۲۸ اسفند ۱۴۰۱

بیمه حوادث انفرادی چیست و چه پوشش‌هایی ارائه می‌دهد؟

«حادثه هیچ‌‌گاه خبر نمی‌‌کند». این جمله را زیاد شنیده‌‌ایم و در طول زندگی خود بارها آن را تجربه کرده‌‌ایم. ما به عنوان انسان محدودیت‌‌هایی داریم. اما خبر خوب این است که قادریم با یک برنامه‌‌ریزی خوب و به‌‌موقع شدت آسیب‌‌ها را مدیریت کنیم. ما بیشتر روزهای عمرمان را شاغل هستیم. به بیان دیگر، هر یک از ما بنا بر علاقه، رشته‌‌ی تحصیلی و مهارتی که دارد در زمینه‌‌ای کار می‌‌کند. برخی مشاغل کم‌‌خطر و برخی دیگر پر‌‌خطر هستند. بیمه حوادث انفرادی، یکی از تدابیری است که با داشتن آن، می‌‌توانیم هزینه‌‌ی اتفاقات ناگهانی را کاهش دهیم.

آیا شما شغل پر ریسکی دارید؟ آیا به دنبال راهی برای مدیریت هزینه‌‌های ناشی از آسیب احتمالی به جسم‌‌تان هستید؟ اگر پاسخ‌‌تان به هر دو پرسش مثبت است با ما همراه باشید تا ببینید بیمه حوادث انفرادی چیست؟ این مقاله پیشنهادهای خوبی برای‌‌تان دارد و به سوالات شما در مورد بیمه نامه حوادث انفرادی، حوادث انفرادی و بهترین بیمه حوادث انفرادی پاسخ می‌دهد.

بیمه حوادث انفرادی چیست؟

بیمه حوادث، یکی از انواع بیمه اشخاص است که به دو دسته‌‌ی بیمه حوادث انفرادی و گروهی تقسیم می‌شود. در این بیمه‌نامه، فرد می‌تواند خود را به صورت ۲۴ ساعته در برابر انواع حوادث بیمه کند. معمولا افراد از این بیمه بیشتر برای مدیریت هزینه‌‌های حوادث ناشی از کار استفاده می‌‌کنند.

بیمه حوادث انفرادی در کل دارای سه پوشش اصلی و سه پوشش فرعی است.

پوشش‌های اصلی شامل فوت، نقص عضو و ازکارافتادگی دائم است. پوشش‌های فرعی هزینه‌های پزشکی، غرامت روزانه عمومی و غرامت روزانه بستری شدن را در برمی‌‌گیرد. اگر بیمه‌‌گزار بر اثر حادثه فوت کند، کل سرمایه‌ای که در بیمه‌نامه قیدشده به وارثانش می‌رسد. در صورت نقص عضو نیز با توجه به تشخیص کلی یا جزئی بودن، مبلغی به فرد پرداخت می‌شود.

تعریف حوادث ناشی از کار

یکی از شایع‌‌ترین احتمالات، حوادثی‌‌‌‌ است که در محلِ کار برای افراد اتفاق می‌‌افتد. هر اتفاقی که در جریان انجام کار رخ دهد و منجر به صدمه شود، حوادث ناشی از کار یا بیمه حوادث شغلی هم می‌‌گویند. این صدمات شغلی -که شاید مرگبار یا غیر مرگبار باشند- شامل موارد زیر است:

  1. غرق شدن، مسمومیت، تاثیر گاز، بخار یا مواد خورنده مانند اسید
  2.  ابتلا به هاری، کزاز و سیاه زخم
  3. دفاع مشروع بیمه شده
  4. اقدام به نجات اشخاص و اموال از خطر

البته نوع دیگری از بیمه مربوط به مشاغل نیز با عنوان بیمه مسئولیت وجود دارد. طبق آن بیمه، شرکت‌های بیمه‌گر خسارات وارد به دیگران حین کار از طرف بیمه‌گزار را پرداخت می‌کنند. ما خواندن مطلب بیمه مسئولیت چیست؟ + پوشش‌ها و انواع آن را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

پوشش‌‌های اصلی بیمه حوادث انفرادی

همان‌‌طور که اشاره شد، پوشش‌های اصلی بیمه حوادث شامل پرداخت غرامت فوت، نقص عضو و از کارافتادگی‌‌ است. در اسناد بیمه ازکارافتادگی به دو دسته «دائم –کامل» و «موقت– جزیی» تقسیم می‌‌شود. بطور کلی میزان غرامتی که بابت ازکارافتادگی «دائم-کامل» پرداخت می‌‌گردد، معادل سرمایه فوت است. اما میزان غرامت پرداختی برای ازکارافتادگی «موقت- جزیی» به آسیب و خسارت بیمه‌گزار بستگی دارد.

تمام بیمه‌های حوادث انفرادی غرامت‌‌های اصلی را پوشش می‌‌دهند. در ادامه توضیحات این پوشش‌‌ها بصورت کامل ارائه می‌‌شود:
غرامت فوت: اگر حادثه‌‌ی منجر به فوت بیمه‌گزار تحت پوشش بیمه حوادث انفرادی باشد، بیمه‌گر باید سرمایه فوت را به ذینفعان بپردازد.

بیمه حواث انفرادی

پوشش‌های اصلی و فرعی بیمه حواث انفرادی

سرمایه فوت و نقص عضو: هنگام عقد قرارداد بیمه‌نامه، بیمه‌گزار مبلغ سرمایه فوت را تعیین می‌کند. معمولاً مبلغ سرمایه فوت دارای یک میزان حداکثر است. این مقدار حداکثر، به توانایی شرکت بیمه در پرداخت سرمایه فوت بستگی دارد. مبلغ سرمایه فوت یکی از عوامل تأثیرگذار در حق بیمه حوادث انفرادی است.

غرامت نقص عضو یا ازکارافتادگی دائم (کلی یا جزئی): یکی دیگر از غرامت‌های اصلی بیمه حوادث انفرادی نقص عضو یا ازکارافتادگی دائم (کلی یا جزئی) است. ممکن است یکی از حوادث تحت پوشش بیمه‌نامه، سبب قطع، تغییرِ شکل یا ناتوانیِ عضوی از بیمه‌‌گزار شود. در این‌‌شرایط، بیمه‌گر باید مطابق بیمه‌نامه، سرمایه فوت و نقص عضو را به بیمه‌گزار پرداخت کند. اما این پرداخت به‌‌شرط آن‌‌ است‌‌ که حداکثر تا دو سال بعد از وقوع حادثه عواقب آن بروز نماید.

نقص عضو و از کار افتادگی دائم کلی

موارد زیر نقص عضو و از کار افتادگی دائم کلی محسوب می‌‌شود و غرامت این موارد معادل صد در صد سرمایه بیمه شده خواهد بود:

  • نابینایی کامل و دائم از دو چشم
  • از کار افتادگی دائم و کامل یا قطع دو دست، حداقل از مچ
  • قطع دو پا، حداقل از مچ یا از کار افتادگی دائم و کامل

 

  • از کار افتادگی دائم و کامل یک دست و یک پا، حداقل از مچ
  • از دست دادن هر دو پنچه پا
  • قطع کامل نخاع
  • ناشنوایی کامل و دائم هر دو گوش
  • برداشت فک پایین

نقص عضو و از کار افتادگی دائم جزئی

مواردی که در این دسته قرار می‌گیرند ازکارافتادگی یا نقص عضو جزئی محسوب می‌شود و غرامت آن معادل درصدی از سرمایه بیمه است شامل موارد زیر است:

  •  از دست دادن قدرت و توانایی حرف زدن(لالی) اعم از کارافتادگی دائم و کامل حنجره یا قطع زبان۸۰%
  • قطع یک دست از بازو یا از کار افتادگی دائم و کامل ۷۰%
  • از کار افتادگی دائم و کامل یا قطع یک دست از ساعد۶۰%
  •  قطع یک دست از مچ یا از کار افتادگی دائم و کامل ۵۵%
  • از کار افتادگی دائم و کامل یا قطع کامل انگشتان هر دست۵۰%
  • قطع یک پا از مفصل ران یا از کارافتادگی دائم ۷۰%

 

  • از کار افتادگی دائم و کامل یا قطع یک پا از ساق ۶۰%
  •  قطع یک پا از مچ یا از کار افتادگی دائم و کامل  ۵۵%
  • از کار افتادگی دائم و کامل یا قطع انگشتان پا۳۰%
  • نابینا شدن یک چشم۵۰%
  • از دست دادن شنوائی یک گوش ۳۵%
  • از دست دادن لاله گوش۱۰%
  • فقدان دندانها حداکثر ۲۸%

 

  • از دست دادن حس بویائی ۱۵%
  • از دست دادن حس چشائی ۱۵%
  • غرامت نقص عضو سایر اعضاء سر(جمجمه) و صورت از حداکثر۴۰% سرمایه بیمه تجاوز نخواهد کرد.
  • یک کلیه ۳۰%
  • طحال ۷%
  • بیضه ۵%

پوشش‌‌های فرعی بیمه حوادث انفرادی

پوشش‌های دیگر بیمه حوادث اختیاری هستند و انتخاب آن‌ها بر عهده بیمه‌گزار است. فرد با انتخاب این پوشش‌‌ها لازم است حق‌‌بیمه بیشتری پرداخت کند. غرامت‌های فرعی عبارتند از:
هزینه‌‌های پزشکی ناشی از حادثه: یکی از غرامت‌های فرعی بیمه حوادث انفرادی پرداخت هزینه‌های درمانی و پزشکی بیمه‌گزار تا سقف مشخص ‌شده در بیمه‌نامه است. در صورت بروز حادثه، بیمه حوادث انفرادی تا سقف مقرر هزینه‌های پزشکی را می‌پردازد. سقف مشخص شده هزینه‌های پزشکی ۱۰ تا ۲۰ درصد سرمایه فوت است.

بیمه حوادث انفرادی

پوشش‌های فرعی بیمه حوادث انفرادی

غرامت روزانه عمومی ناشی از حادثه: در صورت بروز حادثه و ازکارافتادگی موقت، بیمه‌گر موظف به پرداخت غرامتی بابت ازکارافتادگی بیمه‌گزار می‌شود. مبلغ غرامت حداکثر برابر با ۱۲ ده هزارم از سرمایه فوت و نقص عضو بیمه‌گزار است که به بیمه‌نامه بستگی دارد. فقط حوادثی که تحت پوشش بیمه حوادث انفرادی باشد شامل این پوشش می‌شود.

غرامت روزانه بستری شدن در مراکز درمانی: اگر بیمه‌گزار دچار حادثه‌‌ی منجر به بستری شود، از بیمه حوادث انفرادی غرامت دریافت می‌کند. این مبلغ غرامت حداکثر ۲۴ ده هزارم سرمایه فوت و نقص عضو است.

یکی از حوادثی که بیمه حواث انفرادی ارائه می‌دهد، بیمه کارگران نظافت ساختمان‌ها است. کارفرما که ممکن شرکت یا یک فرد باشد، می‌تواند این افراد را بیمه کند. مخصوصا در ایام خانه تکانی که کارگرهای نظافت یا خانم‌های خانه‌دار بیشتر در معرض خطر هستند. برای این منظور پیشنهاد می‌کنیم مقاله خانه تکانی  و بیمه تکمیلی را مطالعه نمایید.

دسته‌‌بندی مشاغل و حق بیمه پرداختی در بیمه حوادث انفرادی

شرایط بیمه‌‌نامه و حق بیمه پرداختی بیمه‌‌گزار، بنا به طبقه شغلی و وضعیت سلامتی فرد تعیین می‌‌شوند. در اسناد بیمه‌‌ای مشاغل به پنج دسته تقسیم می‌‌شوند. این طبقه‌‌بندی، مشاغل را از بی‌‌خطر تا پرخطر در پنج طبقه زیر تعریف می‌‌کند:

طبقه اول: در این طبقه مشاغل پایین‌ترین میزان خطر را دارند. به طوری‌‌که می‌‌توان گفت هیچ خطری شاغلین این دسته را تهدید نمی‌کند. آنها برای انجام شغل خود نیازی به کار با ماشین‌آلات صنعتی و یا نیروی بدنی ندارند. مشاغلی مانند: کارمندان ادارات، دبیران، معلمان و… در این دسته قرار می‌گیرند.

طبقه دوم: در این طبقه میزان خطر بسیار کم است و افراد هم کار فکری انجام می‌‌دهند هم کار فیزیکی. مشاغلی مانند: تعمیرکاری وسایل الکتریکی، دندان‌پزشکی، بازاریابی و… در این دسته قرار می‌گیرند.

طبقه سوم: در این طبقه افراد متخصص یا نیمه متخصصی قرار دارند که با ماشین‌آلات صنعتی کار می‌‌کنند. شاغلین در این گروه، روزانه با خطرات ناشی از کار مواجه هستند. رانندگان وسایل نقلیه سبک مانند تاکسی‌ها، کشاورزان، کارگران ساختمان و… در این دسته قرار می‌گیرند.

طبقه چهارم: در این طبقه دو خطر افراد را تهدید می‌‌کند. اولین احتمالِ خطر، بخاطر نداشتن مهارت کافی در شغلی‌‌ است که به آن کار گمارده می‌شوند. دومین احتمال، به خطر ناشی از کار با ماشین‌آلات صنعتی سنگین برمی‌‌گردد. رفتگری، آتش‌نشانی، پیک موتوری و… در این دسته قرار می‌گیرند.

طبقه پنجم: در این طبقه مشاغل بالاترین میزان خطر را دارند. بدلیل اینکه افراد شاغل به طور مستقیم با مواد منفجره و یا مواد خورنده مانند اسیدها سروکار دارند. بیمه حوادث انفرادی بیش از همه برای این گروه توصیه می‌‌شود زیرا خطر هر روز در کمین صاحبان این مشاغل است. پس اگر شغل شما در این طبقه قرار دارد برای خرید این بیمه درنگ نکنید.

خرید بیمه حوادث انفرادی

کارگزاری آنلاین بیمه دات کام همه روزه با ارائه خدمات بیمه‌ای در خدمت شما می‌باشد. شما می‌توانید برای خرید آنلاین بیمه حوادث انفرادی بعد از وارد شدن به این سایت و انتخاب منو محصولات گزینه  خرید بیمه انفرادی و سازمانی را انتخاب کنید. بعد از وارد کردن مشخصات و با توجه به شرایط خود، بیمه مدنظر را ذکر نمایید . سپس کارشناسان بیمه دات کام برای رسیدگی به درخواست خرید بیمه شما تماس خواهند گرفت. بیمه شما در کمترین زمان ممکن صادر و به صورت رایگان برایتان ارسال خواهد شد.

اگر همیشه هر شخصی یک قدم از حادثه جلوتر باشد قطعا بعدها کمتر دچار آسیب‌های مالی می‌شود. بیمه حوادث انفرادی، همان یک قدم اساسی است که می‌تواند شما را از خطرات احتمالی که در کمینتان هستند در امان بدارد. پس با توجه به سختی شغلی که دارید می‌توانید تحت پوشش این بیمه قرار بگیرید.

 

 

آخرین مقالات مرتبط با این مطلب مشاهده آرشیو مقالات مشاهده آرشیو
۰۱ شهریور ۱۴۰۲ / بیمه حوادث / اطلاعات بیمه ای

بیمه حوادث اربعین” بیمه رازی را از پایانه های فروشگاهی بخرید!

جهت تسهیل در سفر زائرین کربلای معلی، بیمه دات کام به عنوان مرجع ارائه خدمات نوین بیمه ای آنلاین، امکان خرید بیمه از پایانه های فروشگاهی را فراهم کرد. زائرین اربعین حسینی بدون

فرم ارسال دیدگاه پیرامون این مطلب

دیدگاه کاربران بیمه دات کام
person
Yazdan
۰۲ اسفند ۱۴۰۲

سلام من حدود ۱۵ روز پیش تو شرکت از نردبان افتادم و مچ دستم شکسته و به اشتباه خودم تو بیمارستان گفتم که تو خونه اتفاق افتاد و الان شرکت گزارش حادثه را به من داده است که از بیمه مسئولیت استفاده کنم میخواستم بدونم که بیمه ایران قبول میکنه یا نه باتشکر

    person
    نویسنده بیمه
    ۰۲ اسفند ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز
    در صورتی که گزارش شرکت و بیمارستان مورد تایید بیمه قرار بگیرد خسارت شما پرداخت می شود.

person
علی
۱۳ بهمن ۱۴۰۲

سلام چند سال پیش عمل جراحی بیضه داشتم . بیمه کارکنان دولت رو دارم .الان میشه پیگیری کرد

    person
    نویسنده بیمه
    ۱۴ بهمن ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز
    اگر منظور شما دریافت خسارت از بیمه است خیر.

person
Milad
۲۵ دی ۱۴۰۲

با سلام و وقت به خیر ؛
ببخشید ما با یک شرکت داروسازی که وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تبریز است ، به صورت پیمانکاری و پروژه ای همکاری می کنیم و هفته ای یکبار در پروژه های خونگیری شرکت می کنیم و هر بار داروی خاصی می دهند و می خوریم و مقادیر مشخص شده ای از صبح تا شب ازمون خون می گیرند و آزمایش می کنند.
و روز اول از ما کپی مدارک و عکس گرفتند و گفتند که بیمهٔ حوادث خاهیم کرد ، الان میخاهیم بدونیم که چه جوری میشه پیگیری کنیم و ببینیم که واقعاً ما رو بیمهٔ حوادث کرده اند و مشمول شده ایم یا نه ؟

    person
    نویسنده بیمه
    ۲۶ دی ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز
    باید شماره بیمه‌نامه را دریافت نمایید.

person
نوید
۲۴ آذر ۱۴۰۲

با سلام و وقت بخیر ،
بنده بیمه حوادث و مسئولیت دانا هستم ، حدود یک ماه است که دچار پارگی ۹۰٪ تاندون دوسر شانه چپ هستم ، و دکترین با بررسی ام آر آی و… توضیح به اجباریت عمل جراحی کردند . آیا بیمه پارگی تاندون شانه برای بنده تعلق می‌گیرد؟ ممنون

    person
    نویسنده بیمه
    ۲۷ آذر ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز
    بله، بیمه هزینه را تا سقف تعهداتش پرداخت می کند.

person
Alinaamii
۱۵ شهریور ۱۴۰۲

باسلام در نجف یک چرخ دستی ازروی پاراست ردشده وباعث ضربه به ترما ازبند انگشت وزانو دچار آسیب دیدم وپایم را آتل کردن ونامه از بیمارستان دارم جهت درمان در ایران ادامه بدم
آیا شامل قرامت می شوم

    person
    نویسنده بیمه
    ۱۸ شهریور ۱۴۰۲

    سلام دوست عزیز
    بله. مدارک درمانی خود را به بیمه ارائه دهید.

person
ولی
۰۹ مرداد ۱۴۰۲

وقت بخیر
من کوه نورد هستم و انفرادی صعود میکنم؟
آیا بیمه حوادث انفرادی شامل کوهنوردی های انفرادی یا طبیعت گردی های انفرادی هم میشود یا خیر؟

    person
    نویسنده بیمه
    ۰۹ مرداد ۱۴۰۲

    سلام. کوه نوردی نوعی ورزش است. باید بیمه ورزشی تهیه کنید.

person
ایدا شاملو
۲۶ اسفند ۱۴۰۱

سلام وقتتون بخیر
پدر من بیمه حوادث انفرادی کوثر دارن و بازنشسته هستن از پله پرت شدن و دوتا از دیسک هاشون دچار پارگی شده و گفتن که کانال نخایی هم احتیاج به پلاتین داره حالا ما میتونیم غرامت دریافت کنیم و برای دریافت این غرامت باید چه کارایی انجام بدیم اگه راهنمایی کنید ممنونتون میشم

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۷ اسفند ۱۴۰۱

    سلام دوست عزیز. این موضوع را از کارگزاری بیمه کوثر جویا شوید. البته با خواندن تعهدات بیمه کوثر و سقف پوشش‌ها می توانید تا حدی اطلاعات لازم را در این باره به دست آورید و سپس از طریق کارگزاری بیمه با ارائه مدارک پزشکی خود اقدام کنید. توجه داشته باشید که باید تمام مدارک پزشکی خود را ریز به ریز ارائه دهید.

person
مهدی
۰۹ بهمن ۱۴۰۱

سلام و عرض ادب
بنده بیمه حوادث انفرادی دارم و در این ایام دچار شکستگی پا شدم ایا غرامت تعلق میگیره یا نه لطفا راهنمایی کنید ممنون

    person
    کارشناس بیمه
    ۰۹ بهمن ۱۴۰۱

    سلام بله با ارائه مدارک می توانید نسبت به دریافت غرامت اقدام کنید.

person
طاها
۲۴ شهریور ۱۴۰۱

سلام وقت بخیر
تا چه سنی میشه بیمه حوادث انفرادی تهیه کرد؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۷ شهریور ۱۴۰۱

    سلام در خصوص بعید می دانیم که شرایط خاصی داشته باشد.

    person
    fakhr
    ۰۹ آبان ۱۴۰۱

    تا سن ۷۵ سال

person
مهدی
۳۰ مرداد ۱۴۰۱

سلام وقت بخیر
من ماشین بیمه کردم و موقع بیمه گفتن این بیمه برای بیمه دانا اجباری هست و باید روی بیمه ماشین انجام بشه ؟ آیا این صحت داره این بیمه اجباری هست؟؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۳۱ مرداد ۱۴۰۱

    سلام تا به حال نشنیده ایم. اصلا حوادث انفرادی ارتباطی به این ندارد.

    person
    fakhr
    ۰۹ آبان ۱۴۰۱

    اجباری نیست اما میتونه برای راننده پوشش مکمل خوبی باشه. که بعضی نمایندگیها به مشتریهاشون میفروشن.مبلغ زیادی حق بیمه آن در مقابل پوششهاش نداره.

person
جواد سعادتپور
۲۰ تیر ۱۴۰۱

بیمه حوادث انفرادی چه فرقی با بیمه سلامت داره؟ یکین؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۱ تیر ۱۴۰۱

    سلام دوست عزیز، بیمه سلامت بیمه پایه است اما حوادث انفرادی بیمه اختیاری است که پوشش دهی خاصی را دارد.

    person
    رضوان
    ۰۷ بهمن ۱۴۰۱

    باسلام و عرض ادب
    بنده این بیمه نامه یعنی بیمه نامه حوادث انفرادی بیمه ایران رو خریدم و در طول مدت این بیمه نامه با شکستگی پا از مچ روبرو شدم ایا این شکستگی رو پوشش میده ایا غرامتی تعلق میگیره لطفا راهنمایی کنید

      person
      کارشناس بیمه
      ۰۹ بهمن ۱۴۰۱

      سلام. بله با ارائه مدارک شکستگی به شرکت بیمه و تایید کارشناسان آن شرکت می توانید غرامت دریافت کنید.

person
پیروانی
۱۳ تیر ۱۴۰۱

سلام برای خرید این بیمه باید چه کار کنم؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۱۴ تیر ۱۴۰۱

    سلام دوست عزیز، با دفتر شرکت ها تماس بگیرید.

      person
      رضوان
      ۰۷ بهمن ۱۴۰۱

      باسلام و عرض ادب
      بنده این بیمه نامه یعنی بیمه نامه حوادث انفرادی بیمه ایران رو خریدم و در طول مدت این بیمه نامه با شکستگی پا از مچ روبرو شدم ایا این شکستگی رو پوشش میده ایا غرامتی تعلق میگیره لطفا راهنمایی کنید

        person
        کارشناس بیمه
        ۰۹ بهمن ۱۴۰۱

        سلام میزان پوشش دهی را باید از خود شرکت طرف قرارداد بپرسید. به هر حال اگر شرایط را داشته باشید، بله می توانید استفاده کنید. هر نوع شکستگی قابل قبول نیست.

person
محسن امرابادی
۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱

با سلام پدر من بصورت طبیعی فوت کردن بیما حوادث انفرادی را دارن میخواستم بدونم ایا غرامت به ما تعلق میگیره یا خیر ممنون

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱

    سلام دوست عزیز، اگر مقاله را مطالعه می کردید، نوشته ایم که فوت ناشی از کار مشمول دریافت بیمه حوادث انفرادی می شود.

    person
    fakhr
    ۰۹ آبان ۱۴۰۱

    باید حتما حادثه ای اتفاق افتاده باشه . مثل تصادف . مثل پرت شدن از بلندی .مثل هر چیزی که غیر ارادی اتفاق بیوفته و تعریفش حادثه باشه

person
مونا حسن زاده
۱۷ اسفند ۱۴۰۰

سلام باسپاس از شما من بصورت تفننی کوه میرم و دوچرخه سواری میکنم بیمه ورزشی شامل من نمیشه چون عضو یک باشگاه رسمی نیستم میتونم از بیمه حوادث شخصی انفرادی استفاده کنم

    person
    کارشناس بیمه
    ۱۸ اسفند ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، بیمه ورزشی فقط برای افرادی است که نامشان در فدراسیون باشد. برای حوادث انفرادی اگر شرایطش را داشته باشید، می توانید. با شرکت تماس بگیرید.

person
سرمدی
۲۷ دی ۱۴۰۰

سلام منظور از نقص عضو یا از کارافتادگی دائم در بیمه حوادث چیست؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۷ دی ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، منظور از کارافتادگی دائمی یعنی اتفاقی برای شما افتاده است که دیگر امکان خوب شدن آن وجود ندارد.

person
شهریار
۲۱ دی ۱۴۰۰

سلام ببخشید ی سوال یعنی من الان همینطوری این بیمه رو بخرم، فردا پام رفت تو چاه شکست میتونم استفاده کنم؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۲۱ دی ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز، بیمه حوادث انفرادی برای افرادی است که احتمال آسیب به آن ها در کار بیشتر است.

person
ایرج تسلیمی
۱۶ آذر ۱۴۰۰

سلام، تفاوت بیمه حوادث با بقیه بیمه دقیقا چیه؟

    person
    کارشناس بیمه
    ۱۶ آذر ۱۴۰۰

    سلام دوست عزیز اگر در پرداخت خسارت گواهی پزشکی قانونی استفاده شود، تفاوتی وجود ندارد ،اما اگر پزشک درصد تعیین کند با مبلغ واقعی دیه استحقاقی متفاوت و غالبا کمتر خواهد بود.

عضویت در خبرنامه برای اطلاع از تخفیف های ماهانه در خبرنامه بیمه دات کام عضو شوید