واحدهای صنعتی و کارخانهها، بازوهای تولید و اشتغال کشورها هستند. آسیب و تعطیلی این بخشها، زندگی افراد زیادی را تحت تاثیر قرار میدهد. پس لازم است برای شرایط پیشبینی نشدهای چون انفجار، آتش سوزی و… آماده باشند. شرکتهای بیمه، معمولا خدمات خوبی به شهرکهای صنعتی، ارائه میدهند. این خدمات در قالب طرحهای جامع بیمهای، برای واحدهای صنعتی به فروش میرسند. طرحهای مذکور علاوهبر شرایط اضطراری گفته شده، پوششهای بیمه مسئولیت، درمان و… هم ارائه میدهند. اگر مایلید در مورد انواع بیمه کارخانه بیشتر بدانید با ما همراه باشید.
کسبوکارها از نظر قانونی موظفاند، که کارمندان و کارگران خود را تحت پوشش بعضی بیمهها قرار دهند. برخی دیگر از بیمهها هم با اینکه اجباری نیستند؛ بخاطر شرایط حساس کارخانهها و شدت آسیب احتمالی حوادث، توصیه میشوند. بیمه آتش سوزی از موارد اختیاری انواع بیمه کارخانه است که تهیه آن برای واحدهای صنعتی، ضرورت دارد.
بیمه آتش سوزی از انواع بیمهنامه کارخانه است
انواع بیمه کارخانه در قالب طرحهای جامع برای مدیریت ریسک و ایمنی واحدهای صنعتی، ارائه میشوند. این بیمهها به قرار زیر است:
برای مراکز و فروشگاههایی است که موجودی انبارشان به طور مداوم در حال تغییر است، از بیمه آتش سوزی شناور استفاده خواهد شد. کارخانهها و کارگاهها هم میتوانند این بیمه نامه را تهیه کنند.
البته اگر مدیری برای کارخانه وام دریافت کرده باشد، در این حالت باید از بیمه آتش سوزی مرهوناتی استفاده کند. برای اطلاع بیشتر از این بیمه، این مقاله را مطالعه کنید.
چرا وجود بیمه حوادث کارخانه از اهمیت بالایی برخوردار است؟ در انواع کارخانه ها، احتمال آتش سوزی، بسیار بالاتر از مناطق مسکونی است. لذا داشتن بیمهنامه مذکور، برای واحدهای صنعتی، ضرورت دارد. برای همین نیز به صاحبان کارخانه ها یا کارگاه های تولیدی توصیه میشود این بیمهنامه را حتما خریداری کنند. قیمت بیمه آتش سوزی در مقابل خسارتهایی که تحت پوشش قرار میدهد، بسیار ناچیز است. این بیمه، خسارت وارده به اموال واحدهای صنعتی را جبران میکند:
البته اگر برای ساختمان مسکونی خود به دنبال بیمه آتش سوزی هستید، میتوانید از طریق صفحه خرید بیمه آتش سوزی اقدام کنید.
ا
این بیمهنامه مراکزی چون: کارخانهجات تولیدی، کارخانهجات صنایع شیمیایی، فولاد، نساجی، پوشاک، چرم، چوب و… را تحت پوشش قرار میدهد. توجه داشته باشید که بیمه آتش سوزی مغازه توسط مستاجر هم قابل خرید است و حتماً نباید ملکی که دستگاههای تولیدی داخل آن قرار دارند، به اسم صاحب کسب و کار باشد.
در پوشش اصلی بیمه آتش سوزی، خسارتهای ناشی از حوادثی چون: صاعقه، انفجار و آتش سوزی جبران میشود. پوششهای اضافی این بیمهنامه برای کارخانهها شامل موارد زیر میشود:
یکی دیگر از انواع بیمه کارخانه، بیمه مسئولیت است. این بیمهنامه در سه دسته زیر به فروش میرسد:
چرا صاحبان کارخانه ها کارگران را بیمه میکنند؟ اشتغال در کارخانهها، معمولا مخاطرات زیادی برای کارکنان دارد. مطابق قانون اگر در محیط کار حادثهای برای نیروی کار اتفاق بیفتد؛ مسئولیت آن با کارفرما است. این بیمهنامه هزینههای پزشکی، هزینههای نقص عضو و فوت را پوشش میدهد. در زیر به جزییات آن میپردازیم:
این بیمهنامه در انواع بیمه کارخانه، خسارتهای جانی و مالی همسایگان، رهگذران، مهمانها، بازدیدکنندگان و… را از واحدهای صنعتی پوشش میدهد. بیمهی مسئولیت در قبال شخص ثالث، هزینههای پزشکی، نقص عضو و فوت این افراد را جبران مینماید.
بیمه آتش سوزی که قبلا اشاره شد؛ صرفا خسارتهای مربوط به مورد بیمه را جبران میکند. در صورتیکه آتش به کارخانهجات یا واحدهای صنعتی همجوار آسیب بزند، بیمه مسئولیت آتش سوزی هزینههای آن را پوشش میدهد.
اگر به کسب اطلاعات در خصوص قوانین و پوششهای بیمه برای مجتمعهای تجاری، علاقهمند هستید، پیشنهاد میکنیم، مقاله بیمه پاساژ را مطالعه نمایید.
این بیمهنامه، خسارتهای فیزیکی ناگهانی به ماشینآلات در حال بهرهبرداری واحدهای صنعتی را پوشش میدهد. خطرات تحت پوشش این بیمهنامه شامل موارد زیر است:
بیمه درمان از انواع بیمهی کارخانه است
یکی دیگر از انواع بیمه کارخانه، بیمه درمان تکمیلی است. این بیمهنامه هزینههای درمانی خارج از تعهد بیمههای پایه را پوشش میدهد. هزینههای زیر از این دست است:
قانون کار، کارفرما را موظف کردهاست تا در زمان پایان کار، کارمندان و کارگران، به آنها سنوات پرداخت کند. علل پایان کار میتواند، مواردی چون: بازنشستگی، از کار افتادگی و… باشد. معمولا پرداخت سنوات به صورت یکجا، کارفرمایان را دچار مشکل میکند. ازاینرو به آنها پیشنهاد میشود تا با پرداخت سالیانه سنوات کارکنان به شرکت بیمه، برای آنها بیمه سنوات تهیه کنند.
بیمه سنوات پوششهای زیر را ارائه میدهد:
صاحبان کارخانهها و صنایع کوچک، برای مدیریت ریسک و ایمنی واحدهای صنعتی به بیمههای گوناگونی نیازمندند. در این مقاله انواع بیمه کارخانه را معرفی کردیم. اگر در این باره پرسشی دارید، برای ما کامنت بگذارید. کارشناسهای بیمه دات کام در اولین فرصت، پاسخگوی شما هستند.
علیرضا زارغ
ما بیمه ماشین آلات داریم الان یکی از دستگاه هامون خراب شده قطعش وارد نمیشه، شرکت بیمه به ما میگن باید فاکتور بیاری پولو بگیری. ما هم باید اول پولو بگیریم تا بتونیم ی جوری قطعه رو وارد کنیم. الان باید چیکار کنیم؟
کارشناس بیمه
سلام در این خصوص اطلاعاتی نداریم.
پوریا هاشمی
بهترین زمان برای تمدید بیمه کارخانه کی هستش؟ تخفیف تعلق نمیگیره؟
کارشناس بیمه
سلام چند روز قبل از اتمام اقدام به تمدید کنید.
علی
سلام بیمه بیمه کارگری رو هم میشه با همین بیمه کارخونه تهیه کرد؟
کارشناس بیمه
سلام دوست عزیز، خیر. بیمه کارگری کاملا شرکتش متفاوت است.
احمد
سلام ببخشید برای کارگاه، بیمه تامین اجتماعی کارگران رو چک می کنند؟
کارشناس بیمه
سلام دوست عزیز، خیر.
سبحان خیبری
شما بیمه کارخونه دارید؟؟ برای کارخونه نخ نیاز داریم
کارشناس بیمه
سلام دوست عزیز، خیر