09 دی 1401

همه چیز در خصوص نسخه الکترونیک؛ از چیستی تا چرایی و چگونگی استفاده

از همان ابتدا که بحث نسخه نویسی آنلاین مطرح شد، مردم دل‌خوشی به آن نداشتند. البته مقاومت در برابر تغییر همیشه وجود دارد؛ اما وقتی قرار است که تغییراتی در روند فعالیت‌های حوزه سلامت به وجود بیاید تا بخواهد مشکلات آن برطرف یا تغییرات جایگزین شود، باید دردسرهای زیادی را تحمل کرد.  هنوز خیلی‌ها هم نسبت به این نسخه نویسی آشنایی کاملی ندارند. از این رو در این مقاله قصد داریم تا هرچه اطلاعات در خصوص نسخه الکترونیک تامین اجتماعی و دیگر شرکت‌های بیمه پایه است، برای شما بنویسیم. فرآیندی که مطمئناً در آینده دیگر چالش‌های فعلی را ندارد و به یک روند عادی تبدیل شده است.

نسخه الکترونیک چیست؟

می‌توان از نام این نسخه متوجه ماهیت آن شد. در نسخه نویسی عادی یا همان کاغذی، پزشک داروها را روی سربرگ مطب یا درمانگاه یا دفترچه بیمار می‌نوشت. اکنون این روند تغییر کرده است و از ابتدای دی ماه 1400 خبری از نسخه های کاغذی نیست. پزشکان باید نسخه مورد نیاز بیمار را از طریق نرم‌افزار و بستر اینترنت ثبت کنند. بعد از ثبت، کدی به موبایل بیمار ارسال می‌شود. سپس او با کد یا کد ملی به داروخانه مراجعه می‌کند و متصدی بعد از دریافت کد و بررسی در سیستم، داروها را به مراجعه کننده تحویل می‌دهد. در حقیقت نسخه الکترونیک همانند نسخ فیزیکی است؛ با این تفاوت که عملیات نسخه نویسی از طریق بستر و فضای نت انجام می‌شود.

در سامانه نسخه الکترونیک همه پزشکان باید ثبت نام کنند

در سامانه نسخه الکترونیک همه پزشکان باید ثبت نام کنند

چرا نسخه نویسی آنلاین شد؟

عده‌ای معتقد هستند که نسخه الکترونیک برای دریافت پول بیشتر است؛ البته اینکه چه استدلالی پشت این حرف قرار دارد، مشخص نیست. به هر حال در کشور ما برای هر تغییری، دیدگاه مثبتی وجود ندارد و باید اجازه دهیم تا زمان بگذرد. نسخه نویسی آنلاین جدا از مشکلاتی که در ابتدای طرح خود داشت؛ اما دلایل محکمی داشت که مسئولان تصمیم به اجرا طرح نسخه الکترونیکی گرفتند. از جمله مهم‌ترین دلایل اجرای نسخه نویسی الکترونیک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • چاپ دفترچه برای سازمان و دولت بسیار هزینه‌بر بوده است؛
  • امکان نظارت دقیق بر عملکرد داروخانه‌ها وجود نداشت؛
  • برای چاپ دفترچه، هر روز شاهد مراجعه تعداد افراد زیادی در جامعه بودیم که این مسئله علاوه بر شلوغی کارگزاری‌ها، باعث اتلاف وقت افراد و سازمان‌های بیمه‌گر می‌شد؛
  • اشتباهات تایپی یا دست خط بد از جمله دلایلی بودند که باعث می‌شد تا داروخانه، داروها را به اشتباه بدهد؛

 

  • تداخل دارویی از مهم‌ترین مشکلات بود. از آنجا که تمامی اطلاعات دارویی بیماران در سیستم ثبت شده است، در صورت تداخل بین دو دارو، پزشک داروخانه آن را به بیمار اعلام خواهد کرد.
  • پرداخت حق الزحمه پزشکان با سرعت بیشتر انجام خواهد شد (هر چند هنوز مشکلاتی در این خصوص وجود دارد).

از چه زمانی این طرح آغاز شد؟

طرح نسخه الکترونیک از خدمات تامین اجتماعی است که اولین بار در سال 1394 و به صورت آزمایشی در استان یزد و با تعداد 9 پزشک آغاز شد. البته صحبت در خصوص اجرای چنین طرحی، خیلی سال است که مطرح بوده است. کم کم طرح صدور نسخه نویسی آنلاین در کل کشور گسترش پیدا کرد و استان‌های خراسان رضوی، تهران، اصفهان، گیلان و البرز هم جزو استان‌های تحت پوشش قرار گرفتند؛ اما از سال 97 بود که اجرای طرح به صورت عمومی درآمد و از دی 1400 دیگر نسخ کاغذی مورد قبول قرار نگرفت.

با توجه به چالش‌ها و مشکلاتی که این طرح داشته است؛ اما اکنون توانسته مورد استقبال خوبی قرار بگیرد. البته که چاره‌ای جز استقبال و قبول کردن آن نیست؛ اما هر سال بسیاری از چالش‌ها و مشکلات گذشته آن برطرف شده است. با این حال، هنوز بسیاری از زیرساخت‌های نسخ الکترونیک برای همه استان‌ها اجرایی نشده است؛ اما به طور متوسط در هر استانی 80% این طرح اجرایی شده است.

صدور بیش از 25 میلیون نسخه (تا آخر سال 99) از جمله مهم‌ترین دستاوردهای اجرای نسخ الکترونیک است. در سال 1400، حداقل روزانه 250 هزار نسخه الکترونیکی در سامانه بیمه تامین اجتماعی صادر می‌شد. در حال حاضر، با توجه به آمار سازمان نظام پزشکی، بیش از 73% بیمارستان‌ها به این طرح پیوسته‌اند.

استقبال وزارت بهداشت و سازمان سلامت از طرح و سامانه نسخه الکترونیک

در سال 99 و مطابق با بند الف ماده 74 قانون برنامه ششم توسعه، وزارت بهداشت مکلف به عرضه خدمات الکترونیک سلامت شد. همچنین تمامی مراکز درمانی و سازمان‌های مرتبط در این حوزه را مکلف کرد تا از نسخ الکترونیکی استفاده کند. همچنین بر اساس تبصره 17 قانون بودجه سال 99، سازمان‌های بیمه‌گر پایه درمان را مجبور کرده‌اند تا نسخ الکترونیک را بر اساس کد ملی، مشخصات فردی و شماره نظام پزشکی پزشک و دیگر اطلاعات مورد نیاز صادر کنند.

با توجه به اینکه این طرح توانسته تا باعث کاهش هزینه‌های اضافی روی دوش افراد و شرکت‌های بیمه شود، دسترسی به خدمات را هم بسیار راحت کرده است. وزارت بهداشت بعد از اجرای طرح موفق آمیز نسخه الکترونیک تامین اجتماعی، تمامی سازمان‌های مرتبط و پزشکان را موظف کرد تا از این به بعد، تمامی موارد مربوط به صدور نسخه را به صورت الکترونیکی انجام دهند.

چگونه دارو در این طرح تهیه می‌شود؟

با اینکه دیگر هیچ دفترچه بیمه‌ای صادر نمی‌شود؛ هنوز تمامی پزشکان به سیستم آنلاین صدور نسخه مجهز نیستند و از این رو نسخه‌ها روی برگ خود یا مجموعه پزشکی می‌نویسند. تنها چیزی که بیمار نیاز دارد، کد ملی است. بعد از ثبت دارو و چگونگی مصرف آن، بیمار به داروخانه مراجعه می‌کند و بعد از اعلام کد ملی، داروهای خود را تحویل خواهد گرفت. اگر هم پزشک نسخه را روی کاغذ نوشته باشد، فقط کافی است تا کد ملی او روی نسخه نوشته شود. داروخانه بعد از ثبت، داروها را به بیمار تحویل خواهد داد.

چگونه پزشکان به این طرح بپیوندند و نسخه بنویسند؟

عضو شدن در این طرح و استفاده از این خدمات برای پزشکان خیلی راحت است؛ آن‌ها فقط به یک سیستم و قابلیت اتصال به اینترنت نیاز دارند. بعد کافی است تا در سامانه نسخه الکترونیک ثبت نام و بعد از طریق اپلیکیشن های مخصوص (بعضی شرکت‌ها عرضه می‌کنند) یا سامانه اصلی اقدام به صدور نسخه کنند.

یکی از مهم‌ترین مزایای این طرح برای پزشکان، دسترسی به سوابق دارویی بیمار است تا بدانند که نسخه اصلی مشکلی برای بیمارشان به وجود نمی‌آورد.

پزشکان برای استفاده از سامانه نسخه الکترونیک سازمان تامین اجتماعی لازم است تا به سایت ep.tamin.ir مراجعه کنند. نکته اصلی این است که پزشکان حتماً نباید با سازمان تامین اجتماعی قرارداد داشته باشند. فقط لازم است تا برای صدور نسخه ثبت نام کنند.

مراحل ثبت نسخه الکترونیک توسط پزشکان

پزشکان برای ثبت نام لازم است تا مراحل زیر را بپیمایند:

در ابتدا (همانطور که در بالا هم نوشتیم) نیاز است تا پزشکان وارد سایت ep.tamin.ir شوند. در هنگام ورود، صفحه زیر نشان داده می‌شود:

سایت اصلی ثبت نام پزشکان در طرح نسخه الکترونیک

سایت اصلی ثبت نام پزشکان در طرح نسخه الکترونیک

پزشکان با کلیک روی گزینه وسط می‌توانند وارد سیستم خود شوند.

نام کاربری همان کد ملی پزشک است و گذرواژه، رمزی است که او در هنگام ثبت نام وارد کرده است. پزشکان برای ثبت نام نیاز است تا روی گزینه «ثبت نام پزشکان» کلیک کنند.

پزشک بعد از ورود، با صفحه اختصاصی خودش روبرو خواهد شد. برای ثبت کافی است تا روی گزینه «ثبت نسخه» در منوی سمت راست کلیک کند. بعد از آن نیاز است تا کد ملی بیمار را وارد و بعد روی دکمه «دریافت اطلاعات بیمار» کلیک کند. بعد از کلیک، تحت پوشش بودن یا نبودن بیمار مشخص می‌شود.

در صورتی که بیمار تحت پوشش بود، پزشک می‌تواند به صورت آزاد، نسخه او را ثبت کند.

پزشک می‌تواند با کلیک روی گزینه سوابق بیمار، به تمامی اطلاعات دارویی او دسترسی داشته باشد. به این نکته توجه داشته باشید که وارد کردن شماره تلفن بیمار برای ارسال پیامک به او الزامی است. البته این شماره ثبت شده و در دفعات بعدی نیازی به وارد کردن آن نیست. اگر حساسیت دارویی هم وجود داشته باشد، برای پزشک نشان داده خواهد شد.

برای ثبت نسخه در ابتدا باید نوع آن تعیین شود که شامل موارد زیر است:

نسخه ویزیت

استفاده از این نوع برای موقعی است که فقط نیاز است تا پزشک نسخه ویزیت خود را ثبت کند.

نسخه دارو

این برای موقعی است که پزشک نیاز داشته باشد تا دارویی را هم برای بیمار تجویز کند. در بخش نام دارو، داروهای مورد نیاز را تعیین می‌کند. با کلیک روی ستاره روبرو، بیشترین داروهای تجویزی برای او نشان داده خواهند شد.

بعد از انتخاب نام دارو، پزشک می‌تواند تعداد یا همان دوز مصرف و چگونگی مصرف را تعیین کند. البته به صورت پیشفرض، تعداد و نحوه تعیین شده‌اند و فقط کافی است تا پزشک با چند کلیک، آن‌ها را تغییر دهد.

نسخه خدمات

در این نسخ، خدماتی که از سمت پزشک برای بیمار ضروری است، انتخاب و در نهایت ثبت می‌شود.

نسخه پاراکلینیک

این خدمات شامل آزمایشگاه، رادیولوژی، ام آر آی، سی تی اسکن، سونوگرافی، فیزیوتراپی و دیگر موارد خدمات پاراکلینیکی است.

لیست نسخ

در این لیست، تمامی نسخه‌ها و دستوراتی که پزشک تهیه کرده است، قابل مشاهده است.

پزشکان غیرطرف قرارداد

برای پزشکانی که غیرطرف قرارداد با بیمه هستند، فقط نیاز است تا کد ملی بیمار را روی سربرگ نسخه‌ای خود بنویسند. بعد بیمار با مراجعه به داروخانه و تحویل آن، می‌تواند دارو را با بیمه تحویل بگیرد.

ثبت نام منشی

منشی برای ثبت پذیرش در سامانه همانند پزشکان می‌تواند از سامانه استفاده کند. البته برای این کار نیاز است تا در ابتدا حساب کاربری برای خود ایجاد کند و بعد پزشک، او را در سامانه خود تعریف و بعد مشخص کند. پزشک با ورود به بخش «مدیریت سیستم»، منشی را در سیستم ثبت نام می‌کند.

بعد از اینکه حساب کاربری منشی توسط پزشک تائید شد، او می‌تواند با ورود به بخش «پذیرش»، پزشک مورد نظر را انتخاب کند. تقریباً تمامی مراحل همانند بالا است؛ اینکه در ابتدا باید کد ملی بیمار ثبت و تحت پوشش قرار داشتن او استعلام گرفته شود.

چالش‌ها و مشکلات نسخه الکترونیک

همانطور که در ابتدای این مقاله هم برای شما نوشتیم، اجرای این طرح هم مانند بقیه با مشکلاتی همراه بود. البته بعضی از مشکلات و چالش‌ها تاکنون برطرف شده است؛ اما بعضی موارد به راحتی قابل برطرف شدن نیستند و نیاز به زمان و مدیریت صحیح‌تر دارند. مهم‌ترین چالش‌ها و مشکلات فعلی نسخ الکترونیک شامل موارد زیر است:

  • کندی و قطعی سامانه که باعث شده است تا بیماران نتوانند نسخه خود را دریافت کنند. البته در مواردی که پزشک به صورت الکترونیکی نسخه را صادر کرده و سیستم داروخانه قطع بوده است، بیمار چاره‌ای جز مراجعه به داروخانه دیگر نداشته است. در حقیقت باید گفت که از مهم‌ترین دلایل این اتفاق، نبود زیرساخت لازم است. متأسفانه قبل از اجرا باید زیرساخت‌ها آماده می‌شد؛ اما به هر حال شاهد تغییرات برای بهینه‌تر کردن این زیرساخت‌ها هستیم.

 

  • حفظ اطلاعات بیمار یکی از دغدغه‌های افراد در این حوزه بوده است. اینکه فردی از جمله پزشک داروخانه یا کارمندان آنجا از اطلاعات بیمار برای هدفی خاص سوءاستفاده نکنند. در این خصوص تدابیری اندیشه شده است و مشکلی از این بابت وجود ندارد؛ اما به هر حال به روزرسانی‌هایی در این حوزه انجام می‌شود.

چندین نکته در خصوص نسخ الکترونیکی

مراکز درمانی، پزشکان و بیماران باید در هنگام استفاده از سیستم نسخ الکترونیکی شرایط زیر را در نظر بگیرند:

  • نسخ الکترونیکی زمانی ارزش قانونی دارد که امضای الکترونیکی پزشک را داشته باشد.
  • فقط پزشک دارای مجوز و نظام پزشکی و همچنین مجوز امضای الکترونیک و در صورت ثبت نام در سایت سازمان امکان صدور نسخ الکترونیکی را دارد. همچنین بعد از اخذ نماد الکترونیک است که پزشک می‌تواند تعرفه ویزیت الکترونیک را دریافت کند.
  • پزشکان برای صدور نسخ الکترونیکی نیازی به عقد قرارداد با سازمان ندارند.
  • نماد الکترونیک در نظام پزشکی ترکیبی از مجوز سامانه، مجوز طبابت و کارت هوشمند امضای الکترونیک است.
  • پزشکان در صورت داشتن نماد الکترونیک مخصوص می‌توانند از هر نرم‌افزار مشابه تعریف شده در سامانه مجاز برای صدور نسخ استفاده کنند.
  • در صورت قطع اینترنت یا برق، باید صدور نسخ به صورت دستی انجام و در اولین فرصت در سامانه ثبت شود.
  • برای ویرایش نسخه نیاز به مهر و تائید مجدد است.
  • دسترسی به نسخه‌های قبلی بر اساس قابلیت نرم‌افزار تعیین خواهد شد.
  • در صورتی که پزشکی با مشکلات فنی از جمله گم کردن امضای الکترونیک مواجه شد، در همان سایت و از طریق میز کاری می‌تواند مشکلات خود را حل کند. در غیر این صورت باید با واحد فنی سازمان تماس بگیرد.
  • اگر کد ملی بیمار توسط سایت شناسایی نشد (در صورت درست وارد شدن کد ملی)، بیمار خود باید با مراجعه به سازمان، این مشکل را برطرف کند.
  • پزشک می‌تواند در قسمت تاریخچه ارائه، به داروهای تحویل داده به او توسط داروخانه دسترسی داشته باشد.
  • در خصوص اینکه پزشک از طریق سیستم به نسخه های قبلی دسترسی دارد یا خیر، اطلاعات دقیقی نداریم؛ اما حداقل به داروهای تجویزی خود در سامانه مخصوصش دسترسی دارد.

نسخه الکترونیک هنوز اول راه خود است و مسلماً با چالش و مشکلاتی روبرو خواهد بود؛ اما کم کم این چالش‌ها و مشکلات در حال برطرف شدن است. هرچند زمان می‌برد. به هر حال هنوز مشکلات مربوط به افزایش نرخ داروها پابرجا است. از این افراد می‌توانند با خرید بیمه تکمیلی هزینه‌های دارویی و درمانی خود را بسیار کاهش دهند یا حتی صفر کنند. در این مطلب سعی کرده‌ایم تا اطلاعات کاملی در خصوص نسخ الکترونیک را بنویسیم؛ اما واقعاً بعضی مشکلات هستند که برای برطرف کردن آن‌ها حتماً باید به سازمان مربوط مراجعه کرد. اگر سؤال یا نکته‌ای در خصوص نسخ الکترونیکی تامین اجتماعی داشتید تا حد ممکن به آن‌ها پاسخ خواهیم داد.

آخرین مقالات مرتبط با این مطلب مشاهده آرشیو مقالات مشاهده آرشیو
11 فروردین 1402 / اطلاعات بیمه ای

سامانه روادید الکترونیکی evisa.mfa.ir؛ بررسی شرایط درخواست ویزا به صورت آنلاین

دیگر برای دریافت ویزا نیازی به مراجعه حضوری نیست! آموزش ثبت نام و بررسی شرایط صدور ویزای الکترونیکی به کمک سامانه روادید الکترونیک را در این مقاله بخوانید.

07 فروردین 1402 / اطلاعات بیمه ای

آموزش کامل ثبت نام در سامانه سماح برای سفر به کربلا + معرفی امکانات این سایت

با توجه به حجم گسترده زائران کربلا، ثبت نام در سامانه سماح برای سفر در دوران اربعین اجباری شد. آموزش گام به گام ثبت نام سایت سماح را در این مقاله بخوانید!

06 فروردین 1402 / اطلاعات بیمه ای

بررسی مشخصات فنی و ظاهری شورولت تریل بلیزر ۲۰۲۴

در این مطلب به بررسی مشخصات فنی و ظاهری شورولت تریل بلیزر 2024، مزایا و معایب آن پرداخته ایم؛ برای آشنایی با این خودرو و ویژگی‌های آن، این مقاله را مطالعه کنید.

02 فروردین 1402 / اطلاعات بیمه ای

سوابق بیمه تامین اجتماعی: روش‌های استعلام سابقه تامین اجتماعی در 1401

راهنمای سریع استعلام و مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی به صورت آنلاین

02 فروردین 1402 / اطلاعات بیمه ای

خدمات بیمه تامین اجتماعی شامل چه پوشش‌هایی می‌شود

هر آنچه در مورد خدمات و پوشش‌های بیمه تامین اجتماعی باید بدانید را اینجا بخوانید!

02 فروردین 1402 / اطلاعات بیمه ای

استعلام شماره بیمه تامین اجتماعی به 2 روش حضوری و آنلاین

نحوه استعلام کد بیمه تامین اجتماعی به صورت حضوری و غیر حضوری

فرم ارسال دیدگاه پیرامون این مطلب

دیدگاه کاربران بیمه دات کام
مها
21 مهر 1401

با سلام مطلب بسیار خوب هست فقط میخواستم بدونم با الکترونیکی شدن سیستم دارو اگر ما مثلا در شیراز دکتر بریم ودکتر دارو بنویسه وداروخانه دارو را نداشته باشه میتونیم در شهر اصفهان یا تهران داروی خودمون رابگیریم ؟وآزاد حساب میشه یابیمه؟ودارویی که در شیراز نوشته میشه تو سیستم داروخونه شهر اصفهان هم هست؟با تشکر از پاسختون

    نویسنده بیمه
    22 مهر 1401

    سلام مهای عزیز
    بله است فرقی نمیکند هر جا میتوانید دارو خودت را دریافت کنید

هیچکس
24 مهر 1401

سلام چرا نسخه ها بعد از یکماه حذف میشن ؟ یه سری آزمایشها را دکتر مینویسه برای اینکه بعد از مصرف دوره دارو مثلا دوماه بعد بری اینجوری باید مجدد بری دکتر ویزیت پرداخت کنی تا دوباره نسخه بنویسه—یعنی چی این قانون مسخره؟

    کارشناس بیمه
    25 مهر 1401

    سلام در حالت کلی، نسخه ها حداکثر یک ماه اعتبار دارند.

حمید
07 آبان 1401

سلام خسته نباشید،
آیا می‌شود بصورت تلفنی با پرداخت حق وضیت از دکتر بخواهیم برایمان آزمایش و سونوگرافی بنویسد؟؟

    کارشناس بیمه
    08 آبان 1401

    سلام بله ویزیت آنلاین می گویند.

پروانه
05 آذر 1401

سلام خسته نباشید
آیا پزشک از طریق سیستم نسخه آنلاین میتواند به آزمایشی که سال گذشته انجام دادم دسترسی داشته باشد؟
باتشکر

    کارشناس بیمه
    05 آذر 1401

    سلام در این خصوص اطلاع دقیقی نداریم.

سعید شمس
09 دی 1401

سلام من یک کد ارجاع گرفتم دکتر داخلش ازمایش نوشت یا به عبارتی نسخه پاراکلینیک.
دیروز جهت مراجعه مجدد به پزشک متخصص یک کد ارجاع از همون تخصص گرفتم ایا گرفتن این کد ارجاع خللی در نسخه پاراکلینیکی که از ارجاع قبلی گرفتم وارد میکنه؟یعنی به عبارتی تاحداقل یک ماه ایا اعتبار داره؟یا باز باید ازمایش رو وارد کنه؟

    نویسنده بیمه
    09 دی 1401

    سلام سعید عزیز
    خیر خللی ایجاد نمیکند ۰۲ بله اعتبار دارد

امیر
12 دی 1401

سلام وقت بخیر
جهت تمدید تاریخ نسخه نویسی بیمه سلامت باید از کجا اقدام کنیم …سامانه شریک کاری میگه تاریخ اعتبار گذشته ولی دوباره که ثبت نام میکنم میگه شما قبلا ثبت نام شده اید ..از کجا تمدید اعتبار انجام بدم برای نسخه نویسی؟؟؟

    کارشناس بیمه
    15 دی 1401

    سلام به همان دفتر خدمات دولت مراجعه کنید. اگر نتوانستند باید به دفتر بیمه سلامت بروید.

فری
18 دی 1401

سلام .ی سوالی داشتم لطفا جواب بدید چند ساعته دنبالشم تو گوگل. داروخانه نسخه الکترونیکی ک مثلا دیروز دکتر نوشته رو با کد ملی ب من دادن. عایا کارمند داروخانه لیست تمام نسخه های من براش باز شده ک مثلا ماه قبل و قبلتر نوشته شده؟؟؟؟؟؟؟؟ تمام دغدغم شده ک اون نفری ک دارو الکترونیکی رو بهم داده داروی دکتر قبلی از ماه قبل براش نیومده باشه .جز چیزهای خصوصیم بوده . لطفا راهنمایی کنید

    نویسنده بیمه
    19 دی 1401

    سلام دوست عزیز
    دکتر تمام نسخه های ماه قبل را میتواند از طریق نسخ الکترونیکی مشاهده کند

فری
19 دی 1401

سلام. عایا نسخه الکترونیک ک توسط کاربران داروخانه داده میشه اونها ب نسخه های قبلی و ماه قبل دسترسی دارند ؟؟؟ یکسری داروها شخصی هستند و ادم نمیخاد دیده بشه . ممنون میشم پاسخ بدید

    نویسنده بیمه
    19 دی 1401

    سلام فری عزیز
    بله کاربران داروخانه به نسخه های قبلی دسترسی دارند و دارو امر شخصی محسوب نمی شود.

فاطمه
04 بهمن 1401

سلام وقت بخیر .ببخشید کارکنان داروخانه میتونن دارویی که دکتر تجویز کرده رو دستکاری کنند ؟

    نویسنده بیمه
    05 بهمن 1401

    سلام فاطمه عزیز
    خیر نمی توانند جون سیستم تامین اجتماعی اجازه دسترسی برای ویرایش دارو را به داروخانه نداده است

مرضیه
19 اسفند 1401

سلام چرا ما نباید بتونیم نسخه خودمون و ببینیم بارها شده من دکتر رفتم نسخه نوشته نمی دونم دوز دارو چقدر هست اصلا دارو را تو خانه دارم یا نه و ….. حداقل برای خود ما هم باید تو یه سایتی دسترسی باشه که بتونیم ببینیم نسخه مون هست یا نه . دارو چی هست؟ آزمایش چی هست ؟ و..‌‌

    کارشناس بیمه
    19 اسفند 1401

    سلام دوست عزیز. این مورد در حوزه اختیارات ما نیست.

عضویت در خبرنامه برای اطلاع از تخفیف های ماهانه در خبرنامه بیمه دات کام عضو شوید