اطلاعات بیمه ای

استعلام غیبت سربازی؛ ۴ روش برای پیگیری غیبت سربازی

مشمولین نظام وظیفه با استعلام غیبت سربازی خود، می‌توانند اطلاعات کاملی از وضعیت خود در زمینه خدمت سربازی به دست بیاورند. این موضوع همچنین برای افرادی که با وجود مشمولیت نظام وظیفه، برای معرفی خود اقدامی نکرده‌اند و معافیت خاصی هم دریافت نکرده‌اند، حائز اهمیت است. همان‌طور که می‌دانید همه پسران بعد از ۱۸ سالگی مشمول نظام وظیفه می‌شوند. استعلام غیبت سربازی از مواردی است که برای این افراد اهمیت زیادی دارد تا به درد اضافه خدمت دچار نشوند. البته استثنائاتی در این رابطه وجود دارد که افراد بخاطر شرایط خود معافیت موقت دریافت می‌کنند. برای آشنایی با نحوه پیگیری غیبت سربازان، با ما همراه باشید.

مهم‌ترین مواردی که برای معافیت دریافت می‌شود، معافیت موقت به دلیل ادامه تحصیل یا مراقبت از والدین است. در نهایت همه افراد مشمول نظام وظیفه باید نسبت به دریافت استعلام غیبت سربازی اقدامات لازم را انجام دهند. استعلام نظام وظیفه یکی از کارهایی است که همیشه با آن مواجه خواهید شد.

دریافت و پیگیری غیبت مشمولان سربازی برای همه‌ی افرادی که به هر دلیلی از خدمت سربازی غیبت می‌کنند، واجب است. در همین راستا مشمولان سربازی می‌توانند از روش‌های مختلفی نسبت به استعلام وضعیت نظام وظیفه و پیگیری غیبت مشمولان سربازی اقدام کنند. در این مقاله به توضیح روش‌های استعلام غیبت سربازی با کد سخا و کد ملی می‌پردازیم. با بیمه دات کام همراه باشید تا پاسخ سوالات خود در مورد فرآیند استعلام و پیگیری غیبت سربازی را بیابید.

روش‌های استعلام غیبت سربازی؛ روش‌های آنلاین و حضوری

همان‌طور که گفتـه شد، تمامی مشمولین خدمت سربازی برای جلوگیری از ثبت غیبت، باید نسبت به دریافت استعلام وضعیت خود اقدامات لازم را انجام دهند. از ابتدا امکان دریافت استعلام غیبت سربازی به صورت حضوری وجود داشته است. در دنیای امروز هم به دلیل شرایط جامعه و مشغله‌های فراوان، ترافیک و مسائل دیگر امکان دریافت استعلام غیبت سربازی به صورت آنلاین فرآهم شده است. در ادامه این مقاله به توضیح روش‌های آنلاین و حضوری پیگیری غیبت مشمولان سربازی می‌پردازیم.

استعلام غیبت سربازی با کد ملی به روش حضوری

یکی از روش‌های دریافت استعلام غیبت سربازی مراجعه حضوری به دفاتر پلیس +۱۰ است. افراد بعد از مراجعه به یکی از دفاتر پلیس +۱۰ با ارائه دادن مدارک هویتی خود، نسبت به پیگیری غیبت سربازی خود اقدامات لازم را انجام می‌دهند. استعلام خدمت سربازی به روش حضوری یکی از روش‌های استعلام سنتی است. غیبت سربازی می‌تواند برای مشمولان دردسرساز شود.

همان‌طور که گفتیم در روش حضوری استعلام سربازی با کد ملی انجام می‌شود. برای استعلام اضافه خدمت هم می‌توان از این روش اضافه کرد. استعلام سربازی با کد سخا از روش آنلاین و پیامکی از دیگر روش‌های استعلام غیبت سربازی است. در ادامه به توضیح استعلام وضعیت نظام وظیفه با پیامک می‌پردازیم.

استعلام وضعیت نظام وظیفه با کد ملی از طریق پیامک

آیا استعلام وضعیت نظام وظیفه بدون کد سخا امکان پذیر است؟ در این رابطه باید بگوییم برای استعلام غیبت سربازی از طریق پیامک به کدسخا نیاز دارید. اما برای اطلاع از وضعیت سربازی با یک پیامک کافی است ادامه این مطلب را مطالعه نمایید. استعلام وضعیت سربازی برای مشمولان بسیار مهم است. استعلام مشمولیت سربازی به روش‌های مختلفی انجام می‌شود. افراد به دلایل مختلف امکان مراجعه حضوری به دفاتر پلیس +۱۰ را نداشته باشند. در این حالت برای دریافت استعلام غیبت سربازی چند مرحله وجود دارد، این مراحل به شرح زیر هستند:

  1. برای پیگیری غیب سربازان باید ابتدا در سامانه پیامکی مربوط به استعلام غیبت سربازی ثبت نام کنید.
  2. سپس یک پیامک حاوی علامت سوال را به سر شماره ۱۱۰۲۰۶۰۱۰ که توسط سازمان نظام وظیفه معرفی شده است، ارسال می‌کنید. اولین قدم برای پیگیری غیبت سربازی انجام این کار است.
  3. پس از ارسال علامت سوال به سرشماره مذکور، پیامی برای شما ارسال می‌شود که در آن خدمات مختلف غیرحضوری سربازی برای شما لیست شده است. در ادامه شما گزینه مربوط به استعلام غیبت سربازی با کد ملی را انتخاب می‌کنید و عدد آن را مجدداً برای همین سرشماره ارسال می‌کنید.
  4. بعد از ارسال عدد مربوط به گزینه استعلام غیبت سربازی، شما در سامانه پیامکی ثبت نام کرده‌اید. در ادامه مجدداً عدد ۱، کد ملی و کد سخای خود را به این سرشماره ارسال می‌کنید.
  5. در این مرحله، استعلام غیبت سربازی با کد ملی برای شما انجام شده است و نتیجه آن از طریق پیامک به اطلاع شما می‌رسد.

برای دریافت استعلام غیبت خدمت سربازی از طریق پیامک نیازی به اینترنت ندارید و با داشتن کد ملی و کد سخای خود می‌توانید به راحتی استعلام مربوطه را دریافت کنید.

استعلام غیبت سربازی با کد سخا و به روش آنلاین

سامانه استعلام خدمت سربازی چیست؟ استعلام وضعیت نظام وظیفه با کد سخا از طریق آنلاین چگونه انجام می‌شود؟ پیگیری غیبت سربازی با کد سخا به صورت غیر حضوری انجام می‌شود. در واقع شما می‌توانید به شیوه آنلاین و به سادگی استعلام غیبت سربازی خود را دریافت کنید. برای انجام این کار شما به اینترنت نیاز دارید. قبل اینکه ادامه مطلب را مطالعه کنید، اگر با روش‌های دریافت کد سخا نظام وظیفه آشنایی ندارید، این مقاله کوتاه را بخوانید.

دریافت غیبت سربازی با استفاده از کد سخا نیازمند این است که شما مراحل زیر را به صورت پیوسته انجام دهید:

۱- ابتدا به سامانه سازمان وظیفه عمومی ناجا وارد شوید.

۲- در بخش میانی صفحه اصلی این سامانه، گزینه‌های زیادی را مشاهده می‌کنید که هر کدام یک سری خدمات اینترنتی را به شما ارائه می‌دهند. برای استعلام وضعیت غیبت سربازی با کد سخا، باید خدمات الکترونیکی را انتخاب کنید.

استعلام غیبت سربازی با سامانه سخا
پیگیری غیبت سربازان با سامانه سخا

۳- در ادامه این فرآیند وارد صفحه دیگری می‌شوید که باید نام کاربری و رمزعبور خود را وارد کنید. توجه داشته باشید که نام کاربری شما در سامانه سخا همان کد ملی شما است. (اگر برای اولین بار به این سایت مراجعه می‌کنید، باید ابتدا ثبت‌نام کنید.)

استعلام غیبت سربازی به صورت اینترنتی
استعلام غیبت سربازی به صورت اینترنتی

۴- بعد از ورود به سامانه، منویی را در سمت راست می‌بینید. گزینه‌های مختلفی در این بخش دیده می‌شود. جهت پیگیری وضعیت نظام وظیفه، باید گزینه وظیفه عمومی را انتخاب کنید. سپس از میان گزینه‌های دیگری که در این لیست مشاهده می‌شود، گزینه ثبت درخواست را انتخاب کنید.

پیگیری غیبت مشمولان سربازی
استعلام غیبت سربازی به صورت اینترنتی

۵- در ادامه صفحه دیگری به شما نمایش داده می‌شود. در بخش فهرست درخواست‌ها، اطلاعات مربوط به معافیت‌های موقت شما و تاریخ اعتبار آن‌ها وجود دارد. در صورت نداشتن معافیت، غیبت شما و تعداد روزهای آن در این قسمت مشخص می‌شود.

چگونگی رفع غیبت سربازی

اگر بعد از دریافت استعلام غیبت سربازی خود متوجه شدید که فرصت ورود به نظام وظیفه به پایان رسیده و وارد دوره غیبت شده‌اید، نگران نباشید. در موارد بسیاری امکان توجیه این غیبت‌ها وجود دارد. در واقع اگر یکی از شرایط زیر را داشته باشید می‌توانید غیبت سربازی خود را برطرف کنید:

  • فوت اعضای خانواده: مشمولین در صورت فوت اقوام درجه یک خود می‌توانند حداکثر تا سه ماه غیبت خود را توجیه کنند. همچنین در صورت فوت اقوام درجه یک همسر غیبت تا یک ماه مجاز است.
  • بیماری یا آسیب دیدگی: اگر خود فرد مشمول، بیمار شود یا آسیب ببیند، می‌تواند حداکثر تا دوماه غیبت کند. در صورتی که بیماری یا آسیب موجب بستری شدن وی شود، می‌تواند تا ۶ ماه غیبت کند و اگر همسر یا فرزندش بیمار شوند، امکان غیبت تا حداکثر سه ماه را دارد.

 

  • طلاق یا ازدواج: در صورتی که خود فرد مشمول یا بستگان درجه یک وی قبل از اعزام، ازدواج کنند یا طلاق بگیرند، فرد مشمول می‌تواند تا سه ماه غیبت کند.
  • ایجاد مشکلات اداری: این مورد می‌تواند تا ۶ ماه غیبت را توجیه کند.
  • سرپرستی خانواده: در صورتی که سرپرست خانواده به هر دلیل امکان امرار معاش را نداشته باشد، مشمول تا ۳ ماه می‌تواند غیبت کند.
  • حبس مشمول: در صورتی که مشول نظام وظیفه در حبس باشد، با ارائه دادن مدارک لازم می‌تواند غیبت خود را رفع کند.

همکاری در فروش بیمه با پلاس بیمه

دریافت بیمه سربازی برای آسودگی سربازان

بیمه سربازی در صورت بروز هرگونه آسیب دیدگی یا بیماری، هزینه‌های درمان را تحت پوشش قرار می‎‌دهد. این خدمات در بیمارستان‌های نیروهای مسلح و طرف قرارداد با آنها انجام می‌شود. بسیاری از خدمات بیمه نیروهای مسلح برای سربازان وظیفه رایگان است. همچنین می‌توانند از این بیمه به منظور اضافه به سابقه کار استفاده نمایند. بنابراین تهیه و خرید بیمه سربازی برای سربازان یک امکان خوب مناسب است. از طرفی داشتن بیمه درمانی هم به آن‌ها کمک می‌کند تا در دوران سربازی به راحتی بتوانند هزینه‌های درمانی خود را به وسیله بیمه پرداخت کنند.

بیمه دات کام، یکی از ارائه دهندگان بیمه تکمیلی درمان است که انواع بیمه انفرادی، گروهی، خانواده و اتباع خارجی را ارائه می‌دهد.

پیگیری و استعلام غیبت سربازی

روش‌های مختلفی برای پیگیری غیبت مشمولان سربازی وجود دارد. استعلام غیبت سربازی به مشمولین کمک می‌کند بهتر و سریع‌تر اقدامات لازم را در زمینه رفع غیبت یا تسهیل فرآیند سربازی انجام دهند. برای دریافت پیگیری غیبت سربازی، روش‌های مختلف آنلاین و حضوری در دسترس هستند که در این مقاله‌ی بیمه دات کام به آن‌ها پرداختـه شد. در صورتی که بعد از مطالعه این مقاله از بیمه دات کام، هنوز سوال یا ایهامی در ذهن شما است، لطفاً سوالات خود را در قسمت نظرات این مقاله با ما در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا