    2. سلام من فروردین ۱۴۰۵ حق بیمه پرداخت کردم چرا افزایش حقوق شامل حال من نمی‌شود با بیست سال پرداخت و۵۵ سال سن لطفا جواب بدید بیمه اختیاری ممنون

      1. کاربر گرامی، جهت بررسی این موضوع به شعبه تامین اجتماعی مراجعه کنید تا مجدد پرونده شما را بررسی کنند.

    3. حقوق ۴۰۵بیمه های کشوری لشکری ازهمون فروردین پرداخت شده فقط مونده تامین اجتماعی یا همون کارگری که فقط زورشون به اینا میرسه

    4. سلام ،مگه مطابق قوانین مالی ،اول نباید معوقات پرداخت شود ،وبعد حقوق،اینکه اول حقوق را بدن وبعدا مابه تفاوت‌ها را بدن ،نوعی عوامفریبی دور زدن قوانین است وخلاف کل قوانین ‌مالی و حقوقی در تمام دنیا است در واقع فقط صدا در آوردن یک طبل است ،وفقط جنبه تبلیغ دارد تا عدالت

  12. باعرض سلام خدمت شماپدرمن ازسال 99بازنشسته شده حقوق خردادروهم دریافت کرده اماخبری ازمابه التفاوت فروردین واردیبهشت نیست چه زمانی مابه التفاوت هاروواریزمیکنندباتشکر

    1. کاربر گرامی، حقوق خردادماه پدر شما بر اساس احکام جدید سال ۱۴۰۵ و با اعمال افزایش‌های سالیانه و متناسب‌سازی پرداخت شده است. اما مابه‌التفاوت افزایش حقوق فروردین و اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵، همراه با حقوق خردادماه واریز نشده است و زمان دقیق پرداخت این معوقات تاکنون به صورت رسمی اعلام نشده است.

  13. سلام من از کارافتاد کلی هستم داخل حکم زده بیست شیش میلیون چهارصد هزار تومان الان واریز کردن بیست پنج میلیون تومان من چهارتا بچه دارم زندگی خیلی سخت است

    1. کاربر گرامی، از مشکلی که برایتان به وجود آمده، بسیار متأسف شدیم. برای بررسی دقیق‌تر علت اختلاف مبلغ حکم با واریزی نهایی مستمری خود، بهتر است به صورت حضوری به سازمان تأمین اجتماعی مراجعه کرده و جزئیات پرونده خود را پیگیری نمایید.

  14. سلام من دارای سه فرزندودوهمسر۱۷سال سابقه بیمه حقوقم ۱۳میلیون ۴۰۰بوده حالا۱۷م برام واریزشده چطورمحاسبه شده

    1. کاربر گرامی، افزایش حقوق سال ۱۴۰۵ برای سایر سطوح، ۴۵ درصد روی دستمزد پایه اعمال شده است. به این مبلغ، مزایای جانبی شامل حق اولاد برای سه فرزند و حق عائله‌مندی (که طبق قانون تنها به یک همسر تعلق می‌گیرد) اضافه شده است.

      1. درود برتیم کارشناسی که
        پاسخ سوالات هموطنانی که همانند پدر و مادر و برادران و خواهرنتان هستند را با صبر وحوصله و قانونمند میدهید .
        پیروز و پرتوان باشید.

        1. کاربر گرامی، ضمن تشکر از حسن توجه شما، بسیار از اینکه مطالب ما مورد توجه شما قرار گرفته، بسیار خرسندیم.

          1. کاربر گرامی، واریز معوقات و اعمال متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان طبق جدول زمان‌بندی سازمان تأمین اجتماعی انجام می‌شود. پیشنهاد می‌شود جهت اطلاع دقیق از زمان دقیق واریز، اخبار رسمی سازمان تأمین اجتماعی را دنبال نمایید.

    2. کاربر گرامی، افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ برای سایر سطوح ۴۵ درصد روی دستمزد پایه اعمال می‌شود. همچنین، مزایای مربوط به همسر و فرزندان به آن اضافه خواهد شد که با توجه به شرایط شما و قوانین دقیق سازمان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۵ (به‌ویژه برای همسر دوم)، محاسبه نهایی صورت می‌گیرد.

    3. دقیقا برای منم همین ۱۷ واریز شده و مابه‌التفاوت دوماه اول واریز نکردن. حکم هم ندارم

  15. سلام و درود بر کارشناس بیمه.من قبلا حقوقم 15تومن بود وشما گفتید 21تومن میشه.درحالی که الان 19تومن شده.همسرم برحمت خدا رفته.فرزند هم ندارم ولی چرا اینقدر کم اضاف شده؟مابه التفاوت حقوق دوماه را کی دقیق واریز میکنید؟تشکر

    1. کاربر گرامی، بابت شرایط ایجاد شده بسیار متأسف هستیم و خدمت شما تسلیت عرض می‌کنیم. افزایش ۴۵ درصدی سایر سطوح روی دستمزد پایه اعمال شده و مزایا متفاوت است. واریز مابه‌التفاوت نیز بر عهده سازمان تأمین اجتماعی است. مبلغ اعلامی از سوی ما، تنها یک عدد تخمینی حدودی بوده است.

  16. سلام و درود بر کارشناس بیمه.من قبلا حقوقم 15تومن بود وشما گفتید 21تومن میشه.درحالی که الان 19تومن شده.همسرم برحمت خدا رفته.فرزند هم ندارم ولی چرا اینقدر کم اضاف شده؟مابه التفاوت حقوق دوماه را کی دقیق واریز میکنید؟تشکر

    1. کاربر گرامی، بابت شرایط ایجاد شده بسیار متأسف هستیم و خدمت شما تسلیت عرض می‌کنیم. تفاوت در مبلغ پرداختی ممکن است ناشی از تغییر در ضرایب بیمه‌ای یا کسورات قانونی باشد. از آنجا که نحوه محاسبه حقوق مستمری‌بگیران دارای جزئیات اداری است، پیشنهاد می‌شود جهت پیگیری دقیق مابه‌التفاوت حقوق و بررسی علت اختلاف مبلغ، به شعبه تأمین اجتماعی محل پرونده خود مراجعه نمایید.

  17. سلام من حقوقم سال پیش ۱۴ بوده بعد مهرماه دخترم ۱۸ ساله شد حقوقم شد ۱۲ تومن تومن به اضافه ۷۰۰ تومن حفظ قدرت خرید الان حکم من ۱۹۶۰۰ هست واریزی با کسری بیمه و مسکن شده ۱۸/۷۰۰ خالص واریز میشه چرا حفظ قدرت من نریختن حق اولاد من چرا قط شده دخترم که ازدواج نکرده من بچه دارم چرا باید قط بشه یه جواب قانع کننده بهم بدین ممنون میشم

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، مبلغ حکم با خالص واریزی متفاوت است و کسور بیمه و مسکن می‌تواند علت این اختلاف باشد؛ اما علت دقیق باید از روی فیش و سوابق مستمری بررسی شود. اگر مبلغ حفظ قدرت خرید در حکم درج شده ولی در واریزی اعمال نشده، از شعبه تأمین اجتماعی علت را پیگیری کنید. همچنین طبق پاسخ منتشرشده، مجردبودن دختر، حتی در صورت خانه‌دار یا غیرمحصل‌بودن، به‌تنهایی مانع دریافت حق اولاد نیست؛ بنابراین قطع آن احتمالاً نیازمند اصلاح یا بررسی وضعیت ثبت‌شده در سامانه است.

  18. سلام من حقوقم سال پیش ۱۴ بوده بعد مهرماه دخترم ۱۸ ساله شد حقوقم شد ۱۲ تومن تومن به اضافه ۷۰۰ تومن حفظ قدرت خرید الان حکم من ۱۹۶۰۰ هست واریزی با کسری بیمه و مسکن شده ۱۸/۷۰۰ خالص واریز میشه چرا حفظ قدرت من نریختن حق اولاد من چرا قط شده دخترم که ازدواج نکرده من بچه دارم چرا باید قط بشه یه جواب قانع کننده بهم بدین

    1. کاربر گرامی، جهت بررسی علت حذف حق اولاد، به شعبه تامین اجتماعی خود مراجعه کنید.

    2. با عرض سلام الان نوزده مرداد ۱۴۰۵ هستش با این تورم چرا هنوز اضافه حقوق فروردین و اردیبهشت واریز نشده چرا هیچ مسئولی پاسخ گو نیست فقط حرف میزنن کاش بجای حرف عمل کنند

      1. کاربر گرامی، از شرایط پیش‌آمده بسیار متأسفیم و نگرانی شما را درک می‌کنیم. با توجه به اینکه پیگیری معوقات حقوقی و مسائل اجرایی سازمان تأمین اجتماعی نیازمند بررسی وضعیت پرونده در سیستم اداری است، توصیه می‌شود برای پیگیری دقیق زمان واریز مابه‌التفاوت ماه‌های گذشته، با سامانه تلفنی ۱۴۲۰ (مرکز ارتباطات مردمی سازمان تأمین اجتماعی) تماس حاصل فرمایید.

    1. کاربر گرامی، قطع حق اولاد معمولاً به تغییر شرایط احراز فرزند، مانند پایان تحصیل یا اشتغال، مربوط می‌شود؛ صرف داشتن هزینه زندگی به‌تنهایی برای ادامه پرداخت کافی نیست. برای اطلاع از علت دقیق، به واحد امور مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید و آخرین وضعیت تحصیل، اشتغال و افراد تحت تکفل را بررسی و در صورت وجود، مدارک مربوط را ارائه دهید.

  19. سلام خسته نباشید من مستمری بگیر بازمانده هستم حقوق پدرم میگیرم با 18سال سابقه سال 1404من 14800 می‌گرفتم که دخترم 18سالش شد در مهرماه برام 12 واریز شد به اضافه 700تومن حفظ قدرت خرید الان حقوق پایه شده 18300 و حقوق خالص شده 19600 که با کسری بیمه و مسکن شده 18700 چرا حفظ قدرت خرید و حق اولاد من کسر شده میشه لطفاً جواب قانع کننده بدین من گیج شدم به خدا

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، با توجه به ۱۸ سال سابقه پدرتان، ممکن است برخی افزایش‌ها یا طرح‌های مرتبط با حفظ قدرت خرید و همسان‌سازی شامل این مستمری نشده باشد؛ ملاک نهایی، سابقه ثبت‌شده و نوع مستمری در پرونده است. تغییر مبلغ مربوط به دخترتان نیز می‌تواند به تغییر وضعیت استحقاقی فرزند پس از ۱۸سالگی مربوط باشد و لزوماً به معنای کسر اشتباه نیست. تفاوت حقوق پایه، مزایا و مبلغ خالص واریزی هم معمولاً از کسورات ثبت‌شده مانند بیمه، مسکن یا اقساط ایجاد می‌شود. برای پاسخ قطعی، فیش همان ماه و ماه قبل را در واحد امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی بررسی کنید تا علت هر ردیف و تاریخ اعمال آن مشخص شود.

  20. سلام خسته نباشید من مستمری بگیر بازمانده هستم حقوق پدرم میگیرم با 18سال سابقه سال 1404من 14800 می‌گرفتم که دخترم 18سالش شد در مهرماه برام 12 واریز شد به اضافه 700تومن حفظ قدرت خرید الان حقوق پایه شده 18300 و حقوق خالص شده 19600 که با کسری بیمه و مسکن شده 18700 چرا حفظ قدرت خرید و حق اولاد من کسر شده میشه لطفاً جواب قانع کننده بدین ممنون میشم مچکرم

    1. کاربر گرامی، صرف رسیدن دختر به ۱۸سالگی، اگر مجرد باشد و درآمد مستقل نداشته باشد، نباید به‌تنهایی باعث حذف سهم مستمری بازماندگی شود؛ اما «حق اولاد» و «سهم مستمری بازمانده» دو عنوان جدا هستند و ممکن است در پرونده جداگانه محاسبه شوند. علت دقیق کاهش حفظ قدرت خرید یا حق اولاد از روی مبالغ واریزی قابل تشخیص نیست و باید ردیف‌های فیش و حکم جدید بررسی شود. فیش ماه قبل و فعلی، حکم مستمری و مدرک وضعیت تأهل و اشتغال دخترتان را به شعبه تأمین اجتماعی ارائه کنید و علت تغییر هر ردیف را کتبی بخواهید.

  21. سلام حقوق من ۱۶۹۰۰ بوده که جروحداقل بگیرانم الان ۲۲۵۰۰ برام واریزشده درصورتی که با۶۰% بایدحدود ۱۰۲۰۰ به حقوقم اضافه میشد که حدود ۲۷تومن بایدواریزمیشده جدود ۵تومن کمتر
    چرااینهمه تناقض گویی هست
    مگه چطورحساب
    شده
    اینهمه میگن ب فکرمردم باشید
    ممنون میشم
    جواب بدین

    1. کاربر گرامی، افزایش حقوق لزوماً با اضافه‌کردن مستقیم ۶۰ درصد به مبلغ قبلی محاسبه نمی‌شود و مبلغ واریزی ممکن است با حکم یا مبلغ ناخالص فیش به‌دلیل اقلام و کسورات متفاوت باشد. برای مشخص‌شدن علت اختلاف، حکم مستمری و فیش حقوقی ماه مربوط را از سامانه تأمین اجتماعی دریافت و به واحد امور فنی مستمری‌های شعبه ارائه کنید تا مبنای محاسبه، افزایش اعمال‌شده و کسورات را بررسی کنند.

  22. سلام خسته نباشید من مستمری بگیر بازمانده هستم حقوق پدرم میگیرم با 18سال سابقه سال 1404من 14800 می‌گرفتم که دخترم 18سالش شد در مهرماه برام 12 واریز شد به اضافه 700تومن حفظ قدرت خرید الان حقوق پایه شده 18300 و حقوق خالص شده 19600 که با کسری بیمه و مسکن شده 18700 چرا حفظ قدرت خرید و حق اولاد من کسر شده میشه لطفاً جواب قانع کننده بدین ممنون میشم

    1. کاربر گرامی، رسیدن دختر به ۱۸سالگی به‌تنهایی دلیل قطعی حذف مزایا نیست؛ در مستمری بازماندگان، ادامه استحقاق دختر به وضعیت تأهل و درآمد او نیز بستگی دارد. بنابراین حذف «حق اولاد» یا «حفظ قدرت خرید» ممکن است ناشی از تغییر وضعیت ثبت‌شده یا نحوه محاسبه سهم بازماندگان باشد و از روی مبلغ واریزی نمی‌توان علت را قطعی اعلام کرد. فیش ماه قبل و فیش فعلی را همراه با مدارک هویتی و وضعیت تأهل/اشتغال دختر به شعبه پرداخت‌کننده مستمری ارائه کنید و بخواهید علت هر دو ردیف و کسری‌ها را کتبی بررسی و اصلاح کنند.

  23. سلام چرا در جدولی که بالای همین صفحه هست نوشته با 30 سال سابقه باید 33میلیون حقوق دریافت بشه ولی من با31 سال سابقه و افزایش حقوق 1405 دریافتی من 18 میلیون هست

    1. کاربر گرامی، رقم درج‌شده در جدول معمولاً بر پایه فرض‌هایی مانند میانگین دستمزد مشمول بیمه، سابقه کامل و شرایط مشخص محاسبه می‌شود و برای همه بازنشستگان قطعی نیست. مستمری شما با میانگین دستمزد دو سال پایانی، سابقه قابل‌قبول، مزایا، متناسب‌سازی و کسورات حکم تعیین می‌شود؛ بنابراین ۳۱ سال سابقه به‌تنهایی رسیدن به مبلغ جدول را تضمین نمی‌کند. معیار بررسی، حکم و فیش مستمری شماست؛ در صورت مغایرت، با ارائه شناسه بیمه‌شده و حکم، از شعبه تأمین اجتماعی درباره مبنای محاسبه و کسورات درخواست بررسی کنید.

    1. کاربر گرامی، اگر منظور شما ۸۸۰۰ (طبق توضیح شما) مبلغ مستمری پیش از افزایش است، مبلغ دقیق افزایش ۱۴۰۵ بدون اعلام درصد رسمی قابل محاسبه نیست. پس از مشخص‌شدن درصد، افزایش از ضرب ۸۸۰۰ در همان درصد به‌دست می‌آید و مزایای مشمول نیز جداگانه بررسی می‌شوند.

  24. به نظرم هزینه 30سال بیمه رو بزاری کناریا طلا بخری بیشتر سود می‌کنی بیشتر به کارت میاد چه وضعشه پدرمن با30سال کارکردن دارن28تومن میدن حیف به پول برای بیمه تامین اجتماعی هزینه کنی پدرم بستری شده بیمارستان خصوصی برای جراحی صفرابا اینکه تکمیلی آتیه بیمه پایه تامین اجتماعی داشت 3روز بستری شد جراحی کردن 270میلیون هم پول گرفتن بیمارستان های دولتی هم بدرد نمیخوره بخوای بستری کنی با جراحی باید یکسال بدویی. 4تا بیمارستان توتهران شهریار رفتم لاپاراسکوپی ندارند. از فروردین تا الانم هرماه مردم پیچ میدن ماه بعد اضافه ها پرداخت میشه ماه تیر اومد هنوز معوقات پرداخت

    1. کاربر گرامی، مبلغ مستمری و زمان پرداخت افزایش حقوق یا معوقات به وضعیت پرونده و برنامه پرداخت تأمین اجتماعی بستگی دارد و بدون اعلام رسمی، نمی‌توان تاریخ قطعی اعلام کرد؛ برای پیگیری، با شعبه یا اداره‌کل تأمین اجتماعی و شناسه پرداخت مراجعه کنید. در بستری و جراحی بیمارستان خصوصی، بیمه پایه و تکمیلی معمولاً بر اساس قرارداد، تعرفه مورد قبول، فرانشیز و سقف تعهدات پرداخت می‌کنند؛ بنابراین مبلغ پرداختی بیمارستان به‌تنهایی نشان‌دهنده میزان خسارت قابل دریافت نیست. مدارک بستری، صورتحساب تفکیکی، گزارش جراحی و اسناد پرداخت را به آتیه‌سازان حافظ تحویل دهید تا علت کسر یا رد هر بخش را کتبی اعلام کنند.

  25. با این حقوقها در مقابل این تو م نمیشود زندگی کرد شماها موقع آمدن دم از کمک به مستضعفین می‌کردید ولی الان نابودی قشر مستضعف را میبینیم با این حقوق خودتان میتوانید زندگی کنید به وضع مردم سروسامان دهید

    1. کاربر گرامی، گلایه شما درباره کافی‌نبودن مستمری و فشار هزینه‌های زندگی قابل درک است. زمان و مبلغ افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۵ به اطلاعیه رسمی و روند اجرای سازمان بستگی دارد و بدون اعلام رسمی نمی‌توان تاریخ قطعی اعلام کرد. در صورت اعمال‌نشدن افزایش یا پرداخت معوقات، موضوع را از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    1. کاربر گرامی، از دقت و پیشنهاد شما سپاسگزاریم. املای عبارت «تأمین اجتماعی» بررسی و در صورت وجود خطای تایپی اصلاح می‌شود.

  26. سلام فیش حقوق دریافتی بنده سال 404 بعداز کسریها 19150میلیون میشد امسال 405 بعد کسریات باید چقدر بگیرم

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، مبلغ خالص سال ۱۴۰۵ فقط با اعمال درصد افزایش بر دریافتی سال ۱۴۰۴ قابل محاسبه نیست؛ زیرا اجزای مستمری و کسورات ممکن است متفاوت باشند. پس از صدور حکم و فیش سال ۱۴۰۵، مبلغ نهایی را از جمع مستمری و مزایا پس از کسر اقساط و سایر کسورات بررسی کنید. برای محاسبه دقیق، حکم سال ۱۴۰۴ و فیش جدید را با شماره مستمری از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

  27. سلام من پدرم رو اسفند بازنشسته شده ده سال بازنشستش کردیم سه ماه حقوق گرفتیم ماه اول ۵۵۰۰ ماه دوم ۴۰۰۰ تومن ماه خرداد که ماه سوم بوده ۵۵۰۰ دادن و حقوق ما افزایش پیدا نکرده دلیلش رو میخواستم بدونم

    1. کاربر گرامی، افزایش سالانه مستمری معمولاً از اردیبهشت اعمال می‌شود و بازنشسته‌شدن در اسفند، به‌تنهایی مانع دریافت آن نیست. تفاوت مبلغ سه ماه نخست می‌تواند به نحوه برقراری مستمری، اصلاحات یا پرداخت معوقات مربوط باشد؛ علت دقیق از روی پیام مشخص نمی‌شود. حکم بازنشستگی و فیش‌های هر سه ماه را به واحد امور فنی مستمری شعبه تأمین اجتماعی ارائه کنید تا اعمال افزایش و علت اختلاف مبالغ در پرونده بررسی شود.

  28. سلام من با ۲۰ سال و۲۸۸ روز بیمه از کار افتادی کامل یعنی ۶۶ درصد شدم با دو فرزند ماهیانه چقدر به من پرداخت میشه

    1. کاربر گرامی، اگر کمیسیون پزشکی تأمین اجتماعی برای شما «ازکارافتادگی کلی» را ثبت کرده باشد، مستمری‌تان حداقل معادل حقوق ۳۰ روز محاسبه می‌شود. مبلغ دقیق فقط با توجه به میانگین دستمزد مشمول بیمه در سال‌های پایانی و مزایای قانونی قابل تعیین است و تعداد فرزندان ممکن است در مزایا اثر داشته باشد، نه اینکه به‌تنهایی مبلغ پایه را مشخص کند. برای رقم دقیق، حکم مستمری و سوابق دستمزدتان باید در شعبه تأمین اجتماعی بررسی شود.

  29. سلام حقوق خرداد بدون اضافه حقوق برای من واریز شد ،زنگ زدم ۱۴۲۰ میگه منتظر فیش باشید ،ماشاالله اینقدر هم احترام می زارن که نگو انگار از جیب اونها قرار به ما پول بدهند .حتی تو سایت هم شکایت ثبت کردم ولی جوابی تا این لحظه نگرفتم
    مگر میشه به یکسری اضافه حقوق بدن به یکسری ندن …

    1. کاربر گرامی، متأسفیم که چنین تجربه‌ای داشته‌اید و نگرانی شما به خوبی قابل درک است. معمولاً افزایش حقوق بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی از فروردین ماه هر سال اعمال می‌شود، اما واریز آن به همراه مابه‌التفاوت فروردین و اردیبهشت، در خرداد یا ماه‌های بعدی صورت می‌گیرد. توصیه می‌شود پیگیری خود را از طریق مراجع رسمی سازمان تامین اجتماعی ادامه دهید.

      1. سلام من با وجود یک فرزند هفت وپانصد میگرفتم حق اولاد کم کردن پنج ونهصد کردن الان با اضافه حقوق کردن هشت وچهارصد شماباهشت تومن میتونید زندگی کنید حقوق فروردین اردیبهشتم که اضافه نکردن

    2. سلام چرا تو این وعض زندگی جای اینکه کمک مردم کنن چرا اینقدر اذیت میکنن مردم را با این حقوق دادنشون بخدا ماهم بدهکاریم زندگی داریم چرا یکی ازدواج مسولین حقوقشون عقب جلو نمیشه فقط مردم عادی باید همیشه چوب این کار رابخورن واقعا برای مسولین بیمه متاسفم خیلی خیلی

    3. با عرض سلام نمیدونم چرا اینقدر به مستمری بگیران و بازماندگان تآمین اچتمایی ظلم میشه مدام باید پیگیر حق و حقوق خودمون باشیم الان نوزده مرداد۱۴۰۵ هست ولی هنوز مطالبات فروردین و اردیبهشت واریز نشده با این تورم گناه منه که همسرم فوت کرده تنها عایدیم همین حقوق هست که نصفش هم بابت درمان و کرایه خونه باید بدم همش وعده و حرف هستش به عمل کار برآید نه به حرف

  30. سلام حقوق خرداد هم واریز شد ولی حقوق هیچ تغییری نگرد.
    هر ماه هی میگن ماه بعد جریان چیه ؟ حقوق همون دو ماه قبل رو واریز کردند . بدون تغییر.

    1. کاربر گرامی، مطابق با مصوبات سال ۱۴۰۵، افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی (۶۰ درصد برای حداقلی‌بگیران و ۴۵ درصد برای سایر سطوح) بر دستمزد پایه اعمال می‌شود. با توجه به اینکه فرایند صدور احکام جدید ممکن است زمان‌بر باشد، پیشنهاد می‌شود برای پیگیری وضعیت دقیق پرونده خود و زمان اعمال افزایش حقوق، به سامانه رسمی خدمات غیرحضوری تامین اجتماعی مراجعه یا با شماره ۱۴۲۰ تماس حاصل فرمایید.

  31. سلام مستمری بگیر هستم مبلغ سال گذشته ۱۴۰۴ حدود ۱۸۰۰۰ میلیون دریافتی داشتم الان پرداختی بنده ۲۰ میلیون شده چطوری محاسبه شده یا اضاف حقوق شامل شده ؟

    1. کاربر گرامی، مطابق مصوبات سال ۱۴۰۵، میزان افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی برای حداقل‌بگیران ۶۰ درصد و برای سایر سطوح ۴۵ درصد بوده است که این افزایش بر روی دستمزد پایه اعمال می‌شود. با توجه به شرایط متفاوت مزایا، برای جزئیات دقیق‌تر فیش حقوقی خود می‌توانید به شعب تأمین اجتماعی مراجعه فرمایید.

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما حقوق سال قبل ۱۵۵۰۰ بوده است؛ اما بدون اعلام درصد افزایش سال ۱۴۰۵ و مشخص بودن اینکه این مبلغ حقوق پایه است یا دریافتی نهایی، رقم دقیق امسال قابل محاسبه نیست. اگر ۱۵۵۰۰ مبلغ پایه باشد و درصد افزایش «p» اعلام شود، مبلغ جدید برابر است با ۱۵۵۰۰ × (۱+p÷۱۰۰)؛ مزایا و کسورات نیز جداگانه اثر می‌گذارند.

  32. سلام
    من یک مستمرلگیر هستم سال قبل 18000 توان میگرفتم اما بعد از افزایش شده 20000 تومان چطوری حساب شده ؟

    1. کاربر گرامی، افزایش مستمری فقط با مقایسه مبلغ و اعمال یک درصد ثابت محاسبه نمی‌شود و می‌تواند به سابقه پرداخت، نوع مستمری، افزایش سالانه، متناسب‌سازی و کسورات فیش بستگی داشته باشد. برای مشخص‌شدن علت تغییر مبلغ، حکم مستمری و فیش پرداختی قبل و بعد را از نظر مبلغ پایه، متناسب‌سازی و کسورات با هم مقایسه کنید. در صورت باقی‌ماندن اختلاف، با ارائه شماره مستمری و همین دو فیش به شعبه تأمین اجتماعی یا سامانه خدمات غیرحضوری، جزئیات محاسبه را پیگیری کنید.

  33. سلام خسته نباشید
    من حقوق مستمری سال پیش۱۳و۸۰۰بودولی امسال شده ۱۷مگه قرارنبود۴۵یا۶۰درصدبه حداقل بگیرین اضافه کنن
    الان کجابایدبرم اعتراض کنم؟

    1. کاربر گرامی، افزایش مستمری به عواملی مانند حداقل‌بگیر یا سایر سطوح بودن، سابقه، مزایا و کسورات بستگی دارد؛ بنابراین صرفاً مقایسه مبلغ سال قبل و امسال، به‌تنهایی نشان‌دهنده اشتباه نیست و درصدهای اعلامی نیز ممکن است برای همه یکسان اعمال نشود. برای بررسی و اعتراض، با حکم مستمری، فیش‌های پرداختی و سوابق بیمه به واحد امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی مراجعه و درخواست بررسی محاسبه افزایش و مزایا را ثبت کنید.

  34. سلام این چه وضعیت نابسامانی هست من 16میلیون 800میگرفتم الان برام زدن 21میلیون 432
    این کیه ک همه چیز تو کشور ید برابر شده بعد حقوق ما را سی درصد افزایش داده ، همه جا به دروغ زدید افزایش 60درصد و 45درصد این واریزی کجاش 45درصد یا 60ذرصد هستش

    1. کاربر گرامی، درصد افزایش معمولاً بر مبلغ پایه مستمریِ مندرج در حکم اعمال می‌شود و مبلغ نهایی واریزی می‌تواند به‌دلیل مزایا، متناسب‌سازی، کسورات یا معوقات با آن درصد یکسان نباشد. بنابراین صرفاً با مقایسه مبلغ قبلی و واریزی جدید نمی‌توان درباره اعمال‌نشدن افزایش‌های اعلامی نتیجه قطعی گرفت. حکم حقوقی و فیش واریزی را در سامانه تأمین اجتماعی مقایسه کنید و در صورت مغایرت، از واحد امور فنی مستمری‌های شعبه درباره ردیف افزایش، متناسب‌سازی و کسورات توضیح کتبی بخواهید.

  35. سلام خسته نباشید
    من حقوقم سال پیش۱۳و۸۰۰بودولی امسال شده ۱۷مگه قرارنبود۴۵یا۶۰درصدبه حداقل بگیرین اضافه کنن
    الان کجابایدبرم اعتراض کنم؟

    1. کاربر گرامی، درصدهای اعلامی افزایش حقوق لزوماً به مبلغ خالص واریزی اضافه نمی‌شوند و مبلغ نهایی به نوع مستمری، حکم، مزایا و کسورات بستگی دارد. اگر مبلغ حکم با واریزی تفاوت دارد یا افزایش اعمال‌شده را نادرست می‌دانید، فیش و حکم سال ۱۴۰۵ را در شعبه تأمین اجتماعی، واحد امور فنی مستمری‌ها، برای بررسی و ثبت اعتراض ارائه کنید. در صورت مغایرت سوابق یا حکم، پیگیری از اداره کل تأمین اجتماعی استان نیز امکان‌پذیر است.

  36. سلام،.
    من مستمری ماهیانه ۲۰ میلیون تومن می‌گرفتم. امروز ۲۴ میلیون تومن دریافت کردم. یعنی میزان افزایش کلا همینه ؟

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، افزایش دریافتی از ۲۰ به ۲۴ میلیون تومان معادل ۲۰ درصد است؛ اما از همین مبلغ نمی‌توان نتیجه گرفت کل افزایش مستمری دقیقاً همین بوده است. ممکن است مزایایی مانند همسر و اولاد، متناسب‌سازی، معوقات یا کسورات در مبلغ نهایی اثر گذاشته باشند. برای اطمینان، مبلغ پایه و جزئیات افزایش را در حکم یا فیش حقوقی بررسی کنید؛ گاهی معوقات نیز جداگانه واریز می‌شود.

  37. سلام ما سال ۱۴۰۴ ۱۴/۳۰۰/۰۰۰ تومان حقوق می‌گرفتیم با محاسبه حقوق ۴۵ درصدی
    حساب کردیم به علاوه مبلغ ثابت چیزی حدود
    ۲۱ میلیون تومان میشه
    ولی ۱۸ میلیون واریز کردن دلیلش چیه ؟

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، محاسبه ۴۵ درصد روی کل مبلغ دریافتی سال قبل لزوماً مبنای محاسبه نیست؛ افزایش بر اساس حکم مستمری و اقلام مشمول اعمال می‌شود و مبلغ ثابت نیز ممکن است برای همه یکسان نباشد. همچنین کسورات یا تفاوت میان مبلغ ناخالص و خالص می‌تواند دریافتی را کمتر کند. حکم و فیش حقوقی را بررسی کنید و برای علت دقیق اختلاف، به واحد امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید.

  38. سلام من مستمری بگیرم سال ۴۰۴ مبلغ۱۴۵۰۰میگرفتم العان ۱۷۸۰۰ریختن این چه اضافه کردنی هست ۳تومن حدودا اضافه کردن پس ۶۰ درصد چی شد چرا مزایا حذف شده
    بجای اینکه هوای قشر کم درامد و داشته باشن تازه کم هم واریز میکنن براشون

    1. کاربر گرامی، افزایش سالانه معمولاً روی مبلغ مستمریِ حکم اعمال می‌شود و به معنی افزایش یکسان کل دریافتی یا همه مزایا نیست؛ بنابراین درصد اعلامی را نباید مستقیماً روی مبلغ واریزی نهایی محاسبه کرد. حق همسر، اولاد، معوقات و سایر مزایا ممکن است جداگانه محاسبه یا در فیش درج شوند و حذف یا تغییر آن‌ها به شرایط استحقاق و اطلاعات ثبت‌شده بستگی دارد. حکم و فیش مستمری را با مبلغ واریزی تطبیق دهید؛ اگر اختلاف یا حذف مزایا وجود دارد، با فیش، حکم و شناسه پرداخت به شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید تا ریز محاسبه و علت مشخص شود.

  39. سلام قرار بود حقوق خرداد ماه ،با افزایش باشه
    حقوق که همون حقوق پارسال ریختن تماس گرفتم
    گفتم حکم اضافه حقوق از فروردین اومده ولی چرا نریختن ،گفتن باید منتظر فیش حقوقی خرداد باشید در صورتی که هنوز فیش حقوقی اردیبهشت تو سایت بالا نمیاد چطوری می خواد مال خرداد بیاد
    بعضی افراد اضافه حقوق گرفتن ما مستعمره بگیران هنوز نگرفته ایم قرار بریزن

    1. کاربر گرامی، اگر حکم افزایش حقوق شما صادر شده باشد، افزایش معمولاً از اردیبهشت در فیش اعمال می‌شود و ممکن است در خرداد، همراه با مابه‌التفاوت اردیبهشت واریز شود. بااین‌حال، واریزها برای همه افراد هم‌زمان نیست؛ بنابراین نبودن افزایش در واریزی خرداد به‌تنهایی به معنی عدم پرداخت قطعی نیست. اگر پس از صدور فیش خرداد مبلغ اصلاح نشد، برای بررسی علت به واحد امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید.

  40. با سلام
    امروز دوشنبه و یکم تیرماه است الجمدالله بانک رفاه جزء بانک های نیست که دچار مشکل شده باشد اما هنوز حقوق من واریز نشده است و همچنین قرار بود که فیش حقوقی از یکم تیرماه قابل دسترس باشد در اپلکیشن من اما هنوز سیستم مشکل دارد… و به این مطالب اضافه کنید تمامی مشکلات اقتصادی دوستان بالا و همکارانی مانند من را بهتر نیست با یک روش خیلی آسان تمام بازنشستگان را از بین ببرید تا خیال هم راحت شود

    1. کاربر گرامی، واریز نشدن حقوق لزوماً به بانک رفاه مربوط نیست و ممکن است ناشی از اختلال یا تأخیر در پرداخت‌های تأمین اجتماعی باشد؛ زمان قطعی بدون اطلاع رسمی قابل اعلام نیست. وضعیت پرداخت را با کد ملی از شعبه تأمین اجتماعی یا سامانه رسمی پیگیری کنید. نمایش فیش نیز در صورت اختلال سامانه، ممکن است با تأخیر انجام شود؛ بعداً دوباره تلاش کنید و در صورت تداوم، موضوع را از شعبه پیگیری کنید. عبارت پایانی شما نگران‌کننده است؛ اگر احتمال آسیب به خود یا دیگری وجود دارد، فوراً از فرد در معرض خطر فاصله بگیرید، تنها نمانید و با اورژانس پزشکی یا پلیس تماس بگیرید.

  41. سلام ،مگر قرار نبود حقوق خرداد ماه اضافه بشه
    برای من همون حقوق قبل ریختن ، زنگ هم زدم میگه منتظر باشید فیش حقوقی بیاد ،هنوز فیش حقوقی اردیبهشت ماه ثبت نشده که بگیریم چطوری منتظر فیش حقوقی خرداد. ماه باشیم ؟
    تا کی باید منتظر باشیم

    1. کاربر گرامی، اعمال افزایش حقوق و پرداخت مابه‌التفاوت ممکن است جداگانه انجام شود؛ بنابراین واریز مبلغ قبلی لزوماً به معنای حذف افزایش نیست. ثبت‌نشدن فیش اردیبهشت نیز می‌تواند ناشی از اختلال یا به‌روزرسانی سامانه باشد. زمان قطعی واریز خرداد از این اطلاعات قابل اعلام نیست؛ اگر پس از تکمیل فیش‌ها اصلاحی انجام نشد، با رسید واریز و مشخصات مستمری به واحد امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید تا علت و مابه‌التفاوت بررسی شود.

  42. یک تیر هست و ما چشم انتظار که حداقل همون حقوق ماه پیش و پایه واریز بشه که قسط ها پرداخت بشه. افزایش پیش کش

    1. کاربر گرامی، نگرانی شما قابل درک است. طبق اطلاعات موجود، پرداخت مستمری‌های تأمین اجتماعی گاهی با تأخیر سراسری انجام می‌شود و برای زمان دقیق واریز حقوق پایه یا افزایش ۱۴۰۵ نمی‌توان تاریخ قطعی اعلام کرد. اگر تأخیر ادامه دارد، وضعیت پرداخت را در سامانه بررسی و در صورت نیاز از امور مستمری شعبه پیگیری کنید؛ مراجعه حضوری معمولاً ضروری نیست.

  43. واقعا این چه ظلمیه خیلی داره سخت میگذره 31خرداد گذشته هنوز حقوق خرداد واریز نشده من
    13700تومن خقوق مستمری میگیرم میشه بگید لطفا چقدر افزایش حقوق دارم و اینگه چرا حق اولاد حذف کردید من ی فرزند پنج ساله دارم

    1. کاربر گرامی، از شرایطی که برایتان پیش آمده متأسفیم. میزان افزایش حقوق شما (به عنوان مستمری‌بگیر حداقلی) در سال 1405، ۶۰ درصد است؛ بنابراین حقوق جدید شما حدود 21 میلیون تومان خواهد بود. لطفاً برای بررسی دقیق‌تر به سازمان تأمین اجتماعی مراجعه نمایید.

  44. سلام مادرم سال ۱۴۰۴ ۱۸ میلیون و ۷۰۰ تومن حقوق دریافت میکردن قرار بود با فازایش ۴۵ درصد یا ۶۰ درصدی بشه ۲۸ یا ۳۰ تومن که واریزی حقوق خرداد شده ۲۲ تومن چرا ؟

    1. کاربر گرامی، افزایش ۴۵ درصدی حقوق سایر سطوح بازنشستگان در سال ۱۴۰۵، تنها بر روی دستمزد پایه اعمال می‌شود و شامل کل مبلغ دریافتی (مانند مزایا و حق مسکن) نیست. به همین دلیل، مبلغ واریزی نهایی کمتر از انتظار شما محاسبه شده است.

      1. سلام وقت بخیر من مستمری بگیرم با دوتا بچه ۱۴۰۴ ۲۰۸۰۰تومن حقوق میگرفتم والان ۱۸۳۰۰واریزشده
        افزایش حقوق هم هنوز واریز نشده میخواستم ببینم چرا کم شد
        واینکه چقد افزایش حقوق میشه ممنون میشم راهنمای کنن

        1. کاربر گرامی، برای بررسی دقیق کاهش مبلغ واریزی مستمری خود، پیشنهاد می‌شود به شعبه تأمین اجتماعی محل پرونده خود مراجعه نمایید.
          در خصوص افزایش حقوق سال ۱۴۰۵، حقوق حداقلی‌بگیران ۶۰ درصد و سایر سطوح ۴۵ درصد افزایش یافته است که در ماه‌های آتی اعمال و مابه‌التفاوت آن پرداخت می‌شود.

      2. سلام‌من‌۳۰‌سال‌سابقه‌دارم‌میتونم‌سابقه‌همسرم‌۴سال‌هست‌را‌اضافه‌کنم‌تشکر

        1. کاربر گرامی، خیر؛ طبق قوانین سازمان تأمین اجتماعی، امکان انتقال یا ادغام سوابق بیمه بین همسران وجود ندارد و هر فرد تنها از سوابق بیمه‌پردازی خود برای دریافت مستمری و بازنشستگی استفاده می‌کند.

    2. سلام خسته نباشین دلسوزان قشرکارگری مخصوصابازنشستگان درود بر دولت الکترونیک

  45. سلام بنده مستمر بگیرم پیارسال سال ۱۴۹۰۰ دریافتیم بود کم کردن شده ۱۲۲۰۰ اصلا نفهمیدم برای چی کم کردن انقدر اونم دوبار الان ۱۴۰۵ چقدر دریافتی میگیرم ممنون میشم بگین

    1. کاربر گرامی، مبلغ دقیق دریافتی سال ۱۴۰۵ بدون مشاهده حکم و فیش حقوقی، نوع مستمری و میزان کسورات قابل محاسبه نیست. کاهش پرداختی ممکن است به اصلاح حکم، تغییر مزایا یا کسر بدهی و اقساط مربوط باشد و از روی مبلغ‌های اعلام‌شده علت آن مشخص نمی‌شود. حکم و فیش دو نوبت کاهش را در سامانه تأمین اجتماعی بررسی کنید و برای علت دقیق، با ذکر شماره مستمری از شعبه پرداخت‌کننده پیگیری کنید؛ افزایش سالانه نیز طبق مصوبه همان سال اعمال می‌شود.

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، حقوق پدرشان پیش از افزایش ۷ میلیون تومان بوده است. مبلغ جدید به درصد افزایش رسمی حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ و احتمالاً متناسب‌سازی یا مزایای مربوط بستگی دارد؛ بنابراین بدون اعلام درصد نهایی، رقم دقیق قابل تعیین نیست. محاسبه کلی: ۷ میلیون تومان به‌علاوه درصد افزایش اعلام‌شده است.

  46. با سلام
    حکم پدر من 24950 زده بود
    که 1500 هم ثابت بایستی میزد براش
    ولی کلا 24500 زدن
    چرا 1500 سنوات رو نزدن

    1. کاربر گرامی، اختلاف مبلغ حکم با واریزی می‌تواند ناشی از تفاوت بین حکم و فیش پرداختی، اعمال‌نشدن یک ردیف مزایا یا کسورات باشد. اگر مبلغ موردنظر در حکم پدر درج نشده است، ابتدا از واحد امور فنی مستمری‌های شعبه درباره علت درج‌نشدن آن و مبنای محاسبه سؤال کنید؛ اگر در حکم درج شده اما واریز نشده، فیش و حکم را برای اصلاح پرداخت ارائه دهید. توجه کنید سنوات شغلیِ پرداخت‌نشده توسط کارفرما با مزایای مستمری تأمین اجتماعی متفاوت است.

  47. سلام پدرم با 17 سال سابقه رانندگی 8 میلیون می گرفت الان شده 11 میلیون !!!

    60 درصد که نمیشه حتی متناسب سازی هم ندادن !!

    1. کاربر گرامی، طبق ارقامی که گفتید، افزایش از ۸ به ۱۱ میلیون تومان حدود ۳۷٫۵ درصد است، نه ۶۰ درصد؛ مگر اینکه مبنای محاسبه متفاوت باشد. اگر سابقه مؤثر پدرتان ۱۷ سال باشد، مستمری بر مبنای ۱۷ روز حقوق محاسبه می‌شود، نه ۳۰ روز. در برخی پرونده‌های سابقه کمتر از ۲۰ سال، متناسب‌سازی یا افزایش‌های جداگانه اعمال نشده است؛ بنابراین حکم حقوق و نوع مستمری ایشان باید بررسی شود.

  48. سلام وقت بخیر. حقوق مادر من در یک سال اخیر مبلغ 8700000 هزار تومن بود با 13 سال سابقه پدرم که فوت شده.. الان برای مادرم مبلغ 9800000 واریز شده بانک رفاه اصلا متوجه نشدم یعنی چی یعنی یک میلیون اضافه شده.. رفتم داخل سایت میبینم زده حقوق 1404 مادرم 5700000 بوده امسال شده 9800000 مگه میشه یعنی با 13 سال سابقه بیمه 9800 بگیره بعد نسبت به سال قبل یک میلیون
    . میشه یه توضیح بدید من متوجه نمیشم به خدا

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، مستمری مادر بر پایه سابقه بیمه پدر مرحوم محاسبه می‌شود و ۱۳ سال سابقه، مبلغ مستمری را محدود می‌کند. برای سابقه کمتر از ۲۰ سال، برخی افزایش‌ها مانند همسان‌سازی یا افزایش‌های تکمیلی ممکن است اعمال نشود. تفاوت مبلغ درج‌شده در سامانه با واریزی می‌تواند به مزایا، کسورات یا پرداخت تفاوت ماه‌های قبل مربوط باشد؛ علت دقیق فقط از روی فیش مستمری مشخص است. برای بررسی، به واحد امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید.

  49. سلام سال ۹۷ بازنشسته شدم با۳۵ سال سابقه کامل نزدیک ۲۰ سال شغل سخت وزیان اورداشتم راننده اتوبوس شرکت واحد بودم والباقی هم ۵سال پرکردم پایه حقوق پارسال ۱۳میلیون امسال ۲۰ میلیون بادوتا بچه تحت تکفل وعایله مندی چرااینقدرکم مراتوجیه کنید تشکر

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، مستمری بر اساس میانگین دستمزد مشمول بیمه در دو سال پایانی و میزان سابقه قابل‌قبول محاسبه می‌شود؛ صرفِ راننده‌بودن یا اشتغال سخت و زیان‌آور، بدون تأیید رسمی کمیته و ثبت در سوابق، مبلغ را افزایش نمی‌دهد. اگر ۳۵ سال سابقه و سابقه سخت‌وزیان‌آور شما در حکم بازنشستگی اعمال شده باشد، باید در محاسبه لحاظ شده باشد؛ در غیر این صورت، اصلاح سوابق می‌تواند مؤثر باشد. عائله‌مندی و حق اولاد نیز جدا از مستمری پایه و طبق شرایط مقرر پرداخت می‌شوند. برای علت دقیق اختلاف، حکم بازنشستگی و ریز سابقه دستمزد دو سال آخر را از تأمین اجتماعی بررسی کنید.

    1. کاربر گرامی، اگر مبلغ ۳۲۶۰۰ همان مستمری پایه قبل از افزایش باشد، مبلغ جدید به نرخ رسمی افزایش حقوق ۱۴۰۵ بستگی دارد و بدون اعلام این نرخ، عدد دقیق قابل محاسبه نیست. مزایایی مانند عائله‌مندی، اولاد و متناسب‌سازی نیز ممکن است جداگانه به مبلغ نهایی اضافه شود؛ مبلغ قطعی را از حکم جدید یا شعبه تأمین اجتماعی بررسی کنید.

  50. سلام حقوق مادرم ۱۵میلیونه امسال چقدر افزایش میگیره مادرم حقوق پدرم که فوت شده میگیره

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، اگر مستمری مادرتان ۱۵ میلیون تومان باشد، مبلغ افزایش ۱۴۰۵ از حاصل‌ضرب این مبلغ در درصد افزایش مصوب به دست می‌آید؛ اما درصد نهایی ۱۴۰۵ باید رسماً اعلام شود. دریافت مستمری پدرِ فوت‌شده، به‌خودی‌خود مانع افزایش سالانه نیست؛ مبلغ مستمری بر اساس سابقه و سهم قانونی بازمانده تعیین می‌شود.

    1. کاربر گرامی، در حال حاضر تاریخ قطعی برای قابل‌رویت شدن فیش حقوقی ۱۴۰۵ اعلام نشده است. با توجه به اختلال یا به‌روزرسانی سامانه، در روزهای آینده دوباره تلاش کنید؛ اگر فیش نمایش داده نشد، به شعبه یا کارگزاری تأمین اجتماعی مراجعه کنید.

  51. با سلام
    پدر من با دو فرزند 18700 بود الان حقوقش چقدر ؟

    آیا معوقات فروردین و اردیبهشت با این حقوق پرداخت میشه ؟

    1. کاربر گرامی، مبلغ دقیق حقوق پدرتان بدون مشاهده حکم جدید و مشخص‌بودن افزایش و مزایای مشمول، قابل محاسبه نیست؛ مزایایی مانند حق اولاد و همسر ممکن است جداگانه به مبلغ حکم اضافه شوند. درباره معوقات فروردین و اردیبهشت نیز نمی‌توان قطعی گفت هم‌زمان با حقوق پرداخت می‌شود؛ زمان و نحوه واریز باید از سوی سازمان تأمین اجتماعی اعلام شود.

  52. سلام، حقوقی که خردادماه پرداخت شده فقط ما به تفاوت فروردین بهش اضافه شده؟ یا اردیبهشت هم بوده؟من 27 می گرفتم چقدر ماهیانه قراره اضافه بشه؟و اینکه بهمن بازنشست شدم عیدی اسفند رو کی واریز میکنند؟

    1. کاربر گرامی، طبق اطلاعات موجود، واریز خرداد شامل حقوق با افزایش سالانه و مابه‌التفاوت اردیبهشت بوده است؛ بنابراین فقط به فروردین محدود نمی‌شود. مبلغ افزایش ماهانه از ۲۷ میلیون تومان، بدون دانستن درصد افزایش و حکم جدید قابل محاسبه نیست. زمان دقیق واریز عیدی اسفند ثابت نیست و از سوی تأمین اجتماعی اعلام می‌شود؛ تعلق و مبلغ آن برای بازنشستگی بهمن نیز باید بر اساس حکم و مقررات همان سال بررسی شود.

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، افزایش دریافتی از ۱۵ به ۱۹/۸ میلیون تومان ممکن است علاوه بر افزایش سالانه، شامل مابه‌التفاوت ماه‌های قبل یا مبلغ متناسب‌سازی هم باشد. اگر در فیش حقوقی فقط مستمری ماهانه درج شده، اختلاف واریز با فیش باید از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری شود. جزئیات فیش و ریزواریز حساب را بررسی کنید تا علت دقیق مشخص شود.

  53. چرا مابه التفاوت فروردین واردیبهشت برا من واریز نشده ولی حقوق واریز شده

    1. کاربر گرامی، واریز حقوق اصلی لزوماً به معنای واریز هم‌زمان مابه‌التفاوت فروردین و اردیبهشت نیست و پرداخت این معوقات ممکن است با تأخیر انجام شود. برای اطلاع از وضعیت پرونده خود، با واحد امور مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی محل برقراری حقوق تماس بگیرید و با ارائه شماره مستمری، علت و زمان پرداخت مابه‌التفاوت را پیگیری کنید.

  54. درود .. برای مادرم ۱۴۷۰۰ واریز میشد . با ۲۱سال سابقه پدرم. اما حقوقش امسال شد ۱۸ .. رفتم دیدم زده حقوقش ۱۱۵۰۰ بوده .. این چجوری حساب شده .. یعنی اون همسان‌سازی حذف شده از اینور اضافه شده .. چرا تو حکم نزدن اون همسان‌سازی رو نگه حقوق نبود … آیا قراره همین باشه حقوق با این گرونی … ولی برای بعضیا هم اون همسان‌سازی و هم اضافه امسال واریز شده .. عجب عدالتی

    1. کاربر گرامی، نگرانی شما به خوبی قابل درک است. میزان افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۵، برای حداقلی‌بگیران ۶۰ درصد و برای سایر سطوح ۴۵ درصد روی دستمزد پایه اعمال شده است. وضعیت سایر مزایا مانند همسان‌سازی، بسته به شرایط هر فرد متفاوت است و ممکن است در محاسبه نهایی تغییر کند. برای بررسی دقیق جزئیات واریزی حقوق مادرتان، لازم است به سازمان تامین اجتماعی مراجعه نمایید.

  55. سلام من مستمری بگیر هستم با دو فرزند، حقوق سال گذشته ۱۸ میلیون، امسال چقد افزایش پیدا میکنه

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، اگر ۱۸ میلیون تومان مبلغ مستمری یا حکم سال گذشته باشد، افزایش سال ۱۴۰۵ بر اساس درصد مصوب به آن اعمال می‌شود و حق اولادِ واجد شرایط نیز جداگانه محاسبه خواهد شد. چون درصد افزایش و رقم مزایای سال ۱۴۰۵ هنوز در شواهد موجود مشخص نیست، اعلام مبلغ دقیق ممکن نیست؛ پس از ابلاغ رسمی، مبلغ نهایی در حکم تأمین اجتماعی مشخص می‌شود.

  56. سلام جناب وقتتون بخیر
    مادرم مستمری بگیر چندروز پیش هم بیمه اش قطع شد هم اینکه حقوقشو واریز نکردن هرماه ۲۷ واریز می‌کردند حقوق نریختن متوجه شدم که بخاطر اضافه کردن حقوق ولی چرا بیمه اشو قطع کردن الان نسخه داره رفتیم دارو بگیریم گفت بیمه نداره میشه راهنمایی کنید که باید چیکارکنیم؟ببخشید حرفهام طولانی شد
    اگه با حقوق ریختن بیمه اشم وصل میشه که هیچی

    1. کاربر گرامی، قطع یا واریز نشدن مستمری لزوماً به معنای قطع قطعی پوشش درمان نیست و از روی هم‌زمانی این دو رخداد نمی‌توان گفت با واریز حقوق، بیمه حتماً خودکار وصل می‌شود. برای علت و وضعیت مستمری، با واحد امور مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی محل پرونده، همراه با شماره مستمری و کارت ملی، پیگیری کنید. برای دارو و نسخه نیز وضعیت فعال بودن استحقاق درمان مادر را از همان شعبه یا سامانه خدمات غیرحضوری بررسی کنید؛ اگر مشکل اداری باشد، فعال‌شدن پوشش را پس از اصلاح وضعیت از مرجع مربوط تأیید بگیرید.

  57. سلام مادر بزرگ بنده مستعمری بگیر هستن و یک هوو دارن ایشون و هووشون باهم ۱۴/۴تومان حقوق میگرفتن یعنی نفری ۷/۲۰۰تومان الان که افزایش حقوق خورد ۸/۸۰۰واریز شد و بنظر من خیلیی کم یعنی کلا ۱/۶۰۰افزایش حقوق گرفته مادر بزرگ من
    بعد رفتم حکمشونم نگاه کردم دیدم حقوق قبلی و نوشتن ۵/۵بر اساس اون سه تومن اضافه کردن درصورتی که حقوق قبلی ۷/۲بود این اشتباه و‌چجوری میتونم درست کنم؟

    1. کاربر گرامی، از روی مبلغ واریزی به‌تنهایی نمی‌توان خطای محاسبه را قطعی دانست؛ حکم ممکن است مبلغ پایه، سهم هر مستمری‌بگیر، مزایا و کسورات را جداگانه نشان دهد. حکم قبلی و جدید، فیش‌های حقوقی و ریز واریز بانکی را تطبیق دهید و به واحد امور فنی مستمری شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید تا مبنای ۵/۵ میلیون، سهم ایشان و علت اختلاف بررسی شود. اگر اشتباه اداری تأیید شد، درخواست اصلاح حکم و پرداخت مابه‌التفاوت دوره مربوط را ثبت کنید؛ در صورت حل‌نشدن، درخواست کتبی و شکایت را از همان شعبه پیگیری کنید.

  58. سلام .مادر من شش میلیون هفتصد می‌گرفت الان حقوق خرداد بازهم همونه افزایش نداشته حقوقش.

    1. کاربر گرامی، ثابت ماندن مبلغ دریافتی خرداد لزوماً به معنی حذف افزایش نیست؛ ممکن است افزایش یا مابه‌التفاوت هنوز در فیش و پرداختی ایشان اعمال نشده باشد. ابتدا فیش خرداد را با ماه قبل مقایسه کنید؛ اگر مبلغ پایه و ردیف‌های افزایش تغییری نکرده، از واحد امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی درباره علت و زمان اعمال افزایش پیگیری کنید.

  59. سلام من یک دخترمجردهستم پدرم راننده مینیبوس بوده سال 83فوت کرده وبیمه پرداخت کرده وپرونده ایشان ازدزفول به شوشترانتقال داده من به تامین اجتماعی، دزفول رفتم گفتن بایدبه شوشتربری واسه بیمه پدرت من چگونه بفهمم پدرم چقدربیمه هست وچقدرمیگرفته

    1. کاربر گرامی، برای دریافت سوابق بیمه پدرتان، با کد ملی ایشان به شعبه یا کارگزاری تأمین اجتماعی شوشتر که پرونده به آن منتقل شده مراجعه کنید و پرینت سوابق را بخواهید. برای اطلاع از مبلغ مستمری یا فیش حقوقی، به واحد امور فنی مستمری‌های همان شعبه مراجعه کنید؛ فیش متوفی معمولاً به‌صورت آنلاین قابل مشاهده نیست. شناسنامه و کارت ملی خود، گواهی فوت و هر مدرک مرتبط با پدرتان را نیز همراه داشته باشید. اگر قصد دریافت مستمری بازماندگان را دارید، درخواست شما در واحد امور مستمری بررسی می‌شود و نتیجه به شرایط قانونی و وضعیت سایر بازماندگان بستگی دارد.

  60. سلام من بازنشسته تأمین اجتماعی هستم پارسال۱۴۰۴حقوقم۷۰۰۰۰۰۰بودسال جدید۱۴۰۵فروردین اردیبهشت مبلغ پارسال همان ۷تومن واریز کردن یعنی هیچی اصافه به حقوقم نکردن لطفا بگید سال جدید چقدر اضافه شده وچراپرداخت نمیکنند دقیقآ چه مبلغی باید اضافه بشه اگر امکان داره توضیح بدین ممنونم

    1. کاربر گرامی، مبلغ دقیق افزایش حقوق سال ۱۴۰۵ فقط با توجه به حکم مستمری، نوع دریافت و مصوبه نهایی قابل محاسبه است؛ بنابراین از روی مستمری هفت‌میلیونی نمی‌توان رقم قطعی اعلام کرد. واریز فروردین بدون افزایش ممکن است رخ دهد، اما ثابت‌ماندن مبلغ اردیبهشت باید در پرونده شما بررسی شود. حکم و فیش‌های فروردین و اردیبهشت را به واحد امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی ارائه کنید تا اعمال افزایش، علت عدم پرداخت و احتمال مابه‌التفاوت بررسی شود.

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، اگر ۱۶ میلیون تومان دریافتی فعلی‌تان باشد، مبلغ سال ۱۴۰۵ به درصد افزایش رسمی مستمری و تغییر مزایای خانوادگی بستگی دارد و بدون اعلام نرخ قطعی، رقم دقیق قابل محاسبه نیست. اگر این مبلغ فقط حقوق پایه حکم باشد، حق اولاد فرزند نیز جداگانه به آن اضافه می‌شود؛ بنابراین برای برآورد دقیق باید حکم و فیش حقوقی بررسی شود.

  61. سلام بنده سال۱۴۰۴مبلغ۷۰۰۰۰۰۰دریافت میکردم فروردین اردیبهشت مبلغ سال گذشته واریز کردن درسال۱۴۰۵ چقدر اصافه میشود وکی پرداخت میکنند

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، مستمری‌تان در سال ۱۴۰۴ هفت میلیون تومان بوده است؛ مبلغ افزایش ۱۴۰۵ تا زمان اعلام رسمی درصد افزایش، قابل محاسبه دقیق نیست. اگر درصد افزایش «ر» باشد، افزایش تقریبی برابر با ۷ میلیون × ر و مستمری جدید برابر با ۷ میلیون × (۱+ر) خواهد بود. زمان واریز نیز هنوز قطعی نیست و ممکن است پرداخت افزایش یا مابه‌التفاوت با تأخیر انجام شود؛ اطلاعیه تأمین اجتماعی و فیش حقوقی ملاک نهایی است.

  62. سلام ببخشید حق اولاد عاعله بندی و چیزهای دیگه چرا بالا نرفته ما بازنشستگان تامین اجتماعی واقعا مظلوم هستیم مسئولین ما به فکر بازنشستگان تامین اجتماعی نیستن همه چیز بالا رفته مرغ باید بخریم قسطی گوشت قسطی روغن قسطی و چیزهای دیگر بماند همه چیز دویست درصد سیصد درصد رفته بالا حقوق بازنشستگی کفاف یه هفته رو نمیده

    1. کاربر گرامی، افزایش مستمری با مزایایی مانند حق اولاد و عائله‌مندی یکسان نیست و هرکدام طبق شرایط و مصوبات جداگانه محاسبه می‌شود. حق اولاد و عائله‌مندی فقط به افراد واجد شرایط، ازجمله سرپرست خانواده، تعلق می‌گیرد؛ بنابراین افزایش مستمری لزوماً باعث افزایش این موارد نمی‌شود. اگر شرایط دریافت را دارید اما در فیش درج نشده، موضوع را از شعبه تأمین اجتماعی یا کانون بازنشستگان پیگیری کنید.

  63. سلام وقت بخیر من یه بازمانده مستمر بگیر هستم سه تا بچه دارم یکی پسرم یه 20روزی میشه 18سال پر کرده سال 404،،22 میلیون حقوق می‌گرفتم امسال فقط 5میلیون اضافه کردن میخواستم بدونم چرا اینقدر کم واریز کردن آیا همین حقوق درسته یا باید پیگیری کنم

    1. کاربر گرامی، صرفاً از روی مبلغ افزایش‌یافته نمی‌توان درست یا نادرست بودن مستمری را مشخص کرد؛ تعداد افرادِ دارای شرایط دریافت مستمری، سابقه بیمه متوفی، نوع مستمری و مزایای برقرارشده در مبلغ اثر دارد. با رسیدن فرزند پسر به ۱۸سالگی، ادامه یا قطع سهم او می‌تواند به وضعیت تحصیل و مقررات مربوط بستگی داشته باشد و تغییر این سهم ممکن است مبلغ دریافتی شما را کاهش دهد. حکم و فیش مستمری را بررسی کنید و با کارت ملی، شماره مستمری و مدارک تحصیل فرزند به شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید تا علت تغییر سهم و مبلغ افزایش سال جاری را دقیق اعلام کنند.

  64. چرا اول میگید از عصر چهارشنبه واریز حقوق ها شروع میشه بع میگید از ۲۹ خرداد شروع میشه ای دروع گفتن ها شما حتما براتون سود داره که هر ماه باید دروغ بگید

    1. کاربر گرامی، حق دارید؛ اعلام دو زمان متفاوت باعث ابهام شده است. «شروع فرایند واریز» با واریز قطعی برای همه حساب‌ها یکی نیست و پرداخت‌ها نیز ممکن است به‌دلیل اختلال با تأخیر انجام شود. اگر این تفاوت در متن روشن نشده، اطلاع‌رسانی دقیق نبوده و نباید هیچ‌یک از زمان‌ها را موعد قطعی واریز همه بازنشستگان دانست.

  65. سلام وقت بخیر من بازمانده مستمر بگیرم با سه تا فرزند یکی پسرم 18سالش شده سال 404 ،،
    22میلیون حقوق می‌گرفتم الان فقط 5 میلیون اضافه کردن میخواستم بدونم چرا اینقدر کم واریز کردن

    1. کاربر گرامی، کم بودن افزایش واریزی لزوماً به معنای اشتباه نیست؛ مبلغ نهایی به سابقه بیمه فرد متوفی، نوع مستمری، تعداد افراد واجد شرایط و اجزای حکم حقوقی بستگی دارد. ۱۸ساله شدن فرزند پسر نیز می‌تواند در ادامه یا تغییر سهم مستمری مؤثر باشد؛ وضعیت تحصیل و تحت‌تکفل‌بودن او باید در تأمین اجتماعی بررسی شود. برای علت دقیق، با حکم و فیش قبل و بعد به واحد امور فنی مستمری شعبه مراجعه و ریز افزایش و سهم هر بازمانده را درخواست کنید.

  66. مستمری من سال قبل ۱۸۵۰۰ بود با دو فرزند امسال حقوقم ۲۲۴۵۰ چرا ۴۶ درصد اعمال نشده

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، درصد افزایش الزاماً روی کل مبلغ واریزی اعمال نمی‌شود؛ مستمری پایه جداگانه محاسبه شده و حق اولاد و سایر مزایا به آن اضافه می‌شوند. بنابراین برای بررسی علت اختلاف، حکم سال قبل و امسال را از نظر مبلغ مستمری پایه، حق اولاد و کسورات با هم مقایسه کنید. اگر افزایش مستمری پایه هم مطابق انتظار نیست، موضوع را با کد ملی و هر دو حکم از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

  67. سلام
    من دوسال بازنشسته شدم با سی سال کار پنج سال سختو زیان آور. الان با حکم جدید صد در آمد من فکر کردم سقف میگیرم چرا اینجوری شد

    1. کاربر گرامی، داشتن ۳۰ سال سابقه کار و ۵ سال ارفاق سخت و زیان‌آور، به‌تنهایی به معنی دریافت مستمری در سقف نیست؛ این ارفاق بیشتر در سابقه مؤثر است و مبلغ مستمری به میانگین دستمزد مشمول بیمه و سابقه قابل‌محاسبه در زمان بازنشستگی بستگی دارد. برای مشخص‌شدن علت اختلاف، ریز سابقه، دستمزدهای ثبت‌شده و حکم جدید را از شعبه تأمین اجتماعی بخواهید تا نحوه محاسبه و اعمال سابقه سختی کار بررسی شود.

    1. کاربر گرامی، برای واریز مابه‌التفاوت افزایش حقوق فروردین و اردیبهشت، زمان قطعی اعلام‌شده‌ای در دسترس نیست و ممکن است پرداخت‌ها با تأخیر یا مشکل اجرایی همراه شده باشد. اگر این مبلغ برای شما واریز نشده است، با واحد امور مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی محل پرونده تماس بگیرید تا وضعیت پرداخت و علت عدم واریز با شماره مستمری بررسی شود.

  68. سلام حقوق من با دو فرزند قبلا ۱۸۵۰۰ بود ولی الان ۲۲۴۵۰ شده پس چرا ۴۶ درصد اضافه نشده

    1. کاربر گرامی، درصد افزایش معمولاً روی مستمریِ مشمول افزایش اعمال می‌شود، نه لزوماً روی کل مبلغ دریافتی؛ حق اولاد و سایر مزایا ممکن است جداگانه محاسبه شوند. بنابراین داشتن دو فرزند به‌تنهایی به معنای افزایش ۴۶درصدی کل دریافتی نیست. برای بررسی دقیق، حکم و فیش قبل و بعد را با تفکیک مستمری، متناسب‌سازی و مزایا مقایسه کنید؛ اگر اختلاف باقی بود، از شعبه تأمین اجتماعی درباره ردیف‌های محاسبه و اعمال افزایش سال ۱۴۰۵ پیگیری کنید.

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، افزایش دریافتی از ۱۰ به ۱۲ میلیون تومان، از نظر حسابی ۲ میلیون تومان است. بااین‌حال این اختلاف ممکن است شامل افزایش سالانه، متناسب‌سازی، مزایا یا معوقات هم باشد؛ برای مشخص‌شدن علت، حکم و فیش حقوقی را مقایسه کنید.

    1. کاربر گرامی، بدون دانستن درصد رسمی افزایش، مبلغ واریزی دقیق قابل محاسبه نیست. اگر نرخ افزایش X درصد باشد و فقط روی مبلغ فعلی اعمال شود، افزایش حقوق شما برابر با ۳۹×X÷۱۰۰ و حقوق جدید برابر با ۳۹×(۱+X÷۱۰۰) خواهد بود؛ واحد محاسبه همان واحد مبلغ اعلامی شماست.

    1. کاربر گرامی، مطابق مصوبات سال ۱۴۰۵، حقوق بازنشستگان و بازماندگان تامین اجتماعی برای حداقلی‌بگیران ۶۰ درصد افزایش یافته است. با اعمال این افزایش روی مبلغ ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، دریافتی شما در سال جدید حدودا ۹ میلیون تومان می‌شود.

      1. سلام پدر منم حقوقش 5600تومن بود الان با افزایش 60درصدی باید 9میلیون بهش میدادن پس چرا 7400براش واریز شده چجوری حساب کردن ؟

        1. کاربر گرامی، افزایش ۶۰ درصدی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی برای حداقل‌بگیران روی دستمزد پایه اعمال می‌شود و وضعیت مزایا بسته به شرایط هر فرد متفاوت است. به همین دلیل ممکن است کل مبلغ دریافتی پدر شما با درصدی متفاوت افزایش یافته باشد. برای اطلاع دقیق از جزئیات محاسبه، می‌توانید به سازمان تأمین اجتماعی مراجعه نمایید.
          .

  69. سلام
    من یک باز مانده مستمری بگیر هستم ودارای دو فرزند…
    کلن ۱۲ ملیون حقوق می گیرم ،
    امسال چقدر میشه حقوقم ؟

    1. کاربر گرامی، میزان دقیق افزایش حقوق مستمری‌بگیران تامین اجتماعی برای سال جدید 60% است. در نتیجه شما حدودا 19 میلیون تومان دریافت می‌کنید.

        1. کاربر گرامی، مقرری مادر شما برای سال جدید 60 درصد افزایش پیدا کرده و حدودا 19 میلیون تومان می‌شود.

        2. سلام من بازمانده هستم ابتدای سال 404 واریزیم 14میلیون بود که دو میلیون حذف کردن شد 12کارشناس محترم میگن 19 میشه اما برای من 16میلیون واریز شده

          1. کاربر گرامی، میزان افزایش حقوق مستمری‌بگیران بر روی دستمزد پایه اعمال می‌شود و وضعیت مزایای جانبی بسته به شرایط پرونده هر فرد متفاوت است. به همین دلیل، مبلغ نهایی واریزی شما با برآوردهای عمومی تفاوت دارد.
            اگر 2 میلیون از دریافتی سال گذشته شما کسر شده باشد، همان 16 میلیون تومان را دریافت می‌کنید. در صورت تمایل به شعبه تامین اجتماعی مراجعه کنید تا مقرری شما را مجدد محاسبه کنند.

            1. با سلام زمان دقیق معوقات فروردین و اردیبهشت کی اعلام میشود؟تلویزیون ی بار میگه خرداد بعد خودتون حرف خودتون رو نقض میکنید مگه بازنشسته های بیچاره مسخره شما هستند ک سرکار شون میزارید!

            2. کاربر گرامی، از نگرانی شما بابت زمان پرداخت معوقات به خوبی آگاه هستیم. جهت پیگیری دقیق‌تر این موضوع به کانون بازنشستگان مراجعه کنید.

  70. سلام ببخشید این مابه التفاوت فروردین و اردیبهشت کی واریز میشه آیا حقوق خرداد با افزایش سال جدید واریز میشه

    1. کاربر گرامی، پیرو اخبار رسمی منتشر شده، مابه‌التفاوت حقوق فروردین و اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی در ماه‌های آتی پرداخت می‌شود. در خصوص خردادماه نیز گفته شده بود که حقوق جدید واریز می‌شود.

  71. سلام ببخشید یک سوال داشتم من بازمانده ام از طرف پدرم
    پدرم یازده سال کار کرده بوده
    الان حقوقی ک من میگیرم ۱۱میلیونه اگ بخوان اضافه کنن چقد بهم میدن؟

  72. سلام ببخشید این افزایش حقوق ما چی شده کی میخان بدن ما چه گناهی کردیم تمام بازنشستگان حقوق خودشون رو میگرن بجز تامین اجتماعی

    1. کاربر گرامی، نگرانی شما به خوبی قابل درک است. افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مطابق با مصوبات قانونی و جدول زمان‌بندی پرداخت می‌شود. پیشنهاد می‌شود اخبار رسمی این سازمان را جهت اطلاع از زمان دقیق واریز دنبال فرمایید.

      1. سلام چرا دولت تمام حقوق مزایای بازنشستگان کشوری پرداخت میکند وکسری بودجه نیست ولی برای بازنشستگان تامین اجتماعی کسری بودجه دارد بالاخره همه ما در این جامعه زندگی میکنیم کسری بودجه تامین اجتماعی هم به مسئولین ربط داره ،چون ما به وظیفمون در طول خدمت حق بیمه رو پرداخت کردیم وحالا تامین اجتماعی باید به وظیفه اش عمل کنه چون حق بیمه ما ،به موقع و بدون تآخیر پرداخت نشده ،درضمن باید جریمه تاخیر هم پرداخت شود تا عدالت اجرا شود

      2. .سلام با۳۵سال سابقه کامل ونزدبک ۲۰سال سخت وزیان اوروبادوفرزندوحق عایله مندی روی هم ۱۸۹۰۰۰۰۰ میگرفتم امسال شده ۲۶۹۰۰۰۰۰چراابنقدرکم پایه مستمری من پارسال ۱۲ میلیون امسال شده ۱۸ چرااینقدرکم اخ من نفهمیدم حداقل بگیرم باسایرسطوح بی راهنمایی فرمایید

        1. کاربر گرامی، افزایش مستمری سال ۱۴۰۵ برای حداقلی‌بگیران ۶۰ درصد و برای سایر سطوح ۴۵ درصد تعیین شده است. با توجه به سابقه بالای شما، مشمول سایر سطوح هستید. جهت بررسی دقیق‌ترِ نحوه محاسبه و تفکیک مزایای قانونی، پیشنهاد می‌شود به سامانه خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی مراجعه یا با مشاور حقوقی گفت‌وگو کنید.

      3. سلام حقوق من ماهی 4میلیون است من بیماری,Sخا ص دارم این مقدار حتی پول دارو ها نمیشه این ماه شده 5900 آیا درست است این مبلغ ee

        1. کاربر گرامی، نگرانی شما به خوبی قابل درک است. طبق افزایش حقوق سال ۱۴۰۵ برای سایر سطوح بازنشستگان تامین اجتماعی، حقوق حدود ۴۵ درصد افزایش یافته است. مبلغ ۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان با این افزایش همخوانی دارد و وضعیت مزایا بسته به شرایط هر فرد متفاوت است.

          1. ببخشید یعنی به حقوق من باید یک میلیون ونصد اضافه بشه خدا وکیلی به کدام زخم بزنم با این همه مریضی که دارم

            1. سلام
              خانم بنده شش سال سابقه بیمه داره 53سال سن چگونه میتواند باز نشست شود
              چقدر باید پرداخت کنه

            2. کاربر گرامی، با توجه به شرایط سنی ۵۳ سال و ۶ سال سابقه بیمه، ایشان می‌توانند از طریق «بیمه زنان خانه‌دار» یا «بیمه اختیاری» سوابق خود را تکمیل نمایند. با توجه به قوانین تأمین اجتماعی، بازنشستگی با شرایط عادی نیازمند حداقل 1۰ سال سابقه و ۵۵ سال سن برای بانوان است. با توجه به فاصله تا رسیدن به شرایط قانونی، ایشان می‌توانند با خرید سابقه یا ادامه بیمه‌پردازی تا رسیدن به 10 سال سابقه، درخواست بازنشستگی کنند. مستمری ایشان با 10 سال سابقه معادل یک سوم حقوق پایه است که در سال 1405 حدودا 7 میلیون تومان (با مزایا) است.

          2. ببخشید یعنی به حقوق من باید یک میلیون ونصد اضافه بشه خدا وکیلی به کدام زخم بزنم با این همه مریضی که دارم شما که گفتین به ما65درصد اضافه میشه چطور شد برا من 45درصد

            1. کاربر گرامی، از نگرانی شما آگاه هستیم. بر اساس مصوبات سال ۱۴۰۵، حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی برای سایر سطوح ۴۵ درصد افزایش یافته است. افزایش ۶۰ درصدی مربوط به حداقل‌بگیران می‌باشد. مبلغ دقیق افزایش با توجه به دستمزد پایه و مزایای شما متفاوت است.

      4. .سلام و درود. مادر من مستمری بگیر تامین اجتماعی هستش بااینکه خودش دیگه توان راه رفتن هم ندارم خواهرم زندگیش مشکل خورد و دادگاه طلاغ غیابی صادر کرد حالا دو ماهه ازطرف بیمه ۵م حقوقش میره به حساب خواهر ممادرم ناراحت حقوقش کفاف بیماری خودش رونمیده لطفاً راهنمایی کنید

        1. کاربر گرامی، با توجه به حساسیت موضوع و مسائل حقوقی مرتبط با مستمری و دادگاه، پیشنهاد می‌شود برای پیگیری قانونی و اصلاح شرایط پرداخت مستمری، موضوع را با یک وکیل یا مشاور حقوقی مجرب در میان بگذارید تا از راهکارهای قانونی جهت احقاق حق مادرتان مطلع شوید.

  73. سلام ببخشید این افزایش حقوق ما چی شده کی میخان بدن ما چه گناهی کردیم تمام بازنشستگان حقوق خودشون رو میگرن بجز تامین اجتماعی

  74. باسلام
    احتراما اینجانب حسین آبادی قلعه بازنشسته تامین اجتماعی اکثرا با سمت مدیریت کیفیت یا مدیر بیمارستان از سال ۱۳۵۹ الی ۱۳۹۴ و چندسال آخر مدیربیمارستان بودم وبه علت دوستی با مالک بیمارستان دقت در پرداخت حق بیمه نکردم و خود مالک بیمارستان لیست بیمه را رد میکرد بعد از سه سال با مراجعه به سازمان متوجه عدم پرداخت حق بیمه خود شدم و وقتی از ایشان سئوال کردم جواب سربالا دادند بنده پروسه احقاق حقم را از مراجع قضایی شروع کردند و مالک بیمارستان را ملزم به پرداخت حق بیمه من کردند و متاسفانه سه سال آخر من با بیمه کارگری و حداقل حقوق پرداخت شد در صورتیکه قبل از مدیریت بیما رستان مدیر کیفیت شرکت اریش خودرو و مدیر کیفیت کارخانه پازپاکسازان و….. بودم سوابق من در پرونده سازمان تامین اجتماعی کرج هست. آیا مراجعه به سازمان تامین اجتماعی بکنم میتوانم احقاق حق بکنم.والسلام
    باتشکرحسین آبادی

    1. کاربر گرامی، با توجه به اینکه شما حکم قضایی مبنی بر الزام کارفرما به پرداخت حق بیمه را دریافت کرده‌اید، برای اصلاح عنوان شغلی و حقوق مبنا در سوابق، می‌بایست با در دست داشتن این حکم به شعبه تأمین اجتماعی محل بیمه‌پردازی مراجعه نمایید تا مدارک توسط کارشناسان بررسی شود.

  75. با سلام و امید موفقیت
    بنده سال ۱۴۰۱ با۲۸سال و۲ روز بازنشسته شدم حالا بماند چون به ضررم است از همان اول نوشتن ۲۷ سال و ۱۲ ماه و ۲ روز و اصلاح هم نمیکنن ضمن اینکه از همان اول کمتر از بقیه حکمم را زده اند،سال قبل کل دریافتی من ۱۴۰۸۰۰۰۰تومان بوده در حالی که بقیه افراد مشابه من جه با سابقه کمتر بین ۲۰ تا ۲۲ سال حدود۱۶۸۰۰۰۰۰ گرفته اند و در سال جدید هم دریافتی من ۱۹۶۰۰۰۰۰ در حالی که بقیه ۲۱۶۰۰۰۰۰ میگیرند لذا هر اندازه با مراجعه به تامین اجتماعی درخواست توجه شده ام جوابی قانع کننده نداده ضمن اینکه منت هم میزارن و میگن بیشتر از حقت بهت میدیم چطور امکان دارد کسی با سابقه ۷تا۶سال کمتر از من و مشابه من از من بیشتر بگیره و این عدالت هم باشه و بدین ترتیب سالها حقت را بخورند و هیچ مسئولی پاسخگویت نباشد،لطفا راهنمائی فرمائید چه باید بکنم.

    1. کاربر گرامی، مقایسه دریافتی با بازنشستگان دیگر به‌تنهایی نشان‌دهنده اشتباه نیست؛ مبلغ مستمری به سابقه ثبت‌شده، دستمزد مبنای کسر حق‌بیمه و نحوه برقراری حکم بستگی دارد. ابتدا از شعبه، ریزسوابق، میانگین دستمزد دو سال پایانی و برگه محاسبه مستمری را به‌صورت کتبی دریافت و مغایرت ۲۸ سال سابقه را درخواست اصلاح کنید. اگر سابقه واقعی شما ۲۸ سال و محاسبه حکم اشتباه باشد، اصلاح حکم و بررسی مابه‌التفاوت از تاریخ استحقاق قابل پیگیری است؛ در صورت بی‌پاسخ‌ماندن، به اداره‌کل تأمین اجتماعی و سپس مراجع اعتراض اداری مراجعه کنید.

  76. حقوق بنده در سال ۱۴۰۴. ۲۴ میلیون تومان بود متاسفانه در سال ۱۴۰۵ مبلغ حکم من ۳۳تومان شده بررسی کردیم باید طبق اعلام دولت ۵۰ درصد افزایش یافته. بنده اکبراراسته باسی سال خدمت در مؤسسه رازی مرند بازنشسته شدم باید حقوق بنده ۳۶ میلیون تومان باید می‌شد متأسفانه. لطفا کارشناس شما اعلام بفرمایید چرا این قدر فرق دارد

    1. کاربر گرامی، حکم شما به درستی صادر شده است. اگر در این خصوص ابهامی دارید، به کانون بازنشستگان مراجعه کنید تا نحوه محاسبه را به شما توضیح دهند و در صورت وجود مشکل، اصلاحات لازم را انجام دهند.

      1. سلام خدمت شما من با۳۱ سال و۱ماه سابقه بازنشسته شده ام داخل جدول زده بودند کسی که بالای ۳۰سال سابقه دارد ۳۳م باید حقوق بگیرد الان حقوق بنده ۲۲۸۰۰۰۰۰زده اند چرا اینقدر کم باتشکر از رهنمایی شما

        1. کاربر گرامی، مبلغ مستمری بازنشستگی بر اساس میانگین حقوق و حق‌بیمه پرداختی شما در دو سال پایانی خدمت محاسبه می‌شود. سابقه ۳۱ سال تنها یک عامل است و پایین بودن حقوق آخر دوره، باعث کاهش مستمری دریافتی نسبت به سقف جدول‌ها می‌شود. جهت بررسی دقیق‌تر به شعبه تامین اجتماعی مراجعه کنید.

    2. سلام دختر من مستمری پدرش رو دریافت می‌کنه مبلغ 4میلیون100هزار تومان این مبلغ چند درصد افزایش پیدا می‌کنه

      1. کاربر گرامی، مستمری دریافت شده در سال 1405 به میزان 45 درصد افزایش یافته و دریافتی شما حدودا 6 میلیون تومان می‌شود.

      2. من مستمری بگیر باز مانده هستم که دو فرزندم دارم حقوق ۱۷ میلیون می گیرم حقوق من چقدر اضافه میشه؟

        1. کاربر گرامی، میزان افزایش حقوق در سال 1405، برای حداقلی بگیران 60 درصد و برای سایر سطوح 45 درصد افزایش پیدا کرده است. این افزایش حقوق روی دستمزد پایه اعمال شده و وضعیت مزایا بسته به شرایط هر فرد متفاوت است.
          برای اطلاع از جزئیات دقیق و محاسبات مربوط، پیشنهاد می‌شود به سایت یا شعبه تأمین اجتماعی مراجعه فرمایید یا با شماره ۱۴۲۰ تماس بگیرید.

    3. سلام حقوق من ماهی 4میلیون است من بیماری,Sخا ص دارم این مقدار
      حتی پول دارو ها نمیشه این ماه شده 5900 آیا درست است این مبلغ ee

      1. کاربر گرامی، مطابق مصوبات سال ۱۴۰۵، میزان افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی برای حداقل‌بگیران ۶۰ درصد و برای سایر سطوح ۴۵ درصد تعیین شده است. بر این اساس، افزایش حقوق شما به ۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان با نرخ‌های مصوب امسال مطابقت دارد. در خصوص هزینه‌های درمان بیماری، می‌توانید جهت بررسی شرایط دریافت کمک‌هزینه یا استفاده از خدمات تکمیلی با کارشناسان تأمین اجتماعی گفتگو نمایید.

  77. سلام مستعمر بگیر از کارافتاده کلی هستم که حقوق ۱۴۰۴ من با کل مزایا ۱۸ میلیون است می‌خوام بدونم حقوق ۱۴۰۵ من چقدر افزایش پیدا می‌کنه ممنون

    1. کاربر گرامی، بر اساس مصوبات شورای عالی کار برای سال ۱۴۰۵، حقوق مستمری‌بگیران سایر سطوح ۴۵ درصد افزایش می‌یابد و مبلغ ثابت ۱,۵۵۸,۶۴۷ تومان نیز به آن اضافه خواهد شد.

      با این حساب، حقوق ۱۴۰۵ شما تقریباً ۹,۶۵۸,۶۴۷ تومان افزایش پیدا می‌کند و مبلغ نهایی حقوق شما حدوداً ۲۷,۶۵۸,۶۴۷ تومان خواهد بود.

  78. بنده اکبراراسته بازنشستگان وزارت جهادکشاورزی. مؤسسه رازی مرند هستم با سی سال سابقه. درسال ۱۴۰۲ بازنشسته شده حقوق من در سال ۱۴۰۴ ۲۴میلیون تومان بود گفتند سال ۱۴۰۵ حدودا ۳۶ میلیون تومان می‌شود. متاسفانه ۳۳ میلیون تومان شده مگر حقوق بنده ۵۰در صد اضافه نشده.

    1. کاربر گرامی، طبق ارقام شما، افزایش حقوق از ۲۴ به ۳۳ میلیون تومان معادل ۳۷٫۵ درصد است؛ اگر ۵۰ درصد روی مبلغ ۲۴ میلیون اعمال می‌شد، رقم آن ۳۶ میلیون تومان می‌شد. بااین‌حال، برای تشخیص اختلاف باید مشخص شود مبالغِ اعلامی ناخالص یا خالص‌اند و در حکم سال ۱۴۰۵ چه مبلغی به‌عنوان افزایش ثبت شده است. حکم و فیش حقوقی را با هم تطبیق دهید و در صورت مغایرت، از واحد امور فنی مستمری‌های شعبه پیگیری کنید.

  79. چرا غرامت دستمزدایام ییماری اردیبشت ماه تا الان پرداخت نشده ؟ با اینکه سند و دستور پرداخت از طریق پیامک اعلام شده

    1. کاربر گرامی، اعلام صدور سند و دستور پرداخت به‌معنای واریز فوری نیست و ممکن است تکمیل مراحل مالی و تعیین تاریخ پرداخت زمان ببرد. طبق روال اعلام‌شده، غرامت دستمزد معمولاً یک تا دو ماه پس از صدور سند واریز می‌شود و زمان دقیق آن مشخص نیست. اگر این بازه گذشته است، وضعیت پرداخت را از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

  80. سلام مادر من ۵۴۰۰ حقوق میگیره و مستمری بگیر هستش امسال حقوقش چقد میشود؟؟۶۰ درصد افزایش حقوق میخورن؟؟

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما مستمری مادر ۵۴۰۰ است و افزایش سالانه به ایشان تعلق می‌گیرد؛ اما افزایش ۶۰درصدی فعلاً قابل تأیید نیست. مبلغ دقیق پس از اعلام درصد رسمی و صدور حکم مشخص می‌شود و مزایای مربوط نیز جداگانه به مبلغ حکم اضافه خواهد شد.

    2. کاربر گرامی، طبق اطلاعات موجود، مستمری بازنشستگی هر سال مشمول افزایش می‌شود؛ اما افزایش ۶۰ درصدی برای سال ۱۴۰۵ در اطلاعات موجود تأیید نشده است. بنابراین مبلغ نهایی حقوق ۵۴۰۰ را فعلاً نمی‌توان دقیق محاسبه کرد و باید درصد و نحوه اعمال افزایش رسماً اعلام شود.

  81. من پدرم 19میلیون، 800حقوق میگرفت که در اواخر سال 1404بیمه تکمیلی شد و حقوقش شد 18میلیون 200بعد رفتم توسایت دیدم حقوقش شده 26میلیون مگه قرار نبود 60درصد اضافه بشه پس چی شد اگه 60درصد اضافه میشد باید حداقل 29تومن اینا مینوشت

    1. کاربر گرامی، افزایش حقوق معمولاً بر مبلغ مستمری یا حکم اعمال می‌شود، نه بر خالص دریافتی پس از کسرها؛ بنابراین مقایسه مبلغ قبل و بعد از بیمه تکمیلی، به‌تنهایی مبنای محاسبه افزایش نیست. مبلغ نمایش‌داده‌شده در سایت ممکن است ناخالص یا مبلغ حکم باشد و با دریافتی واریزی تفاوت داشته باشد. حکم و فیش حقوقی همان ماه را بررسی کنید تا مشخص شود افزایش بر چه مبلغی اعمال شده و چه کسوراتی بابت بیمه تکمیلی یا موارد دیگر کسر شده است؛ در صورت مغایرت، موضوع را با شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

  82. سلام دختر من مستمری بگیر هست حقوق شد 4میلیون 100هزار تومان میشه بگید چقدر اضافه میشه چند درصد

    1. کاربر گرامی، افزایش سالانه شامل مستمری‌بگیران می‌شود؛ اما از روی مبلغ ۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به‌تنهایی نمی‌توان درصد و مبلغ افزایش را محاسبه کرد. برای محاسبه دقیق، مبلغ مستمری قبل از افزایش و درصد رسمی افزایش ۱۴۰۵ لازم است؛ بنابراین فعلاً نمی‌توان عدد قطعی اعلام کرد.

  83. درود خدمت بازنشستگان عزیزماهرکاری کنیم فایده ای نداره مسئولین هروقت کم میارن دستشون توجیب ماست ازصندوق بازنشستگان گرفته……

    1. کاربر گرامی، نگرانی شما درباره وضعیت معیشتی بازنشستگان قابل درک است؛ اما درباره افزایش حقوق یا برداشت از حقوق، نمی‌توان بدون اطلاعیه رسمی و بررسی فیش مستمری اظهارنظر قطعی کرد. اگر از حقوق شما مبلغی کسر شده یا افزایش اعمال نشده است، فیش و حکم بازنشستگی را همراه با شناسه پرداخت به شعبه یا اداره‌کل تأمین اجتماعی ارائه کنید تا علت دقیق بررسی و اعلام شود.

  84. سلام
    درد مارا نیست درمان الغیاث
    خداهم از آن سرزمینی ک عدالت نیست میرود چه رسد ب ….
    هزینه درمان یک دندان ۱۰ میلیون
    دردهای ب دور از درمان را چ کنیم
    گرسنگی درد فقر
    اسمش زندگی نیست
    رنج و زجر و بدبهتی ایست

    1. کاربر گرامی، گرانی درمان، به‌ویژه هزینه‌های دندان‌پزشکی، فشار سنگینی بر بازنشستگان وارد می‌کند. اگر مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی هستید، خدمات دندان‌پزشکی در بیمارستان‌های تأمین اجتماعی برای بازنشستگان رایگان اعلام شده است؛ اما تعرفه مراکز طرف قرارداد ممکن است متفاوت باشد. پیش از درمان، از بیمارستان یا مرکز طرف قرارداد درباره پوشش همان خدمت و میزان پرداختی سؤال کنید.

  85. سلام ببخشیدمن تاالان هفده تومان میگرفتم دوتابچه دارم حقوقم چقدافزایش میگیره

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، مبلغ افزایش حقوق از روی دریافتی فعلی به‌تنهایی قابل محاسبه نیست و به نرخ افزایش مصوب سال ۱۴۰۵ و مفاد حکم مستمری بستگی دارد. داشتن دو فرزند درصد افزایش مستمری را تعیین نمی‌کند؛ در صورت احراز شرایط، حق اولاد جداگانه به مستمری اضافه می‌شود. برای مبلغ دقیق، حکم سال ۱۴۰۵ و ریز مزایا را پس از صدور بررسی کنید.

  86. سلام وقت بخیر بنده حقوق ام ۴میلیون ۳۰۰ تومان هست چقدر به حقوق من اضافه شده است

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، مستمری ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به‌تنهایی برای محاسبه افزایش سال ۱۴۰۵ کافی نیست؛ زیرا درصد افزایش باید طبق مصوبه رسمی و بر اساس حکم جدید اعمال شود. مبلغ افزایش برابر است با مستمری مشمول افزایش × درصد مصوب؛ مزایا و متناسب‌سازی نیز ممکن است جداگانه محاسبه شوند. رقم دقیق را پس از صدور حکم سال ۱۴۰۵ در سامانه تأمین اجتماعی یا شعبه مربوط بررسی کنید.

    1. کاربر گرامی، حذف حق عائله‌مندی می‌تواند به دلیل تغییر یا ثبت‌نشدن وضعیت تأهل و سرپرستی خانوار، نقص اطلاعات افراد تحت تکفل یا اصلاح حکم رخ داده باشد. پرداخت این مزایا به احراز شرایط و ثبت اطلاعات در سوابق مستمری وابسته است. برای مشخص‌شدن علت دقیق، با حکم فعلی و حکم قبلی به واحد امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید و درخواست بررسی علت حذف و اصلاح حکم بدهید.

  87. سلام کارشناس محترم کسی که سال قبل 18900هزارتومان حقوقش بوده الان حدودا چقدردریافتیش میشه بعد60درصد هست با45درصد باتشکر

    1. کاربر گرامی، اگر حقوق سال قبل طبق توضیح شما ۱۸.۹ میلیون تومان بوده باشد، با افزایش ۶۰درصدی حدود ۳۰.۲۴ میلیون تومان و با افزایش ۴۵درصدی حدود ۲۷.۴۰۵ میلیون تومان می‌شود. این محاسبه صرفاً برآورد ریاضی است و مبلغ دریافتی نهایی به افزایش مصوب و کسورات بستگی دارد.

    2. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، اگر حقوق ۱۸.۹ میلیون تومان مشمول افزایش ۶۰درصدی شود، مبلغ پایه حدود ۳۰.۲۴ میلیون تومان و با افزایش ۴۵درصدی حدود ۲۷.۴۰۵ میلیون تومان خواهد بود. این محاسبه تقریبی است و مبلغ دریافتی نهایی به مزایا و کسورات حکم بستگی دارد؛ مزایای مربوط نیز جداگانه به حکم اضافه می‌شود. درصد قطعی افزایش ۱۴۰۵ باید پس از اعلام رسمی مشخص شود.

    3. کاربر گرامی، اگر حقوق سال قبل ۱۸٬۹۰۰٬۰۰۰ تومان بوده باشد، با افزایش ۶۰درصدی حدود ۳۰٬۲۴۰٬۰۰۰ تومان و با افزایش ۴۵درصدی حدود ۲۷٬۴۰۵٬۰۰۰ تومان می‌شود. این محاسبه فقط بر پایه مبلغ اعلامی شماست و مزایا، متناسب‌سازی و کسورات در آن لحاظ نشده است؛ مبلغ حکم نهایی ملاک پرداخت خواهد بود.

    1. کاربر گرامی، مبلغ دقیق افزایش حقوق ۱۴۰۵ بدون اعلام درصد رسمی افزایش قابل محاسبه نیست. طبق توضیح شما، اگر درصد افزایش X باشد، مبلغ افزایش برابر با ۱۵ میلیون ضربدر X درصد و حقوق جدید برابر با ۱۵ میلیون به‌علاوه آن خواهد بود.

  88. سلام وقت بخیر مادر من مستمری بگیر هست حقوقش تقریبا نزدیک ۱۶ میتونم بدونم امسال چقدر افزایش داشته

    1. کاربر گرامی، مستمری سایر سطوح مزدی بازنشستگان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۵ به میزان ۴۵ درصد به علاوه مبلغ ثابت ۱,۵۵۸,۶۴۷ تومان افزایش یافته است.

      با توجه به اینکه حقوق مادر شما ۱۶ میلیون تومان است، افزایش حقوق ایشان حدودا 8 میلیون تومان و دریافتی ایشان در سال جدید 24 میلیون تومان است.

  89. من منتظر جواب منطقی هستم این سومین پیام هست که گذاشتم بدون جواب از سمت زن وبچه ام در فشارم و فقط شب و روز به مرگ فکر میکنم خسته شدم دیدگاه من منتشر بشه یا نشه دیگه فرقی برام نمیکنه اما اگه خواستین جوابی بدین ایمیلم فعال نیست فقط به شماره تلفنی که ازم تو بیمه دارید دوست داشتید پیام بدید چون میدونم اینجا نمیتونم شماره موبایل بزارم هیچ اپلیکیشنی جز اسنپ و تپسی و الو پیک هم ندارم

    1. کاربر گرامی، نگرانی شما به خوبی قابل درک است. اما بیمه‌دات‌کام به عنوان کارگزاری آنلاین ارائه خدمات، صرفا اخبار بازنشستگان را اطلاع رسانی می‌کند. اگر سوالی در خصوص دریافتی خود دارید، باید به کانون بازنشستگان تامین اجتماعی مراجعه کنید تا شما را راهنمایی کنند.

    2. سلام من مستمری بگیر هستم حقوق پار سال با کل مزایا پانزده میلیون سیصد میگرفتم الان خیلی کم واریز کردن ۱۹ میلیون شده چرا

      1. کاربر گرامی، مطابق با مصوبات سال ۱۴۰۵، حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی برای حداقل‌بگیران ۶۰ درصد و برای سایر سطوح ۴۵ درصد افزایش یافته است. این افزایش حقوق تنها روی حقوق پایه اعمال شده است و مزایا مشمول این قانون نمی‌شوند. پیشنهاد می‌شود جهت بررسی جزئیات فیش حقوقی به اداره کار مراجعه نمایید.

    1. کاربر گرامی، مابه‌التفاوت افزایش حقوق فروردین‌ماه معمولاً در خردادماه و مابه‌التفاوت اردیبهشت‌ماه همراه با حقوق تیرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود.

  90. سلام وقت به خیر چرا در حکم من زده حدود 40 ملیون ولی در محاسبه مبلغ متناسب سازی برنامه هفتم پیشرفت زده حدود 34 ملیون ؟

    1. کاربر گرامی، مبلغ درج‌شده در حکم معمولاً مجموع حقوق و مزایای قابل پرداخت است، اما مبلغ نمایش‌داده‌شده در بخش محاسبه متناسب‌سازی می‌تواند فقط مبنای محاسبه یا سهم متناسب‌سازی باشد؛ بنابراین اختلاف این دو رقم لزوماً خطا نیست. برای بررسی دقیق، ریز اقلام حکم و فیش پرداختی را با بخش «محاسبه متناسب‌سازی برنامه هفتم» مقایسه کنید و در صورت باقی‌بودن مغایرت، با ارائه آخرین حکم و فیش به شعبه تأمین اجتماعی یا واحد امور بازنشستگان مراجعه کنید.

    2. کاربر گرامی، مبلغ درج‌شده در حکم معمولاً مجموع مستمری پس از افزایش‌ها و مزایای قابل پرداخت است؛ اما مبلغ نمایش‌داده‌شده در محاسبه متناسب‌سازی فقط به بخش مربوط به متناسب‌سازی مربوط می‌شود و این دو رقم الزاماً برابر نیستند. برای بررسی دقیق، عنوان ردیف‌ها، ماه اجرای حکم و جزئیات فیش یا حکم را با هم مقایسه کنید؛ در صورت مغایرت، تصویر حکم و محاسبه را از شعبه تأمین اجتماعی محل دریافت و درخواست بررسی ردیف متناسب‌سازی را ثبت کنید.

  91. لطفا هر چه سریعتر ما به التفاوت ها رو هم پرداخت کنید ، این عین ظلمه که هر ما شاهد تورم و افزایش قیمتها هستیم و هنوز حقوق فروردین و اردیبهشت مون رو کامل نگرفتیم ، زمانی که شما اون مابه‌التفاوت رو پرداخت میکنید ، ارزشش نصف و شاید کمتر شده ، لطفا منصفانه تصمیم بگیرید

    1. با سلام خدمت همه ی عزیزان باز نشسته های معزز
      حقوق ۲۲میلیون در سالجاری چقد اضافه می شود لطفا کارشناس محترم توضیح لازم را بفرمائید سپاس

      1. کاربر گرامی، حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با مستمری ۲۲ میلیون تومان در سال ۱۴۰۵، مشمول افزایش ۴۵ درصدی به علاوه مبلغ ثابت ۱,۵۵۸,۶۴۷ تومان خواهد شد.

        بر این اساس، حقوق شما حدوداً ۱۱,۴۵۸,۶۴۷ تومان افزایش یافته و به مبلغ تقریبی ۳۳,۴۵۸,۶۴۷ تومان خواهد رسید.

  92. چرا درحکم بازنشستگان مبلغ 21000000ریال که مربوط به عائله مندی بود حذف شده

    1. سلام من شوهرم فوت کرده و حقوق تامین اجتماعی حدود ۱۵میلیون میگیرم میخوام بدونم چند افزایش پیدا کرده امسال ۱۴۰۵

  93. با درود چند اشاره دارم سال ۹۳ بازنشست شدم از ان ۱۲سال میگذرد وامسال که افزایش شده حقوقم به ۲۶ م رسیده وهمکارم که چند سال پس از من بازنشست شده ۴۲ م میگیرد در سال گذشته بین حقوق من واو ۹م چالش داشت اما امسال ۱۵ م به اندیشه شما این یاری رساندن به آنهایی است که حقوق مستمری شان کم است بنده ۳۰ سال و ۲۲ روز سابقه بیمه دارم وحداقل بگیر شدم در دوره این ۳۰ سال ۱۵ سال اضافه کار داشتم که حساب نشده وبابتش بیمه پرداختم و دو سال چون شاخص شده خیلی ها با پارتی از پرداخت بیمه بیشتری برخوردار تا حقوق مستمری بالا رود این اجحاف وبی عدالتی موجب میشود خیلی ها حداقل بگیر شوند من نمیدانم که چقدر اضافه شده ۶۰ درصد یا ۴۵ درصد همین قدر میدانم که بدبخت تر شدم این قانون دو سال مسخره ترین قانون مستمری است

    1. کاربر گرامی، مستمری بر پایه میانگین دستمزد و حق‌بیمه دو سال آخرِ منتهی به بازنشستگی محاسبه می‌شود؛ بنابراین سابقه ۳۰ساله به‌تنهایی تضمین‌کننده مستمری بالاتر نیست. اگر اضافه‌کاری در همان دو سال در لیست بیمه و دستمزد ثبت شده باشد، می‌تواند اثرگذار باشد؛ در غیر این صورت، صرف پرداخت حق‌بیمه در سال‌های قبل مبنای افزایش فعلی نیست. درصد افزایش و علت تفاوت با همکارتان بدون مشاهده سوابق دستمزدی و احکام پرداخت قابل تعیین نیست؛ این مدارک را از تأمین اجتماعی درخواست و بررسی کنید.

    1. کاربر گرامی، مبنای محاسبه حقوق بازنشستگی، میانگین دستمزد مشمول بیمه در دو سال منتهی به بازنشستگی است؛ بنابراین مبلغ فیش حقوقی لزوماً معیار محاسبه نیست. در سامانه، «مبلغ استحقاقی مستمری» نشان‌دهنده حقوق بازنشستگی شماست. اگر بخش مشاهده فیش فعال نیست، ممکن است سامانه در حال به‌روزرسانی باشد؛ در این صورت برای دریافت فیش به شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید.

  94. پس متناسب سازی سال ۱۴۰۵ با رقم ثابت ۱۵۰۰۰۰۰ هزار تومان تو حلقوم کی رفته برای ما مشخصش کنید ماها را مثل خودتون فرض نکنید وسلام نامه تمام.

    1. کاربر گرامی، رقم ثابت ۱۵۰۰۰۰۰ هزار تومان در شواهد موجود تأیید نشده و نمی‌توان گفت این مبلغ به همه بازنشستگان تعلق دارد. طبق پاسخ‌های منتشرشده، متناسب‌سازی برای برخی گروه‌ها اعمال نمی‌شود و وضعیت بازنشستگان هر سال باید جداگانه بررسی شود. برای مبلغ قطعی سال ۱۴۰۵، ملاک نهایی اطلاعیه رسمی و فیش حقوقی خواهد بود.

  95. اگر متناسب با افزایش قیمت ها ( به اصطلاح تورم) حقوق کارگران و کارمندان اضافه می شد این وضعیت فلاکت بار برای ملت بوجود نمی آمد. من سال 96 با حقوق معادل 1700 دلار حدود 4 میلیون و 600 هزار تومان بازنشسته شدم و حقوق بازنشستگی ام آن‌قدر عالی بود که به راحتی هم زندگی می کردم و هم سالی 2 تا 3 سفر داخلی می رفتم
    الان با 44 میلیون خدا شاهده بیستم هرماه جیبم خالی خالی خالیه و همواره شرمنده زن و بچه هام هستم
    کسی رو نفرین نمی کنم ولی آخر یه نفر باید بفهمه که درد دل ملت چیه!!!
    یعنی هیچ انسان عاقلی در این مملکت خراب شده نیست

    1. کاربر گرامی، دغدغه و فشار معیشتی شما کاملاً قابل درک است. افزایش مستمری بازنشستگان هر سال طبق مقررات اعلام و اعمال می‌شود؛ اگر افزایش یا متناسب‌سازی در فیش شما لحاظ نشده، موضوع را از واحد امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید تا علت دقیق بررسی شود.

  96. سلام الان قول دادین که این اضافه حقوق را بدین یعنی خیلی به شخصیت بازنشستگان تامین اجتماعی برمی‌خورد بماند سه ماه گذشته ما انگار توف سربالا شدیم به عهد خودتون بفادار باشین سپاس فراوان

    1. کاربر گرامی، زمان قطعی واریز افزایش حقوق یا مابه‌التفاوت سال ۱۴۰۵ در اطلاعات موجود اعلام نشده است؛ بنابراین نمی‌توان تاریخ مشخصی وعده داد. اگر منظور شما معوقه ماه‌های گذشته است، برای اطلاع از وضعیت پرونده و زمان پرداخت، با واحد امور مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی خود پیگیری کنید.

    2. کاربر گرامی، در حال حاضر تاریخ قطعی و رسمی برای واریز افزایش حقوق یا معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام نشده است. برای اطلاع از وضعیت پرداخت خود، با واحد امور مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی‌تان پیگیری کنید.

    3. کاربر گرامی، اگر منظورتان افزایش یا مابه‌التفاوت حقوق سال ۱۴۰۵ است، بدون اعلام رسمی نمی‌توان زمان قطعی واریز را اعلام کرد. اگر افزایش در فیش یا واریزی شما اعمال نشده است، موضوع را از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید تا وضعیت پرداخت بررسی شود.

  97. باسلام
    من خرداد ماه امسال درخواست بازنشستگی دادم 20سال سابقه بیمه دارم و42سال سن خانم هستم با درخواستم موافقت شده
    آیا این افزایش همسان سازی شامل من هم میشه واینکه با این سابقه چقدر دریافتی به من تعلق می‌گیرد

    1. کاربر گرامی، اگر حکم مستمری شما صادر و پرداخت برقرار شده باشد و پرونده‌تان مشمول طرح همسان‌سازی باشد، افزایش مربوط برای شما نیز در حکم مستمری اعمال می‌شود؛ اما صرف موافقت با بازنشستگی، زمان و مبلغ قطعی را مشخص نمی‌کند. مبلغ دریافتی با سابقه ۲۰ سال به‌تنهایی قابل محاسبه نیست و به متوسط دستمزد مشمول بیمه و جزئیات حکم بستگی دارد؛ پس از صدور حکم، جزئیات را از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

  98. سلام خسته نباشید با این وضع مملکت و گرانی چرا واریز نمی کنید حقوق جدید و دیر کرد دو ماهه سال جدید را حقوق من ۱۱ م هست واقعا چه جوری باید زندگی کرد چند تا خرید روزانه را انجام می دیم می شه حقوق ما چند روز اول ماه تمام می شه خرج های دیگه زندگی ما چی می شود اجاره خانه – پول دکتر – خرجی دو تا بچه – خرید روزانه منزل – کرایه تاکسی واقعا با ۱۱ میلیون می شه زندگی کرد تو رو خدا به این مردم بیچاره رسیدگی کنید چه کار باید کنیم با این حقوق ما
    شرمنده سال ۱۴۰۴ من ۱۱م می گرفتم سال ۱۴۰۵ حقوق من چقدر می شود ؟

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما مستمری سال ۱۴۰۴تان ۱۱ میلیون تومان بوده، اما مبلغ سال ۱۴۰۵ تا اعلام رسمی درصد افزایش و بررسی جزئیات پرونده قابل تعیین دقیق نیست. افزایش مستمری هر سال طبق قانون اعمال می‌شود. تأخیر در واریز، زمان دریافت را جابه‌جا می‌کند و به‌خودی‌خود به معنی کاهش مبلغ محاسبه‌شده نیست؛ برای پیگیری پرداخت و معوقات، از شعبه تأمین اجتماعی محل بیمه‌پردازی پیگیری کنید.

  99. من هنوز نمیدونم وامی که میگن به بازنشسته کشوری میدن یعنی با بازنشسته تامین اجتماعی هم هستند وآیا بازنشسته تامین اجتماعی شماره دفتر کل داره؟

    1. کاربر گرامی، وام‌هایی که برای بازنشستگان کشوری اعلام می‌شوند، لزوماً شامل بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند؛ ملاک، صندوق اعلام‌شده و شرایط همان طرح است. بازنشسته تأمین اجتماعی معمولاً «شماره دفترکل» صندوق کشوری ندارد و برای شناسایی از شماره بیمه یا شماره مستمری استفاده می‌شود. برای اطمینان از مشمول‌بودن، عنوان صندوق و شرایط وام را در اطلاعیه همان طرح بررسی کنید.

  100. سلام عرض ادب ببخشید قراربودکه پانزدهم خردادحکم بارگذاری بشه لطفا راهنمایی بفرمایید

    1. کاربر گرامی، تاریخ پانزدهم خرداد برای بارگذاری حکم، بدون مشاهده وضعیت پرونده قابل تأیید نیست. اگر حکم هنوز در سامانه نمایش داده نشده، ممکن است ابلاغیه یا به‌روزرسانی سامانه انجام نشده باشد؛ لطفاً وضعیت را از شعبه یا سامانه تأمین اجتماعی پیگیری کنید. پس از ابلاغ حکم، زمان واریز بر اساس همان حکم مشخص می‌شود.

  101. این چه وضعیه واقعا خجالت نمیکشین عدالت کجاست با ۳۴ سال سابقه ۱۵ میلیون حقوق میدن اونم تو این گرونی دو ماهه افزایش هم نداشته

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، اگر افزایش حقوق سالانه در فیش یا واریزی مستمری‌تان اعمال نشده، موضوع باید در شعبه تأمین اجتماعی بررسی شود. با فیش حقوقی و سابقه پرداخت به واحد امور فنی مستمری‌ها مراجعه کنید تا علت و مابه‌التفاوت احتمالی مشخص شود؛ اگر افزایش اعمال شده اما هنوز واریز نشده باشد، زمان پرداخت را همان شعبه اعلام می‌کند.

    1. کاربر گرامی، رقم رسمی حق مسکن و کمک‌هزینه معیشت بازنشستگان برای سال ۱۴۰۵ در اطلاعات موجود اعلام نشده است. برای سال ۱۴۰۴، حق مسکن ماهانه ۲۷۰ هزار تومان و بن یا کمک‌هزینه معیشت ۶۰۰ هزار تومان اعلام شده بود؛ مبلغ ۱۴۰۵ ممکن است متفاوت باشد.

  102. سلام و درود خدمت جنابعالی، بنده در آبان ماه 1404 با سابقه 34سال و 7ماه بازنشسته شدم. سخت و زیان اور، آیا متناسب سازی 1404 ،افزایش سنواتی شامل می شود،و دوم اینکه چقدر فرق بین حقوقی بنده و کسانیکه اسفند ماه بازنشسته شده اند

    1. کاربر گرامی، طبق پاسخ‌های موجود، متناسب‌سازی به افرادی که در سال ۱۴۰۴ بازنشسته شده‌اند تعلق نمی‌گیرد. درباره افزایش سنواتی، اگر شما و فرد بازنشسته اسفندماه حداقل‌بگیر باشید، تفاوتی از بابت زمان بازنشستگی وجود ندارد؛ اما با حق‌بیمه بالاتر، افزایش سال بعد برای بازنشسته اسفندماه اعمال می‌شود. مبلغ دقیق اختلاف بدون دانستن مستمری و مبنای پرداخت قابل محاسبه نیست.

    1. کاربر گرامی، شرایط شما قابل درک است؛ در صورت تأخیر واریز افزایش حقوق یا مابه‌التفاوت، پرداخت‌ها ممکن است با تأخیر انجام شود و زمان دقیق به وضعیت پرونده و اعلام تأمین اجتماعی بستگی دارد. برای پیگیری، با شعبه تأمین اجتماعی محل دریافت مستمری و همراه داشتن کد ملی یا شماره مستمری، وضعیت پرداخت و علت تأخیر را بررسی کنید.

  103. سلام وقتی وارد سامانه میشوم برای دیدن حکم افزایش سالانه.سامانه جواب میده برای شما افزایش حقوق و حکم سالیانه وجود ندارد. مگه میشه ؟ علتش چی هست؟

    1. کاربر گرامی، این مورد معمولاً به دلیل عدم بارگذاری احکام جدید توسط سازمان، بازنشستگی در سال جاری (که افزایش روی اولین حقوق اعمال شده) یا نواقص فنی سامانه رخ می‌دهد. پیشنهاد می‌شود جهت بررسی دقیق‌تر با شماره ۱۴۲۰ تماس بگیرید.

  104. سلام من پسرم در بهزیستی شبانه روزی بستریه با مستمری ده ساله هر ماه سه ونیم میلیون باید به آنها پول بدم چی بگم .بگم هنوز مستمری ما را اضافه نکردن.

    1. کاربر گرامی، اگر افزایش مستمری هنوز در حسابتان اعمال نشده، به مرکز بگویید: «افزایش مستمری هنوز واریز نشده و فعلاً فقط مبلغ فعلی را دریافت می‌کنم؛ لطفاً برای پرداخت هزینه نگهداری، مهلت یا تقسیط در نظر بگیرید.» هم‌زمان از مددکار مرکز و اداره بهزیستی شهرستان درباره مبلغ قابل پرداخت، کمک‌هزینه یا حمایت مالی، و ثبت درخواست کتبی پیگیری کنید. وضعیت افزایش مستمری را نیز با کد ملی یا شماره مستمری از شعبه تأمین اجتماعی بررسی کنید؛ زمان اعلام افزایش لزوماً با زمان واریز آن یکی نیست.

    2. کاربر گرامی، می‌توانید به مسئول مرکز بگویید: «طبق توضیح من، افزایش مستمری هنوز در حسابم اعمال نشده و پرداخت هزینه نگهداری برایم دشوار است؛ لطفاً برای مهلت یا تقسیط هزینه همکاری کنید.» برای اطمینان از وضعیت افزایش، ریز واریز مستمری را در سامانه تأمین اجتماعی بررسی یا با شعبه مربوط پیگیری کنید؛ زمان واریز افزایش یا معوقات ممکن است به اعلام رسمی و مرحله اجرای آن بستگی داشته باشد.

  105. اگه حقوق ها دوبرابر هم بشه با توجه به تورم روزانه و لحظه ای قیمتها به هیچی نمی رسه

    1. کاربر گرامی، نگرانی شما درباره کاهش قدرت خرید قابل درک است. افزایش حقوق زمانی به بهبود معیشت کمک می‌کند که از رشد هزینه‌های زندگی عقب نماند؛ بنابراین صرفاً دوبرابر شدن حقوق، بدون توجه به تورم و قیمت کالاها، لزوماً به معنای افزایش واقعی قدرت خرید نیست.

    2. کاربر گرامی، دغدغه شما درباره کاهش قدرت خرید بازنشستگان قابل درک است. افزایش اسمی حقوق لزوماً به معنای افزایش واقعی قدرت خرید نیست؛ نتیجه نهایی به میزان تورم و رشد هزینه‌های ضروری زندگی بستگی دارد. بنابراین اثر افزایش حقوق باید در مقایسه با تغییر قیمت‌ها سنجیده شود.

  106. سلام مگه بازنشستگان چه فرقی دارنداخه کی یکسان سازی کی عدالت اجتماعی چه فرقی داریم
    چراایقدر شکاف طبقاتی پنج ساله مشهدنرفتیم پنجم برج حقوق مستمری صفرشده.محمد دامغان…

    1. کاربر گرامی، تأخیر یا اختلال در پرداخت مستمری‌ها در برخی موارد گزارش شده و برای اعلام زمان قطعی واریز، اطلاعات کافی وجود ندارد. اگر صرفاً با تأخیر عمومی روبه‌رو هستید، مراجعه حضوری لازم نیست؛ اما اگر پس از زمان پرداخت همچنان مبلغی واریز نشده، از امور مستمری‌های شعبه علت را پیگیری کنید. علت تفاوت مبلغ یا وضعیت همسان‌سازی نیز بدون بررسی پرونده هر فرد قابل تعیین نیست.

    1. کاربر گرامی، زمان دقیق بارگذاری فیش حقوقی خرداد اعلام نشده است. اگر هنوز فیش در سامانه نمایش داده نمی‌شود، ممکن است سامانه تأمین اجتماعی در حال به‌روزرسانی یا با اختلال مواجه باشد؛ در زمان دیگری دوباره بررسی کنید.

  107. سلام ودرود برمسیولین بی درک سازمان تامین اجتماعی چه فایده داره من بنویسم مگه تاثیرداره نه دردم ازیاراست ودرمان نیز هم چراسهماه ازسال گذشته ولی ماهنوزاندرخم یه کوچه ایم بازنشسته ای کهزحمتاشوکشیده حالا زمان استراحت کردنشه تازهباید بره سرکار این چه عدالتیه بایددردموبه کی بگم

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، زمان دقیق واریز افزایش حقوق یا مابه‌التفاوت را نمی‌توان بدون اطلاع رسمی قطعی اعلام کرد. برای پیگیری وضعیت پرونده، به شعبه تأمین اجتماعی یا واحد امور فنی مستمری‌ها مراجعه و حکم، فیش حقوقی و شماره مستمری را همراه داشته باشید. مشکل خدمات درمانی را نیز جداگانه از شعبه یا واحد پاسخ‌گویی درمان همان سازمان، با ذکر نام مرکز درمانی و تاریخ مراجعه، ثبت و پیگیری کنید.

  108. سلام خسته نباشید
    من یه حداقل بگیر هستم ۱۱۷۰۰حقوقن هست الان دیگه هیچ پولی برام نمونده از حقوقم توان کار کردن هم ندارم میخام بدونم امروز که ۱۵خرداد هست منتظر اضافه حقوق هستم میدینمون یا باید بازم منتظر بمونیم

    1. کاربر گرامی، طبق زمان‌بندی اعلام‌شده، در خرداد دو واریزی انجام شده است: حقوق با افزایش سالانه و مابه‌التفاوت اردیبهشت؛ افزایش نیز از اردیبهشت محاسبه می‌شود. اگر تا امروز این مبالغ به حساب شما واریز نشده، برای بررسی علت به شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید.

    2. کاربر گرامی، اگر منظور شما افزایش حقوق سالانه است، این افزایش از اردیبهشت اعمال می‌شود و ممکن است مبلغ افزایش و مابه‌التفاوت، جداگانه در خرداد واریز شود. زمان دقیق واریز در ۱۵ خرداد از اطلاعات موجود قابل تأیید نیست. اگر تاکنون مبلغی دریافت نکرده‌اید، برای بررسی وضعیت پرداخت به شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید.

  109. با توجه به اینکه بنده در مهرماه سال1404بازنشسته شده ام برای سال 1405مشمول متناسب سازی میشوم؟

    1. کاربر گرامی، طبق ضوابط اعلام‌شده، افرادی که در سال ۱۴۰۴ بازنشسته شده‌اند، از متناسب‌سازی مستمری مربوط به سال ۱۴۰۵ برخوردار نمی‌شوند. بااین‌حال، مستمری شما مشمول افزایش سالانه حقوق بازنشستگان طبق قانون خواهد بود؛ این افزایش با متناسب‌سازی تفاوت دارد.

    2. کاربر گرامی، طبق پاسخ موجود، متناسب‌سازی به بازنشستگان سال‌های گذشته تعلق داشته و بازنشستگان سال ۱۴۰۴ مشمول آن نشده‌اند؛ بنابراین شمول شما که در مهر ۱۴۰۴ بازنشسته شده‌اید، برای سال ۱۴۰۵ فعلاً قابل تأیید نیست. تصمیم نهایی به مصوبه و اعلام رسمی مربوط به سال ۱۴۰۵ بستگی دارد.

    3. کاربر گرامی، طبق پاسخ‌های موجود، متناسب‌سازی فعلی شامل افرادی که در سال ۱۴۰۴ بازنشسته شده‌اند نمی‌شود؛ بنابراین بازنشستگی شما در مهر ۱۴۰۴ به‌تنهایی مشمول متناسب‌سازی سال ۱۴۰۵ بودن را ثابت نمی‌کند. اگر برای سال ۱۴۰۵ مقررات یا تصمیم جدیدی تصویب شود، وضعیت شما بر اساس همان مصوبه تعیین خواهد شد و در حال حاضر نمی‌توان نتیجه قطعی اعلام کرد.

    4. کاربر گرامی، با توجه به اینکه طبق توضیح شما در مهر ۱۴۰۴ بازنشسته شده‌اید، متناسب‌سازی به بازنشستگان سال ۱۴۰۴ تعلق نمی‌گیرد. بااین‌حال، این موضوع با افزایش سالانه مستمری متفاوت است و افزایش سال ۱۴۰۵، برای بازنشستگانی که پیش از آغاز آن سال بازنشسته شده‌اند، اعمال می‌شود.

  110. سلام خسته نباشید
    مستمری بگیر حداقل دستمزد هستم پارسال دریافتیم ۱۱ میلیون بود امسال چقدر دریافت میکنم ممنون

    1. کاربر گرامی، مبلغ دقیق مستمری حداقل‌بگیران در سال ۱۴۰۵ تا اعلام افزایش رسمی قابل تعیین نیست. طبق اطلاعات موجود، حداقل مستمری سال ۱۴۰۴، ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بوده و مزایایی مانند کمک‌هزینه‌ها نیز می‌تواند به آن اضافه شود؛ بنابراین دریافتی ۱۱ میلیون تومانی سال گذشته لزوماً مبنای محاسبه امسال نیست. پس از اعلام افزایش سال ۱۴۰۵، مبلغ جدید بر اساس مستمری و مزایای مشمول شما مشخص می‌شود.

    2. کاربر گرامی، رقم قطعی دریافتی سال ۱۴۰۵ بدون اعلام درصد افزایش حقوق مشخص نیست. اگر ۱۱ میلیون تومانِ سال گذشته فقط مستمری پایه بوده باشد، مبلغ امسال با اعمال درصد افزایش رسمی محاسبه می‌شود؛ اما اگر شامل مزایا هم بوده، مزایا باید جداگانه بررسی شوند. حداقل مستمری سال ۱۴۰۴، ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بود و مزایای دیگر بر اساس سابقه به آن اضافه می‌شود.

  111. اخیرا دربعضی سایتها اعلام میکنند که افزایش حقوق به خرداد هم نمیرسد بااین تورم افسار گسیخته مابازنشستگان واقعا کم آوردیم خواهشا فکری بحال ما بکنید حق این مردم اینهمه اذیت وآزار نیست

    1. کاربر گرامی، خبر نرسیدن افزایش حقوق تا خرداد را نمی‌توان بدون اعلام رسمی تأیید کرد و در حال حاضر تاریخ قطعی واریز برای همه بازنشستگان مشخص نیست. زمان اعمال افزایش حقوق و پرداخت معوقات ممکن است جداگانه اعلام یا اجرا شود. برای اطلاع از وضعیت مستمری خود، با واحد امور مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی محل پرونده تماس بگیرید و درباره زمان اعمال افزایش و معوقات پرونده‌تان پیگیری کنید.

    2. کاربر گرامی، فعلاً نمی‌توان با اطمینان گفت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۵ به خرداد هم نمی‌رسد؛ زمان واریز آن به اعلام رسمی سازمان بستگی دارد. در نمونه مشابه، افزایش حقوق از اردیبهشت اعمال شده بود، اما این موضوع زمان‌بندی سال ۱۴۰۵ را قطعی نمی‌کند. برای اطلاع دقیق، اطلاعیه‌های رسمی تأمین اجتماعی را پیگیری کنید.

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما حقوق پایه‌تان ۲۳ میلیون تومان است؛ اما میزان افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ باید بر اساس درصد مصوب همان سال و نوع مستمری تعیین شود. بنابراین بدون اعلام رسمی درصد افزایش، نمی‌توان مبلغ نهایی یا رقم اضافه‌شده را دقیق اعلام کرد. پس از مشخص‌شدن درصد، افزایش شما از ضرب ۲۳ میلیون تومان در همان درصد به دست می‌آید.

  112. میگن این ماه حقوقا روباافزایش جدیدنمیدن
    تازه معوقات هم موند برای ماههای آینده.به خدا باسیزده ملیون نمیشه زندگی کردبااین تورم وگرونی ،،به وسط ماه نرسیده پولمون تموم میشه
    کالاها وارزاق ازپارسال به این ورچندین برابرشده ولی حقوقاهمینجوری ثابت مونده .

    1. کاربر گرامی، درباره واریز افزایش حقوق و معوقات سال ۱۴۰۵، با اطلاعات موجود نمی‌توان قطعی گفت که این مبالغ در همین ماه پرداخت می‌شود؛ برای معوقات مشابه نیز تاریخ دقیق اعلام نشده بود. اگر واریزی بدون افزایش انجام شد، علت و زمان پرداخت معوقات را از واحد امور مستمری‌های شعبه پیگیری کنید.

    2. کاربر گرامی، درباره واریز افزایش حقوق این ماه و معوقات، زمان قطعی اعلام نشده است؛ بنابراین نمی‌توان تأیید کرد که حتماً در همین واریزی پرداخت می‌شوند یا به ماه‌های بعد موکول خواهند شد. برای اطلاع از زمان نهایی، اطلاعیه‌های رسمی سازمان تأمین اجتماعی یا شعبه مربوط را پیگیری کنید.

    3. کاربر گرامی، درباره واریز افزایش حقوق ۱۴۰۵ نمی‌توان گفت که حتماً در همین ماه اعمال می‌شود. برای معوقات نیز زمان دقیق واریز مشخص نشده و ممکن است پرداخت آن به ماه‌های بعد موکول شود. اگر افزایش در فیش شما اعمال نشده است، علت را از واحد امور مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

  113. قابل توجه باز نشستگان تامین اجتماعی باید قالیباف سیر شود تا به باز نشستها چیزی عطا کند مملکت کاردان میخواهد نا اینکه یه مشت دزد و قاچاقچی ملت چرا اینقدر اعلام هستید

    1. کاربر گرامی، دیدگاه شما ثبت شد. اگر درباره زمان واریز افزایش حقوق یا مبلغ آن پرسشی دارید، لطفاً سؤال مشخص خود را مطرح کنید تا بر اساس اعلام رسمی پاسخ داده شود.

    2. کاربر گرامی، زمان دقیق واریز افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی فقط پس از ابلاغ و اعمال احکام و اعلام رسمی سازمان تأمین اجتماعی مشخص می‌شود؛ بنابراین بدون اطلاعیه رسمی نمی‌توان تاریخ قطعی اعلام کرد. انتقاد از عملکرد مسئولان حق شماست، اما بهتر است مطالب با رعایت احترام و بر پایه اطلاعات قابل‌تأیید مطرح شود.

  114. سلام اگر حقوق و ماب تفاوت فروردین و اردیبهشت پرداخت نشه بازنشستگان دست به اقدامات بدی میزنن

    1. کاربر گرامی، زمان واریز حقوق و مابه‌التفاوت فروردین و اردیبهشت به برنامه اعلامی و اجرای سازمان تأمین اجتماعی و بانک عامل بستگی دارد و بدون اطلاعیه رسمی نمی‌توان زمان قطعی اعلام کرد. اگر پرداخت انجام نشده است، وضعیت مستمری و معوقات را از شعبه تأمین اجتماعی یا سامانه خدمات غیرحضوری، با اطلاعات پرونده، پیگیری کنید. اعتراض و مطالبه حقوق بهتر است از مسیرهای قانونی و مسالمت‌آمیز انجام شود.

  115. خیلی جالبه وقتی می‌دونن باید بعد از سال افزایش حقوق داشته باشن خب قبل عید اقدام کنند چه کاریه تو فروردین و اردیبهشت یادشون میاد
    هنوز افزایش حقوقی نه دیدیم نه اعمال شده
    داریم کرایه خونه سر به فلک کشیده و مواد غذایی و دارو و غیره رو قیمت خون میدیم

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما هنوز افزایش حقوق در مستمری‌تان اعمال یا واریز نشده است؛ اما زمان دقیق اجرای افزایش و پرداخت معوقات ۱۴۰۵ بدون اعلام رسمی قابل تعیین نیست. برای پیگیری وضعیت پرونده، حکم یا فیش مستمری خود را همراه داشته باشید و از شعبه تأمین اجتماعی محل پرداخت درباره «اعمال افزایش حقوق» و «معوقات» درخواست بررسی کنید.

    2. کاربر گرامی، زمان دقیق واریز افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ بدون اعلام رسمی قابل تعیین نیست. در سوابق موجود، افزایش از اردیبهشت اعمال شده و گاهی مبلغ افزایش و مابه‌التفاوت اردیبهشت در خرداد جداگانه واریز شده است. اگر پس از واریزهای مربوط، مبلغ مستمری شما تغییر نکرده، برای بررسی وضعیت به شعبه تأمین اجتماعی یا واحد امور فنی مستمری‌ها مراجعه کنید.

    3. کاربر گرامی، اگر حقوق فروردین بدون افزایش واریز شده باشد، اعمال افزایش از حقوق اردیبهشت انجام می‌شود و ممکن است مابه‌التفاوت فروردین جداگانه پرداخت شود. اگر در واریزی‌های بعدی نیز افزایش یا مابه‌التفاوت را دریافت نکردید، برای بررسی علت به واحد امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید.

    4. کاربر گرامی، گلایه شما قابل درک است؛ درباره واریز افزایش حقوق ۱۴۰۵، تا زمان اعلام رسمی نمی‌توان تاریخ قطعی اعلام کرد. در موارد مشابه، افزایش از اردیبهشت اعمال شده و گاهی مابه‌التفاوت آن در واریزی جداگانه پرداخت شده است. اگر پس از اعلام و پرداخت‌ها افزایش برای شما اعمال نشد، موضوع را از امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

  116. جالب است حقوق بازنشستگان لشکری وکشوری از اول سال افزایش یافته اما حقوق کارگران تأمین اجتماعی هنوز افزایش نیافته مثلا یک معلم ویک کارمند که در طول سال تعطیلات رسمی تعطیل بوده وساعت های کاری هم زیر کولر وبخاری بوده اند ومزایایی بهتر داشته اند اما یک کارگر ساختمانی ویا یک راننده که شاید در طول سال چندین روز بیکار بوده انداما حق بیمه را هرماه پرداخت می‌کردند حالا که بازنشسته شدند باید در انتظار دریافت حقوق خود منتظر بمانند تا شاید سازمان تأمین اجتماعی هر وقت دوست داشت حقوق قشر ضعیف ترین جامعه را پرداخت کنند مثل اینکه دارد صدقه می‌دهد این است عدالت اجتماعی کجای دنیا چنین چیزی وجود دارد بنده راننده برون شهری بودم به اجبار ما حق بیمه می گرفتند وگرنه کارت هوشمند مان را شارژ نمی کردند حالا هم که بازنشسته شدیم باید منتظر باشیم آقایان خودشان که سیر شدند اگر چیزی باقی ماند به بازنشسته بدهند آن هم با منت وطلبکارانه لعنت بر این زندگی نکبتی

    1. چرا اضافه نمیشه حقوق باز نشستگان تا ۱۵ نشود پول تمام میشه گناه ما بدبخت هایی بازنشستگان چی هست😔😔

      1. سلام ، موضوعی که خیلی ذهنم رو مشغول کرده اینه که چرا تو کانال تامین اجتماعی تقریبا هر روز در خصوص عدم وصول حق بیمه مسیر خدمت گزاری به جامعه هدف را با اختلال ایجاد میکند و … مطلب گذاشته میشه ، مگه این حقوق بازنشستگی. از هزینه کرد 30 سال کارگران تامین نشده ، اون افرادی که الان حق بیمه پرداخت میکنند پس انداز بازنشستگی خودشان است ، نکنه پولها پرواز کردن و تامین اجتماعی به روزمرگی رسیده !!؟

        1. کاربر گرامی، سیستم صندوق تامین اجتماعی در ایران به صورت بین‌نسلی اداره می‌شود؛ یعنی حق بیمه پرداختی شاغلین فعلی صرف پرداخت مستمری بازنشستگان امروز می‌شود. از این رو، عدم وصول به موقع این مبالغ، ارائه خدمات را با چالش مواجه می‌کند.

    1. کاربر گرامی، افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بر اساس مصوبات هیئت وزیران و شورای عالی کار تعیین می‌شود. با توجه به حقوق 7 میلیون تومانی شما در سال گذشته، احتمالا امسال مبلغی بین 10 الی 11 میلیون تومان به شما تعلق می‌گیرد.

    1. کاربر گرامی، زمان دقیق واریز مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۵ در اطلاعات موجود اعلام نشده است. اگر مابه‌التفاوت برای شما واریز نشده، موضوع را از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    2. کاربر گرامی، برای واریز مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۵، زمان دقیق از اطلاعات موجود قابل تعیین نیست. در نمونه‌ای مشابه، پرداخت مابه‌التفاوت در دو مرحله انجام شده بود؛ اگر مبلغ شما واریز نشده، موضوع را از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    3. کاربر گرامی، زمان دقیق واریز مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۵ از اطلاعات موجود قابل اعلام نیست. این مبلغ ممکن است جدا از مستمری واریز شود؛ اگر تاکنون دریافت نکرده‌اید، از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    4. کاربر گرامی، برای واریز مابه‌التفاوت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۵، تاریخ قطعی اعلام‌شده‌ای در اطلاعات موجود نیست؛ بنابراین زمان دقیق را نمی‌توان اعلام کرد. در صورت واریزنشدن مبلغ، موضوع را از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    1. سلام وقت بخیر مستمری بگیر بازمانده هستم پارسال ۱۳ میلیون میگرفتم الان حق عائله مندی حذف شده امسال دریافتی چقدر میگیرم؟

  117. سلام صبح بخیر قرار بود مابه‌التفاوت حقوق فروردين واردیبشت ماه 1405 ما مستمری‌بگیران تامین اجتماعی در نیمه وخرداد پرداخت شود پس چی شد

    1. با سلام ریئس جمهور آقای پزشکیان اگر واقعاً می خواهد که به کشور خدمتی کند که در تاریخ نامش را به نیکویی ببرند همه وزیران و زیر دستان خود را از جمله در خصوص اقتصادی همه را برای گذراندن یک دوره کار آزمایی به افغانستان بفرستید واقعاً جدی میگم نگاه کنید در افغانستان تورم نیست اجناس با قیمت واقعی توزیع میشه دم رییس بانک مرکزی شان گرم یک آدم که سواد آنچنانی ندارد از صدتا مدرک دار بهتره باور کنید اگه جنگ در آنجا نباشد یک افغانی در اینجا نمی مانه آنوقت سه ماه از سال گذشته به بازنشستگان تامین اجتماعی حقوق سال گذشته را می دهند

      1. کاربر گرامی، به خوبی متوجه نگرانی شما در خصوص تأخیر در پرداخت مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی هستیم. امیدواریم این موضوع از طریق مراجع ذی‌ربط به سرعت پیگیری و حل شود.

  118. بدبخت بازنشسته تامین اجتماعی که حقشو نمیدن الان دوماه از سال گذشته هنوز خبری از حکم واضافه حقوقشون نشد.. حقوق طبق پارسال تورم هر ساعت وهر ثانیه جنس ها میرن بالا

    1. کاربر گرامی، در نمونه مشابه، افزایش حقوق از اردیبهشت‌ماه اعمال شده است؛ بنابراین واریز فروردین بدون افزایش، لزوماً به‌معنای حذف آن نیست. بااین‌حال، زمان قطعی اجرای افزایش حقوق سال ۱۴۰۵ از این اطلاعات قابل تأیید نیست. اگر پس از صدور حکم و پرداخت‌های بعدی افزایش اعمال نشد، موضوع را از واحد امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

  119. سلام من سه سال هست که بازنشسته تامین اجتماعی هستم اما هر کار میکنم حکم نمیتونم رویت کنم مینویسه حکم پس از یکسال از بازنشستگی ولی برای من باز نمیشه

    1. کاربر گرامی، بازنشدن حکم پس از گذشت یک سال می‌تواند ناشی از اختلال سامانه یا ثبت‌نشدن کامل حکم در پرونده باشد و صرفاً از روی این پیام نمی‌توان علت قطعی را مشخص کرد. ابتدا در زمان دیگری دوباره وارد سامانه خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی شوید؛ اگر مشکل ادامه داشت، به شعبه صادرکننده حکم مراجعه کنید تا ثبت و وضعیت نمایش حکم را با شماره مستمری و مدارک هویتی بررسی کنند.

    2. کاربر گرامی، علت بازنشدن حکم بدون بررسی حساب شما مشخص نمی‌شود و ممکن است به ثبت‌نام ناقص یا اختلال سامانه مربوط باشد. برای بررسی و رفع مشکل، به شعبه تأمین اجتماعی محل دریافت مستمری مراجعه کنید تا وضعیت ثبت‌نام و اطلاعات حکم در سیستم بررسی شود.

    3. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، اگر مستمری برقرار شده اما حکم پس از سه سال نمایش داده نمی‌شود، شعبه تأمین اجتماعی باید وضعیت نهایی‌شدن حکم و ثبت سوابق را بررسی کند. اگر سابقه‌ای ناقص یا در حال بررسی باشد، ابتدا باید پس از تأیید و ثبت آن، حکم صادر یا اصلاح شود. در صورت کامل‌بودن سوابق، موضوع را از شعبه و واحد فنی سامانه پیگیری کنید.

  120. تا احکام صادر نشده و بحاب بانکی واریز نشده باشد ، همش حرفِ ِ .
    مثل افزایش احکام سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۲
    افسوس .

    1. کاربر گرامی، اعلام زمان افزایش حقوق به‌تنهایی به معنای اجرای قطعی نیست؛ ملاک عملی، صدور حکم اصلاحی و مشاهده مبلغ در فیش یا حساب بانکی است. برای بررسی وضعیت واقعی، حکم حقوقی و فیش پرداختی خود را در سامانه تأمین اجتماعی بررسی کنید؛ اگر اصلاح نشده بود، موضوع را با کد ملی و شناسه پرداخت از شعبه یا مرکز پاسخ‌گویی تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    2. کاربر گرامی، زمان قطعی واریز افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی ۱۴۰۵ تا صدور احکام و اعلام رسمی سازمان قابل تأیید نیست؛ بنابراین وعده‌ها یا خبرهای غیررسمی را نمی‌توان مبنای واریز دانست. برای اطلاع دقیق، اطلاعیه سازمان تأمین اجتماعی و مشاهده حکم جدید را ملاک قرار دهید.

  121. فقط خواستم از قانون گذار یک سوال بکنم من الان یک از کار افتاده کلی هستم با مشکل قلبی و ef14که توانایی کار کردن در هیج جایی را ندارم و دکتر منع کرده الان مثلا من حقوق کامل بهم تعلق میگیره ۱۴ سال هم بیمه دادم و تازه امسال با افزایش ۶۰درصدی خیلی بشه حقوق من به ۲۲ میلیون نمیرسه میخام بدونم خودش را بزاره جای انهایی که مثل من هستند آیا با این مبلغ با مستاجری و زن و بچه میتونن زندگی کنند؟؟؟اونوقت افرادی هستند که تو همین تامین اجتماعی بی حساب و کتاب حقوقهای بالایی میگیرند.طرف ۲۸ سال حق بیمه عادی داده دو سال آخر را بیشتر داده یا رشته بیمه ایی خودش را زده استاد کار یا سرپرست الان با این حقه دریافتیش کم کم بالای دوازده میلیون با اونی که سی سال کارگری پرداخت کرده فرق میکنه .آیا تو این تامین اجتماعی آدم باسواد و کاربلد وجود نداره؟؟؟

    1. کاربر گرامی، ازکارافتادگی کلی به‌تنهایی به معنای تعلق گرفتن حقوق برابر با آخرین دریافتی نیست؛ مبلغ مستمری بر اساس نوع مستمری، سابقه و دستمزدهای مشمول بیمه و رأی کمیسیون پزشکی محاسبه می‌شود و رقم دقیق شما فقط از سوابق شعبه قابل تعیین است. افزایش مستمری نیز تابع مصوبه و اجرای سازمان تأمین اجتماعی است و نمی‌توان رقم اعلامی را بدون ابلاغ رسمی قطعی دانست. درباره تفاوت مستمری افراد، دستمزد و سابقه ثبت‌شده مؤثر است؛ اگر افزایش غیرواقعی دستمزد در دو سال پایانی رخ داده باشد، سازمان می‌تواند آن را بررسی و اصلاح کند. برای پیگیری، با حکم برقراری مستمری، رأی کمیسیون پزشکی و سوابق دستمزد به شعبه مراجعه و درخواست محاسبه و بررسی سوابق کنید.

    1. بخدا دوتا مریض سرطانی با این حقوق اینم چقدر اذیت میکنید خدارو خوش نمیاد به فکر ماهم باشید

  122. سلام بنده راننده پایه یک هستم وبا خرید 28ماه سربازی سابقه پرداخت حق بیمه ام شد 30سال و24روز که اردیبهشت ماه سال 1404 بازنشسته شدم حقوق پایه من را 10500000هزارتومان تعیین کردند در صورتی که همکاران من با 20سال سابقه حق پرداخت و60سال سن 11800000هزار تومان حقوق پایه دریافت می‌کنند وهر دو راننده پایه یک برون شهری بوده ایم این مبلغ چرا برای من کمترتعیین شده

    1. کاربر گرامی، مبلغ مستمری فقط بر اساس عنوان شغلی و پایه یک بودن تعیین نمی‌شود؛ متوسط دستمزدِ مشمول بیمه در سال‌های پایانی، سنوات قابل قبول و سوابق ثبت‌شده در محاسبه اثرگذارند. خرید سابقه سربازی معمولاً سابقه را افزایش می‌دهد، اما لزوماً دستمزد مبنای محاسبه را بیشتر نمی‌کند. برای علت دقیق اختلاف، از شعبه تأمین اجتماعی ریز محاسبه مستمری و سوابق دستمزد دو سال پایانی را درخواست و ثبت سابقه سربازی و مزایای احتمالی شغلی را تطبیق دهید؛ در صورت مغایرت، اعتراض خود را در همان شعبه ثبت کنید.

    1. حداقل بگیر سازمان تامین اجتماعی هستم راننده تاکسی با حدود سی سال پرداخت حق بیمه در چند شغل مختلف الان ۱۳میلیون دریافتی دارم حقوقم امسال ۱۴۰۵ چقدر میشود

      1. کاربر گرامی،
        بر اساس مصوبات جدید برای سال ۱۴۰۵، حقوق بازنشستگان حداقل‌بگیر سازمان تامین اجتماعی ۶۰ درصد افزایش می‌یابد. با این افزایش، دریافتی شما حدودا 20 الی 21 میلیون تومان است.

          1. باسلام.مستمری ما که درسال ۱۴۰۴ مبلغ 21400 هزارتومان بوده الان شده ۲۷۹۰۰ هزارتومان .آیا این درسته؟یا باید پیگیری کنم؟

            1. کاربر گرامی، افزایش مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی در سال جاری برای حداقلی‌بگیران ۶۰ درصد و برای سایر سطوح ۴۵ درصد بوده است. با توجه به ارقام اعلامی، پیشنهاد می‌شود جهت اطمینان از صحت محاسبات، به شعب تامین اجتماعی یا سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان مراجعه نمایید. اما به نظر محاسبات به درستی انجام شده است.

        1. سلام من یک کارگر از کار افتاده هستم دارای چهار فرزند با حقوق 20ملیون تومان حلا حقوقم بیشتر باشه چقدر میشه

          1. کاربر گرامی، میزان افزایش حقوق بازنشستگان و ازکارافتادگان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۵، برای حداقلی‌بگیران ۶۰ درصد و برای سایر سطوح ۴۵ درصد تعیین شده است. با توجه به این ارقام، حقوق دریافتی شما متناسب با گروه درآمدی و سوابق بیمه‌ای‌تان افزایش خواهد یافت.

            1. پول ندارم یه ظرف کوچیک ماست بخرم یک ماه میشه نتونستم دوتا دونه خیار وکدو وگوجه بخرم فقط نونو پنیر میخورم چه زندگی برامون ساختین پول چندر غازی که دادن پول داروهام شده خودتون جیبتون پر پوله خبر از گشنه ندارین

        2. سلام این حقوق با این همه گرونی وتورم با چهار فرزند زندگی را برام خیلی سخت کرده است

  123. چیزی ندارم بگویم چه فایده حق وحقوق خودم را میخوام کسي جواب کو نیست چی بنویسم

    1. کاربر گرامی، برای پیگیری می‌توانید بنویسید: «لطفاً زمان دقیق اعمال و واریز افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی را اعلام کنید. در صورت تأخیر، علت و مرجع پاسخ‌گو را نیز مشخص فرمایید.» برای پیگیری وضعیت شخصی، شماره مستمری و مشخصات خود را فقط از مسیرهای رسمی تأمین اجتماعی ارائه کنید.

    1. کاربر گرامی، برای واریز مابه‌التفاوت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی، زمان قطعی پرداخت تا این لحظه قابل اعلام نیست و پرداخت‌ها با تأخیر انجام می‌شود. بنابراین واریز در نیمه خرداد را نمی‌توان قطعی دانست. برای اطلاع از وضعیت پرونده خود، با شعبه تأمین اجتماعی محل دریافت مستمری و با در دست داشتن شماره مستمری پیگیری کنید.

    2. کاربر گرامی، برای واریز مابه‌التفاوت حقوق سال ۱۴۰۵ هنوز تاریخ قطعی اعلام نشده است؛ بنابراین پرداخت آن تا نیمه خرداد قطعی نیست. در برخی واریزی‌های خرداد، افزایش سالانه و مابه‌التفاوت اردیبهشت جداگانه پرداخت شده است. اگر مبلغ برای شما واریز نشده، موضوع را از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    3. کاربر گرامی، زمان واریز مابه‌التفاوت افزایش حقوق به برنامه پرداخت و تأمین اعتبار سازمان تأمین اجتماعی وابسته است و بدون اعلام رسمی نمی‌توان نیمه خرداد را موعد قطعی دانست. با توجه به تأخیرهای اخیر در برخی پرداخت‌ها، ممکن است واریز با فاصله انجام شود. برای اطلاع از وضعیت پرونده و زمان پرداخت، با شعبه تأمین اجتماعی محل دریافت مستمری و با در دست داشتن شماره مستمری پیگیری کنید.

    4. کاربر گرامی، در خرداد دو واریزی انجام شده است: حقوق با افزایش سال جدید و مابه‌التفاوت اردیبهشت. اگر این مبلغ برای شما واریز نشده، علت را از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید؛ زمان دقیق واریز پرونده شما از این اطلاعات مشخص نیست.

  124. اول گفتند تو اردیبهشت بعد گفتند تا۱۵خرداد الانم میگن با حقوق خرداد حتما بعد خرداد هم میگن ماه بعد این هست مملکت اسلامی اینا هستند مدیران حسینی و درستکار که پول مردم را این همه وقت نگه می دارند به هر بهانه ایی .بدبخت این مردم که دست شما بی وجدانها و حرام حلال نشناسها افتادند

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما زمان واریز افزایش حقوق چند بار تغییر اعلام شده است؛ بنابراین وعده‌های قبلی را نمی‌توان زمان قطعی پرداخت دانست. زمان نهایی فقط با اطلاعیه رسمی سازمان تأمین اجتماعی و مشاهده واریز در حساب مشخص می‌شود. برای پیگیری دقیق، اطلاعیه‌های رسمی سازمان و وضعیت حساب بانکی خود را بررسی کنید؛ در صورت واریزنشدن پس از اعلام رسمی، با شناسه مستمری از شعبه یا سامانه پاسخ‌گویی تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    2. کاربر گرامی، زمان دقیق واریز افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۵، بدون اطلاعیه رسمی مربوط به همان سال، قابل تأیید نیست و وعده‌های قبلی قطعی محسوب نمی‌شوند. در صورت واریزنشدن مبلغ، موضوع را از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    3. کاربر گرامی، نارضایتی شما از تغییر مکرر زمان‌های اعلام‌شده قابل درک است؛ اما تا وقتی واریز در سامانه یا اطلاعیه رسمی تأمین اجتماعی تأیید نشده، نمی‌توان زمان قطعی اعلام کرد. اگر افزایش حقوق یا مابه‌التفاوت پس از پرداخت حقوق مربوط واریز نشد، با شماره مستمری و سوابق پرداخت از شعبه یا اداره‌کل تأمین اجتماعی محل پرونده پیگیری کنید.

    4. کاربر گرامی، زمان دقیق واریز افزایش حقوق سال ۱۴۰۵ از اطلاعات موجود قابل تأیید نیست؛ بنابراین نمی‌توان وعده داد که حتماً با حقوق خرداد پرداخت می‌شود. در اطلاع‌رسانی‌های پیشین، افزایش از اردیبهشت اعمال شده و در یک مورد، حقوق افزایش‌یافته و مابه‌التفاوت اردیبهشت در خرداد واریز شده است. اگر برای شما پرداخت نشده، از شعبه تأمین اجتماعی علت و زمان‌بندی پرونده‌تان را پیگیری کنید.

    5. کاربر گرامی، نارضایتی شما از تأخیر و اطلاع‌رسانی‌های متفاوت قابل درک است؛ اما تا زمانی که واریز در حساب یا فیش حقوقی ثبت نشود، هیچ‌یک از زمان‌های اعلام‌شده قطعی نیست. برای پیگیری وضعیت افزایش و مابه‌التفاوت، با شعبه یا اداره‌کل تأمین اجتماعی محل دریافت مستمری و با در دست داشتن شماره مستمری مراجعه کنید؛ در صورت تأخیر، علت و زمان اجرای پرداخت را از همان مرجع بخواهید.

    6. کاربر گرامی، گلایه شما قابل درک است؛ اما فعلاً تاریخ قطعی و قابل تأییدی برای واریز افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی ۱۴۰۵ اعلام نشده است. بنابراین وعده پرداخت در ماه یا تاریخ مشخص، بدون اطلاعیه رسمی، قطعی نیست. برای اطلاع دقیق‌تر، اطلاعیه‌های رسمی تأمین اجتماعی یا شعبه مربوط را پیگیری کنید.

  125. چرا خبر دورع مثل همیشه چاپ میکنید تامین اجتماعی سالهای قبل که جنگ نبود و تورم کمتر بود متفاوت ماههای فروردین و اردیبهشت را با کلی تاخیر واریز میکرد حالا در این بازده زمانی که اوضاع کشور داغونه میگید که متفاوت دو ماه قبل با حقوق خرداد خواهد داد.. جوجه را اخر پاییز میشمارن

    1. کاربر گرامی، زمان اعلام‌شده برای واریز افزایش حقوق، تا پیش از اطلاعیه رسمی و انجام پرداخت، قطعی نیست و ممکن است به‌دلیل طی مراحل اداری یا هماهنگی‌های مالی تغییر کند. بنابراین خبر باید به‌عنوان زمان‌بندی احتمالی منتشرشده بر اساس اطلاعات موجود خوانده شود، نه تضمین پرداخت. معیار نهایی، اطلاعیه رسمی تأمین اجتماعی و مشاهده واریز در حساب بازنشسته است.

    2. کاربر گرامی، زمان دقیق واریز افزایش حقوق یا معوقات سال ۱۴۰۵ بدون اعلام رسمی تأمین اجتماعی قابل تأیید نیست؛ بنابراین نباید چنین خبری به‌صورت قطعی منتشر شود. ملاک نهایی، اطلاعیه رسمی سازمان و زمان درج‌شده در فیش حقوقی است.

    3. کاربر گرامی، انتقاد شما وارد است؛ بدون اطلاعیه رسمی تأمین اجتماعی، نمی‌توان زمان دقیق واریز افزایش حقوق یا معوقات را قطعی اعلام کرد. اگر در خبر، پرداخت در خرداد به‌صورت قطعی بیان شده، باید اصلاح شود و صرفاً به‌عنوان پیش‌بینی یا احتمال مطرح شود؛ ملاک نهایی، اعلام رسمی سازمان است.

  126. باسلام بنده بازنشسته سال ۱۴۰۲ هستم تا الان هرچی سعی کردم نتونستم حکم جدید افزایش سالیانه رو از برنامه تامین من بگیرم حکم افزایش سالیانه رو کلیک میکنم ولی جوابی نمیده میشه راهنمایی بفرمایید

    1. کاربر گرامی، نمایش حکم افزایش سالیانه به صدور و بارگذاری آن در سامانه تأمین اجتماعی وابسته است و ممکن است در برنامه «تأمین من» با تأخیر انجام شود. ابتدا برنامه را به‌روزرسانی کنید و از نسخه وب سامانه نیز با اطلاعات صحیح وارد شوید؛ سپس بخش «حکم» یا «حکم افزایش مستمری» را بررسی کنید. اگر گزینه همچنان پاسخ نمی‌دهد، از طریق شعبه تأمین اجتماعی محل پرداخت مستمری یا پشتیبانی سامانه، با اعلام شماره مستمری و شرح خطا پیگیری کنید تا مشخص شود حکم صادر نشده یا فقط در برنامه نمایش داده نمی‌شود.

    2. کاربر گرامی، نمایش حکم افزایش سالیانه منوط به صدور و فعال‌شدن آن در سامانه است؛ بنابراین از روی بی‌پاسخ‌ماندن گزینه، نمی‌توان زمان صدور حکم را قطعی اعلام کرد. ابتدا برنامه «تأمین من» را به‌روزرسانی کنید، یک‌بار خارج و وارد شوید و حکم را از نسخه وب خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی نیز بررسی کنید. اگر همچنان نمایش داده نشد، با تصویر خطا و مشخصات مستمری به شعبه تأمین اجتماعی یا واحد مستمری‌ها مراجعه کنید تا صدور حکم و وضعیت حساب کاربری بررسی شود.

    3. کاربر گرامی، اگر گزینه «حکم افزایش سالیانه» در برنامه تأمین من پاسخ نمی‌دهد، ابتدا برنامه را به‌روزرسانی کنید و پس از خروج و ورود دوباره، دریافت حکم را از نسخه وب سامانه تأمین اجتماعی نیز امتحان کنید. اگر مشکل ادامه داشت، با تصویر خطا و مشخصات بیمه‌ای به شعبه تأمین اجتماعی محل پرداخت مستمری مراجعه کنید تا فعال‌بودن حکم جدید و علت نمایش‌ندادن آن در سامانه بررسی شود.

    4. کاربر گرامی، اگر بخش «حکم افزایش سالیانه» در برنامه تأمین من باز نمی‌شود، احتمالاً سامانه در حال به‌روزرسانی یا با اختلال موقت مواجه است؛ بعداً دوباره امتحان کنید. اگر مشکل ادامه داشت، برای دریافت یا بررسی حکم به شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید.

    5. کاربر گرامی، بازنشدن بخش حکم افزایش سالیانه می‌تواند به‌دلیل اختلال یا به‌روزرسانی سامانه تأمین من باشد؛ بعداً دوباره برای دریافت حکم تلاش کنید. اگر مشکل برطرف نشد، با مراجعه به شعبه تأمین اجتماعی مربوط، صدور حکم و علت نمایش‌ندادن آن را با ارائه مشخصات مستمری پیگیری کنید.

    6. کاربر گرامی، پاسخ‌ندادن گزینه «حکم افزایش سالیانه» در اپلیکیشن تأمین من می‌تواند ناشی از به‌روزرسانی یا اختلال سامانه باشد؛ بعداً دوباره امتحان کنید. اگر مشکل ادامه داشت، برای دریافت یا بررسی حکم به شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید.

    7. کاربر گرامی، بی‌پاسخ‌ماندن گزینه حکم افزایش سالیانه می‌تواند ناشی از اختلال یا به‌روزرسانی سامانه تأمین من باشد. برای بررسی وضعیت صدور و ثبت حکم، به شعبه تأمین اجتماعی محل پرونده مراجعه کنید تا کارشناس امور مستمری‌ها وضعیت را در سیستم بررسی و راهنمایی کند.

    8. کاربر گرامی، احتمالاً بخش صدور حکم در سامانه تأمین من در حال به‌روزرسانی یا با اختلال موقت روبه‌روست. مدتی بعد دوباره وارد سامانه شوید و در صورت ادامه مشکل، برای دریافت حکم به شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید.

  127. باسلام ازمسولین محترم تقاضا دارم که به مشکلات مامستمری بگیران توجه بفرمایید که بااین تورم واقعا زندگی ما با مشکلات زیادی مواجه است عنایت بفرمایید بنده الان بااین حقوق بسیار پایین که درسال جاری دریافتی بنده ۱۴میلیون بود عاجزانه تقاضا دارم که توجه ورسیدن فرمایید اززحمات شما ممنونم شماره تماس بنده هم ۰۹۱۲۷۵۶۹۲۲۶ازاستان مرکزی

    1. کاربر گرامی، مبلغ ۱۴ میلیون تومان طبق توضیح شما، به‌تنهایی برای محاسبه افزایش حقوق کافی نیست؛ میزان افزایش به مصوبه سال و نوع مستمری بستگی دارد. ممکن است افزایش در فیش اردیبهشت اعمال و مابه‌التفاوت آن جداگانه پرداخت شود. برای بررسی دقیق مبلغ و علت پایین‌بودن مستمری، به شعبه تأمین اجتماعی محل مراجعه کنید.

  128. یه خورده از بخور بخورها تو تامین اجتماعی و شستا کم کنید حقوق حقه بازنشسته بدبخت را سر تایم بدین. این بابا پزشکیان و وزرای هم که اوت اند
    روح شهید رئیسی شاد اگه بود لااقل به داد ما می‌رسید.

    1. کاربر گرامی، گلایه شما درباره تأخیر در پرداخت مستمری قابل درک است. برای افزایش حقوق ۱۴۰۵، زمان دقیق واریز بدون اطلاعیه رسمی قابل اعلام نیست؛ افزایش مستمری در اردیبهشت اعمال می‌شود، اما پرداخت‌ها ممکن است با تأخیر همراه شوند. برای اطلاع از وضعیت مستمری خود، از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

  129. با سلام متاسفانه سناریوی هر ساله تامین اجتماعی در تاخیر پرداخت حقوق سال جدید مستمری بگیران. وباز هم امسال و وعده سرخرمن به بازنشستگان با حقوق ناچیز سال گذشته و تورم. بالای 200درصد امسال.. جای تاسف است مسئولان از اجرای این سناریوی تکراری خجالت نمی‌کشند و مستمری بگیران زیر بار این تورم. خورد می‌شوند. در حالی که در زمان پرداخت بیمه. برای یک روز تاخیر مبلغ کلان جریمه دیرکرد دریافت می‌کردند و حالا اینطور حقوق پرداخت می‌کنند. لطفا فکری به حال پرداخت معوقه دوماهه سال جدید بکنید جناب مسئول واقعا نمیشه زندگی کرد با حقوق سال قبل… فکر کنید لطفا؟ 😞

    1. کاربر گرامی، زمان دقیق واریز افزایش حقوق و معوقات سال ۱۴۰۵ در اطلاعات موجود مشخص نیست و بدون اعلام رسمی نمی‌توان تاریخ قطعی اعلام کرد. اگر افزایش در فیش شما اعمال نشده یا معوقه‌ای پرداخت نشده است، برای بررسی وضعیت پرونده با شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    2. کاربر گرامی، تأخیر در پرداخت مستمری و مابه‌التفاوت افزایش حقوق، طبق گزارش‌های مشابه، ممکن است به اختلال در پرداخت‌های تأمین اجتماعی مربوط باشد؛ اما زمان قطعی واریز معوقه دوماهه بدون اطلاعیه رسمی قابل اعلام نیست. طبق توضیح شما، برای پیگیری وضعیت پرونده و ثبت درخواست پرداخت معوقات، با شعبه تأمین اجتماعی محل دریافت مستمری و با همراه داشتن شماره مستمری مراجعه یا تماس بگیرید.

    3. کاربر گرامی، برای افزایش حقوق و معوقات سال ۱۴۰۵، بدون اعلام رسمی تأمین اجتماعی نمی‌توان تاریخ قطعی واریز اعلام کرد. اگر حقوق با مبلغ جدید یا معوقات پرداخت نشده است، موضوع را از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری و زمان‌بندی رسمی را درخواست کنید.

  130. بازسال نوودروغهای جدیدبرای دریافتی های فقیرانه برای بازنشسته گان تامین اجتماعی تاآخرسال شروع شدآقایان پرداخت پس‌اندازهای مادرطول دوران کاری به نرخ تورم روزبه مابدهیدحقوق مال خودتان باشدازطلابودن پشیمان گشته ایم مرحمت فرموده مارا مس کنید چون دروغهای شمابرکت رااازایران میربددیدید گفتم

    1. کاربر گرامی، تاریخ دقیق واریز افزایش مستمری سال ۱۴۰۵ هنوز در اطلاعات موجود مشخص نشده است. در یک پاسخ تأییدشده، زمان اعمال افزایش از اردیبهشت اعلام شده؛ بنابراین ممکن است پرداخت افزایش ۱۴۰۵ نیز از همین ماه انجام شود، اما اعلام رسمی سازمان تأمین اجتماعی ملاک نهایی است.

    2. کاربر گرامی، طبق اعلام موجود، اگر پیش از آغاز سال ۱۴۰۵ بازنشسته شده باشید، افزایش مستمری سال ۱۴۰۵ شامل شما می‌شود. زمان دقیق اعمال و واریز افزایش، بدون اعلام رسمی تأمین اجتماعی قابل تعیین نیست؛ در سال‌های قبل ممکن است اعمال افزایش از ماه‌های بعد انجام شود. برای پیگیری مبلغ و زمان پرداخت، حکم جدید و فیش مستمری خود را بررسی کنید.

  131. نودروز گوشت نخوری چه برسربدن میاد ای مسوول ازخدابترس اصلا ماراجزه ادم حساب میکنید مستمربگیر میدانی یعنی چی ،،کسی که براشام شب بچهاش محتاجه بعدبیا حقش بخور خون دیگر بازنشستگان نازبودکه ازاول ماه پرداخت کردین

    1. کاربر گرامی، پرداخت مستمری‌ها ممکن است به‌صورت مرحله‌ای انجام شود و واریز زودتر برای برخی بازنشستگان، به‌تنهایی به معنی حذف یا تضییع حق دیگران نیست. اگر مستمری شما پس از زمان اعلام‌شده واریز نشده، با شماره مستمری و سوابق واریز، موضوع را از واحد امور مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید تا وضعیت پرونده و پرداخت بررسی شود.

    2. کاربر گرامی، نگرانی شما درباره تأخیر در پرداخت مستمری و افزایش حقوق قابل درک است. زمان دقیق واریز افزایش حقوق ۱۴۰۵ از اطلاعات موجود قابل اعلام نیست؛ اگر افزایش یا مابه‌التفاوت به حساب‌تان واریز نشده، برای بررسی علت به شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید.

    1. کاربر گرامی، زمان واریز افزایش حقوق فقط پس از اعلام رسمی سازمان تأمین اجتماعی و ثبت پرداخت قابل اعلام قطعی است؛ وعده یا خبر غیررسمی، به‌معنای واریز انجام‌شده نیست. برای اطلاع دقیق، اطلاعیه رسمی سازمان و فیش حقوقی یا گردش حساب خود را بررسی کنید.

    2. کاربر گرامی، زمان قطعی واریز افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۵ بدون اعلام رسمی قابل تأیید نیست و هر تاریخ دیگری قطعی محسوب نمی‌شود. برای جلوگیری از انتشار خبر نادرست، منتظر اطلاعیه رسمی سازمان تأمین اجتماعی باشید.

    1. کاربر گرامی، مبلغ مستمری فقط بر اساس سابقه تعیین نمی‌شود و میانگین دستمزد مشمول بیمه، نحوه برقراری مستمری، مزایا، متناسب‌سازی و کسورات نیز اثر دارد. طبق توضیح شما، دریافت این مبلغ در اردیبهشت به‌تنهایی نشان نمی‌دهد افزایش حقوق یا متناسب‌سازی اشتباه محاسبه شده است. برای روشن‌شدن علت، فیش اردیبهشت و حکم مستمری را از واحد امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی دریافت و ریز افزایش، متناسب‌سازی و کسورات را بررسی کنید.

  132. باسلام.اخرش متوجه نشدیم احکام رومیشه دیدیاطبق دسته بندی استانیه یاتا15خردادبارگزاری میشه یابه دلیل ترافیک نمشه دید.اینقدرمطالب بانقل قول و….نوشته شده که متوج هیچ چیزی نشدیم.
    متناسب سازی طبق روال امسال سومین و اخرین مرحله است که 30درصده وشامل سایرسطوح است ولی شماکاملا تغییرداده اید.

    1. کاربر گرامی، برای زمان دقیق بارگذاری احکام ۱۴۰۵ و تکمیل آن تا ۱۵ خرداد، بدون اطلاعیه رسمی نمی‌توان پاسخ قطعی داد. اگر حکم در سامانه دیده نمی‌شود، ممکن است هنوز برای پرونده یا مرحله مربوط بارگذاری نشده باشد؛ اختلال یا ترافیک سامانه نیز باید از خود سازمان تأیید شود. درصد ۳۰درصدی متناسب‌سازی را نمی‌توان بدون ابلاغ رسمی تأیید کرد و میزان اعمال‌شده باید در حکم یا فیش مشخص باشد. در صورت ادامه مشکل، از امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    2. کاربر گرامی، زمان دقیق بارگذاری احکام و اینکه استانی انجام می‌شود یا تا ۱۵ خرداد ادامه دارد، از اطلاعات موجود قابل تأیید نیست؛ بنابراین نسبت‌دادن مشکل به ترافیک هم قطعی نیست. درباره متناسب‌سازی نیز نمی‌توان اجرای ۳۰درصدی برای همه سطوح را تأیید کرد. اگر حکم بازنشستگی در سال ۱۴۰۳ صادر شده باشد، افزایش سالانه سال بعد طبق یک پاسخ تأییدشده تعلق می‌گیرد؛ اما درباره متناسب‌سازی بازنشستگان ۱۴۰۳، پاسخ‌های موجود یکسان نیست و باید حکم هر فرد بررسی شود.

  133. جمع مبالغ مابه التفاوت رقم بزرگیست در مجموع مستمری بگیران، سود این مبلغ در این سه ماه که تاخیر در پرداخت میباشد حق مسلم بازنشستگان است که باید محاسبه و پرداخت شود

    1. کاربر گرامی، مابه‌التفاوتِ پرداخت‌نشده با سود یا خسارت تأخیر، دو موضوع جدا هستند و تأخیر در واریز به‌تنهایی الزام قطعی برای پرداخت سود ایجاد نمی‌کند. پرداخت هرگونه خسارت، به وجود مبنای قانونی، مصوبه یا رأی مرجع صالح درباره همان مابه‌التفاوت و بازه تأخیر بستگی دارد. برای پیگیری، متن مصوبه افزایش حقوق، فیش‌های دوره تأخیر و سوابق پرداخت را از تأمین اجتماعی درخواست و مبنای قانونی مطالبه خسارت را به‌صورت کتبی مطالبه کنید.

    2. کاربر گرامی، تأخیر در پرداخت مابه‌التفاوت مستمری، به‌تنهایی به معنای ایجاد حق قطعی برای دریافت سود یا خسارت نیست و پرداخت آن باید مستند به قانون، مصوبه یا رأی مرجع صالح باشد. اصل مابه‌التفاوت با موضوع سودِ مدت تأخیر تفاوت دارد. برای پیگیری، بازنشستگان می‌توانند با مدارک پرداخت و تاریخ‌های مربوط به سازمان تأمین اجتماعی مراجعه کنند و در صورت نبود پاسخ، موضوع را از مرجع قانونی صالح پیگیری کنند.

  134. باسلام چرا افزایش حقوق واریز نمیشه چرا هرسال دست دست میکنید باحقوق بازنشستگی واقعا زندکی خیلی سخته وجنگ باعث شد شغل دوم خودرا ازدست بدیم اگر بودجه تامین شده چرا باتاخیر واریز میشه گفتن ۱۵ خرداد والان نوشته باحقوق خرداد ماه یعنی ۳۰ اینهمه نامدیریتی بی ثباتی چیه ؟ چرا واقعا دلسوزی نمی‌کنید آقای پزشکیان لطفا با حقوق بنده یکروز وقت بزارید تشریف ببرید خرید ببینید واقعا میتونید مایحتاج خیلی ضروری خرید کنید ویکماه پول گاز برق آب را واریز کنید ببینید تا آخر ماه با چقدر پول اگر بمونه ادامه میدید لطفا یکبار دربین مردم قرار بگیرید و بعد دوماه دوماه افزایش حقوق را عقب اندازید

    1. کاربر گرامی، زمان دقیق واریز افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۵، ازجمله وعده ۱۵ یا ۳۰ خرداد، بدون اطلاعیه رسمی قابل تأیید نیست. اگر افزایش یا معوقه در حساب شما اعمال نشده، ممکن است پرداخت پرونده‌تان در مرحله دیگری باشد؛ فیش حقوقی را بررسی و موضوع را از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

  135. درود بر شهیدان جنگ تحمیلی : درود بر شما جناب سالاری.برادر من مگر قرار نبود حسب مر قانون می‌بایستی در سال ۱۴۰۵ ، حداکثر حقوق بازنشستگان محترم تامین اجتماعی به ۹۰ درصد حقوق کارمندان هم رتبه و هم سابقه باشد و علاوه بر آن ۲۰ درصد هم در سال ۱۴۰۵ باید به حقوق اضافه گردد .بنظر کمی بیشتر از ۴۵ درصد می‌باشد .ضمنا چرا ایثارگری بازنشستگان محترم تامین اجتماعی در حقوق ایشان اعمال نمی‌گردد.چرا؟! بازنشسته تامین اجتماعی و ایثارگر و فرزند شهید

    1. کاربر گرامی، افزایش سالانه حقوق و متناسب‌سازی دو موضوع جداگانه‌اند و نمی‌توان درصدهای آن‌ها را بدون ابلاغ و نحوه اجرای رسمی، ساده با یکدیگر جمع کرد؛ بنابراین میزان نهایی حقوق سال ۱۴۰۵ به مقررات و احکام اجرایی همان سال بستگی دارد. درباره مزایای ایثارگری نیز پرداخت آن خودکار نیست و احراز سابقه ایثارگری، نوع مزایا و مقررات مشمول فرد باید بررسی شود. برای پیگیری، با مدارک ایثارگری و فرزند شهید بودن به واحد امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید تا علت اعمال‌نشدن مزایا و امکان اصلاح حکم مشخص شود.

    2. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، افزایش ۲۰درصدی و اجرای همسان‌سازی تا ۹۰درصد، به‌تنهایی برای تأیید افزایش نهایی بیش از ۴۵درصد کافی نیست و رقم قطعی پس از ابلاغ مصوبات و صدور احکام سال ۱۴۰۵ مشخص می‌شود. درباره مزایای مناطق جنگی و فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان تأمین اجتماعی نیز موضوع طبق رأی دیوان عدالت اداری در حال بررسی است و اعمال آن به نتیجه بررسی و شرایط پرونده بستگی دارد.

  136. سلام و خسته نباشید یه سوال دارم آیا افزایش حقوق به حسب سابقه هستش؟
    باتشکر🙏🙏

    1. کاربر گرامی، افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی فقط بر اساس سابقه بیمه تعیین نمی‌شود. سابقه پرداخت حق‌بیمه و مبنای محاسبه مستمری در مبلغ مستمری اثر دارد، اما میزان افزایش سالانه تابع مصوبات و ضوابط همان سال است و ممکن است با توجه به مبلغ مستمری و سایر مؤلفه‌های قانونی متفاوت باشد. برای اطلاع از مبلغ دقیق، باید حکم مستمری و مصوبه افزایش حقوق همان سال بررسی شود.

  137. سلام و عرض ادب خدمت شما. ما دیگه به این وعده وعیدهایی که داده میشه عادت کردیم.

    1. کاربر گرامی، نگرانی شما قابل درک است. زمان قطعی واریز افزایش حقوق فقط پس از اعلام رسمی سازمان تأمین اجتماعی و مشخص‌شدن مرحله پرداخت قابل اتکاست؛ بنابراین اطلاعیه‌های رسمی را ملاک قرار دهید و وعده‌های غیررسمی را قطعی تلقی نکنید.

    2. کاربر گرامی، گلایه شما قابل درک است؛ زمان واریز افزایش حقوق تا پیش از اعلام رسمی و اجرای پرداخت، قطعی نیست و نباید بر اساس وعده‌های غیررسمی درباره آن نتیجه‌گیری کرد. برای اطلاع دقیق، اطلاعیه‌های سازمان تأمین اجتماعی و واریز واقعی به حساب را ملاک قرار دهید.

    3. کاربر گرامی، نگرانی شما درباره وعده‌های زمان واریز قابل درک است. زمان واریز افزایش حقوق را فقط پس از اعلام رسمی سازمان تأمین اجتماعی و اجرای پرداخت می‌توان قطعی دانست؛ اطلاعیه‌های غیررسمی را مبنای تصمیم قرار ندهید.

    4. کاربر گرامی، نگرانی شما درباره وعده‌های تکراری قابل درک است. زمان دقیق واریز افزایش حقوق فقط پس از اعلام رسمی سازمان تأمین اجتماعی و مشخص‌شدن مرحله اجرا قابل اتکاست؛ بنابراین از اعلام تاریخ تأییدنشده خودداری می‌کنیم. برای پیگیری قطعی، اطلاعیه‌های رسمی سازمان و وضعیت واریز در حساب بانکی را بررسی کنید.

    1. کاربر گرامی، نگرانی شما قابل درک است؛ طبق توضیح شما، پرداخت افزایش حقوق سه ماه به تأخیر افتاده است. زمان دقیق واریز را نمی‌توان بدون اعلام رسمی قطعی دانست، اما تأخیر در پرداخت‌های تأمین اجتماعی سابقه داشته است. برای پیگیری وضعیت پرونده، آخرین وضعیت پرداخت را در سامانه تأمین اجتماعی بررسی کنید و در صورت باقی‌ماندن مشکل، با شعبه مربوط تماس بگیرید.

    2. کاربر گرامی، نگرانی‌تان قابل درک است؛ با توجه به گزارش اختلال در پرداخت‌های تأمین اجتماعی، نمی‌توان برای واریز افزایش حقوق ۱۴۰۵ تاریخ قطعی اعلام کرد. زمان دقیق را باید از اطلاعیه‌های رسمی تأمین اجتماعی یا شعبه مربوط پیگیری کنید.

    3. کاربر گرامی، نگرانی شما قابل درک است. طبق توضیح شما، تأخیر پرداخت افزایش حقوق طولانی شده؛ اما بدون اطلاعیه رسمی، زمان قطعی واریز را نمی‌توان تأیید کرد. برای اطلاع از وضعیت پرداخت خود، از شعبه تأمین اجتماعی و واحد امور مستمری همان شعبه پیگیری کنید.

  138. همیشه حق بیمه رو به وقت ریختیم اگر یه روز هم تاخیر داشت جریمه گرفتن حالا دو مها تاخیر رو با جریمه حساب بکند و واریز کنند

    1. کاربر گرامی، جریمه تأخیر در پرداخت حق بیمه با معوقات افزایش مستمری دو موضوع جداست. اگر افزایش حقوق با تأخیر اجرا شود، اصل مابه‌التفاوت باید طبق تصمیم و زمان اجرای مصوبه محاسبه و پرداخت شود؛ اما پرداخت جریمه به بازنشسته خودکار نیست و به مقررات یا تصمیم رسمی بستگی دارد. برای پیگیری، حکم مستمری و فیش‌های مربوط را از شعبه تأمین اجتماعی یا سامانه رسمی بررسی کنید.

    2. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، دو ماه مستمری واریز نشده است؛ تأخیر در پرداخت، به‌خودی‌خود باعث حذف ماه‌های معوق نمی‌شود و بازه محاسبه مستمری ثابت است، اما زمان واریز ممکن است عقب بیفتد. مبلغ و زمان دقیق پرداخت معوقات به وضعیت پرونده و مرحله پرداخت بستگی دارد؛ آن را از سامانه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    3. کاربر گرامی، جریمه تأخیر در پرداخت حق‌بیمه معمولاً مربوط به تعهد کارفرماست و نمی‌توان آن را خودکار به تأخیر واریز مستمری یا افزایش حقوق تعمیم داد. در تأخیر پرداخت مستمری، اصل معوقات باید بررسی و پرداخت شود؛ اما تعلق جریمه یا خسارت نیازمند مبنای قانونی و تصمیم مرجع مربوط است. برای پیگیری، با واحد امور مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی و مدارک پرداختی و سابقه واریزها موضوع را مطرح کنید.

    4. کاربر گرامی، پرداخت مستمری و مابه‌التفاوت‌های تأمین اجتماعی با تأخیر همراه شده، اما زمان دقیق واریز افزایش حقوق ۱۴۰۵ مشخص نیست. پرداخت جریمه همراه حقوق نیز فعلاً قابل تأیید نیست و به اعلام رسمی تأمین اجتماعی نیاز دارد. برای اطلاع از وضعیت پرداخت، از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    5. کاربر گرامی، جریمه تأخیر حق بیمه مربوط به کارفرماست و پرداخت آن، زمان واریز افزایش حقوق بازنشستگان را به‌طور خودکار تعیین نمی‌کند. پرداخت مستمری و افزایش حقوق ممکن است با تأخیر انجام شود؛ برای اطلاع از وضعیت پرونده و زمان دقیق واریز، از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    1. کاربر گرامی، حق دارید ناراحت باشید؛ اما از اطلاعات موجود نمی‌توان تاریخ قطعی واریز افزایش حقوق ۱۴۰۵ را تأیید کرد. در صورت اعمال افزایش با تأخیر، مابه‌التفاوت ممکن است جداگانه پرداخت شود. اگر پس از واریز حقوق، مبلغ اصلاح نشد، موضوع را از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    2. کاربر گرامی، گلایه شما قابل درک است؛ اما بدون اعلام رسمی، نمی‌توان زمان قطعی واریز افزایش حقوق یا مابه‌التفاوت را تأیید کرد. اگر مبلغ موردنظر هنوز در حساب شما ننشسته است، با فیش مستمری و شناسه مستمری به شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید و وضعیت اجرای افزایش حقوق و علت تأخیر پرداخت را از واحد مستمری‌ها پیگیری کنید.

    3. کاربر گرامی، گلایه شما قابل درک است؛ اما زمان قطعی واریز افزایش حقوق ۱۴۰۵ بدون اطلاعیه رسمی قابل تأیید نیست. در موارد مشابه نیز تأخیر در پرداخت گزارش شده است. اگر افزایش در فیش یا واریزی شما اعمال نشده، موضوع را از واحد امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    4. کاربر گرامی، نارضایتی شما قابل درک است. طبق اطلاعات موجود، پرداخت‌های تأمین اجتماعی در دوره‌های اخیر با اختلال و تأخیر همراه بوده و زمان قطعی واریز افزایش حقوق یا مابه‌التفاوت، بدون اعلام رسمی قابل تأیید نیست. اگر مبلغ برای شما واریز نشده است، برای بررسی وضعیت پرونده به شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید.

    5. کاربر گرامی، گلایه شما قابل درک است؛ اما زمان دقیق واریز افزایش حقوق ۱۴۰۵ در اطلاعات موجود اعلام نشده و نمی‌توان وعده قطعی داد. اگر افزایش در فیش یا دریافتی شما اعمال نشده است، موضوع را از شعبه تأمین اجتماعی و واحد امور فنی مستمری‌ها پیگیری کنید؛ در موارد مشابه، علت عدم اعمال افزایش از این مسیر بررسی شده است.

  139. این منبع کاملا صحیح است که معوقات با حقوق خرداد واریز می شود یا اینکه هر کی برا خودش یه چیزی ثبت می کند اگر درست است ثبت کنید وگر نه با اعصاب بازنشستگان بازی نکنید

    1. کاربر گرامی، واریز معوقات همراه حقوق خرداد ۱۴۰۵ را بدون اطلاعیه رسمی تأمین اجتماعی نمی‌توان قطعی دانست. در یک پاسخ مشابه، واریز دو مرحله‌ای در خرداد و پرداخت تفاوت حقوق اردیبهشت مطرح شده است؛ اما این مورد به‌تنهایی زمان‌بندی همه بازنشستگان را تأیید نمی‌کند. فیش و حساب خود را بررسی و در صورت عدم واریز، از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    2. کاربر گرامی، واریز معوقات با حقوق خرداد ۱۴۰۵ را نمی‌توان به‌صورت قطعی و برای همه بازنشستگان تأیید کرد. در یک پاسخ تأییدشده، برای برخی افراد واریز خرداد شامل افزایش سالانه و تفاوت یک ماه اعلام شده، اما این به معنی پرداخت همه معوقات یا شمول همه مستمری‌بگیران نیست. بنابراین ثبت «حتماً با حقوق خرداد» دقیق نیست؛ ملاک، فیش و سابقه واریز شماست و در صورت نبود مبلغ، از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    3. کاربر گرامی، واریز معوقات همراه حقوق خرداد ۱۴۰۵ بدون اطلاعیه رسمی سازمان تأمین اجتماعی قابل تأیید نیست؛ بنابراین خبرهای غیررسمی را قطعی ندانید. زمان و نحوه پرداخت باید بر اساس اعلام رسمی سازمان مشخص شود.

    4. کاربر گرامی، واریز قطعی معوقات همراه با حقوق خرداد ۱۴۰۵ در حال حاضر قابل تأیید نیست؛ بنابراین ثبت آن به‌عنوان خبر قطعی درست نیست. زمان واریز را فقط پس از انتشار اطلاعیه رسمی سازمان تأمین اجتماعی یا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کنید.

  140. سلام سامانه نه حکم امسال نه سالهای قبل نمایش نمیده و این پیام میاد که اگر درزمره بازنشستگان‌امسال هستین ازسال اینده میتونید حکم‌ببینید درصورتیکه همیشه حکم رو میشد دید و ۷ سال هست من بازنشسته هستم

    1. کاربر گرامی، با توجه به توضیح شما، پیام مربوط به «بازنشستگان امسال» با وضعیت بازنشستگی هفت‌ساله شما سازگار نیست و به‌تنهایی نشان‌دهنده حذف یا تغییر حکم نیست. ابتدا با خروج از حساب، ورود دوباره و استفاده از آخرین نسخه سامانه، بخش احکام سال‌های قبل را بررسی کنید؛ اگر مشکل باقی بود، از شعبه یا کارگزاری تأمین اجتماعی بخواهید وضعیت پرونده، شماره مستمری و دسترسی نمایش احکام را بررسی و اصلاح کند. هنگام مراجعه، کارت ملی و مدارک یا شناسه مستمری را همراه داشته باشید.

    2. کاربر گرامی، با توجه به اینکه طبق توضیح شما هفت سال از بازنشستگی‌تان می‌گذرد، پیام مربوط به «بازنشستگان امسال» با وضعیت شما همخوانی ندارد و به‌تنهایی به معنای حذف یا تغییر حکم نیست؛ احتمال دارد اطلاعات حساب یا دسته‌بندی خدمت در سامانه درست شناسایی نشده باشد. ابتدا با همان حسابی که سوابق بازنشستگی در آن ثبت شده، از بخش احکام و مستمری دوباره وارد شوید؛ اگر حکم‌های قبلی هم نمایش داده نشد، موضوع را از شعبه تأمین اجتماعی محل برقراری مستمری پیگیری کنید تا سابقه بازنشستگی، دسترسی سامانه و حکم‌های سال‌های قبل بررسی شود.

  141. از اونجا که هیچ نظاتی نیست هر سال شاهد همین مسخره بازی از طرف تامین اشباهی هستیم و این کثافتکاری هرسال بوده و باقی خواهد ماند. آیا موقعی که مالیات بیمه میگرفتید حداقل بگیر و سایر سطوح مطرح نبود؟ این کار یک دزدی آشکاره.

    1. کاربر گرامی، حداقل‌بگیر و سایر سطوح مستمری، در زمان تعیین و اجرای افزایش حقوق، دو گروه متفاوت با مبنای محاسبه جداگانه هستند. پرداخت حق‌بیمه در دوران اشتغال به‌تنهایی به این معنا نیست که افزایش مستمری همه بازنشستگان باید یکسان باشد؛ میزان مستمری به سابقه، دستمزدهای مشمول بیمه و مصوبات مربوط به هر سال نیز وابسته است. برای بررسی اعتراض درباره مبلغ یا نحوه اعمال افزایش، فیش مستمری و سوابق پرداخت حق‌بیمه را از تأمین اجتماعی درخواست و مبنای محاسبه را به‌صورت کتبی پیگیری کنید.

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما هنوز حکم صادر نشده است؛ بنابراین زمان واریز افزایش حقوق را نمی‌توان قطعی اعلام کرد. انتشار خبر بدون اشاره روشن به غیرقطعی‌بودن آن، دقیق نبوده و بابت ابهام ایجادشده عذرخواهی می‌کنیم. زمان نهایی باید پس از صدور حکم و اعلام رسمی تأمین اجتماعی اطلاع‌رسانی شود.

    2. کاربر گرامی، طبق توضیح شما هنوز حکم افزایش حقوق صادر نشده است؛ بنابراین زمان واریز را نمی‌توان قطعی دانست. خبرهای مربوط به زمان پرداخت، پیش از صدور حکم و اعلام رسمی تأمین اجتماعی، صرفاً برآورد یا گزارش روند کار هستند و نباید به‌عنوان پرداخت قطعی تلقی شوند. برای اطلاع دقیق، صدور حکم را در سامانه تأمین اجتماعی یا اطلاعیه رسمی سازمان بررسی کنید.

    3. کاربر گرامی، اگر هنوز حکم افزایش حقوق صادر نشده باشد، زمان قطعی واریز قابل اعلام نیست. انتشار تاریخ قطعی پیش از صدور حکم می‌تواند گمراه‌کننده باشد؛ این خبر باید با برچسب «احتمالی» یا پس از تأیید رسمی به‌روزرسانی شود.

    4. کاربر گرامی، اگر هنوز حکم افزایش حقوق صادر و ابلاغ نشده باشد، زمان واریز را نمی‌توان قطعی اعلام کرد. چنین مطلبی باید به‌عنوان پیش‌بینی یا خبر مشروط، نه اطلاعیه قطعی، بیان شود؛ معیار نهایی، اعلام رسمی و صدور حکم است.

    5. کاربر گرامی، طبق توضیح شما هنوز حکم صادر نشده است؛ بنابراین زمان واریز افزایش حقوق ۱۴۰۵ قابل تأیید نیست و نباید قطعی اعلام شود. این مطلب نیازمند اصلاح و درج وضعیت رسمی است؛ بابت ابهام ایجادشده پوزش می‌خواهیم.

  142. سلام و عرض ادب ، پیشنهاد میکنم، ابتدا به آن تعداد از مستمری بگیران که ده تا بیست روز حقوق دریافت میکنند توجه شود از طریق مقتضی به آنان هم 30 روز حقوق تعلق گیرد ، دوم اینکه واقعا برابر تورم حقوق ها پرداخت شود وقتی تورم 70% می‌باشد چرا کمتر پرداخت می شود شما دقت کنید عید امسال 10 میلیون بود پول یک دست کت شلوار هم نمی شد،تنقلات شب عید و لباس برای همسر و بازنشسته بماند واقعا خجالت آور است و خیلی حرف دارم بماند

    1. کاربر گرامی، پرداخت مستمری بر اساس سابقه و روزهای بیمه ثبت‌شده و مقررات مربوط انجام می‌شود؛ بنابراین دریافت ۱۰ تا ۲۰ روز مستمری لزوماً به‌معنای امکان تبدیل خودکار آن به ۳۰ روز نیست. برای بررسی، سوابق بیمه و حکم مستمری را از شعبه تأمین اجتماعی محل دریافت کنید تا مشخص شود کسری روزها ناشی از سابقه ثبت‌شده، نوع مستمری یا خطای ثبت است. افزایش مستمری نیز طبق مصوبات و مقررات همان سال اعمال می‌شود و الزاماً برابر با نرخ تورم اعلامی نیست؛ میزان افزایش سال ۱۴۰۵ را باید پس از تصویب رسمی بررسی کرد.

    2. کاربر گرامی، پرداخت مستمری بر اساس سابقه بیمه و مقررات برقرار می‌شود؛ بنابراین دریافت حقوق معادل ۱۰ تا ۲۰ روز، لزوماً به معنای کم‌شدن روزهای پرداختی نیست. تأخیر در واریز نیز از تعداد روزهای محاسبه‌شده کم نمی‌کند. برای سابقه ۲۰ تا ۳۰ سال، مستمری نباید از حداقل دستمزد کمتر باشد. مبلغ و افزایش حقوق سال ۱۴۰۵ نیز به مقررات ابلاغی همان سال و وضعیت پرونده بستگی دارد.

    3. کاربر گرامی، مستمری معمولاً بر اساس سابقه و روزهای بیمه‌پردازیِ ثبت‌شده محاسبه می‌شود؛ بنابراین اگر برای فرد کمتر از ۳۰ روز سابقه منظور شده باشد، تعلق خودکار حقوق ۳۰روزه ممکن نیست و ابتدا باید سوابق و نحوه محاسبه بررسی شود. افزایش مستمری نیز تابع قانون و مصوبات همان سال است و لزوماً برابر با نرخ تورم اعلام‌شده نیست. برای پیگیری، از شعبه تأمین اجتماعی بخواهید ریزسوابق، سابقه مؤثر در مستمری و مبنای افزایش سال ۱۴۰۵ را کتبی بررسی کند.

    4. کاربر گرامی، اگر سابقه بیمه هنگام بازنشستگی ۲۰ تا ۳۰ سال باشد، مستمری نباید از حداقل دستمزد کمتر باشد و برای سابقه ۲۰ سال، پرداخت حداقل مستمریِ ۳۰روزه مطرح است. درباره افزایش حقوق سال ۱۴۰۵، درصد و زمان واریز فقط پس از اعلام رسمی قابل تعیین است و نمی‌توان آن را صرفاً بر اساس نرخ تورم برآورد کرد. برای بررسی وضعیت مستمری، به واحد امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید.

    5. کاربر گرامی، تعداد روزهای مستمری معمولاً بر اساس سابقه پرداخت‌شده و مقررات مربوط به برقراری مستمری تعیین می‌شود؛ بنابراین برای همه مستمری‌بگیرانِ دارای سابقه کمتر، خودکار ۳۰ روز محاسبه نمی‌شود. افزایش سالانه حقوق نیز طبق مصوبات همان سال تعیین می‌شود و الزاماً برابر با نرخ تورم اعلام‌شده نیست. برای بررسی وضعیت فردی، فیش حقوقی و سابقه ثبت‌شده را از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید تا مبنای محاسبه و امکان برخورداری از حداقل مستمری مشخص شود.

    6. کاربر گرامی، پیشنهاد شما درباره حمایت از مستمری‌بگیرانی با سابقه کمتر و افزایش حقوق متناسب با هزینه‌های زندگی قابل‌توجه است. میزان مستمری بر اساس سابقه پرداخت حق‌بیمه و مقررات مربوط محاسبه می‌شود و تأخیر در واریز، به‌خودی‌خود از تعداد روزهای مستمری کم نمی‌کند. درباره رقم افزایش حقوق سال ۱۴۰۵ نیز تا اعلام رسمی مصوبه، نمی‌توان مبلغ دقیقی اعلام کرد.

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما هنوز حکم افزایش حقوق صادر نشده است؛ بنابراین زمان دقیق واریز مبلغ جدید را نمی‌توان قطعی اعلام کرد. ابتدا صدور حکم را از سامانه خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی یا شعبه مربوط پیگیری کنید؛ پس از صدور حکم، زمان پرداخت به اطلاع‌رسانی رسمی و اجرای آن بستگی دارد.

    2. کاربر گرامی، تا زمانی که حکم بازنشستگی صادر نشده، زمان دقیق واریز افزایش حقوق ۱۴۰۵ قابل اعلام نیست. پس از صدور حکم، اطلاعیه رسمی تأمین اجتماعی را ملاک قرار دهید.

    3. کاربر گرامی، تا زمانی که حکم جدید صادر و در سامانه تأمین اجتماعی ثبت نشود، مبلغ و زمان دقیق اعمال افزایش حقوق قابل اعلام نیست. ابتدا وضعیت حکم را در سامانه خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی بررسی کنید؛ اگر همچنان صادر نشده است، با شماره مستمری و مدارک هویتی از شعبه مربوط پیگیری کنید. صدور حکم با زمان واریز مستمری دو مرحله جداگانه است.

    1. کاربر گرامی، متأسفیم که از روند اطلاع‌رسانی ناراضی هستید. اگر پرسش مشخصی درباره زمان واریز افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی دارید، آن را مطرح کنید تا دقیق‌تر راهنمایی‌تان کنیم.

    2. کاربر گرامی، اگر پرسشی درباره زمان واریز افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی ۱۴۰۵ دارید، لطفاً سؤال یا ابهام خود را دقیق بنویسید تا راهنمایی‌تان کنیم.

    3. کاربر گرامی، اگر درباره زمان واریز افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی ۱۴۰۵ پرسشی دارید، لطفاً سؤال خود را دقیق‌تر مطرح کنید تا پاسخ مناسب ارائه شود.

  143. سلام عرض وادب غلامی هستم قربان ممنون از لطفتون باتشکر محبت بفرمایید

    1. کاربر گرامی، سلام و سپاس از پیام شما. اگر منظورتان زمان واریز افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۵ است، لطفاً سؤال خود را دقیق‌تر مطرح کنید تا پاسخ مناسب ارائه شود.

    2. کاربر گرامی، سپاسگزاریم از لطف و محبت شما. اگر درباره زمان واریز افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی ۱۴۰۵ پرسشی دارید، لطفاً سؤال خود را دقیق‌تر مطرح کنید تا راهنمایی‌تان کنیم.

    3. کاربر گرامی، سلام و سپاس از لطف شما. اگر درباره زمان واریز افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۵ پرسشی دارید، لطفاً سؤال خود را دقیق‌تر مطرح کنید تا راهنمایی‌تان کنیم.

  144. سازمان همواره دروغ گفته و مطبوعات مخفی کاری میکنن همیشه حقوق ماد پایان روزیکم پرداخت می‌شود یعنی یک ماه تاخیرولی مطبوعات اعلام میکنند 31پرداخت شده
    ویکی پاسخ گونیست

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما ممکن است واریز حقوق در پایان روز اول انجام شود؛ اما تأخیر در واریز، به‌خودی‌خود به معنی حذف یک ماه حقوق نیست و دوره محاسبه حقوق ثابت می‌ماند. زمان دقیق واریز حقوق سال ۱۴۰۵ بدون اطلاعیه رسمی همان ماه قابل اعلام نیست؛ بنابراین خبرهای مربوط به روز ۳۱ را نمی‌توان به همه ماه‌ها تعمیم داد.

    2. کاربر گرامی، تأخیر در واریز به‌معنای حذف یا کم‌شدن یک ماه حقوق نیست؛ بازه محاسبه مستمری ثابت است و ممکن است پرداخت با تأخیر انجام شود. با اطلاعات موجود نمی‌توان قطعی گفت حقوق همه بازنشستگان همیشه پایان روز اول یا یک ماه عقب‌تر واریز می‌شود. اگر مستمری شما واریز نشده، اختلاف تاریخ اعلامی و زمان دریافت را از امور مستمری‌های شعبه پیگیری کنید.

  145. با سلام خدمت عزیزان در کانون و کارمندان عزیز تامین اجتماعی. صمن خسته نباشید شما را به جان عزیزانتن کوتاهی نکنید سعید ب. این باشد که در خرداد ماه معوقه ها و واریزی جدید انجام پذیرد به مهدی فاطمه حقوق سه ماه هیت ۲۰۰ تومان ۲۴۰ تومان و این ماه ۴۰۰ تومان چون با حقوق ۱۰ میلیون برای تهیه جهیزیه دخترم آقای خرید کردم در ماه همین مبلغ را دریافت میکنم حسابی شرمنده دختر و پسرم هستم برای خرید بربری ۳۵ تومانی در شهر پرند بیچاره شدم ماندم با ۴۰۰ تومان چکار کنم ۵۸۰۰ اجاره خانه و شارژ میدهم کارمند شهرداری بودم تهرانپارس بازنشس شدم چون دو سال آخر راخودم واریز کردم به ۳ میلیون بازنشستگی صادر شده ۲۸ سال در شهرداری با فوق دیپلم باید حقوق این باشد سه سال جبهه اسارت در کردستان ۲۵ روز حسابی کتک خوردم منتی سر مردم عزیزم ندارم ولی چرا چراباید اینطور باشد ایثارگری کارت بهم دادن همین دیگه هزار تومان هم ندادند به روح پدر عزیزم موفق باشید هلال کنید مزاحم شدم دعا بفرمایید. کمی کمی وامی چیزی انشااله

    1. کاربر گرامی، برای خرداد ۱۴۰۵ هنوز نمی‌توان زمان قطعی و مبلغ معوقات یا افزایش حقوق شما را اعلام کرد. در برخی واریزی‌های خرداد، حقوقِ افزایش‌یافته و تفاوت ماه قبل جداگانه پرداخت شده است؛ اما این موضوع زمان‌بندی امسال را تضمین نمی‌کند. اگر مبلغ افزایش‌یافته یا معوقات واریز نشد، موضوع را از شعبه تأمین اجتماعی و بر اساس حکم حقوقی خود پیگیری کنید.

  146. من با 33سال سابقه در مورخه سی تیر ماه سال 401بازنشسته شدم براثاث قانون باید سالییانه دو و نیم درصد در هر سال اضافه بر 30سال به حقوق من اضافه شود ولی تا کنون که 4سال میگیرد یک ریال از این بابت به حقوق من اضافه نشده لطفا کمکم کنید تا حق خود را بگیرم ممنون

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما، اگر ۳۳ سال سابقه بیمه در سوابق تأمین اجتماعی قطعی و مبنای برقراری مستمری قرار گرفته باشد، باید اثر این سابقه در محاسبه مستمری بررسی شود؛ شواهد موجود فقط تأیید می‌کند که برای ۳۲ سال، ۳۲ روز حقوق در نظر گرفته می‌شود. فیش حقوقی، حکم برقراری و ریز سابقه را از شعبه بخواهید و درخواست کتبی بررسی و اصلاح حکم ثبت کنید؛ بدون این مدارک، تعیین مبلغ یا استحقاق دقیق ممکن نیست.

  147. چرا در تمام سایتها اعلام میکنند حقوق بازنشستگان بر اساس حروف الفبا پرداخت میشه از ۲۹ام تا۳۱ام ولی حقوق من همیشه یا یکم ماه بعد یا دوم ماه پرداخت میشه یک بازنشسته چشمش به مستمریش هست چرا حق ما بازنشستگان رو ضایع میکنند؟

    1. کاربر گرامی، اعلام واریز بر اساس حروف الفبا، زمان‌بندی کلی است و لزوماً به معنی واریز در همان روز برای همه بازنشستگان نیست. طبق سوابق پرداخت، گاهی واریز مستمری تأمین اجتماعی با تأخیر انجام می‌شود؛ این تأخیر زمان پرداخت را جابه‌جا می‌کند، نه اینکه لزوماً مستمری شما کم یا حذف شده باشد. اگر واریز تا چند روز بعد هم انجام نشد، وضعیت پرداخت را از تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

  148. دست اندرکارن و مسئولین محترم
    با سلام
    آیا تا بحال از خود پرسیده اید چرا هرسال میزان افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی را با چند ماه تاخیر بحساب واریز می کنند . و امثال بازنشستگان کشوری و لشگری در اولین ماه هر سال پرداخت نمی کنند و علت چیست . آیا ناشی از عدم مدیریت دست اندرکان است .یا پشت پرده مسئله دیگری است که ما بازنشستگان از آن بی اطلاع هستیم ! آخه چرا باید هر سال این مسئله تکرار شود . وقتی افزایش سالانه با تاخیر پرداخت می شود اولا” ما مستمری و حقوق بگیران به جهت تورم در سال جدید متضرر می شویم چون قیمت تمام کالاهای سال جدید را که سرسام آور افزایش یافته با حقوق سال قبل خریداری می کنیم .و این مابه التفات قدرت خرید ما را تقلیل می دهد .سوالی که پیش می آید این است . بالاخره طبق مصوبه این افزایش سالانه که بعد از چند ماه بحساب بازنشستگان تامین اجتماعی واریز می شود. (سود تاخیر چند ماهه افزایش سالانه قانونی
    در سال جدید چگونه عمل می شود) .آیا به همراه افزایش ها به حساب بازنشستگان منظور می شود ؟ یا در هیچ حساب دیگری عمل نمی شود .بالاخره تجمیع این افزایشهای سالانه ءچند میلیون بازنشسته مبالغ قابل توجهی است .سود متعلقه چند ماهه تاخیر عرفا و شرعا و قانونا”و طبق اصول و موازین حسابداری باید به همراه افزایش ها به حساب خود بازنشستگان واریز شود .اگر واریز نمی شود . پس چگونه عمل می شود .

    1. کاربر گرامی، تأخیر در واریز افزایش حقوق لزوماً به‌معنای حذف آن نیست؛ در برخی موارد، حقوقِ افزایش‌یافته و مابه‌التفاوت ماه‌های قبل جداگانه پرداخت می‌شوند. تأخیر در پرداخت، بازه محاسبه حقوق را تغییر نمی‌دهد، اما درباره تعلق سود یا خسارت قانونیِ این فاصله، بدون بررسی مصوبه و مقررات همان سال نمی‌توان نظر قطعی داد. علت تأخیر نیز از این اطلاعات قابل انتساب به سوءمدیریت یا موضوعی پشت‌پرده نیست و برای وضعیت فردی، باید از واحد امور مستمری‌های شعبه پیگیری شود.

    1. کاربر گرامی، نگرانی شما قابل درک است؛ درباره زمان دقیق واریز افزایش حقوق ۱۴۰۵، تا اعلام رسمی زمان‌بندی از سوی تأمین اجتماعی نمی‌توان با قطعیت وعده داد. اصل تعلق افزایش سالانه به افرادی که پیش از سال جدید بازنشسته شده‌اند، تأیید شده است؛ اما زمان واریز ممکن است جداگانه اعلام شود.

    1. کاربر گرامی، حق دارید از تأخیر و نبود اطلاع‌رسانی دقیق ناراضی باشید. زمان قطعی واریز افزایش حقوق ۱۴۰۵ بدون اعلام رسمی قابل تعیین نیست؛ برای اطلاع از وضعیت پرداخت، موضوع را از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

  149. مسخره کردن خودشونو خجالت هم نمی‌کشن با این همه گرونی و بدبختی ی قرون می‌خوان حقوق زیاد کننن اونم هی امروز فردا میکنن چطور می‌خوایید ی وام کم کنید سرموقع کم میکنید ولی میخوایید پول مارو بدید جوون میکنید

    1. کاربر گرامی، حق دارید از تأخیر در پرداخت‌ها ناراضی باشید. برای واریز افزایش حقوق ۱۴۰۵، تا زمان اعلام رسمی نمی‌توان تاریخ قطعی اعلام کرد. اگر مبلغ شما واریز نشده است، موضوع را از واحد امور مستمری شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

  150. سلام این چ مدلیه اخه ک افزایش حقوق شده واس اخر برج 3 همه کارمندا و فرهنگیاان افزایش حقوق داشتن جز تامین اجتماعی. ی فکری ب حال ما کنین فکر نمیکنین ک ما بدبختا اجاره خونه داریم و با این تورم ب خرج خونمون موندیم با این 15میلیون چیکا کنیم

    1. کاربر گرامی، طبق پاسخ‌های ثبت‌شده، افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت اعمال می‌شود؛ اما تاریخ دقیق واریز افزایش یا مابه‌التفاوت سال ۱۴۰۵ در اطلاعات موجود مشخص نیست. اگر حقوق اردیبهشت و ماه‌های بعد بدون افزایش واریز شده، برای بررسی پرونده به واحد امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی مراجعه کنید.

    2. کاربر گرامی، زمان دقیق واریز افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۵ در اطلاعات موجود اعلام نشده است. در سال گذشته، افزایش حقوق از اردیبهشت‌ماه اعمال شد؛ اما این موضوع زمان قطعی پرداخت امسال را تأیید نمی‌کند. اگر افزایش در فیش شما اعمال نشده، از واحد امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    3. کاربر گرامی، افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی لزوماً هم‌زمان با واریز فروردین در فیش اعمال نمی‌شود؛ در موارد مشابه، افزایش از اردیبهشت اعمال و مابه‌التفاوت در واریزی جداگانه پرداخت شده است. برای سال ۱۴۰۵ زمان دقیق واریز از اطلاعات موجود قابل اعلام نیست. اگر هنوز افزایش یا مابه‌التفاوت را دریافت نکرده‌اید، فیش حقوقی و واریزی‌ها را بررسی و از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

  151. اینان که نام مدیرعامل سازمان را با خود یدک می کشند از سفره خالی میلیون ها بازنشسته خبر ندارند

    1. کاربر گرامی، نگرانی شما درباره معیشت بازنشستگان قابل درک است. طبق توضیحات موجود، بازنشستگانی که پیش از آغاز سال بازنشسته شده‌اند، افزایش مستمری سال بعد را دریافت می‌کنند؛ اما زمان دقیق واریز افزایش حقوق ۱۴۰۵ باید از سوی سازمان تأمین اجتماعی اعلام شود.

  152. باسلام من سال ۱۳۸۴ بازنشسته پارس شهاب درسال۱۳۷۵ مدرک کارشناسی مدیریت صنعتی رااراعه دادم وباحکم کارشناس فیلامنت انجام وظیفه کردم وسپس باحکم کارشناس تولید لامپ بکارم ادامه دادم .درپایان متوجه شدم که این احکام فقط درشرکت ثبت شده ولی به بیمه انتقالداده نشد .تلاش کردم نشد .حقوقم بین ۲۰الی۲۴ م.ت است.نتیجه.چراهیچ فکری به حال ما نمیشه ممنونم.

    1. کاربر گرامی، احکام کارگزینی و مدارک اشتغال خود را به واحد نام‌نویسی شعبه تأمین اجتماعی ارائه دهید تا سوابق و دستمزد درج‌نشده بررسی شود. اگر شعبه درخواست شما را نپذیرفت، با همین مدارک از شرکت پارس‌شهاب در اداره کار شکایت کنید تا درباره ارسال حق‌بیمه و اصلاح سوابق رسیدگی شود. نتیجه نهایی به بررسی مدارک و سوابق موجود در پرونده بستگی دارد.

  153. بابا فقط میخواهید پنج میلیون آدم را سکته بدید هدف چیه چرا حق خودشونو دلتون درد می‌کنه که بدهی با همین افزایش که میگید بازم حق قانونی را یک به ده میدید بازم چه کنم چکار کنم داره مگه؟؟؟!!!!!!

    1. کاربر گرامی، زمان دقیق واریز افزایش حقوق و معوقات سال ۱۴۰۵ از اطلاعات موجود قابل تأیید نیست و نمی‌توان وعده قطعی داد. اگر افزایش یا مابه‌التفاوت در فیش شما اعمال نشده، فیش و سوابق پرداخت را بررسی و برای علت و زمان پرداخت از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

  154. واقعا جای تاسف و شرم آور است دوماه از سالر۱۴۰۵ گذشته هنوز افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اعمال نشده است ؛ چقدر کارگزاران بی فکر هستند و بی مسئولیت با این تورم های۲۰۰ و۳۰۰٪ چرا نباید مانند بازنشستگان کشوری،و لشکری افزایش حقوق از فروردین اعمال و پرداخت گردد.
    ●《 چقدر تبعیض و ظلم ؛ چقدر بی عدالتی ؟؟؟!!!!
    ●》 دشمن داخلی را باید از بین برد

    1. کاربر گرامی، افزایش مستمری از اردیبهشت اعمال می‌شود؛ بنابراین واریز فروردین بدون افزایش، به‌تنهایی به معنی حذف افزایش نیست. زمان دقیق پرداخت مابه‌التفاوت و علت تفاوت زمان اجرا با بازنشستگان کشوری و لشکری در اطلاعات موجود مشخص نشده است و برای پیگیری باید از تأمین اجتماعی استعلام شود.

  155. خدا براتون نسازد برای افزایش حقوق که هرسال می‌کنید زهر بازنشستگان اینقدر لفتش میدین جان به لباس مان می‌کنید این چه حقوق دادنی بس لشکری کشوری چطوری به موقع همه چیز بهشون میدن

    1. کاربر گرامی، گلایه شما درباره تأخیر در پرداخت و افزایش حقوق بازنشستگان قابل درک است. در برخی پرداخت‌های تأمین اجتماعی تأخیرهایی گزارش شده و بدون اعلام رسمی، نمی‌توان زمان دقیق واریز افزایش حقوق ۱۴۰۵ را مشخص کرد. برای اطلاع از وضعیت پرداخت، موضوع را از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید؛ صرفِ تأخیر، لزوماً به مراجعه حضوری نیاز ندارد.

    2. کاربر گرامی، گلایه شما درباره تأخیر در پرداخت افزایش حقوق بازنشستگان قابل درک است. زمان دقیق واریز افزایش حقوق سال ۱۴۰۵ بدون اعلام رسمی قابل تأیید نیست و ممکن است پرداخت آن با تأخیرهای اجرایی همراه شود. برای اطلاع از زمان قطعی، اطلاعیه‌های سازمان تأمین اجتماعی و شعبه مربوط را پیگیری کنید.

    3. کاربر گرامی، حق دارید از تأخیر در پرداخت افزایش حقوق ناراضی باشید. درباره زمان واریز افزایش حقوق سال ۱۴۰۵، بدون اعلام رسمی نمی‌توان تاریخ قطعی اعلام کرد؛ اگر افزایش در فیش شما اعمال نشده است، علت و زمان پرداخت را از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    4. کاربر گرامی، گلایه شما درباره تأخیر در افزایش حقوق قابل درک است. طبق اطلاع ثبت‌شده، افزایش حقوق در نمونه مشابه از اردیبهشت اعمال شده، اما زمان دقیق واریز افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ از اطلاعات موجود مشخص نیست. با توجه به سابقه اختلال در پرداخت‌ها، برای بررسی وضعیت پرونده و مابه‌التفاوت، موضوع را از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

  156. خیلی بیشرفید چرا درصد و دروغ مینویسید که با روغن بازنشسته ها بازی کنید

    1. کاربر گرامی، حق با شماست؛ اعلام درصد یا زمان واریز بدون تأیید رسمی، قابل اتکا نیست. رقم و تاریخ قطعی افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی ۱۴۰۵ باید پس از اعلام مراجع مسئول منتشر شود و در صورت نبود اطلاعیه معتبر، نباید به‌صورت قطعی بیان شود.

  157. خرداد ماه ؟هیچ فکر کردید تا خرداد چه غلطی باید بکنیم چجوری حقوق های شما اول سال پرداخت هر سال کی مشکل میشه خسته مان کردید از الان ۴۵ روز انتظار بکشیم بعد دوباره یه بهانه دیگر

    1. کاربر گرامی، طبق اطلاع‌رسانی موجود، افزایش حقوق از اردیبهشت اعمال می‌شود و در یک نوبت مشابه، واریز خرداد شامل حقوق افزایش‌یافته و مابه‌التفاوت اردیبهشت بوده است. بااین‌حال، زمان دقیق واریز افزایش حقوق سال ۱۴۰۵ از این اطلاعات قابل تأیید نیست؛ اگر واریز انجام نشد، موضوع را از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    2. کاربر گرامی، نگرانی شما قابل درک است؛ اما زمان دقیق واریز افزایش حقوق ۱۴۰۵ از اطلاعات موجود قابل تأیید نیست و نمی‌توان خرداد را قطعی دانست. در اطلاع‌رسانی‌های مرتبط، اعمال افزایش از اردیبهشت و پرداخت مابه‌التفاوت در خرداد اعلام شده بود؛ این موضوع زمان‌بندی امسال را قطعی نمی‌کند. برای اطلاع از وضعیت پرداخت، شعبه تأمین اجتماعی محل بیمه‌پردازی را پیگیری کنید.

    3. کاربر گرامی، طبق اطلاعات موجود، افزایش حقوق از اردیبهشت اعمال می‌شود و در خرداد ممکن است واریزی شامل حقوقِ افزایش‌یافته و معوقه اردیبهشت باشد. زمان دقیق پرداخت برای همه مستمری‌بگیران یکسان اعلام نشده است؛ اگر افزایش یا معوقه برای شما واریز نشد، موضوع را از شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

    4. کاربر گرامی، حق دارید؛ اما زمان قطعی واریز افزایش حقوق خرداد ۱۴۰۵ از اطلاعات موجود قابل تأیید نیست. در برخی پرداخت‌ها، افزایش سالانه و مابه‌التفاوت ماه‌های قبل جداگانه واریز می‌شود؛ بنابراین ممکن است پرداخت‌ها هم‌زمان نباشند. اطلاعیه رسمی سازمان تأمین اجتماعی را ملاک قرار دهید و در صورت واریزنشدن پس از اجرای پرداخت، موضوع را از شعبه پیگیری کنید.

    5. کاربر گرامی، زمان دقیق واریز افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ از اطلاعات موجود قابل تأیید نیست. بر اساس روال اعلام‌شده، افزایش از اردیبهشت اعمال می‌شود و ممکن است در خرداد، همراه با مابه‌التفاوت اردیبهشت واریز شود. تأخیر در واریز، به‌خودی‌خود به‌معنای حذف ماهانه حقوق نیست؛ برای زمان قطعی باید اطلاعیه تأمین اجتماعی را بررسی کرد.

    1. کاربر گرامی، برای کرج نمی‌توان زمان صدور حکم را قطعی اعلام کرد؛ پرداخت‌ها و صدور احکام تأمین اجتماعی ممکن است با تأخیر همراه باشد. ابتدا وضعیت حکم را در سامانه خدمات غیرحضوری بررسی کنید و اگر همچنان صادر نشده است، موضوع را از شعبه محل پرونده یا امور فنی مستمری‌ها پیگیری کنید.

    2. کاربر گرامی، اگر در کرج هنوز حکم افزایش حقوق شما صادر یا در سامانه نمایش داده نشده است، علت و زمان دقیق آن فقط با بررسی پرونده در شعبه تأمین اجتماعی مشخص می‌شود. ابتدا از شعبه مربوط پیگیری کنید؛ اگر پاسخ‌گویی انجام نشد، موضوع را از اداره‌کل تأمین اجتماعی استان البرز دنبال کنید.

    3. کاربر گرامی، اگر حکم افزایش حقوق شما در کرج هنوز صادر نشده، از این موضوع به‌تنهایی نمی‌توان علت قطعی را مشخص کرد. در صورت ثبت‌نشدن درخواست یا به‌روزرسانی‌نشدن سامانه، ابتدا باید وضعیت پرونده در شعبه تأمین اجتماعی بررسی شود؛ اگر حکم صادر شده اما واریز انجام نشده، موضوع پرداخت را جداگانه پیگیری کنید.

    4. کاربر گرامی، طبق توضیح شما اگر حکم افزایش حقوق هنوز در کرج نمایش داده نشده، زمان دقیق صدور آن بدون اطلاعیه رسمی یا بررسی وضعیت پرونده قابل تعیین نیست. وضعیت حکم را از شعبه تأمین اجتماعی محل پرونده پیگیری کنید تا زمان اعمال افزایش مشخص شود.

  158. مگه قرار نبود ۶۰درصد رو حقوق بزارید چرا الان نوشتید ۳۵ درصد با این تورم بالای صددرصد من بازنشسته که حقوقم ۱۵میلیون بوده چطوری میتونم زندگی کنم زندگی را برامون سخت کردید مرد نیستیم این تامین اجتماعی را رو سرتون خراب نکنیم حتی به قیمت ازدست رفتن همین چندر غاز

    1. کاربر گرامی، گلایه شما درباره کاهش قدرت خرید کاملاً قابل درک است. رقم ۳۵ یا ۶۰ درصد برای افزایش حقوق ۱۴۰۵ بدون اعلام رسمی قابل تأیید نیست و از روی حقوق ۱۵ میلیون‌تومانی هم نمی‌توان مبلغ جدید را دقیق محاسبه کرد. اگر پس از اعلام رسمی، افزایش در فیش شما اعمال نشد، موضوع را از واحد امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

  159. ایشالله خودتون و زن و بچتون همینطوری تو سختی فشار قرار بگیرید ایشالله همش پاتون به بیمارستان و قبرستان باز بشه

    1. کاربر گرامی، لطفاً دیدگاه خود را محترمانه و در قالب پرسشی مشخص درباره زمان واریز افزایش حقوق بازنشستگان مطرح کنید تا امکان پاسخ‌گویی دقیق فراهم شود.

  160. این خبر در اساس کذب است اولا سازمان تامین خودش نوشته احکام نیمه اول خرداد صادر میشود دوما سازمان خودش نوشته حداقل بگیر ۶۰ درصد و بقیه ۴۵ درصد چه جوری اینهمه دروغ می نویسید!!!!!

    1. کاربر گرامی، اعتراض شما درباره استناد به اطلاعیه رسمی قابل توجه است. شواهد موجود فقط نمونه‌هایی درباره افزایش مستمری سال ۱۴۰۴ را نشان می‌دهد و برای تأیید زمان صدور احکام یا درصدهای افزایش سال ۱۴۰۵ کافی نیست. بنابراین، اعلام قطعی زمان واریز یا درصد افزایش بدون استناد به اطلاعیه رسمی تأمین اجتماعی درست نیست و متن خبر باید اصلاح یا مشروط منتشر شود.

  161. با سلام تعلل در اجری مصوبه شورای عالی کار که لازم الاجراست عدم اجرای مصوبه همکاری بااستکبار جهانی که معیشت مردم رو نشانه گرفتند بس تعلل آب به آسیاب دشمن ریختن تلقی میشه

    1. کاربر گرامی، اعتراض شما درباره تأخیر در اجرای افزایش حقوق قابل درک است؛ اما بدون اعلام رسمی تأمین اجتماعی، نمی‌توان زمان قطعی واریز افزایش حقوق ۱۴۰۵ یا معوقات را اعلام کرد. برای اطلاع از وضعیت پرداخت، اطلاعیه‌های رسمی سازمان و شعبه تأمین اجتماعی را پیگیری کنید.

  162. درصدها رو از کجا اوردی اقای مثلا کارشناس؟؟؟؟

    بر اساس اطلاعیه سازمان، میزان افزایش اصل مستمری برای مشمولان حداقل دستمزد، معادل ۶۰درصد و برای سایر سطوح، ۴۵درصد به‌علاوه مبلغ ثابت ۱۵.۵۸۶.۴۷۱ ریال تعیین شده است. همچنین، فرآیند متناسب‌سازی حقوق بر پایه بند «ر» ماده ۲۸قانون برنامه هفتم پیشرفت توسعه خواهد شد؛ به‌گونه‌ای که نسبت مستمری بازنشسته به حداقل دستمزد، با نسبت ۹۰درصدی زمان برقراری مستمری، مطابقت یابد.

    1. کاربر گرامی، حق با شماست؛ درصدهای ۶۰ و ۴۵ و مبلغ ثابت اعلام‌شده، بدون درج لینک یا شماره اطلاعیه رسمی در مقاله قابل استناد نیستند. طبق توضیح شما، این ارقام از اطلاعیه سازمان تأمین اجتماعی نقل شده‌اند؛ بنابراین متن مقاله باید با همان اطلاعیه رسمی تطبیق و منبع دقیق آن درج شود.

  163. حسن مصلحی در سامانه حقوق اینجانب هیچگونه تغیری نکردده همان مبلغ سال قبل است محبت فرماید اقدام کنید ممنون هستم

    1. کاربر گرامی، از روی این توضیح به‌تنهایی علت تغییر نکردن مبلغ مشخص نیست. ابتدا فیش مستمری و مبلغ واریزی را با ماه قبل مقایسه کنید؛ اگر افزایش در فیش هم اعمال نشده، موضوع را از واحد امور فنی مستمری‌های شعبه تأمین اجتماعی پیگیری کنید. اگر مبلغ فیش افزایش یافته اما واریزی تغییر نکرده است، مغایرت پرداخت را از همان شعبه جویا شوید.

  164. این‌ رسانه جزو دروغگو ترین رسانه هاست ،فروختن شرف به چه قیمتی، چرا اطلاعات دروغ می‌دهید، ۳۵ درصد افزایش حقوق از کجا آوردید ،لعنت بهتون

    1. کاربر گرامی، طبق توضیح شما رقم ۳۵ درصد مطرح شده است؛ اما این عدد در شواهد ارائه‌شده برای افزایش حقوق سال ۱۴۰۵ تأیید نمی‌شود. بنابراین اعلام آن به‌عنوان رقم قطعی همه بازنشستگان دقیق نیست و باید بر اساس مصوبه و اطلاعیه رسمی اعلام شود.

  165. آخه چی باید بگوییم ما بازنشستگان تأمین اجتماعی به شما مسؤلین سازمان تامین اجتماعی بیش از ۳۰ سال کارگر بیمه پردازی کند جون کُنی کند و حالا قول خرمن بهشون بدهید این عدالت امیرالمؤمنین علی است که در یک کشور دو گروه که از خودتون هستند از همه چیز بی نیاز باشند و یک گروه که از نظر شما بیسواد و کور هستند از گرسنگی بمیرند بخدا آگر آن امام همام هم چنین کاری کرده من دیگه نام مسلمونی را از خودم برمیدارم

    1. کاربر گرامی، گلایه شما درباره فاصله میان سابقه پرداخت بیمه و میزان مستمری قابل درک است. طبق پاسخ‌های منتشرشده، بازنشستگی پیش از شروع سال مانع اعمال افزایش مستمری سال بعد نیست و مستمری هر سال طبق مقررات افزایش می‌یابد. زمان دقیق واریز افزایش حقوق ۱۴۰۵ به اعلام رسمی سازمان تأمین اجتماعی و زمان صدور احکام و پرداخت‌ها بستگی دارد.

  166. الان من یک سوال از مسئولان تامین اجتماعی و قانون گذار دارم آیا کسانی مثل بنده که از کار افتاده کلی میشن و توانایی انجام هیچ کاری را ندارند چطور میتونند با این حقوق خرج زندگی خود را بپردازند این همه دارند تو تامین اجتماعی حقوقهای نجومی میگیرند که احتیاج هم ندارند اونوقت من که ازکارافتاده هستم ده قدم راه میرم باید بشینم بیست دقیقه استراحت بکنم چجور با مستاجری و زن و بچه با۱۴ میلیون حقوق زندگی کنم؟؟؟والا بخدا انصاف و عدل اگه داشتید قشر ما از کارافتادها را هم درک میکردید درست نیست ما آنقدر تو فقر و تنگدستی و فشار باشیم با این همه ثروت کشور

    1. کاربر گرامی، افزایش سالانه مستمری شامل مستمری‌بگیران ازکارافتاده کلی نیز می‌شود؛ اما مبلغ و زمان واریز افزایش سال ۱۴۰۵ هنوز از اطلاعات ارائه‌شده قابل اعلام قطعی نیست. اگر مستمری شما، طبق توضیحتان ۱۴ میلیون تومان، کمتر از حداقل مستمری مربوط باشد، موضوع را از شعبه تأمین اجتماعی و اداره‌کل استان پیگیری کنید.

  167. سازمان تامین اجتماعی قانون را برای بازنشستگان اعمال می‌کند یعنی مبالغ متناسب سازی سال های گذشته را به پایه حقوق سال گذشته اضافه می‌شود بعد افزایش حقوق را انجام می‌دهد چون قانونی به اسم متناسب سازی حقوق است باید به پایه حقوق اضافه گردد

    1. کاربر گرامی، متناسب‌سازی و افزایش سالانه دو موضوع جدا هستند؛ مبلغ متناسب‌سازی پس از اعمال در مستمری، دوباره بابت همان مرحله جداگانه اضافه نمی‌شود. افزایش حقوق سال ۱۴۰۵ نیز جداگانه و طبق مقررات همان سال اعمال خواهد شد. درباره اینکه متناسب‌سازی دقیقاً چگونه در پایه محاسبه می‌شود، بدون اعلام رسمی سازمان نمی‌توان حکم قطعی داد؛ برای بررسی فیش و سوابق، از امور فنی مستمری شعبه پیگیری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *