05 دی 1401

بیمه آسانسور چیست؟+ نکات خرید بیمه آسانسور

امروزه تغییرات زیادی در زمینه‌هایی مانند صنعت، کامپیوتر و نرم افزار رخ داده است. آن‌ها پیشرفت چشمگیری در همه بخش‌های مختلف ایجاد کرده‌اند.  آیا سالها پیش قبل از اختراع شدن آسانسور،  فکرش را می‌کردید که با فشار دادن کلید یا دکمه، با یک جعبه فلزی از یک طبقه به طبقه دیگر منتقل شوید؟ در حقیقت، آسانسور برای ساختمانی که بیش از چهار تا پنج طبقه ارتفاع دارد، اجباری است. برای اکثر مردم، آسانسور راحتی رفت و آمد را در پی دارد و آن‌ها از شر پله‌های خسته کننده رها می‌سازد.حتی برای سلامت آسانسور و افرادی که با آن جا‌به‌جا می‌شوند، بیمه آسانسور درنظر گرفته شده است.

در این مقاله در صدد هستیم به توضیح کامل بیمه آسانسور بپردازیم.بهتر است ابتدا با آسانسور و سپس با بیمه آن کمی تخصصی‌تر آشنا شوید:

اولین آسانسور جهان در کدام شهر نصب شد؟

اولین آسانسور در سال 1857 در نیویورک نصب شد. در آن زمان، آسانسورها بیشتر یک جاذبه گردشگری بودند تا وسیله نقلیه. جهان هنوز ساختمان‌های بلندی نداشت و طبقات پایین مطلوب ترین آنها بودند. زیرا نیازی به بالا رفتن از پله‌ها وجود نداشت. برخلاف الان، در آن دوره، هرچه واحد در طبقه‌ی بالاتری ساخته شده بود، بهای کمتری باید برای آن پرداخته می‌شد.

امروزه تقریبا در همه ساختمان‌ها اداری و حتی مسکونی از آسانسور استفاده می‌شود و این اتاقک بالابر در میان مردم به محبوبیت زیادی رسیده است.

انواع آسانسور

انواع مختلفی از آسانسور وجود دارند که هریک از آن‌ها کاربرد خاصی دارند:

آسانسور هیدرولیک

آسانسور هیدرولیک توسط یک پیستون که در داخل یک سیلندر حرکت می‌کند، بالا و پایین می‌رود. با پمپاژ روغن هیدرولیک به سیلندر می‌توان پیستون را به حرکت درآورد.پیستون کابین آسانسور را به راحتی بلند می‌کند. کنترل روغن نیز با یک شیر الکتریکی میسر است.

آسانسورهای هیدرولیک برای ساختمان‌های پنج تا شش مورد استفاده قرار می‌گیرند.این آسانسورها با سرعت 200 فوت یا 61 متر برای هر دقیقه عملیات خود را انجام می‌دهند.

آسانسور پنوماتیک

آسانسور پنوماتیک را می‌توان با یک سیلندر خارجی طراحی کرد. یک دستگاه آسانسور در داخل سیلندر حرکت می‌کند. واحد هد در سطح بالای سیلندر شامل سوپاپ‌ها، کنترل کننده ها و توربین‌ها برای کنترل حرکت آسانسور به کار می‌رود.

آسانسورهای پنوماتیک در مقایسه با آسانسورهای سنتی کاربرد راحت تری دارند. مزایای اصلی استفاده از این آسانسورها شامل طراحی خوب، سرعت و انعطاف پذیری بالا، کم مصرف بودن انرژی و ایمنی بالاست.

آسانسور ساختمانی

این نوع آسانسور اغلب در ساختمان‌های عمومی، مجتمع‌ها، ادارات و ساختمان‌های چند طبقه استفاده می‌شوند.

آسانسور حمل کالا

در دنیای آسانسورها، این آسانسورها، کارکرد باربری دارند.این دستگاه‌ها برای حمل و نقل کالاها، مراکز خرید، بنادر دریایی و غیره بسیار مفید هستند.این بالابرها ماهیت بسیار قوی دارند و به طور خاص توسط مهندسان ساخته می‌شوند. البته نوع آسانسور دیگری داریم که به آسانسور خودروبر معروف است.

تا این قسمت مقاله با آسانسور و انواع آن آشنا شدید. حال در این بخش قصد داریم در رابطه با بیمه آسانسور با شما صحبت کنیم. همچنین پیشنهاد می‌کنیم مقاله نکات خرید آسانسور را مطالعه کنید.

بیمه آسانسور چیست و تهیه آن به عهده‌ی چه کسی‌ست؟

وقتی برای تهیه‌ی نیازهای اولیه به برخی از ساختمان‌های تجاری-فروشگاهی مراجعه می‌کنیم، یا برای خرید خانه به مشاور املاک مراجعه کرده و تاکیدمان روی این موضوع است که ساختمان حتما آسانسور داشته باشد، به این موضوع فکر نکردیم که دقیقا مسئولیت اتفاقاتی که در آسانسور رخ می‌دهد با چه شخصی‌ست؟ برای آشنایی با قوانین حاکم بر آسانسور، مقاله قوانین بیمه آسانسور را مطالعه کنید.

 

"<yoastmark

حتی برای برخی از افراد پیش آمده که ساعت‌ها به علت خرابی آسانسور در آن گیر کرده‌باشند و در نهایت تجربه‌ی تلخی را تجربه کنند. لازم است بدانید که مسئولیت تمامی اتفاقات احتمالی به دوش مدیریت ساختمان، مالک، شرکت‌های سرویس و نگهداری آسانسور است.

وظیفه مدیریت ساختمان به دلیل خطرات احتمالی، خرید بیمه آسانسور است. مدیر ساختمان می‌تواند در شرایط خاص از بیمه برای پرداخت خسارت کمک بخواهد. به غیر از بیمه نامه آسانسور، وجود بیمه هیئت مدیره ساختمان نیز برای تمامی اهالی ساختمان مخصوصا مدیر ساختمان جز واجبات است. بیمه ای بسیار مهم با پوشش های فوق العاده، که ممکن است برخی از آن غافل باشند.

وظایف مدیر ساختمان و مجموعه در رابطه با بیمه آسانسور چیست؟

اگر در یک ساختمان یا آپارتمان زندگی کرده باشید، حتما مدیر ساختمان داشته‌اید و از وظایف آن آگاه هستید. مدیر ساختمان در کنار وظایف عمومی، تعهداتی را در رابطه با  بیمه‌های آسانسور دارد که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

  • داشتن گواهی استاندارد از بدو نصب و راه‌اندازی آسانسورالزامی‌ست. این گواهی باید از موسسه استاندارد ایران بررسی و کنترل شود.
  • مدیر ساختمان به منظور سرویس و نگهداری آسانسور می‌بایست با شرکت‌هایی که دارای مجوز فعالیت از وزارت صنایع و معادن هستند، قرارداد ببندد. این شرکت‌ها پس از عقد قرارداد برای بررسی آسانسور به محل مربوطه مراجعه کرده و اقدامات لازم را برای بهبود سلامتی آسانسور انجام می‌دهند.
  • همچنین مدیر ساختمان وظیفه‌ی تهیه‌ی بیمه مسئولین آن بالابر را به عهده دارند.
  • گاهی پیش می‌آید که ساختمانی 2 آسانسور داشته باشد. یکی آسانسور نفر بر و دیگری آسانسور حمل بار. در چنین شرایطی براساس مشخصات هر آسانسور باید بیمهبرای هریک از آن‌ها تهیه شود. وظیفه‌ی این کار نیز بر عهده‌ی مدیر ساختمان است.

مطالعه مقاله راه های جلوگیری از خرابی آسانسور پیشنهاد می شود.

بیمه های اجباری مدیر ساختمان کدام اند؟

حیاتی‌ترین بیمه‌ها برای مدیران ساختمان، بیمه آتش سوزی و بیمه آسانسور هستند. البته از لحاظ قانونی فقط خرید بیمه آتش سوزی اجباری است که در سال 1400 توسط مجلس تصویب شد. خرید سایر بیمه‌ها اجباری نیست اما اگر بخواهیم به فکر آینده باشیم، باید این بیمه‌ها خریداری شود. هزینه‌ای که برای بیمه انجام می‌شود در برابر حوادثی که احتمال وقوع آنها وجود دارد بسیار ناچیز است.

در رابطه با هزینه بیمه آسانسور آپارتمان، برای یک آپارتمان مسکونی نو ساز چهار طبقه که دارای درب داخلی است، هزینه بیمه اسانسور چهار نفره تقریباً سالیانه عددی بین 40 هزار تومان الی 140 هزار تومان است.

بیمه آسانسور بیشتر مناسب چه مراکزی است؟

همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردیم، از آسانسورها اغلب در ساختمان‌های تجاری، اداری و مسکونی به منظور سهولت رفت و آمد استفاده می‌شود. به طوری که این روزها این اتاقک بالابر به یکی از متداولترین وسایل نقلیه عمومی تبدیل گشته است.به همین علت، بهتر است برای کنترل اتفاقات و خسارات هر ساختمان بیمه آسانسور داشته باشد. برای آن هایی که مدیر پاساژ هستند، علاوه بر تهیه بیمه آسانسور، خرید بیمه پاساژ هم توصیه می شود.

پوشش‌ها و سقف تعهدات بیمه مسئولیت آسانسور به چه صورت است؟

از بیمه آسانسور براساس بیوگرافی و ظرفیت هر آسانسور استفاده می‌شود و پوشش‌های آن تعیین می‌گردد. مثلا برای آسانسورهای نفربر تعداد افرادی که مجاز هستند از آسانسور استفاده کنند، در مشخصات فنی آن درج شده‌است. در واقع، بیمه‌نامه براساس همین مشخصات صادر می‌شود. در بیمه‌نامه حمل بار بیمه‌گزار می‌تواند در کنار پوشش‌های مالی از پوشش‌های جانی نیز استفاده کند.

پوشش‌های جانی و مالی بیمه مسئولیت آسانسور عبارتند از:

بیمه آسانسور تعهدات زیر را در قبال بیمه‌گزاران تعهد می‌کند:

  • پوشش فوت
  • پوشش نقص عضو
  • پوشش‌های هزینه پزشکی

 

  • پوشش خسارت مالی برای آسانسورهای باربر
  • میزان تعهدات در هر بیمه‌نامه بر اساس شرایط و مشخصات آن آسانسور و شرایط درخواست بیمه‌گزار مشخص می‌شود.

یکی از بهترین کاربردهای بیمه آسانسور در پوشش جانی سقوط آن است. از این رو مطالعه مقاله علت سقوط آسانسور پیشنهاد می‌شود.

پرداخت غرامت و نقص عضو بر اساس نرخ دیه است. مبلغ دیه سال ۱۴۰۱ ماه حرام برابر با ۸۰۰ میلیون تومان و برای ماه غیرحرام ۶۰۰ میلیون تومان اعلام شده‌است.

هزینه‌ی پزشکی نیز براساس درخواست بیمه‌گزار بیبن 5 تا 40 میلیون تومان درنظر گرفته می‌شود.

قیمت بیمه آسانسور؛ نحوه محاسبه آن

استعلام هزینه بیمه آسانسور بر اساس چند فاکتور زیر محاسبه می‌شود:

  • نوع کاربری آسانسور
  • ظرفیت آسانسور بیمه شده
  • میزان تعهدات مورد درخواست بیمه گذار
  • تعداد طبقات توقف
  • سن آسانسور

در برخی از شرکت‌های بیمه موارد زیر به حق بیمه آسانسور  اضافه می شود:

  1. چنانچه کابین آسانسوری که بیمه شده درب نداشته باشد به نرخ قیمت بیمه آسانسور پنج درصد اضافه می‌شود.
  2. اگر بیمه آسانسور برای ساختمان‌های تجاری و اداری خریداری شود، نرخ حق بیمه آن ده درصد افزایش می‌یابد.
  3. اگر این بیمه برای ساختمان‌های بالای 10 طبقه استفاده شود، حق بیمه آن ده درصد افزایش می‌یابد.
  4. چنانچه مسئولیت نصاب نگهدارنده و سرویس کار نیز تحت پوشش قرار بگیرد باید در زمان پرداخت حق بیمه بیست درصد بیشتر آن را بپردازید.

برای محاسبه کردن بیمه آسانسور می‌بایست تعهدات پزشکی مورد درخواست و ظرفیت آسانسور را درنظر بگیرید.

کدام شرکت‌ها بیمه آسانسور را ارائه می‌دهند؟

این بیمه از انواع بیمه‎‌های مسئولیت به شمار می‌رود. اغلب شرکت‌ها این بیمه را ارائه می‌دهند. برخی از این شرکت‌ها به شرح زیر هستند:

 

  • بیمه‌ی آسانسور دانا
  • بیمه‌نامه کوثر
  • بیمه آسانسور آرمان
  • بیمه‌نامه آسانسور کارآفرین

شرایط بیمه آسانسور برای همه وجود دارد؟

قوانین خاصی برای نصب و ایمن سازی آسانسور آپارتمان‌ها، مراکز تجاری و سایر مکان‌ها وجود دارد که جزء شرایط بیمه آسانسور محسوب می‌شود. برای دریافت بیمه اسانسور باید تمام نکات ایمنی رعایت شده و بعد آن برای دریافت بیمه نامه اقدام شود.

شورای عالی استاندارد آیا طبق مصوبه‌ای که منتشر کرده است، که بیمه آسانسور بدون استاندارد غیر قانونی است؛ تنها ساختمان‌هایی که از آسانسور بهره‌مند هستند، می‌توانند از این بیمه‌نامه استفاده کنند.

آیا بیمه آسانسور خسارت های ناشی از آتش سوزی وارد به آسانسور را جبران میکند ؟

در این بیمه فقط خسارات مالی و جانی جبران می‌شود.شما می‌توانید برای جبران خسارت آتش سوزی، بیمه آتش سوزی را خریداری نمایید. با داشتن این بیمه تمامی تاسیسات ساختمان در برابر آتش، صاعقه و انفجار بیمه خواهند شد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت خسارت حوادث بیمه آسانسور

چنانچه حادثه‌ای در زمان استفاده از آسانسور رخ داد، می‌بایست تا 5 روز کاری به صورت کتبی اتفاق رخ داده را به اطلاع شرکت بیمه برسانید.

با توجه به نوع حادثه مدارک زیر را تهیه و تحویل شرکت بیمه دهید.

برای دریافت خسارت از بیمه برای حوادث رخدادی در آسانسور که به جراحت و هزینه های بیمارستانی منجر شده‌اند، مدارک زیر ضروری است:

  1. صورت حساب بیمارستان
  2. قبوض پرداخت شده
  3. شرح عمل جراحی
  4. خلاصه پرونده بیمارستان
  5. تصویر شناسنامه و کارت ملی مصدوم

"<yoastmark

مدارک مورد نیاز برای دریافت خسارت از بیمه مسئولیت برای آسانسور درصورت فوت فرد

اگر فرد هنگام استفاده از بالابر دچار حادثه شده و در نهایت این حادثه منجر به فوت اون شود، بیمه بالابر خسارت او را پرداخت خواهد کرد. مدارک مورد نیاز برای دریافت خسارت از بیمه‌نامه یاد شده شامل مدارک زیر است:

  1. کپی برابر اصل گواهی فوت
  2. کپی برابر اصل شناسنامه باطل شده
  3. تصویر برابر اصل گزارش نیروی انتظامی
  4. کپی برابر اصل گزارش پزشکی قانونی
  5. کپی برابر اصل گواهی حصر وراثت
  6. رای دادگاه

شرایط عدم پرداخت خسارت  در بیمه مسئولیت بالابر

اگر آسانسور در حادثه‌ای به سرنشینان خود آسیبی وارد کند، وظیفه‌ی شرکت‌بیمه پرداخت آن خسارات است.ولی در بعضی شرایط، شرکت بیمه وظیفه‌ای برای پرداخت خسارات را ندارد. این شرایط به شرح زیر هستند:

1- خسارتی که بیمه‌گذار به عمد وارد کرده باشد.

2- خسارتی که ناشی از انفجار هسته‌ای و تشعشعات رادیواکتیو باشد.

3- خسارتی که در صورت جنگ، انقلاب، شورش، اعتصاب و عوال دیگری از این دست ایجاد شده باشد.

4- خسارتی که به علت تخلف از قوانین و نظامات دولتی به وجود آمده باشد.

5- خسارات ناشی از حوادث طبیعی مانند سیل، زلزله، صاعقه و مسائل مشابه دیگر که بیمه‌گذار در ایجاد آن نقشی ندارد.

 

اگر در خصوص بیمه آسانسور مشکل یا ابهامی دارید، می‌توانید در انتهای همین بخش سوالات خود را در قالب کامنت برای مشاوران ما بگذارید تا کارشناسان بیمه دات کام در اسرع وقت پاسخگوی شما عزیزان باشند. همچنین اینکه امکان خرید بیمه آسانسور در سامانه بیمه دات کام وجود دارد.

آخرین مقالات مرتبط با این مطلب مشاهده آرشیو مقالات مشاهده آرشیو
24 اسفند 1401 / بیمه آسانسور

علل لرزش کابین آسانسور چیست و چگونه باید از آن جلوگیری کرد؟

آیا می‌دانید دلایل لرزش آسانسور چیست؟ رعایت چه نکاتی می‌تواند مانع از بروز چنین مشکلاتی شود؟ برای یافتن پاسخ، این مقاله را به دقت مطالعه کنید.

20 اسفند 1401 / بیمه آسانسور

علت سقوط آسانسور چیست؟ هنگام سقوط آسانسور چه باید کرد؟

ترس سقوط آسانسور تقریباً برای خیلی از افرادوجود دارد. اما علت سقوط آسانسور چیست؟ چگونه از سقوط آسانسور جلوگیری کنیم؟ پاسخ تمام این سوالات را در این مطلب بخوانید!

15 دی 1401 / بیمه آسانسور

آیا می‌دانید قانون آسانسور در ساختمان چیست؟

افرادی که در یک ساختمان زندگی می‌کنند، باید قوانینی را رعایت کنند. یکی از این قوانین، قانون آسانسور است. برای اطلاع از جزئیات این قانون، کلیک کنید!

11 دی 1401 / بیمه آسانسور

آشنایی با ضوابط چاله آسانسور؛ اجزای تشکیل دهنده چاه آسانسور

این روزها ساختمان‌های کم طبقه در کلان‌شهرها کمتر مشاهده می‌شود و جای آن‌ها را برج‌ها و ساختمان‌های بلند گرفته‌اند. با این شرایط، وجود آسانسور برای ساختمان‌های بلند یک الزام است. آسانسورها بر حسب

05 دی 1401 / بیمه آسانسور

بیمه آسانسور چیست؟+ نکات خرید بیمه آسانسور

راهنمای کامل بیمه آسانسور را که خرید آن برای هر آپارتمان نشین و مدیرساختمان ضروری است، در این مقاله بیمه دات کام بخوانید.

28 آذر 1401 / بیمه آسانسور

راه‌های جلوگیری از خرابی آسانسور : 7 روش طلایی نگهداری صحیح آسانسور

آیا آسانسور شما هم زود به زود خراب می‌شود و از هزینه‌های تعمیرش خسته شده‌اید؟ 7 روش طلایی نگهداری صحیح آسانسور را از ما بیاموزید.

فرم ارسال دیدگاه پیرامون این مطلب

دیدگاه کاربران بیمه دات کام
کامبیز
31 شهریور 1400

با سلام و عرض خسته نباشید.من در یک مجتمع مسکونی 120 واحدی زندگی میکنم که دارای 8 بلوک با واحدهای متفاوت می باشد. از هر بلوک یک نفر نماینده بلوک انتخاب شده است و یک نفر هم با رای گیری همان 8 نفر نماینده، به عنوان مدیر مجتمع انتخاب کردند و کلیه شارژ ساکنین به حساب همین مدیر و نگهبان که حساب مشترک دارند، واریز می شود. قبلا هم کلیه بیمه های آسانسور مجتمع که توسط ایشان انجام میشد و مدیر امضا میکرد الان 4 روز است که بیمه آسانسور ها تمام شده و مدیر مدعی شده که نمایندگان بلوک باید بیمه آسانسور را امضا کنند. هیچ کدام از نمایندگان بلوک زیر بار نمی روند و می گویند ما بر اساس انتخابات، مدیر مجتمع انتخاب کردیم و طی سال های قبل باید بیمه شود. تکلیف چیست؟؟

    کارشناس بیمه
    01 مهر 1400

    سلام وقت بخیر کامبیز عزیز. همون طور که در متن مقاله مطرح کردیم، تهیه بیمه آسانسور و بیمه آتش سوزی ساختمان جزو وظایف مدیر ساختمان است.

      پیمان
      07 تیر 1401

      سلام ، ببینید گاهی اوقات عرف برای قانون خط مسیر مشخص میکنه وازقانون هم قویتره ؛ اگر روال آپارتمان متکی بر مجتمع 8بلوکه هست پس همه روبه مثابه پیکره واحد یکجا بیمه میکنه وبرآیند هزینه بیمه مجتمع با کل 8بلوک یکسان هست.نیازی به امضا نماینده بلوک نیست همه باید به منطق وعقل وقانون ونظر مدیراحترام بگذارند

منصوره
31 شهریور 1400

سلام وقت بخیر. میخواستم بدونم هزینه بیمه آسانسور با مستاجر است یا مالک ؟ و همچنین هزینه تعمیر موزایک های کف حیاط

    کارشناس بیمه
    01 مهر 1400

    هزینه های اساسی و این موارد مذکور با مالک است

شادی
31 شهریور 1400

میخواستم سوال کنم میشه بیمه نامه آسانسور به نام مستاجر باشه؟

    کارشناس بیمه
    01 مهر 1400

    سلام شادی جان . ضمن تشکر از توجه شما به این مقاله باید عرض کنیم که به نظرما خیر البته اگر مستاجر دارای سرقفلی باشد بله

اکبر
27 آبان 1400

سلام
برای صدور بیمه‌ی آسانسور، استاندارد اولیه، سرویس و نگهداری دوره‌ای و استاندارد سالیانه لازم است یا خیر ؟
ایا اگر اسانسور استاندارد ادواری(سالیانه)نداشته باشد در صورت بروز حادثه بیمه خسارت پرداخت می‌کند؟

    کارشناس بیمه
    15 فروردین 1401

    سلام دوست عزیز، یکی از شرایطی که بیمه قبول می کند تا خسارت وارد شده به آسانسور و افراد داخل آن را بدهد، داشتن استاندارد و بررسی دستگاه توسط شرکت معتبر است. اصل این است که چنین کاری انجام شود.

باطنی
21 دی 1400

سلام کدام شرکت بهترین بیمه آسانسور را دارد؟

    کارشناس بیمه
    21 دی 1400

    سلام تمامی شرکت ها خوب هستند. شما باید بررسی کنید که شرایط کدام شرکت با ساختمان شما همخوانی بیشتری دارد.

وحید
24 دی 1400

با سلام
اگه آسانسور استاندارد ادواری نداشته باشد آیا بیمه در صورت خسارت یا فوت نفر تعهدات خود رو انجام میدهد.

    کارشناس بیمه
    10 بهمن 1400

    سلام در خصوص بیمه آسانسور باید گفت که شما باید با یک شرکت قرارداد داشته باشید و آن شرکت تمامی مشکلات را برطرف کرده باشد. در غیر اینصورت احتمال اینکه بیمه خسارتی را تحت پوشش قرار ندهد، زیاد خواهد بود.

محمود رضا
05 بهمن 1400

سلام وقت بخیر سپاسگذارم بابت مقاله خوب و جامعتون یه سوال داشتم ، در یک مجتمع که ۳۶ تا بلوک (راهرو) دارد که هرکدام از راهروها واحدهای ۱۰ الی ۳۶ واحدی هستند میخواستم بپرسم منظور از مدیر ساختمان در بحث بیمه اسانسور و اتش سوزی، منظور مدیر مجتمع یا شهرک یا شهرک هست یا مدیر بلوک؟
خواهشمندم جواب را شفاف ارائه بفرمایید

    کارشناس بیمه
    05 بهمن 1400

    سلام وقت بخیر این که مسئولیت رسیدگی به امور ساختمان چه کسی باشد، بنا به قوانین و آیین نامه داخلی سازمان مشخص می گردد و سپس مسئولیت با توافق سایرین به او محول خواهد شد.

محمود رضا
05 بهمن 1400

یه سوال هم داشتم نرخ بیمه اتش سوزی چه جوری حساب میشود؟ ایا میتوانم انلاین سفارش دهم

    کارشناس بیمه
    05 بهمن 1400

    سلام وقت بخیر بله شما می توانید با مراجعه به صفحه استعلام و خرید بیمه آتش سوزی در لینک https://bimeh.com/fire از سایت بیمه دات کام ، نرخ بیمه آتش سوزی شرکت بیمه های مختلف را با یکدیگر مقایسه کرده و بهترین بیمه مناسب شرایط خود را به صورت آنلاین استعلام گرفته و خریداری نمایید. هرسوالی هم داشتید، می توانید با بخش پشتیبانی سایت bimeh.com با شماره تماس 0214372 تماس حاصل فرمایید.

حسن
21 بهمن 1400

سلام
مجتمع ما بیست ساله دارای بیمه معلم هست وسرویس کار چندین ساله به صورت ماهانه ویا هفتگی بازدید وسرویس میکنه آیا اگر اتفاقی برای فرد ایجاد بشه بیمه خسارت میده ؟
یا شرایط دیگری هم داره؟؟
ممنون میشم پاسخی روشن به من بدید

    کارشناس بیمه
    21 بهمن 1400

    سلام بستگی به پوشش و قرارداد دارد و اینکه آیا آن فرد از طرف شرکت می آید یا خیر؟

علی سرابی
26 بهمن 1400

با سلام و درود
آیا شرکتهای بیمه برای پرداخت خسارت در سانحه آسانسور ، برگه استاندارد ادواری ( تاییدیه هر ساله شرکت استادارد ) را مطالبه میکنند یا همان استاندارد اولیه آسانسور کافی است ؟

    کارشناس بیمه
    26 بهمن 1400

    سلام دوست عزیز، رعایت استاندارد الزامی است؛ اما مهم تر از همه، قرارداد داشتن با یک شرکت است. در صورتی که قرارداد نباشند و شرکتی سرویس نکند، در این صورت بیمه ممکن است که شرایط را قبول نکند.

عباس
05 اسفند 1400

سلام وعرض ادب

بیمه اسانسور باید بنام مدیر ساختمان صادر شود یا بنام شرکت نگهداری وتعمیر آسانسور و هر کدام چه تفاوتی در خسارت دارند ؟

    کارشناس بیمه
    06 اسفند 1400

    سلام دوست عزیز، اصولا بیمه آسانسور را به نام شخص یا مدیر ساختمان می زنند؛ اما برای دریافت خسارت حتما باید شرکتی اقدام به سرویس آسانسور کند.

مونا
28 فروردین 1401

سلام من قبلا چند سال مدیر یه ساختمان بودم و بیمه آسانسور به نام من بود ولی الان دوسال دیگه در آن ساختمان نیستم و هیچ مسئولیتی هم ندارم ولی مدیر جدید همچنان با اسم من بیمه نامه را دریافت می کنه در حالی که قرارداد رسمی با شرکتی برای بازدید آسانسور هم ندارم .باید چیکار کنم که دیگه نتونه از اسم من و کدملیم استفاده کنه؟

    کارشناس بیمه
    28 فروردین 1401

    سلام دوست عزیز، در این خصوص چه اقدامی انجام شود، اطلاعاتی نداریم؛ اما شما می توانید با شرکت خود بیمه تماس بگیرید یا از طریق قانونی اقدام کنید.

مسعود
05 اردیبهشت 1401

سلام وقت بخیر
وجود دوربین درون آسانسور موجب باطل شدن بیمه میشه؟ یا بیمه آتش سوزی رو براش مشکلی ایجاد میکنه؟
بیمه آسانسور و آتش سوزی جدا هستند

    کارشناس بیمه
    15 اردیبهشت 1401

    سلام دوست عزیز، این دو بیمه جدا هستند و ارتباطی با داشتن دوربین تا اینجا که ما اطلاع داریم، ندارد؛ مگر اینکه شرایط خاصی باشد.

رحیمی
08 اردیبهشت 1401

خسته نباشید ظرفیت آسانسور ساختمان مسکونی ما ۶ نفر معادل ۴۵۰ کیلو نوشته شده در صورتی که بیش از شش نفر در آسانسور سوار بشن اما جمع وزن آنها کمتر از ۴۵۰ کیلو باشد ، در صورت وقوع حادثه بیمه خسارت نفر هفتم و هشتم هم جبران میکند؟

    کارشناس بیمه
    09 اردیبهشت 1401

    سلام دوست عزیز، چیزی که در قرارداد شما نوشته میشود، باید رعایت گردد.

شادکام
16 خرداد 1401

سلام میتونیم هزینه بیمه آسانسور رو قسطی پرداخت کنیم؟

    کارشناس بیمه
    16 خرداد 1401

    سلام دوست عزیز، هزینه بیمه آسانسور نقدی است.

کریمی
30 خرداد 1401

سلام وقت بخیر، اگر همسایه ها قبول نکنند که آسانسور بیمه نشود، مدیر ساختمان باید چه کار کنه؟

    کارشناس بیمه
    31 خرداد 1401

    سلام دوست عزیز، می تواند از آن ها امضا بگیرد که مسئولیتی ندارد یا مدیریت را تحویل دهد.

خسرو وفایی
07 تیر 1401

بیمه آسانسور رو از کدوم شرکت بگیریم ارزان تر باشه؟

    کارشناس بیمه
    08 تیر 1401

    سلام دوست عزیز، با وارد کردن مشخصات، فهرستی از شرکت های بیمه برای شما نشان داده خواهد شد.

حسین جوادی
14 تیر 1401

بیمه آساسنور ساختمان تجاری با مسکونی فرقی داره؟

    کارشناس بیمه
    15 تیر 1401

    سلام دوست عزیز، قیمتی بله.

Zara
07 مرداد 1401

سلام ما بلوک ده واحدی هستیم که اکثرا مستاجر هستن فقط تعداد کمی مالک هستن که اونها هم قبول نمیکنن پیگیر بیمه اسانسور شوند آیا مستاجر می‌تواند شخصا اقدام کند برای بیمه نامه ،واینکه آیا شرکت بیمه درخواست سند مالکیت ویا درخواست مدرک مدیریتی نباید بکند

    کارشناس بیمه
    08 مرداد 1401

    سلام خیر. باید با مالک خودتان صحبت کنید. وقتی شما با شرکت بیمه قرارداد می بندید، همه کارها را باید خودتان انجام دهید. مالکان باید قبول کنند و به مدیر بگویند. البته اگر اتفاقی برای افراد بیفتد، تمامی مالکان یا مدیر مسئول است.

محمود
16 مرداد 1401

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده قصد بیمه نمودن آسانسور ساختمان را دارم با توجه به اینکه آسانسور گواهی استاندارد ندارد و بیش از ده سال از عمرش گذشته است ولی با شرکت سرویس دهنده قرارداد داریم در صورت بروز حادثه بیمه جبران خسارت می نماید یا خیر با تشکر

    کارشناس بیمه
    17 مرداد 1401

    سلام وقتی شرکتی با شما قرارداد می بندد، مسئولیت با آن است. البته برای بیمه باید از قبل شما با شرکت قرارداد ببندید که این کار را انجام داده اید.

رحیم جعفری
21 مرداد 1401

درود برشما
مراحل بیمه کردن آسانسور رو توضیح دهید
آیا اداره استاندارد باید هرسال بیاید و آسانسور رو چک کند

    کارشناس بیمه
    21 مرداد 1401

    سلام خیر. نیازی نیست. شما فقط کافی است تا با یک شرکت برای بازدید ماهانه قرارداد ببندید تا بیمه خسارت را پرداخت کند.

مهین ایرانی
09 مهر 1401

در صورت انقضای تاریخ تایید استاندارد آسانسور آیا در زمان وقوع حادثه شرکت بیمه خسارت پرداخت می کنه؟

    کارشناس بیمه
    10 مهر 1401

    سلام احتمال زیاد نمی دهند.

ali sabaghi
26 مهر 1401

سلام
ما توی یه برج نو ساز خونه اجاره کردیم تازه فهمیدیم پایان کار نداره و یه سری کاراش مثل بیمه آسانسور و جریمه پیش روی و ایناش مونده. الان پول بیمه آسانسور رو از مالکا میخوان تا سندارو بدن. صاحب خونه ما هم پولو نمیده همسایه ها هر روز میان دم خونه ما میگن ما لنگ شماییم. الان ما باید چیکار کنیم؟ اصلاً مگه نباید خود سازنده پولو بده؟ اگرم نده وظیفه صاحب خونس منه مستأجر چرا باید همچین پولیو بدم!!!

    کارشناس بیمه
    26 مهر 1401

    سلام باید با یک وکیل مشورت کنید.

کیارش اسلامی
01 آبان 1401

ما بیمه آسانسور بیمه ایران داریم. این بیمه خوبه یا بهتره عوضش کنیم ؟

    کارشناس بیمه
    03 آبان 1401

    سلام بله داریم.

Sep 80
01 آبان 1401

قیمت بیمه آسانسور معلم مناسب تره یا بیمه آسانسور رازی؟؟ اصلاً بیمه آسانسور ازکی بگیریم بهتره؟؟؟

    کارشناس بیمه
    07 آبان 1401

    سلام اختلاف قیمت ها زیاد نیست البته به تعهدات درمانی هم بستگی دارد.

محمود حسینی
01 آبان 1401

محاسبه هزینه بیمه مسئولیت مدیر ساختمان به چه شکله؟ باید خود مدیر ساختمان همه مبلغ رو بده یا اینکه بین ساکنین پخش میشه؟

    کارشناس بیمه
    04 آبان 1401

    سلام جزو هزینه ساختمان است و می تواند از شارژ استفاده کند.

samira
01 آبان 1401

سلام. برای یک ملک 4 وحده آیا مدیریت ساختمان اجباری است؟ همسایه های ما همه میخوان خودشون مدیر بشن

    کارشناس بیمه
    02 آبان 1401

    سلام به هر حال بایدبا هم توافق کنید.

Raha 68
01 آبان 1401

ما برای مجتمع بیمه مسئولیت مدیر ساختمان بیمه معلم خریدیم
الان یه بنده خدایی اومده بود آسانسور خونه مارو درست کنه مثل اینکه یهو سیسمش چند متری ول شده دستش گیر کرده جایی استخوان هاش له شده
من خودم نبودم ندیدم دقیق چه اتفاقی افتاده
الان میگه شما باید خسارت منو بدین چون سیستم آسانسور خونتون مشکل داشته و استاندارد نبوده
میخواستم ببینم این وظیفه ماست این کارو کنیم و اگه باید هزینه درمانشو بدین بیمه مدیر ساختمان پولشو میده؟

    کارشناس بیمه
    02 آبان 1401

    سلام به هر حال مسئولیت با مدیر ساختمان است.

شیما
11 آبان 1401

سلام ما به تازگی خونه ای خریدیم و من نمیدانم آسانسور بیمه هست یا نه ولی میدانم اتاقک آسانسور کامل پر از وسایل و خرد و پرت هست و به سختی میشه رد شد تا به سیستم آسانسور رسید . نمیدانم چنین وضعی قابل مشکل بیمه ندارد ؟
من دیدم کسی برای سرویس ماهیانه میاد ولی بیمه را نمیدانم میشه بگید اتاقک مشکلی ندارد اونجوری تا سقف پر

    کارشناس بیمه
    11 آبان 1401

    سلام در خصوص آسانسور باید یک شرکت قرارداد را امضا کند. شرکتی که شرایطش را داشته باشد. باید این را بپرسید. در خصوص خسارت هم بهتر است که با خود شرکت بیمه طرف قرارداد صحبت کنید. همچنین اینکه باید از مدیر بپرسید بیمه دارد یا خیر. اگر نداشته باشد و اتفاقی بیفتد، مسئولیت با مدیر ساختمان است.

Sami
19 آبان 1401

سلام من مدیر ساختمانی هستم که قولنامه ای میباشد چه استاندارد هایی باید آسانسور داشته باشد که شامل بیمه شود سالها پیش آسانسور توسط یکی از ساکنین نصب شده وقراردادی باشرکت آسانسور ندارد وسرویسکار آزاد ماهیانه سرویس را انجام میداده

    کارشناس بیمه
    20 آبان 1401

    سلام فقط این را می توانیم بگوییم که شرکت بیمه قرارداد رسمی از شرکت معتبر و مجوز این کار را برای پرداخت خسارت قبول می کند.

امین
25 دی 1401

سلام
همانطور که میدانید برای استفاده از بیمه در مواقع حادثه، باید قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور را با یک شرکت دارای مجوز داشته باشیم و به بیمه نشان دهیم آیا آن شرکت دارای مجوز باشد کافیست؟ یا باید آن شرکت حتما عضو سندیکا باشد؟

    کارشناس بیمه
    26 دی 1401

    سلام اصولا بیمه ها می گویند که شرکت باید جواز این کار را داشته باشد.

محسن
05 بهمن 1401

سلام وقت بخیر
بیمه خسارت رو در وجه چه کسی پرداخت میکنه؟ بیمه گذار؟ خسارت دیده؟ یا شرکت تعمیر و نگهداری؟

عضویت در خبرنامه برای اطلاع از تخفیف های ماهانه در خبرنامه بیمه دات کام عضو شوید