27 دی 1401

بررسی مشخصات پژو 207 صندوق‌دار؛ تفاوت‌های این خودروی محبوب با پژو 207

تولید و ساخت پژو 207 صندوق دار در سال 96 آغاز شد و سرانجام در سال 97 این محصول به دست مردم رسید. البته که این اتفاق عجیبی نبود چرا که مسئولان بزرگ‌ترین خودروسازی ایران فروش بالای 206 SD را تجربه کرده‌ بودند و از آنجا که این استقبال گستـرده زیر دندانشان مزه کـرده بود 207 SD را هم تولید و روانه بازار کردند. بیمه دات کام در این مقاله به بررسی مشخصات فنی و ظاهری این خودروی محبوب ایران خودرو می‌پردازد. با ما همراه باشید تا حقایق جالبی را در مورد 207 SD را دریابید.

میزان فروش و محبوبیت پژو 206 در میان ایرانیان، طی مدت زمان تقریبی 20 سال، روزبه‌روز بیشتر شـد. این خودرو همچنان یکی از محصولات پرفروش و استراتژیک ایران خودرو محسوب می‌شود. محبوبیت 206 در میان در مردم به قدری زیاد است که به سختی می‌توان کسی را یافت که این خودرو را از نزدیک ندیده یا سوار آن نشـده باشد.

احتمالاً اشاره به این موضوع خالی از لطف نباشد که شرکت فرانسوی پژو، مدل 206 را به عنوان یک هاچ‌بک کوچک طراحی کرد و اصلاً قصد نداشت نمونه صندوق‌دار آن را وارد بازار کند.

تاریخچه 207 SD از گذشته تا کنون

همان‌طور که گفتیم نمونه سدان یا صندوق‌دار 206 در برنامه تولیدی شرکت فرانسوی نبود، اما اصرار شریک ایرانی این کمپانی، با توجه به استقبال از خودروهای صندوق‌دار در بین مشتریان ایرانی، باعث شد کمپانی فرانسوی پژو برای تولید نسخه صندوق‌دار 206 قانع شود. به این ترتیب در سال 86 تولید پژو 206SD به عنوان پروژه مشترک ایران خودرو و پژو به مرحله تولید و عرضه به مشتریان رسید. تولید این خودرو با حواشی فراوانی در مورد هزینه‌های مختلف روبه‌رو شـد اما در نهایت به دست مشتریان رسید.

پژو 207 صندوق دار در حقیقت همان پژو 206 پلاس است. لازم به ذکر است که این محصول طبق انتظار خودروسازان با استقبال خوبی روبه‌رو شـد و البته با قیمتی بسیار بالاتر از پژو 206 معمولی به مشتریان عرضه شـد. با توجه به استقبال و سود دریافتی از فروش این اتومبیل، شرکت خودرو سازی ایران خودرو تصمیم گرفت 207 اتوماتیک صندوق‌دار را نیز در میان محصولات خود قرار دهـد؛ در نتیجه، این خودرو هم از سال 97 وارد بازار شد.

یک نکته جالب دیگر در مورد پژو 207 صندوق دار این است که این خودرو قبل از ایران توسط شرکت دانگ فنگ در کشور چین هم تولید شده است. به همین دلیل ایران خودرو نمی‌تواند تولید 207 را از خلاقیت‌های کمپانی خود به حساب آورد.

نمای پشت پژو 207 صندوق دار

نمای پشت پژو 207 صندوق دار

بررسی مشخصات فنی پژو 207 صندوق دار

پس از آشنایی با تاریخچه 207 صندوق‌دار، زمان آن فرارسیـده که مشخصات فنی این خودروی محبوب را با هم بررسی کنیم و ببینیم دلایل محبوبیت این خودرو در میان اکثر مردم چیست؟ یا اصلا خرید 207 SD با قیمتی نسبتا بالاتر از 206 به صرفه است؟ با ما همراه باشید تا به صورت کامل از نظر فنی با این خودرو آشنا شویم.

همان‌طور که در ابتدای مقاله اشـاره شد، پژو 207 دقیقا نسخه فیس لیفت 206 است. این خودرو در فرانسه تحت عنوان 206+ شناختـه می‌شود، بنابراین تشابـه مشخصات و ویژگی‌های فنی 207 صندوق دار با 206 جای تعجب ندارد. پژو 207 با دو بدنه سدان و هاچ‌بک به وسیله کمپانی ایران خودرو تولید می‌شود. موتور این خودرو 1.6 لیتری TU5 است و از چهار سیلندر و 16 سوپاپ بهره می‌برد. این موتور در گذشتـه فقط در 206 تیپ 5 استفاده می‌شـد.

پیشرانه پژو 207 حجمی برابر با 1587 سی سی دارد و حداکثر قدرت آن به 105 اسب بخار در 5800 دور بر دقیقه است. پیشرانه پژوه 207 صندوق‌دار می‌تواند 142 نیوتن متر در 4000 دور بر دقیقه گشتاور تولید کنـد. این خودرو دارای دو جعبه دنـده است؛ یک جعبه دنـده پنج سرعتـه دستی و یک گیربکس چهار سرعتـه اتوماتیک، قدرت موتور را به چرخ‌های جلو منتقل می‌کنند.

بیشترین سرعتی که با پژو 207 صندوق دار می‌توان رانندگی کرد، 190 کیلومتر بر ساعت است. وزن پژو 207 دستی برابر با 1087 کیلوگرم و 207 اتوماتیک 1113 کیلوگرم است.

ایران خودرو پژو 207 را بر خلاف نسخه فرانسوی‌اش، روی همان پلتفرم 206، طراحی کرده است. این ماشین 3900 میلی‌متر طول، 1680 میلی‌متر عرض و 1468 میلی‌متر ارتفاع دارد. در هر 100 کیلومتر با جعبه دنـده دستی، فقط 6.1 لیتر بنزین مصرف می‌کند. مصرف بنزین 207 با گیربکس اتوماتیک 7.1 لیتر در هر 100 کیلومتر است.

مطالعه مقاله روش‌های جادویی برای کاهش مصرف سوخت خودرو پیشنهاد می‌شود.

در مورد سیستم تعلیق این خودرو هم باید بدانید که 207 هم به همان خشکی 206 است. البته با طراحی صندلی‌های راحت‌تر این موضوع کمتر به چشم می‌آید. جدول مشخصات فنی در ادامه آورده شده است:

 

کشور سازنده ایران
حجم موتور 1587 سی سی cc
قدرت موتور (اسب بخار) 105 اسب بخار
گشتاور (نیوتن متر) 142 نیوتن متر
تعداد سیلندر 4
تعداد سوپاپ 16
شتاب 0تا100 13 ثانیه
حداکثر سرعت 190 کیلومتر بر ساعت
گیربکس 4 دنده اتوماتیک
دیفرانسیل جلو
کلاس بدنه سدان
ابعاد 4188*1655*1456 میلی متر
فاصله محوری 2443
ابعاد تایر 185/65 R15
وزن خودرو 1096 کیلوگرم
مصرف سوخت 7.1 ترکیبی لیتر در 100 کیلومتر
حجم باک 50 لیتر
امکانات ایمنی ترمز ABS – ترمز EBD – کیسه هوای راننده و سرنشین
امکانات و آپشن ها تهویه اتوماتیک تک کاناله – سنسور دنده عقب، ایموبلایزر، قفل مركزی با ریموت رادیویی – دماسنج – کروز کنترل و محدود کننده سرعت – آینه تاشو برقی – فرمان کمکی برقی – قفل اتوماتیک صندوق عقب از داخل کابین – بال عقب

 

بررسی طراحی و مشخصات خارجی 207 SD

بعد از عرضه اولیه 206 هاچبک، طراحی بدنه آن مورد توجه مشتریان قرار گرفت. پژو 207 صندوق دار با ارائه مشخصات جدید ظاهری توانست تا حدودی 206 را مدرن‌تر نشان دهد اما به هر حال ویژگی‌های جدید باعث بهم خوردن تناسبات و جلوه‌های 206 شد. البته این موضوع در کشور ما مورد توجه خریداران قرار گرفت؛ اضافه شـدن یک صندوق به عقب بدنه 207 هاچ‌بک موجب کاربردی‌تر شـدن آن و افزایش فشاری بار این خودرو شـد. اما همین موضوع زیبایی پژو 207 را هم کم‌فروغ‌تر کرد.

خرید بیمه شخص ثالث

در نمای روبه‌رو تغییر زیاد مشاهده نمی‌شود؛ همان حالت خندان هواکش سپر، چراغ‌های بزرگ و نوار ال ای دی درون کاسه چراغ به چشم می‌خورد. در قسمت عقب قطعاتی مانند یک بالچه کوچک روی درب صندوق و دو عدد مه شکن روی سپر قرار گرفته است و در کل نمای متفاوتی را نسبت به پژو ۲۰7 صندوقدار نمی‌بینیم.

207 صندوق دار و طراحی داخلی آن

بعد از تمام این صحبت‌ها قطعاً شما هم انتظار یک نوآوری عجیب و تازه را در مورد 207 صندوق دار از ایران خودرو ندارید. کاملاً طبیعی است که کابین پژو 207 صندوق دار مشابه نمونه هاچ‌بک باشد. علاوه بر این مورد، طراحی داشبورد، فرمان، پنل کیلومتر شمار و کنسول میانی دقیقاً مشابه نمونه هاچ‌بک است و حرف تازه‌ای برای گفتن ندارد. طرح تو دری‌ها هم همان چیزی است که در پژو 207 می‌بینید.

تنها چیزی که فضای کابین 207 صندوق دار را مدرن‌تر جلوه می‌دهد، حضور نمایشگر دیجیتال در قسمت بالای داشبورد است. البته فرم غربیلک فرمان در مقایسه با اکثر تولیدات داخلی ظاهر چشم‌نوازتری دارد. فضای عقب این خودرو همانند 207 کوچک است و محدودیت‌هایی برای برخی افراد دارد. البته با تمام این صحبت‌ها اضافه شدن صندوق موجب در دسترس قرار گرفتن فضایی در حدود 325 لیتر برای وسایل هنگام مسافرت است.

207 SD چه آپشن‌ها و امکاناتی دارد؟

این خودرو دارای آپشن کروز کنترل است که در بسیاری از تولیدات داخلی موجود نیست. امکانات ایمنی پژو 207 صندوق دار، سنسور عقب، دزدگیر فابریک، ترمز ABS و EBD به همراه ترمز کمکی را شامل می‌شود. سیستم روشنایی این خودرو شامل دیلایت، چراغ بدرقه، چراغ‌های مه شکن در جلو و عقب است.

از دیگر آپشن‌های این خودرو می‌توان به سیستم فرمان برقی حساس به سرعت اشاره کرد. امکانات صوتی و تصویری پژو 207 صندوق دار، شامل 6 اسپیکر به همراه نمایشگر 7 اینچی لمسی می‌شود و دارای نویگیشن و دوربین عقب است. دوربین شب، بلوتوث، USB و گیرنده‌های تلویزیون نیز در این خودرو تعبیه شده است.

دیگر امکانات این خودرو به شرح زیر است:

  • دو عدد کیسه هوا برای راننده و سرنشین
  • تهویه اتوماتیک صندلی راننده و سرنشین جلو با تنظیمات دستی
  • صندلی عقب تا شونده
  • روکش صندلی پارچه‌ای یا چرمی
  • آینه‌های بغل گرم‌کن‌دار با تنظیم برقی

مطلب پیشنهادی: محبوب ترین آپشن های خودرو که هر راننده‌ای خواهان آن است.

نمای داخل پژو 207 SD

داشبورد پژو 207 صندوق دار

بیمه پژو 207 صندوق دار

بعد از بررسی مشخصات پژو 207 صندوق دار بهتر است کمی هم از بحث بیمه‌ای این خودرو صحبت کنیم، زیرا داشتن بیمه ماشین برای هر خودرویی ضروری است. اولین و مهم‌ترین بیمه، بیمه شخص ثالث پژو 207 است. این بیمه که از واجبات هر ماشینی اس،؛ هزینه خساراتی که در اثر تصادف وارد شده را جبران می‌نماید. در بحث بیمه شخص ثالث، مالک خودرو یا موتور شخص اول، شرکت بیمه شخص ثانی و فرد متضرر، شخص ثالث محسوب می‌شود. قیمت بیمه‌نامه ثالث به موارد گوناگونی از جمله: نوع خودرو، برند، کاربری، سال ساخت خودرو و مواردی از این دست بستگی دارد. (برای آشنایی بیشتر با این بیمه به صفحه بیمه شخص ثالث چیست مراجعه کنید.)

بیمه بعدی که تهیه آن بسیار مهم است، بیمه بدنه پژو 207 است. از دیگر نیازهای بیمه‌ای یک ماشین، بیمه بدنه است. هرچند که بیمه بدنه اجباری نیست، اما با گران شدن قطعات خودرو و هزینه تعمیرات، کارشناسان توصیه به خرید بیمه بدنه دارند. شما می‌توانید با پرداخت حق بیمه بدنه، ماشین خود را در برابر حوادث و آسیب‌های احتمالی به بدنه اتومبیل، بیمه کنید. هزینه بیمه بدنه را می‌توانید از سایت bimeh.com استعلام بگیرید. (پیشنهاد می‌کنیم راهنمای بیمه بدنه را حتماً مطالعه کنید.)

پژو 207 SD اتومبیلی زیبا از ایران خودرو

در پایان می‌توان گفت که پژو ۲۰۷ صندوق دار، یک خودروی سدان جذاب با امکانات متنوع محسوب می‌شود. این خودرو نیازهای یک خانواده کم جمعیت را به خوبی پاسخ می‌دهد. علاوه بر آپشن‌هایی که در این خودرو تعبیه شـده می‌توان از تجهیزات ایمنی خوب آن نیز یاد کرد. توقف تولید این خودرو در کنار مواردی همچون قیمت بالا و حضور محدود آن در بازار کشور باعث شده تا اغلب خریداران در این رنج قیمتی ترجیح دهند که به سراغ گزینه‌های متداول‌تر و محبوب‌تری بروند.

بیمه دات کام در این مقاله به بررسی پژو 207 صندوق دار پرداخت و مشخصات فنی و ظاهری آن را به تفصیل توضیح داد. در صورتی که در مورد این خودرو یا بیمه‌های آن سؤالی داشتید، می‌توانید در قسمت نظرات این مقاله سؤالات خود را با کارشناسان ما در میان بگذارید یا با گروه پشتیبانی بیمه‌دات کام، تماس بگیرید.

آخرین مقالات مرتبط با این مطلب مشاهده آرشیو مقالات مشاهده آرشیو
08 خرداد 1402 / برند های خودرویی / ایران خودرو

دنا پلاس | مشخصات کامل + آپشن ها + معایب و مقایسه ماشین دنا پلاس

مشخصات فنی و ویژگی‌های ایمنی ماشین دنا پلاس و جدول مقایسه سه مدل دنا را در این مقاله بخوانید!

20 اردیبهشت 1402 / برند های خودرویی / ایران خودرو

سمند سورن پلاس جدید | مشخصات کامل + آپشن ها

اگر کسب اطلاعات در خصوص خودروهای ایرانی، برایتان جالب است، این مقاله درباره ماشین سورن پلاس نوشته شده‌است. خواندن آن را به شما توصیه می‌کنیم!

13 فروردین 1402 / برند های خودرویی / ایران خودرو

پژو پارس؛ خودروی پر فروش در ایران + جدول مشخصات فنی

تاریخچه و مشخصات فنی پژو پرشیا را در این مقاله بخوانید!

13 فروردین 1402 / ایران خودرو / برند های خودرویی

پژو 206: خودرویی پرفروش در ایران و جهان

پژو 206 با ظاهر جالبش، خصوصیاتی دارد که آن را در زمان خود، تبدیل به خودروی خاص و پرفروشی کرد. برای آشنایی بیشتر با این خودروی محبوب این مقاله را از دست ندهید.

13 فروردین 1402 / ایران خودرو / برند های خودرویی

پژو 405: مشخصات فنی، جدول مقایسه GLX و SLX

مشخصات و ویژگی‌های پژو ۴۰۵ که منجر به فروش بالای آن در ایران شده‌ است.

07 فروردین 1402 / برند های خودرویی / ایران خودرو

همه چیز در رابطه با رانا | آپشن ها، معایب و مشخصات ماشین رانا

اطلاعاتی در خصوص خودروی رانا ماشینی شبیه به ۲۰۶ اس دی، محصول شرکت ایران خودرو را اینجا بخوانید!

فرم ارسال دیدگاه پیرامون این مطلب

عضویت در خبرنامه برای اطلاع از تخفیف های ماهانه در خبرنامه بیمه دات کام عضو شوید