بیمه مسافرتی

نکات قبل از سفر خارجی: ۸ اقدام مهم که پیش از سفر به خارج از کشور باید انجام دهید

برای اولین سفر خارجی خود برنامه‌ریزی کردید، وسایل را جمع کردید و آماده مسافرت هستید اما پیش از آغاز سفر، مسائل مختلفی ذهن شما را درگیر می‌کند:



  • ای کاش بلیت آن کنسرت را می‌خریدم.

  • چگونه از فرودگاه به هتل بروم؟

  • چه چیزهایی باید در طول سفر همراهم باشد؟


این موارد جزئی به راحتی قابل حل هستند اما عدم آشنایی با نکات قبل از سفر خارجی می‌تواند به سادگی تعطیلات شما را خراب کند. برنامه ریزی برای سفر خارجی در ابتدا ممکن است پیچیده به نظر برسد، اما با رعایت نکات ارائه شده در این راهنما، می‌توانید یک خاطره ماندگار برای خود و همراهانتان رقم بزنید.


۱. مدارک ضروری سفر خود را آماده کنید


برای جلوگیری از نگرانی‌های غیرضروری بهتر است از قبل برای تهیه مدارک مسافرتی خود اقدام کنید. بدون پاسپورت یا ویزا، حتی اجازه ورود به هواپیما را نیز نخواهید داشت.


مدارک ضروری سفر خارجی


پاسپورت


با توجه به این که اعتبار پاسپورت ها ۱۰ ساله است، بسیاری از افراد ممکن است فراموش کنند که گذرنامه نیاز به تمدید دارد. اگر پاسپورت شما کمتر از ۶ ماه اعتبار داشته باشد، بسیاری از کشورها ممکن است اجازه ورود به شما ندهند. همچنین اگر صفحات رایگان کافی در گذرنامه خود نداشته باشید، درخواستتان برای ویزا ممکن است رد شود. با توجه به زما‌ن‌بر بودن فرایند تمدید پاسپورت، بهتر است مدتی پیش از سفر برای این کار اقدام کنید.


ویزا


ویزا سندی است که توسط کشور مقصد صادر شده و به شما اجازه ورود به خاک آن کشور را می‌دهد. حضور در کشور مقصد بدون ویزا باعث ریجکت شدن شما می‌شود؛ به خصوص اگر نتوانید در بدو ورود برای ویزای فرودگاهی یا الکترونیکی درخواست دهید. برای سفر به کشورهای عضو شینگن حتما باید ویزای شینگن را پیش از سفر تهیه کنید.


با این حال، دارندگان پاسپورت ایرانی می‌توانند به کشورهای زیر بدون ویزا مسافرت کنند:



  • ارمنستان (۹۰ روز)

  • مالزی (۱۴ روز)

  • عراق (۳۰ روز)

  • ترکیه (۹۰ روز)

  • گرجستان (۴۵ روز)

  • قزاقستان (۱۴ روز)

  • دومینیکا (۲۱ روز)

  • هائیتی (۹۰ روز)

  • ونزوئلا (۱۵ روز)

  • سورینام (۹۰ روز، کارت توریست)

  • میکرونزیا (۳۰ روز)


به جز این کشورها، بسیاری از کشورهای آسیا و آفریفا به محض ورود برای شما ویزای فرودگاهی صادر خواهند کرد. در نتیجه شما پس از پرداخت موفق عوارض خروج از کشور و ورود به این مقاصد، می‌توانید ویزا را در فرودگاه تهیه کنید. با این حال، قوانین بین کشورها متفاوت است، بنابراین مطمئن شوید که شرایط ورود را به طور کامل بررسی کنید. 


۲. در مورد کشور مقصد اطلاعات کافی داشته باشید


هر چه بیشتر برای کسب اطلاعات از مقصد سفر زمان بگذارید، تجربه بهتری از مسافرت خواهید داشت. دانستن برخی از تفاوت های فرهنگی بین محل زندگی شما و کشور مقصد می‌تواند در مدیریت بهتر زمان، هزینه و انرژی کمک کند. اگر واحد پولی کشور مقصد یک ارز رایج است به راحتی می‌توانید با دریافت ارز مسافرتی از داخل کشور، خیال خود را بابت مسائل مالی در طول سفر آسوده کنید.


گذشته از تفاوت در زبان و فرهنگ، قوانین نیز ممکن است در برخی کشورها متفاوت باشد. آیا می دانستید که جویدن آدامس در سنگاپور یا غذا دادن به کبوتر در ونیز غیرقانونی است؟ کشورهای خارجی پر از قوانین این چنینی هستند که ممکن است برای شما عجیب باشد، اما دانستن آنها قبل از سفر می‌تواند شما را از مشکلات احتمالی دور نگه دارد.


اطلاعاتی که باید پیش از سفر خارجی جمع‌آوری کنید



  1. آیا می توانید آب لوله کشی را بنوشید؟

  2. واحد پول محلی چیست؟

  3. دین غالب چیست و آیا برای پوشش احکامی دارد؟

  4. آیا به واکسن نیاز دارید؟

  5. مقصد شما تا چه حد برای گردشگری مناسب است؟ آیا اقامتگاه برای گردشگران به طور گسترده در دسترس است؟

  6. زبان اصلی این کشور چیست؟ چقدر انگلیسی صحبت می شود؟

  7. آیا غذای محلی با نیازهای غذایی شما مطابقت دارد؟

  8. آیا قوانین راهنمایی و رانندگی در این مکان با کشور شما متفاوت است؟


۳. بیمه مسافرتی تهیه کنید


بیمه مسافرتی چیست؟ تضمینی برای یک سفر خارجی بی‌دغدغه! این بیمه‌نامه با پوشش دادن:



  • هزینه‌های درمانی

  • فوریت‌های پزشکی

  • مفقودی بار و مدارک شناسایی

  • خسارات ناشی از تاخیر یا کنسل شدن پرواز

  • و مسائل حقوقی و قضایی


بخش زیادی از نگرانی‌های شما را برطرف می‌کند.


بیمه مسافرتی برای سفرهای خارجی


برخی از پوشش‌های بیمه مسافرتی خارج از کشور به شرح زیر هستند:













































پوشش های بیمه مسافرتی



پرداخت هزینه بستری شدن در بیمارستان و معالجات پزشکی ضروری



انتقال بیمه‌شده به یک مرکز درمانی مجهز، استفاده از آمبولانس هوایی، هزینه بازگشت ضروری به ایران



پرداخت هزینه فوریت‌های دندانپزشکی ناشی از درد شدید



بازگرداندن جسد بیمه‌شده به ایران در صورت فوت



بازگشت یکی از اعضای بلافصل خانواده به کشور محل اقامت در صورت بستری شدن بیمه‌شده 



پرداخت هزینه رفت و برگشت یک نفر از ایران به محل بستری در صورت بستری شدن بیمه‌شده 



مشاوره حقوقی و پرداخت هزینه‌های دعاوی بیمه‌شده



کمک‌رسانی به فرد در صورت سرقت یا مفقودی مدارک 



هزینه‌ بازگشت فرزندان زیر ۱۵ سال بیمه‌شده به همراه یک سرپرست به ایران در صورت فوت یا بستری شدن فرد



ارسال پیام‌های فوری بیمه‌شده به فرد معرفی شده توسط او، ارائه نشانی مراکز درمانی و داروخانه‌ها



هزینه بازگشت بیمه‌شده به دلیل مسائل حاد پزشکی یا فوت یکی از بستگان درجه اول یا بلافصل



ارسال داروهای ضروری به محل بستری بیمه‌شده 



هزینه ملزومات اضطراری شامل البسه و لوازم بهداشتی 



پرداخت خسارت فقدان بار و مدارک



یافتن بار و ارسال بار و ملزومات شخصی



پرداخت خسارت تأخیر و لغو پرواز



ارسال پول نقد و وجه‌الضمان 



جبران هزینه‌های پزشکی ناشی از بیماری کرونا



 برای افرادی است که علاقه‌مند به سفر و ماجراجویی هستند ضرورت خرید بیمه مسافرتی بسیار بالاست. این نوع بیمه در صورت وقوع حوادث غیر منتظره، به آنان کمک می‌کند تا بدون نگرانی، از لحظات خود در سفر لذت ببرند. اگر قصد سفر به کشورهای شینگن دارید، خرید بیمه مسافرتی شینگن برای علاقه‌مندان به سفر، به‌ ویژه کسانی که در طول سال سفرهای بین‌المللی مکرری دارند، اطمینان و آرامش بیشتری را در سفرها به ارمغان می‌آورد.


با داشتن بیمه سفر خارجی، می‌توانید با خیال راحت‌تری از سفر خود لذت ببرید و در صورت بروز هرگونه حادثه، هزینه‌های غیرمنتظره را به‌راحتی تامین کنید. در صفحه خرید بیمه مسافرتی بیمه دات کام می‌توانید ارزانترین بیمه مسافرتی را بر اساس کشور مقصد خود تهیه کنید.


۴. خستگی سفر را مدیریت کنید


هنگامی که در حال برنامه ریزی اولین سفر خارجی خود هستید، ممکن است هیجان زیادی داشته باشید و تصمیم بگیرید هر کاری که به ذهنتان می‌رسد انجام دهید. اما در بهترین حالت چند شهر را می توانید در یک سفر بازدید کنید؟ هر روز چقدر می توانید در حال گردش باشید؟ آیا می خواهید از شمال به جنوب و از شرق به غرب بروید؟


بهترین پیشنهاد برای اولین سفر خارجی این است: “هیجان خود را کم کنید و برای هر مقصد وقت کافی اختصاص دهید.” در غیر این صورت خیلی زود خسته خواهید شد و تا پایان سفر انرژی کافی نخواهید داشت.


نکاتی برای غلبه بر خستگی سفر



  • به خود فرصت بازیابی دهید


ریکاوری پس از یک پرواز طولانی مدت به اندازه کافی چالش برانگیز است اما وقتی در منطقه زمانی جدید هستید، مطمئناً دچار پرواززدگی خواهید شد. سفر به محدوده زمانی متفاوت می تواند ریتم شبانه روزی شما را از بین ببرد و ممکن است کمی طول بکشد تا با برنامه جدید خود سازگار شوید. قبل از رفتن به مقصد بعدی، زمان کافی برای ریکاوری و استراحت به خود بدهید.



  • برای کسالت های احتمالی آماده باشید


چه با هواپیما، ماشین یا قایق سفر کنید، ممکن است مستعد ابتلا به بیماری حرکت باشید. حتماً مقداری داروی بیماری حرکت همراه خود داشته باشید تا در صورت حالت تهوع، استفراغ، سردرد و از دست دادن اشتها زمان کافی برای استراحت داشته باشید.



  • برای هر مقصد زمان کافی اختصاص دهید


کیفیت را بر کمیت اولویت دهید. گشت و گذار کامل در مقاصد محدود، بسیار مفیدتر از بازدید سریع و هیجانی مقاصد متعدد است. بسیاری از مسافران بیش از حد جاه‌طلب هستند و سعی می کنند کل کشورها را در برنامه های سفر خود قرار دهند. با این حال پس از پایان سفر به این نتیجه می‌رسند که نیمی از مدت سفر خود را در حال جابه‌جایی بوده‌اند.


۵. تمام گزینه‌های حمل و نقل و اقامت را بررسی کنید


احتمالا اماکن مختلفی را برای بازدید در کشور مقصد در نظر گرفته اید، لذا در طول مدت سفر خود دائما در حال جابه‌جایی هستید. بنابراین باید مطمئن باشید که مناسب‌ترین راه را برای حمل و نقل و اقامت خود انتخاب خواهید کرد.


حمل و نقل


وب‌سایت‌هایی مانند Rio2Rome و 12Go ابزارهای عالی برای بررسی مسیرها و بهترین روش حمل‌ونقل (اتوبوس، قطار یا هواپیما) هستند. با این حال، اتوبوس‌ و مترو معمولاً ارزان‌ترین و سازگارترین روش‌های حمل‌ونقل هستند. در غیر این صورت، همیشه می‌توانید از تاکسی های اینترنتی مانند Uber، Cabify، Grab یا Bolt استفاده کنید تا خدمات مسافربری را با رانندگان تاییدشده و دارای مجوز با قیمت‌های منصفانه دریافت کنید.


تاکسی های اینترنتی خارجی
تاکسی های اینترنتی کشورهای خارجی

محل اقامت


با این که هتل‌ها همیشه گزینه خوبی هستند؛ خوابگاه‌ها، مهمان‌خانه‌ها و Airbnb می‌توانند ارزان‌تر و در دسترس‌تر باشند و به شما امکان ملاقات با مسافران دیگر را بدهند. اگر هاستل انتخاب می کنید، هاستل های بوتیک اغلب با امکانات بهتری نسبت به هتل‌های ارزان قیمت مجهز هستند.


اگر تصمیم دارید برای مدت قابل توجهی در یک مکان بمانید، حتماً مکان‌هایی را که تخفیف‌های ماهانه ارائه می‌دهند پیدا کنید. وب‌سایت‌هایی مانند Hostelz، Hostelworld، Booking و Gomio اقامتگاه‌ها را با یکدیگر مقایسه کرده و به کاربران اجازه می دهند مکان مورد نظر را از طریق سایت با کمترین قیمت رزرو کنند.


۶. سلامت و ایمنی خود را در اولویت قرار دهید


فکر کردن درباره اتفاقاتی که ممکن است در طول سفر رخ دهد لذت و هیجان را از شما خواهد گرفت. اما آگاهی از محیط اطراف و انجام اقدامات احتیاطی برای ایمن نگه داشتن خود و اطرافیان، کمک زیادی به بهبود تجربه سفرتان خواهد کرد.


نکات ایمنی که در خارج از کشور باید رعایت کنید



  • مراقب جیب‌بری‌ها و سرقت‌های کوچک باشید


کیف های کمری یا دوشی ضربدری تا حد زیادی مؤثرترین راه برای مراقبت از گوشی و کیف پول شماست. هرگز اشیای قیمتی را در جیب پشتی یا جیب بیرونی کوله پشتی نگه ندارید! اگر واقعا نگران هستید، کیف پول‌های ضدسرقت گزینه خوبی هستند.



  • با بقیه در ارتباط بمانید


قبل از حرکت، برنامه سفر خود را با دوستان و اعضای خانواده به اشتراک بگذارید تا بتوانند وضعیت شما را پیگیری کنند. آدرس و اطلاعات تماس برای هر اقامتگاه را درج کنید. برای ایمنی بیشتر، می‌توانید مسافرت خود را در سامانه های هوشمند ردیابی مسافران ثبت کنید. به این ترتیب، سفارت کشور شما می‌داند که در صورت بروز بلایای طبیعی، ناآرامی‌های سیاسی یا موارد اضطراری دیگر چطور با شما تماس بگیرد.



  • بیمه مسافرتی بخرید


بیمه مسافرتی یک اقدام ضروری از لیست کارهایی است که باید قبل از سفر خارجی انجام دهید. از خروج اضطراری از کشور مقصد گرفته تا پرداخت خسارت چمدان گم شده، بیمه مسافرتی می تواند در صورت وقوع اتفاقات غیرقابل پیش‌بینی، مبلغ زیادی را برای شما صرفه جویی کند. اگر ویزای شما به صورت سینگل است، خرید بیمه مسافرتی سینگل و در غیر این صورت بیمه مسافرتی مولتی پیشنهاد می‌شود.



  • از راهنماهای محلی استفاده کنید


از افراد محلی و کارکنان محل اقامت خود بخواهید توصیه‌های خود را در مورد امنیت مقاصد مختلف شما ارائه کنند. همیشه سعی کنید شب ها با افراد دیگر سفر کنید. اگر از اپلیکیشن های مختلف برای دیدن افراد جدید استفاده می‌کنید، همیشه در مکان‌های عمومی ملاقات کنید.


۷. چمدان خود را با دقت ببندید


جمع کردن مناسب وسایل می تواند سفر شما را ساده کند. همراه داشتن حجم بیش از حد یا خیلی کم وسایل یا به هم ریخنه بودن چمدان می‌تواند بر تجربه سفر شما تأثیر منفی بگذارد. نکات زیر هنگام جمع کردن وسایل بار سفر می‌تواند کاربردی باشد:


از بسته های نظم‎‌دهنده سفری استفاده کنید


مکعب نظم دهنده سفری
مکعب های نظم دهنده بار

مکعب‌های نظم‌دهنده بار می‌توانند تا حد زیادی تجربه سفر شما را بهبود ببخشند. این بسته‌بندی با ذخیره‌ی فضا به سازماندهی بار شما کمک کرده و می توانند لباس‌های شما را مرتب و بدون چروک نگه دارند. با جست و جوی عبارت “نظم دهنده سفری” می‌توانید این بسته‌بندی را از فروشگاه های آنلاین با قیمت مناسب تهیه کنید.


سبک سفر کنید


در حالی که همیشه باید پوشش مناسب برای هوای گرم، سرد و بارانی به همراه داشته باشید، نباید زیاده روی کنید. داشتن چمدان بسیار سنگین می تواند رفت و آمد را (به خصوص در ساختمان های قدیمی بدون آسانسور) دشوار کند. اگر نگران کمبود لباس‌های تمیز هستید می‌توانید از خدمات خشکشویی استفاده کنید.


چمدان خود را ایمن نگه دارید


برای جلوگیری از سرقت چمدان می‌توانید از یک قفل در کوله پشتی یا چمدان خود استفاده کنید. همچنین وسایل مهم خود (لوازم الکترونیک و جواهرات) را در کیف دستی حمل کنید. اگر محل اقامت شما کمد ندارد، مجبورید اقلام قیمتی خود را در نزدیک خود نگه دارید. در صورت وجود کمد، سعی کنید یک قفل شخصی برای درب آن تهیه کنید.


۸. بهترین راه تماس با خانواده و نزدیکان را پیدا کنید


در حالی که هدف اصلی سفر رهایی از دغدغه و کسب آرامش است، احساس تنهایی و دلتنگی خانواده ممکن است به سراغتان بیاید. برای تماس تلفنی و به اشتراک گذاری تصاویر سفر با نزدیکان در کشور مبدا، راه های زیادی وجود دارد. هنگام برقراری ارتباط با کشور مبدا باید موارد زیر را در نظر بگیرید:



  • رومینگ بین‌المللی یا سیم‌کارت کشور مقصد؟


آیا استفاده از رومینگ بین‌المللی اپراتور فعلی‌تان منطقی‌تر است یا خرید سیم‌کارت در خارج از کشور؟ برای استفاده از سیم‌کارت اعتباری، به تلفنی نیاز دارید که قفل آن باز باشد. هر کشور سیم کارت اعتباری با هزینه نسبتا پایین به شما ارائه خواهد کرد.



  • در دسترس بودن وای فای عمومی در کشور مقصد


استفاده از وای فای عمومی یک راه عالی برای کاهش هزینه خرید بسته اینترنتی است. شهرهای بزرگ دارای وای فای همگانی هستند، در حالی که سایر مقاصد ممکن است پوشش محدودی برای اینترنت همگانی داشته باشند.



  • نیاز به VPN


رسانه‌های اجتماعی و برنامه‌های ارتباطی مانند اینستاگرام، واتس‌اپ و تلگرام ممکن است در برخی از کشورهای خارجی مانند چین، ترکیه و امارات متحده عربی مسدود شده باشند. بنابراین در صورت نیاز به VPN، حتما پیش از رسیدن به مقصد آن را تهیه کنید. 


با اطمینان به خارج از کشور سفر کنید!


اگرچه ممکن است جمع آوری و تکمیل لیست نکات قبل از سفر خارجی خسته‌کننده به نظر برسد اما این اقدامات می‌توانند تجربه شما را در طول سفر بهبود دهند! به یاد داشته باشید که از قبل برای سفر برنامه ریزی کنید، بیمه مسافرتی تهیه کنید و چند مکعب بسته بندی بخرید. وقتی وارد کشور مقصد شدید، سرعت را کم کنید و از مقصد لذت کامل را ببرید! با آمادگی کامل برای اولین سفر خارجی، یک تجربه فوق‌العاده خواهید داشت که شما را برای تجربه‌های جدید مشتاق‌تر می کند!

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا