مقالات بیمه بدنه

سرقت با شکست حرز (پوشش بیمه بدنه) به چه معناست؟

‌وقتی مردم کلمه سرقت را می‌شنوند، معمولاً به این فکر می‌کنند که سارقی به خانه شخصی‌ نفوذ و پول و یا اموال گران قیمت را بدزدد. با این حال، سرقت گستره معنایی بالایی دارد: از سرقت‌های کوچک گرفته تا سرقت‌های بزرگ. گاهی برخی از انواع سرقت‌ها مثل سرقت با شکست حرز به میان می‌آید که تاثیرات مخربی را ایجاد می‌کند! یعنی این‌که دزد نامحترم برای دزدی کردن از خانه‌ی یا اتومبیل شما، از مانعی عبور کند: مثلا از دیواری بپرد،قفل در یا پنجره را بشکند و…! برای این‌که درباره سرقت با شکست حرز و چگونگی رویارویی با آن بیشتر اطلاعات کسب کنید، در ادامه همراه با ما باشید.

پوشش سرقت با شکست حرز به زبان ساده

همان‌طور که برای خسارات وارد شده به وسایل نقلیه می‌توانیم در صورت داشتن بیمه بدنه از بیمه خسارت بگیریم، اگر می‌توانستیم برای سرقت از منزل یا وسایلمان نیز خسارتی از بیمه دریافت کنیم دیگر نور علی نور می‌شد! آن موقع دیگر ترسی از دزدی‌های شبانه، حادثه‌هایی که به تبع آن رخ می‌دهد نداشتیم!

سرقت با شکست حرز
سرقت با شکست حرز

شاید سوالتان این باشد: ” آیا بیمه‌ای برای جلوگیری از این مشکل مانند بیمه سرقت خودرو وجود دارد؟” بله! بیمه بدنه که در مقالات پیش در رابطه با آن صحبت کردیم، برای حل کردن این موضوع به کمک ما می‌آید و پوششی را به ما معرفی می‌کند.

پوششی از بیمه بدنه که نقش مامور پلیس را به عهده می‌گیرد!

در حقیقت از انواع پوشش‌های اضافی در بیمه بدنه می‌توان به سرقت با شکست حرز اشاره کرد: بیمه‌گزاران می‌توانند با پرداخت مبلغی بیشتر، این پوشش را به بیمه‌نامه اتومبیل خود اضافه کنند. حال برای اینکه بهتر با سرقت با شکست حرز آشنا شوید، ادامه‌ی مقاله را از دست ندهید.

به زبانی ساده تر می‌توان گفت: زمانی که در طی عملیات سرقت، سارق مانعی را از سر راه خود برداشته باشد، هزینه خسارت توسط بیمه پرداخت خواهد شد. در غیر این صورت بیمه هیچ مسئولیتی در قبال حادثه رخ داده نخواهد داشت.

سرقت با شکست حرز بدان معناست که در فرایند سرقت بیمه‌شده، باید مانعی را از سر راه خود برداشته باشد، در غیر این صورت هزینه خسارت آن تحت پوشش بیمه قرار نمی‌گیرد.

همچنین لازم است بدانید که شکست حرز به صدماتی که حین سرقت به اتومببل و حتی موبایل شما وارد می‌شود نیز می‌گویند. فرض کنید حین سرقت اتومبیل سارق شیشه های اتومبیل شما را بشکند یا قفل اتومبیل را دستکاری کند در این صورت به اتومبیل شما خسارت وارد کرده و اگر بیمه بدنه یا بیمه موبایل داشته باشید، این بیمه خسارات ناشی از سرقت را پرداخت می‌کند. اگر قصد خرید این بیمه‌نامه را دارید، حتماً قبل از خرید مقاله‌ی نکات خرید بیمه بدنه را مطالعه کنید.

کمپین برات گرون تموم میشه

پوشش سرقت با شکست حرز در بیمه بدنه خودرو

یکی از انواع بیمه‌هایی که برای رانندگان و وسایل نقلیه بسیار مفید واقع می‌شود؛ بیمه بدنه اتومبیل است. بیمه گزار با پرداخت حق ‌بیمه به شرکت بیمه‌گر و خرید بیمه بدنه، وسیله نقلیه خود را در برابر خطرات احتمالی خودرو بیمه می‌کند. شرکت بیمه‌گر، طبق این بیمه ماشین، درصورت بروزحادثه، خسارت وارده را براساس شرایط بیمه‌نامه پرداخت نماید.

درست است که در بیمه‌نامه‌ها این نوع سرقت با این عنوان خاص وجود ندارد؛ اما شرکت بیمه خساراتی که در حین سرقت به اتومبیل شما وارد شده‌ را پرداخت می‌کند. در صورتی که ثابت شود مالک خودرو اقدامات امنیتی را برای جلوگیری از سرقت انجام داده‌ است، در غیر این صورت بیمه بدنه هیچ گونه تعهدی در قبال پرداخت خسارت وارده به اتومبیل شما نخواهد داشت.

می‌توانید در صفحه بیمه بدنه چیست، اطلاعات تکمیلی این بیمه‌نامه را مطالعه کنید.

سرقت موبایل و یا وسایل الکترونیکی با شکست حرز

اگر تلفن همراه یا دیگر وسایل الکترونیکی مثل لپ تاپ بیمه‌شده سرقت رود و سارق از مانعی برای دزدیدن آن عبور کرده‌باشد. (مثلاً به زور وارد محل استقرار وسیله بیمه‌شده باشد یا قفلی را برای دستیابی به آن شکسته باشد)، این خسارت با بیمه مربوطه پرداخت خواهد شد. به همین خاطر دزدی‌هایی مانند کیف‌قاپی و جیب‌بری شامل پوشش بیمه سرقت موبایل با شکست حرز نمی‌شود.

خرید و قیمت بیمه بدنه

شرایط خرید پوشش سرقت با شکست حرز

لازم است بدانید که در شرکت‌های مختلف بیمه‌ای این پوشش با شرایط متفاوتی ارائه می‌شود! در بیشتر شرکت ها نیاز است که از محل بازدید به عمل بیاید. همچنین بعضی شرکت ها این قانون را دارند که محل باید دارای در ضد سرقت، دزدگیر، دوربین مداربسته و دیگر موارد ایمنی باشند. بعضی شرکت ها هم که اصلا چنین پوششی ندارند.

مسابقه کمپین 360 بیمه دات کام

خسارت‌هایی که در پوشش دزدی با شکست حرز منزل جبران می‌شوند:

ارزش اشیای سرقتی و ارزش اشیایی که در اثر سرقت آسیب‌دیده‌ است، در پوشش سرقت با شکست حرز از اهمیت بالایی برخوردار است.

این پوشش فقط شامل اثاثیه داخل خانه و ماشین شده و وسایل گرانبهایی مثل طلا، پول و سکه را در بر نمی‌گیرد. پیشنهاد می‌شود که مقاله بیمه سرقت منزل را هم مطالعه کنید.

لازم است بدانید که پوشش سرقت تنها خسارت اموالی را جبران می‌کند که با شکست حرز انجام شده‌باشد؛ حال این سرقت چه از خودرو یا منزل صورت گرفته باشد . باید یکی از شروط زیر را برخوردار باشد:

  • بالا رفتن از دیوار مکانی که اموال بیمه‌شده در آن قرار دارند.
  • شکستن درب و یا خراب کردن دیوار یا هرگونه مانعی که دسترسی به اموال را امکان‌پذیر سازد
  • باز کردن در با کلید تقلبی و ابزاری که معمولاً برای باز کردن قفل به کار نمی‌رود.
  • ورود سارق به محل استقرار اموال بیمه‌شده در هنگام شب.
  • ورود به محل نگهداری از اموال با تهدید بیمه‌گذار و یا سایر افرادی که در آن محل حضور دارند.

اما اگر صاحب مغازه هستید و نگران دزدی از محل کارتان هستید، کدام بیمه به داد شما خواهد رسید؟ برای کسب اطلاعات کامل در این زمینه، مقاله بیمه سرقت مغازه را مطالعه نمایید.

شرط لازم برای برخورداری از پوشش سرقت با شکست حرز

شرکت بیمه طبق قوانین بیمه مرکزی، سرقت‌های ناشی از سهل‌انگاری را در این پوشش سرقت از نوع شکست حرز پوشش نمی‌دهد. شما به عنوان یک بیمه‌گذار همچین انتظار بی‌جایی را نمی‌توانید از بیمه داشته باشید، به جای آن می‌بایست برای جلوگیری از سرقت تمهیدات لازم را بیندیشید!

سرقت با شکست حرز
سرقت با شکست حرز

به همین علت است که اغلب شرکت‌های بیمه به بیمه‌گزار قبل از صدور بیمه‌نامه اعلام می‌کنند که تمامی نکات ایمنی را برای حفظ اموال خود انجام دهند. لازم است بدانید که قبل از تحت پوشش قرار دادن اتومبیل و وسایل مرتبط با آن، کارشناس صدور بیمه بدنه، ارزیابی لازم را از وسیله نقلیه و … انجام خواهد داد. اگر نکات ایمنی را به صورت کامل رعایت نکرده باشید، شما را ملزم به انجامی تمامی آنها خواهد کرد! برای مثال استفاده از دزدگیر یا درب ضد سرقت برای منزل!

میزان تعهد بیمه گر برای پوشش سرقت

در واقع خسارت ناشی از خرابی یا از دست دادن خودرو یا وسایل آن که در اثر سرقت با شکست حرز روی دهد حداکثر تا مبلغ بیمه‌شده توسط بیمه‌گر پرداخت خواهد شد.

آیا پول نقد و اسکناس داخل اتومبیل نیز تحت پوشش بیمه شکست با حرز است؟

پول نقد، اسکناس و برگ‌های بهادار فلزات و سنگ های قیمتی مشمول بیمه نیست، مگر آنکه برای آن موافقت خاصی به‌عمل آمده باشد.

موارد زیر از تعهد بیمه گر خارج است:

  • دزدی ناشی از تخریب محل مورد بیمه در نتیجه جنگ، اعتصاب و اغتشاش داخلی.
  • دزدی‌هایی که در هنگام و یا پس از آتش‌سوزی، انفجار و سیل و زلزله و هرگونه حوادث طبیعی دیگر رخ می‌دهد.
  • سرقت‌هایی که به وسیله کارکنان و یا افرادی که با بیمه‌گذار در محل مورد بیمه سکونت دارند.
  • دزدی‌هایی که در نتیجه عدم رعایت الزامات ایمنی اعالم شده توسط بیمه‌گر به بیمه‌گذار بوقوع بپیوندد.
  • خسارت وارده به ساختمان و تاسیسات ساختمانی و اموال فاقد پوشش بیمه سرقت در هنگام دزدی در تعهد بیمه گر قرار نمی‌گیرد.

وظایف بیمه‌گزار در پوشش سرقت همراه با شکست حرز

مسئولیت بیمه‌گزار بعد از خرید بیمه نامه بدنه تمام نمی‌شود. بلکه او نیز وظایفی دارد که در زیر مطرح می‌شود:

  • بلافاصله پس از این‌که از عملیات سرقت آگاه شد، به اداره آگاهی یا کلانتری مراجعه نماید. او باید مشخصات اموال مسروقه با شماره بیمه را به آنها ارائه دهد.
  • موضوع را فوراً با ذکر مبلغ تقریبی خسارت به بیمه‌گر اعلام کند. این اطلاع می‌تواند حضوری یا تلفنی یا تلگرافی و … باشد در اینصورت متعاقباً باید به وسیله نامه سفارشی یا نامه با اخذ رسید نیز تایید شود.
  • ظرف مدت دو روز پس از اعلام خسارت فهرست جامعی متضمن اموال مسروقه یا مورد خسارت تهیه و همچنین اسناد و مدارک در ارتباط با اقدامات انجام شده‌ از طریق مراجع ذیصالح را در اختیار بیمه‌گر قرار دهد.

آیا برای شما سرقت با شکست حرز رخ داده‌است؟

اگر شما نیز درگیر این اتفاق شده‌اید می‌توانید اقداماتی که در این مقاله برای شما شرح داده‌ایم را پیش گرفته‌ و نسبت به آنها اقدام کنید. برای اطلاع بیشتر در این زمینه، می‌توانید با کارشناسان بیمه‌دات کام همراه بوده و سوالات خود را بیان کنید و آنها یاری بخواهید. همچنین می‌توانید برای خرید بیمه‌ بدنه از بهترین شرکت‌های بیمه از این کارشناسانان بیمه مشاوره بخواهید تا نسبت به انتخاب بهتر، اقدام نمایید. سپس به صفحه خرید بیمه بدنه اتومبیل مراجعه نمایید. با وارد کردن مشخصات خودروی خود و بررسی پوشش‌های مدنظرتان از جمله پوشش سرقت حرز، بهترین بیمه بدنه را انتخاب نمایید. بیمه‌نامه اتومبیل شما در کوتاه‌ترین زمان ممکن صادرمی‌شود و به نشانی شما به صورت رایگان ارسال خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا